Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:):):) Μπορείς να τον απειλήσεις οτι θα του φέρεις τις καθαρήστριες απο το ΣΚΑΙ!!!! Δεν ξέρω αν εχεις πετυχει την εκπομπη.... αλλα γίνονται πολύ ρεζίλι!!!! :blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ναι ναι ξέρω ποιες λες!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι να σε δω ντυμένη και ας πεθάνω!!!!:lol::lol::lol::lol:

Κοντά ήμαστε, όποτε θέλεις έρχεσε. Τώρα βέβαια το κατα πόσο θα κάνουμε δουλειές ή θα πίνουμε καφέ, αυτό είναι άλλο θέμα!
Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? :D
Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! :P

Julia... είδες που μερικοί όμως δεν βάζουν μυαλό και ότνα επιστρέφουν οι καθαρίστριες για έλεγχο βρίσκουν πάλι το χαος??????? :D
Raisa ... κανένα πρόβλημα καλε να βάλω ενα χεράκι...μόνο σίδερο μη μου δώσεις θα φύγω τρέχοντας!!!!!!!!!!!!! :P
Αφού επιμένεις τόσο θα σ' έχω υπόψην μου!!!:hmm::hmm::hmm:

Κάτι άσχετο τώρα. Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω!

Αντε μολις τελειωσετε απο εκει ελατε κι απο εμενα..κι εγω κοντα ειμαι:P

γιές μάι γουόντερφουλ μάνταμ!!! :lol:

Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα :P

Μήπως ξέρει κανείς αν τα Πανεπιστήμια θα είναι κλειστά την Πέμπτη λόγω πένθους;;;; Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς φοιτητές στο φόρουμ, γι' αυτό ρωτάω!
Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές...

Θα πάρουμε και τις γάτες... θα τους βάλουμε στα ποδαράκια πανί με παρκετίνι κ θα τα αμολύσουμε να τρέχουν στο πάτωμα :P

Αυτό ακούγετε πολύ καλό καλέ!!!!!!!!!!!!:up::up::up: Λες να έχει αποτέλεσμα;:hmm::hmm::hmm: :lol::lol::lol::lol::lol:

Χτες άκουσα στην τηλεόραση ότι πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες τους. Οπότε μάλλον δεν ισχύει κάτι ενιαίο για όλες τις σχολές...

Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί :P
ντροπή μουυυυυυυυ:redface: αλλα δέν άντεξα

Desdemona φιλάκια πολλά:kiss::kiss::kiss: τρέχω να πάρω τηλέφωνο!!!!

Η Θεολογική μάλλον θα πενθεί :P
ντροπή μουυυυυυυυ:redface: αλλα δέν άντεξα
Κακιάαααα :lol::lol::lol::up:

Τι έγινε τελικά Raisa? Πενθείτε;

γμτ.... κατσε να πάρω Σύλια να μου ράψει κατι της... Έτσι θα πάω???

Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε)

Έλα μωρέ...Κρίμα ο άνθρωπος...Εγώ δεν τον πήγαινα μία βέβαια (αν και αυτός με πήγαινε)

κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια!:(:(:(
Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει.:down::down::down: Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;;:hmm:

Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!!;)

κρίμα και αυτός, κρίμα και ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από ανίατη αρρώστια!:(:(:(
Αυτός δεν μας πειράζει, η υποκρισία των άλλων μας πειράζει.:down::down::down: Διότι, βλέπεις στην Ελλάδα μόνο οι δημ. Υπ. έχουν το δικαίωμα να πενθούν. Οι άλλοι όλοι είναι Αντίχρτιστοι!!!!!! Αυτό που το πας;;;;;:hmm:

Θα συμφωνήσω μαζί σου:down:!

Καλημέρα κι από μένα εδώ στο κέντρο της Αθήνας που κάνει ψωφόκρυο!!! Θέλω νάνι και γατούνιγκ!! Φιλιά πολλά και καλές χιονίστρες!!!;)

Ζηλεύω πολύυυυυ ζηλεύω πολύυυυυ, που αλλού εχεί χιονίσει!!!!:/::/::/:
Θέλω και γω χιονάκια!!!!:(:(:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back