μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:37 Η μαγισσα έγραψε: #10.221 25-01-08 15:37 Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε??[/quote] Επίσης θα μου άρεσε να κάναμε μία πανελλαδική συνάντηση ωραία που θα ήταν να γνωριστούμε όλες μαζί;;; Και να υποθέσω ότι η aretha δεν θέλει να μας φτιάξει βασιλόπιτα για αυτό δεν απαντάει;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Η Raisa έγραψε: #10.222 25-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η aretha έγραψε: #10.223 25-01-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και να υποθέσω ότι η aretha δεν θέλει να μας φτιάξει βασιλόπιτα για αυτό δεν απαντάει;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:52 Η kitsoyla έγραψε: #10.224 25-01-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...) Click για ανάπτυξη... Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #10.225 25-01-08 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η Raisa έγραψε: #10.226 25-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.227 25-01-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α καλά και που να την γνωρίσεις από κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.228 25-01-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...)[/quo και δεν είμαι παρεξηγησιάραπαραπονιάρα είμαι Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο.... και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:17 Η μαγισσα έγραψε: #10.229 25-01-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε??[/quote] Επίσης θα μου άρεσε να κάναμε μία πανελλαδική συνάντηση ωραία που θα ήταν να γνωριστούμε όλες μαζί;;; Και να υποθέσω ότι η aretha δεν θέλει να μας φτιάξει βασιλόπιτα για αυτό δεν απαντάει;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Η Raisa έγραψε: #10.222 25-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η aretha έγραψε: #10.223 25-01-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και να υποθέσω ότι η aretha δεν θέλει να μας φτιάξει βασιλόπιτα για αυτό δεν απαντάει;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:52 Η kitsoyla έγραψε: #10.224 25-01-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...) Click για ανάπτυξη... Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #10.225 25-01-08 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η Raisa έγραψε: #10.226 25-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.227 25-01-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α καλά και που να την γνωρίσεις από κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.228 25-01-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...)[/quo και δεν είμαι παρεξηγησιάραπαραπονιάρα είμαι Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο.... και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:17 Η μαγισσα έγραψε: #10.229 25-01-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η aretha έγραψε: #10.223 25-01-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και να υποθέσω ότι η aretha δεν θέλει να μας φτιάξει βασιλόπιτα για αυτό δεν απαντάει;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:52 Η kitsoyla έγραψε: #10.224 25-01-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...) Click για ανάπτυξη... Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #10.225 25-01-08 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η Raisa έγραψε: #10.226 25-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.227 25-01-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α καλά και που να την γνωρίσεις από κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.228 25-01-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...)[/quo και δεν είμαι παρεξηγησιάραπαραπονιάρα είμαι Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο.... και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:17 Η μαγισσα έγραψε: #10.229 25-01-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και να υποθέσω ότι η aretha δεν θέλει να μας φτιάξει βασιλόπιτα για αυτό δεν απαντάει;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:52 Η kitsoyla έγραψε: #10.224 25-01-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...) Click για ανάπτυξη... Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #10.225 25-01-08 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η Raisa έγραψε: #10.226 25-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.227 25-01-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α καλά και που να την γνωρίσεις από κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.228 25-01-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...)[/quo και δεν είμαι παρεξηγησιάραπαραπονιάρα είμαι Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο.... και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:17 Η μαγισσα έγραψε: #10.229 25-01-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...) Click για ανάπτυξη... Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #10.225 25-01-08 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η Raisa έγραψε: #10.226 25-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.227 25-01-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α καλά και που να την γνωρίσεις από κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.228 25-01-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...)[/quo και δεν είμαι παρεξηγησιάραπαραπονιάρα είμαι Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο.... και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:17 Η μαγισσα έγραψε: #10.229 25-01-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η Raisa έγραψε: #10.226 25-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.227 25-01-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α καλά και που να την γνωρίσεις από κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.228 25-01-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...)[/quo και δεν είμαι παρεξηγησιάραπαραπονιάρα είμαι Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο.... και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:17 Η μαγισσα έγραψε: #10.229 25-01-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!! Χάνω εγώ βασιλόπιτα?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.227 25-01-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α καλά και που να την γνωρίσεις από κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.228 25-01-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...)[/quo και δεν είμαι παρεξηγησιάραπαραπονιάρα είμαι Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο.... και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:17 Η μαγισσα έγραψε: #10.229 25-01-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Α καλά και που να την γνωρίσεις από κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.228 25-01-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...)[/quo και δεν είμαι παρεξηγησιάραπαραπονιάρα είμαι Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο.... και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:17 Η μαγισσα έγραψε: #10.229 25-01-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο... Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα. Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; (Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...)[/quo και δεν είμαι παρεξηγησιάραπαραπονιάρα είμαι Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο.... και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:17 Η μαγισσα έγραψε: #10.229 25-01-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #10.230 25-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και΄γω μέσα! Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες.... τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 20:55 Η Desdemona: #10.231 25-01-08 20:55 Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 21:17 Η RedCat έγραψε: #10.232 25-01-08 21:17 οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ έσβησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η Mia_m έγραψε: #10.233 26-01-08 14:46 Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ! Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:11 Η LIFE έγραψε: #10.234 26-01-08 20:11 Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #10.235 26-01-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλησπερα... Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι... Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #10.236 26-01-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη; Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η Anima έγραψε: #10.237 27-01-08 01:01 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 01:01 Η LIFE έγραψε: #10.238 27-01-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε; Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, δεν βαριέσε βρε αδελφέ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 09:48 Η -NeFeLaKi-: #10.239 27-01-08 09:48 Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η drusilia έγραψε: #10.240 27-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες... Click για ανάπτυξη... Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!; Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει... Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.