Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:41 Η Havana έγραψε: #10.441 30-01-08 12:41 μερσί μερσί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:49 Η LIFE έγραψε: #10.442 30-01-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μερσί μερσί.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 13:07 Η patousaki: #10.443 30-01-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... αχ!περαστικούλια HAVANA σε ματιάσαμε μου φαίνεται εκείνο το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 13:24 Η μαγισσα έγραψε: #10.444 30-01-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μερσί μερσί.... Click για ανάπτυξη... Περαστικά και από εμένα και γρήγορα καλά!!!!! Αχ!!! σήμερα δεν έχω καθόλου διάθεση και κέφι μηδέν, η Κλειώ σε αντίθεση δεν έχει σταματήσει να πηδάει και να ανεβαίνει και να κατεβαίνει και να τρέχει πάνω κάτω και να τρελένομε εγώ με την υπερκινητηκότητά της..... Και δεν έχω κέφια για να κάνω ούτε δουλειές ούτε τιποτε αχ αχ αχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η NiaR έγραψε: #10.445 30-01-08 14:20 καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η zorica έγραψε: #10.446 30-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... περαστικα,ολος ο κοσμος ειναι ετσι αυτες τις μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η kitsoyla έγραψε: #10.447 30-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Click για ανάπτυξη... τυχερούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:43 Η Havana έγραψε: #10.448 30-01-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Click για ανάπτυξη... αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:50 Η drusilia έγραψε: #10.449 30-01-08 17:50 Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μερσί μερσί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:49 Η LIFE έγραψε: #10.442 30-01-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μερσί μερσί.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 13:07 Η patousaki: #10.443 30-01-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... αχ!περαστικούλια HAVANA σε ματιάσαμε μου φαίνεται εκείνο το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 13:24 Η μαγισσα έγραψε: #10.444 30-01-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μερσί μερσί.... Click για ανάπτυξη... Περαστικά και από εμένα και γρήγορα καλά!!!!! Αχ!!! σήμερα δεν έχω καθόλου διάθεση και κέφι μηδέν, η Κλειώ σε αντίθεση δεν έχει σταματήσει να πηδάει και να ανεβαίνει και να κατεβαίνει και να τρέχει πάνω κάτω και να τρελένομε εγώ με την υπερκινητηκότητά της..... Και δεν έχω κέφια για να κάνω ούτε δουλειές ούτε τιποτε αχ αχ αχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η NiaR έγραψε: #10.445 30-01-08 14:20 καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η zorica έγραψε: #10.446 30-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... περαστικα,ολος ο κοσμος ειναι ετσι αυτες τις μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η kitsoyla έγραψε: #10.447 30-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Click για ανάπτυξη... τυχερούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:43 Η Havana έγραψε: #10.448 30-01-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Click για ανάπτυξη... αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:50 Η drusilia έγραψε: #10.449 30-01-08 17:50 Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μερσί μερσί.... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 13:07 Η patousaki: #10.443 30-01-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... αχ!περαστικούλια HAVANA σε ματιάσαμε μου φαίνεται εκείνο το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 13:24 Η μαγισσα έγραψε: #10.444 30-01-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μερσί μερσί.... Click για ανάπτυξη... Περαστικά και από εμένα και γρήγορα καλά!!!!! Αχ!!! σήμερα δεν έχω καθόλου διάθεση και κέφι μηδέν, η Κλειώ σε αντίθεση δεν έχει σταματήσει να πηδάει και να ανεβαίνει και να κατεβαίνει και να τρέχει πάνω κάτω και να τρελένομε εγώ με την υπερκινητηκότητά της..... Και δεν έχω κέφια για να κάνω ούτε δουλειές ούτε τιποτε αχ αχ αχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η NiaR έγραψε: #10.445 30-01-08 14:20 καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η zorica έγραψε: #10.446 30-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... περαστικα,ολος ο κοσμος ειναι ετσι αυτες τις μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η kitsoyla έγραψε: #10.447 30-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Click για ανάπτυξη... τυχερούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:43 Η Havana έγραψε: #10.448 30-01-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Click για ανάπτυξη... αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:50 Η drusilia έγραψε: #10.449 30-01-08 17:50 Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... αχ!περαστικούλια HAVANA σε ματιάσαμε μου φαίνεται εκείνο το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 13:24 Η μαγισσα έγραψε: #10.444 30-01-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μερσί μερσί.... Click για ανάπτυξη... Περαστικά και από εμένα και γρήγορα καλά!!!!! Αχ!!! σήμερα δεν έχω καθόλου διάθεση και κέφι μηδέν, η Κλειώ σε αντίθεση δεν έχει σταματήσει να πηδάει και να ανεβαίνει και να κατεβαίνει και να τρέχει πάνω κάτω και να τρελένομε εγώ με την υπερκινητηκότητά της..... Και δεν έχω κέφια για να κάνω ούτε δουλειές ούτε τιποτε αχ αχ αχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η NiaR έγραψε: #10.445 30-01-08 14:20 καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η zorica έγραψε: #10.446 30-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... περαστικα,ολος ο κοσμος ειναι ετσι αυτες τις μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η kitsoyla έγραψε: #10.447 30-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Click για ανάπτυξη... τυχερούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:43 Η Havana έγραψε: #10.448 30-01-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Click για ανάπτυξη... αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:50 Η drusilia έγραψε: #10.449 30-01-08 17:50 Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μερσί μερσί.... Click για ανάπτυξη... Περαστικά και από εμένα και γρήγορα καλά!!!!! Αχ!!! σήμερα δεν έχω καθόλου διάθεση και κέφι μηδέν, η Κλειώ σε αντίθεση δεν έχει σταματήσει να πηδάει και να ανεβαίνει και να κατεβαίνει και να τρέχει πάνω κάτω και να τρελένομε εγώ με την υπερκινητηκότητά της..... Και δεν έχω κέφια για να κάνω ούτε δουλειές ούτε τιποτε αχ αχ αχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η NiaR έγραψε: #10.445 30-01-08 14:20 καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η zorica έγραψε: #10.446 30-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... περαστικα,ολος ο κοσμος ειναι ετσι αυτες τις μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η kitsoyla έγραψε: #10.447 30-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Click για ανάπτυξη... τυχερούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:43 Η Havana έγραψε: #10.448 30-01-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Click για ανάπτυξη... αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:50 Η drusilia έγραψε: #10.449 30-01-08 17:50 Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η zorica έγραψε: #10.446 30-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... περαστικα,ολος ο κοσμος ειναι ετσι αυτες τις μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η kitsoyla έγραψε: #10.447 30-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Click για ανάπτυξη... τυχερούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:43 Η Havana έγραψε: #10.448 30-01-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Click για ανάπτυξη... αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:50 Η drusilia έγραψε: #10.449 30-01-08 17:50 Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... περαστικα,ολος ο κοσμος ειναι ετσι αυτες τις μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η kitsoyla έγραψε: #10.447 30-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Click για ανάπτυξη... τυχερούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:43 Η Havana έγραψε: #10.448 30-01-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Click για ανάπτυξη... αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:50 Η drusilia έγραψε: #10.449 30-01-08 17:50 Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλό σας απόγευμα.... Αύριο δέν δουλεύω οποτε δεν θα τα πούμε... Τα λέμε την Παρασκευή λοιπόν φιλακιααααααααα Click για ανάπτυξη... τυχερούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:43 Η Havana έγραψε: #10.448 30-01-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Click για ανάπτυξη... αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:50 Η drusilia έγραψε: #10.449 30-01-08 17:50 Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Δεν ειμαι και κοντα να σου φερω εγω ενα πιατο κοτοσουπα Περιμενε μεχρι τον αλλο μηνα που μαλλον θα κατεβω ενα ΣΚ Αθηνα ...να μου πεις και αν τη φτιαχνω καλη Click για ανάπτυξη... αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:50 Η drusilia έγραψε: #10.449 30-01-08 17:50 Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:54 Η μαγισσα έγραψε: #10.450 30-01-08 17:54 Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ έτσι είναι χρυσό μου τι να πεις αυτές οι μαμάδες όλο γκρίνια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 17:58 Η Havana έγραψε: #10.451 30-01-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ήρθε να σου φτιάξει και το κέφι δηλαδή... Ωραία! Ευχομαι να εισαι καλα σύντομα! Click για ανάπτυξη... αυριο θα σηκωθω οποια αποψη κ αν εχει ο πυρετος μου...εχω ενα σκασμο δουλειες και πρεπει κ να δωσω τα κλειδια της επειχειρησης στη μανα-κουραγιο που μου τα εναποθεσε...! μπαμπαδες παιδι μου ζουν στον κοσμο της τι-βι και παντα χαμογελανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:04 Η drusilia έγραψε: #10.452 30-01-08 18:04 Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οπως τα λες... Κι ο δικός μου σεβαστός πατέρας στην κοσμάρα του, μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:28 Η -NeFeLaKi-: #10.453 30-01-08 18:28 Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:33 Η zorica έγραψε: #10.454 30-01-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 18:39 Η -NeFeLaKi-: #10.455 30-01-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: dalequale ο δικος μου ειναι αυτος... Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έτσι είναι! Και ξέρεις, η ένταση της τηλεόρασης αυξάνει καταλάθος στο τέρμα σε άκυρη στιγμή και σπάει τύμπανα (αυτοί όμως δεν πτοούνται συνεχίζουν τον ύπνο). Και αν καταφέρεις και κλέψεις το τηλεκοντρολ και δεις ό,τι θελεις σαν άνθρωπος, ξυπνάνε μετά από κανα δυωρο και σου βάζουν τις φωνές γιατί "εγώ παρακολουθούσα το τάδε πρόγραμμα, ποιος σου είπε να πάρεις το τηλεκοντρόλ και να το αλλάξεις;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.456 30-01-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πολυθρόνα και ύπνος μπροστα στην τι-βι οι πατεράδες! Πάντα με το χέρι πάνω στο τηλεκοντρόλ (μην τυχόν και το πάρει άλλος) και τα κουμπιά να πατιούνται τυχαία καθώς κοιμούνται! Click για ανάπτυξη... Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:08 Η -NeFeLaKi-: #10.457 30-01-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ για τον μπαμπά μου μιλάτε? Click για ανάπτυξη... ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.458 30-01-08 19:19 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:22 Η -NeFeLaKi-: #10.459 30-01-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 'Αμα του πάρεις το κοντρόλ ξυπνάει Click για ανάπτυξη... Ναι κι αν δεν ξυπνήσει εκείνη την ώρα ξυπνάει αργότερα και φωνάζει γιατί του το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:23 Η zorica έγραψε: #10.460 30-01-08 19:23 Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.