Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:22 Η Desdemona: #10.341 29-01-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορείς να τον απειλήσεις οτι θα του φέρεις τις καθαρήστριες απο το ΣΚΑΙ!!!! Δεν ξέρω αν εχεις πετυχει την εκπομπη.... αλλα γίνονται πολύ ρεζίλι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ξέρω ποιες λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η LIFE έγραψε: #10.342 29-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι να σε δω ντυμένη και ας πεθάνω!!!! Κοντά ήμαστε, όποτε θέλεις έρχεσε. Τώρα βέβαια το κατα πόσο θα κάνουμε δουλειές ή θα πίνουμε καφέ, αυτό είναι άλλο θέμα! Click για ανάπτυξη... Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η NiaR έγραψε: #10.343 29-01-08 10:25 Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:37 Η Raisa έγραψε: #10.344 29-01-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού επιμένεις τόσο θα σ' έχω υπόψην μου!!! Κάτι άσχετο τώρα. Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:40 Η NiaR έγραψε: #10.345 29-01-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι Click για ανάπτυξη... γιές μάι γουόντερφουλ μάνταμ!!! Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η Desdemona: #10.346 29-01-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #10.347 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγετε πολύ καλό καλέ!!!!!!!!!!!! Λες να έχει αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η NiaR έγραψε: #10.348 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #10.349 29-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορείς να τον απειλήσεις οτι θα του φέρεις τις καθαρήστριες απο το ΣΚΑΙ!!!! Δεν ξέρω αν εχεις πετυχει την εκπομπη.... αλλα γίνονται πολύ ρεζίλι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ξέρω ποιες λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η LIFE έγραψε: #10.342 29-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι να σε δω ντυμένη και ας πεθάνω!!!! Κοντά ήμαστε, όποτε θέλεις έρχεσε. Τώρα βέβαια το κατα πόσο θα κάνουμε δουλειές ή θα πίνουμε καφέ, αυτό είναι άλλο θέμα! Click για ανάπτυξη... Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η NiaR έγραψε: #10.343 29-01-08 10:25 Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:37 Η Raisa έγραψε: #10.344 29-01-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού επιμένεις τόσο θα σ' έχω υπόψην μου!!! Κάτι άσχετο τώρα. Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:40 Η NiaR έγραψε: #10.345 29-01-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι Click για ανάπτυξη... γιές μάι γουόντερφουλ μάνταμ!!! Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η Desdemona: #10.346 29-01-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #10.347 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγετε πολύ καλό καλέ!!!!!!!!!!!! Λες να έχει αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η NiaR έγραψε: #10.348 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #10.349 29-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι να σε δω ντυμένη και ας πεθάνω!!!! Κοντά ήμαστε, όποτε θέλεις έρχεσε. Τώρα βέβαια το κατα πόσο θα κάνουμε δουλειές ή θα πίνουμε καφέ, αυτό είναι άλλο θέμα! Click για ανάπτυξη... Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η NiaR έγραψε: #10.343 29-01-08 10:25 Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:37 Η Raisa έγραψε: #10.344 29-01-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού επιμένεις τόσο θα σ' έχω υπόψην μου!!! Κάτι άσχετο τώρα. Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:40 Η NiaR έγραψε: #10.345 29-01-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι Click για ανάπτυξη... γιές μάι γουόντερφουλ μάνταμ!!! Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η Desdemona: #10.346 29-01-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #10.347 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγετε πολύ καλό καλέ!!!!!!!!!!!! Λες να έχει αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η NiaR έγραψε: #10.348 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #10.349 29-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:37 Η Raisa έγραψε: #10.344 29-01-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού επιμένεις τόσο θα σ' έχω υπόψην μου!!! Κάτι άσχετο τώρα. Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:40 Η NiaR έγραψε: #10.345 29-01-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι Click για ανάπτυξη... γιές μάι γουόντερφουλ μάνταμ!!! Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η Desdemona: #10.346 29-01-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #10.347 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγετε πολύ καλό καλέ!!!!!!!!!!!! Λες να έχει αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η NiaR έγραψε: #10.348 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #10.349 29-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού επιμένεις τόσο θα σ' έχω υπόψην μου!!! Κάτι άσχετο τώρα. Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:40 Η NiaR έγραψε: #10.345 29-01-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι Click για ανάπτυξη... γιές μάι γουόντερφουλ μάνταμ!!! Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η Desdemona: #10.346 29-01-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #10.347 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγετε πολύ καλό καλέ!!!!!!!!!!!! Λες να έχει αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η NiaR έγραψε: #10.348 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #10.349 29-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι Click για ανάπτυξη... γιές μάι γουόντερφουλ μάνταμ!!! Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η Desdemona: #10.346 29-01-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #10.347 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγετε πολύ καλό καλέ!!!!!!!!!!!! Λες να έχει αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η NiaR έγραψε: #10.348 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #10.349 29-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #10.347 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγετε πολύ καλό καλέ!!!!!!!!!!!! Λες να έχει αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η NiaR έγραψε: #10.348 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #10.349 29-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγετε πολύ καλό καλέ!!!!!!!!!!!! Λες να έχει αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η NiaR έγραψε: #10.348 29-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #10.349 29-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #10.349 29-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές... Click για ανάπτυξη... Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #10.350 29-01-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί ντροπή μουυυυυυυυ αλλα δέν άντεξα Click για ανάπτυξη... Κακιάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 10:49 Η Desdemona: #10.351 29-01-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Desdemona: #10.352 29-01-08 12:08 Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:15 Η NiaR έγραψε: #10.353 29-01-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... μη με προκαλείτεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.354 29-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε; Click για ανάπτυξη... Άσε, άσε μεγάλο πένθος! Όλοι στα μαύρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η NiaR έγραψε: #10.355 29-01-08 12:22 γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:30 Η Desdemona: #10.356 29-01-08 12:30 Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #10.357 29-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε) Click για ανάπτυξη... κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η Νατάσα έγραψε: #10.358 29-01-08 12:40 Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #10.359 29-01-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 516 517 518 519 520 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 518 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια! Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει. Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #10.360 29-01-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!! Θέλω και γω χιονάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.