Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η Marmanga έγραψε: #10.681 08-02-08 12:01 H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η NiaR έγραψε: #10.682 08-02-08 12:04 Μαριναααααα καλό ταξίδι! Καλα να περάσεις στην Αθήνα και οταν βρεθειτε να μου φιλησεις τις Αθηναίες φίλες μας!!! Αχχχχ θελω βολτα στην Αθήνααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:13 Η jasmine έγραψε: #10.683 08-02-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις και να πας και σε κανένα θέατρο της προκοπής!!!!! Και καλή ευκολία στο γυρισμό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.684 08-02-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μαριναααααα καλό ταξίδι! Καλα να περάσεις στην Αθήνα και οταν βρεθειτε να μου φιλησεις τις Αθηναίες φίλες μας!!! Αχχχχ θελω βολτα στην Αθήνααααα Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί θυμάμαι κάτι για σκιιιιι; Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις γιατι μας μπερδεύεις με τις πολλές επιθυμίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η NiaR έγραψε: #10.685 08-02-08 12:26 Ραίσα το σχέδιο ήταν Αθήνα και την επόμενη Καλάβρυατ για σκί αλλά απο την δουλεια του κολλητού μου είχαν άλλη αποψη και δεν μπορει να λείψει Από την άλλη βόλτα να ναι και όπου να ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η μαγισσα έγραψε: #10.686 08-02-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι μου καλά να περάσεις και φιλακια στην Αθήνα θα ήθελα πολύ και εγώ να έρθω μαζί σου και να βολτάρο στα στεκια τα παλιά...... θα μου λειψεις ακόμη και ας είναι και μέχρι την Πέμπτη..... τα λέμε....Α!! και να ξέρεις τέτοια ακούει η Κλειώ και τρελένεται...και όταν πήγα εχθές να την μαλώσω μου είπε.....Α!!! σε παρακαλώ δεν είμαι ανυπάκουη απλώς είμαι γατα με προσωπικότητα έτσι είπε ή θεία Μαρίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:26 Η -NeFeLaKi-: #10.687 08-02-08 13:26 Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #10.688 08-02-08 13:28 Καλώς τη!! Καλό κουράγιο με το διάβασμα... Είδες μωρέ το Νεφελάκι; Ηρέμησε και έβγαλε τον πραγματικό της χαρακτήρα. Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:31 Η julia έγραψε: #10.689 08-02-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Η NiaR έγραψε: #10.682 08-02-08 12:04 Μαριναααααα καλό ταξίδι! Καλα να περάσεις στην Αθήνα και οταν βρεθειτε να μου φιλησεις τις Αθηναίες φίλες μας!!! Αχχχχ θελω βολτα στην Αθήνααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:13 Η jasmine έγραψε: #10.683 08-02-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις και να πας και σε κανένα θέατρο της προκοπής!!!!! Και καλή ευκολία στο γυρισμό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.684 08-02-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μαριναααααα καλό ταξίδι! Καλα να περάσεις στην Αθήνα και οταν βρεθειτε να μου φιλησεις τις Αθηναίες φίλες μας!!! Αχχχχ θελω βολτα στην Αθήνααααα Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί θυμάμαι κάτι για σκιιιιι; Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις γιατι μας μπερδεύεις με τις πολλές επιθυμίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η NiaR έγραψε: #10.685 08-02-08 12:26 Ραίσα το σχέδιο ήταν Αθήνα και την επόμενη Καλάβρυατ για σκί αλλά απο την δουλεια του κολλητού μου είχαν άλλη αποψη και δεν μπορει να λείψει Από την άλλη βόλτα να ναι και όπου να ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η μαγισσα έγραψε: #10.686 08-02-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι μου καλά να περάσεις και φιλακια στην Αθήνα θα ήθελα πολύ και εγώ να έρθω μαζί σου και να βολτάρο στα στεκια τα παλιά...... θα μου λειψεις ακόμη και ας είναι και μέχρι την Πέμπτη..... τα λέμε....Α!! και να ξέρεις τέτοια ακούει η Κλειώ και τρελένεται...και όταν πήγα εχθές να την μαλώσω μου είπε.....Α!!! σε παρακαλώ δεν είμαι ανυπάκουη απλώς είμαι γατα με προσωπικότητα έτσι είπε ή θεία Μαρίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:26 Η -NeFeLaKi-: #10.687 08-02-08 13:26 Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #10.688 08-02-08 13:28 Καλώς τη!! Καλό κουράγιο με το διάβασμα... Είδες μωρέ το Νεφελάκι; Ηρέμησε και έβγαλε τον πραγματικό της χαρακτήρα. Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:31 Η julia έγραψε: #10.689 08-02-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαριναααααα καλό ταξίδι! Καλα να περάσεις στην Αθήνα και οταν βρεθειτε να μου φιλησεις τις Αθηναίες φίλες μας!!! Αχχχχ θελω βολτα στην Αθήνααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:13 Η jasmine έγραψε: #10.683 08-02-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις και να πας και σε κανένα θέατρο της προκοπής!!!!! Και καλή ευκολία στο γυρισμό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.684 08-02-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μαριναααααα καλό ταξίδι! Καλα να περάσεις στην Αθήνα και οταν βρεθειτε να μου φιλησεις τις Αθηναίες φίλες μας!!! Αχχχχ θελω βολτα στην Αθήνααααα Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί θυμάμαι κάτι για σκιιιιι; Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις γιατι μας μπερδεύεις με τις πολλές επιθυμίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η NiaR έγραψε: #10.685 08-02-08 12:26 Ραίσα το σχέδιο ήταν Αθήνα και την επόμενη Καλάβρυατ για σκί αλλά απο την δουλεια του κολλητού μου είχαν άλλη αποψη και δεν μπορει να λείψει Από την άλλη βόλτα να ναι και όπου να ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η μαγισσα έγραψε: #10.686 08-02-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι μου καλά να περάσεις και φιλακια στην Αθήνα θα ήθελα πολύ και εγώ να έρθω μαζί σου και να βολτάρο στα στεκια τα παλιά...... θα μου λειψεις ακόμη και ας είναι και μέχρι την Πέμπτη..... τα λέμε....Α!! και να ξέρεις τέτοια ακούει η Κλειώ και τρελένεται...και όταν πήγα εχθές να την μαλώσω μου είπε.....Α!!! σε παρακαλώ δεν είμαι ανυπάκουη απλώς είμαι γατα με προσωπικότητα έτσι είπε ή θεία Μαρίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:26 Η -NeFeLaKi-: #10.687 08-02-08 13:26 Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #10.688 08-02-08 13:28 Καλώς τη!! Καλό κουράγιο με το διάβασμα... Είδες μωρέ το Νεφελάκι; Ηρέμησε και έβγαλε τον πραγματικό της χαρακτήρα. Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:31 Η julia έγραψε: #10.689 08-02-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις και να πας και σε κανένα θέατρο της προκοπής!!!!! Και καλή ευκολία στο γυρισμό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #10.684 08-02-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μαριναααααα καλό ταξίδι! Καλα να περάσεις στην Αθήνα και οταν βρεθειτε να μου φιλησεις τις Αθηναίες φίλες μας!!! Αχχχχ θελω βολτα στην Αθήνααααα Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί θυμάμαι κάτι για σκιιιιι; Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις γιατι μας μπερδεύεις με τις πολλές επιθυμίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η NiaR έγραψε: #10.685 08-02-08 12:26 Ραίσα το σχέδιο ήταν Αθήνα και την επόμενη Καλάβρυατ για σκί αλλά απο την δουλεια του κολλητού μου είχαν άλλη αποψη και δεν μπορει να λείψει Από την άλλη βόλτα να ναι και όπου να ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η μαγισσα έγραψε: #10.686 08-02-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι μου καλά να περάσεις και φιλακια στην Αθήνα θα ήθελα πολύ και εγώ να έρθω μαζί σου και να βολτάρο στα στεκια τα παλιά...... θα μου λειψεις ακόμη και ας είναι και μέχρι την Πέμπτη..... τα λέμε....Α!! και να ξέρεις τέτοια ακούει η Κλειώ και τρελένεται...και όταν πήγα εχθές να την μαλώσω μου είπε.....Α!!! σε παρακαλώ δεν είμαι ανυπάκουη απλώς είμαι γατα με προσωπικότητα έτσι είπε ή θεία Μαρίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:26 Η -NeFeLaKi-: #10.687 08-02-08 13:26 Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #10.688 08-02-08 13:28 Καλώς τη!! Καλό κουράγιο με το διάβασμα... Είδες μωρέ το Νεφελάκι; Ηρέμησε και έβγαλε τον πραγματικό της χαρακτήρα. Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:31 Η julia έγραψε: #10.689 08-02-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μαριναααααα καλό ταξίδι! Καλα να περάσεις στην Αθήνα και οταν βρεθειτε να μου φιλησεις τις Αθηναίες φίλες μας!!! Αχχχχ θελω βολτα στην Αθήνααααα Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί θυμάμαι κάτι για σκιιιιι; Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις γιατι μας μπερδεύεις με τις πολλές επιθυμίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η NiaR έγραψε: #10.685 08-02-08 12:26 Ραίσα το σχέδιο ήταν Αθήνα και την επόμενη Καλάβρυατ για σκί αλλά απο την δουλεια του κολλητού μου είχαν άλλη αποψη και δεν μπορει να λείψει Από την άλλη βόλτα να ναι και όπου να ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η μαγισσα έγραψε: #10.686 08-02-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι μου καλά να περάσεις και φιλακια στην Αθήνα θα ήθελα πολύ και εγώ να έρθω μαζί σου και να βολτάρο στα στεκια τα παλιά...... θα μου λειψεις ακόμη και ας είναι και μέχρι την Πέμπτη..... τα λέμε....Α!! και να ξέρεις τέτοια ακούει η Κλειώ και τρελένεται...και όταν πήγα εχθές να την μαλώσω μου είπε.....Α!!! σε παρακαλώ δεν είμαι ανυπάκουη απλώς είμαι γατα με προσωπικότητα έτσι είπε ή θεία Μαρίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:26 Η -NeFeLaKi-: #10.687 08-02-08 13:26 Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #10.688 08-02-08 13:28 Καλώς τη!! Καλό κουράγιο με το διάβασμα... Είδες μωρέ το Νεφελάκι; Ηρέμησε και έβγαλε τον πραγματικό της χαρακτήρα. Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:31 Η julia έγραψε: #10.689 08-02-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ραίσα το σχέδιο ήταν Αθήνα και την επόμενη Καλάβρυατ για σκί αλλά απο την δουλεια του κολλητού μου είχαν άλλη αποψη και δεν μπορει να λείψει Από την άλλη βόλτα να ναι και όπου να ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:26 Η μαγισσα έγραψε: #10.686 08-02-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι μου καλά να περάσεις και φιλακια στην Αθήνα θα ήθελα πολύ και εγώ να έρθω μαζί σου και να βολτάρο στα στεκια τα παλιά...... θα μου λειψεις ακόμη και ας είναι και μέχρι την Πέμπτη..... τα λέμε....Α!! και να ξέρεις τέτοια ακούει η Κλειώ και τρελένεται...και όταν πήγα εχθές να την μαλώσω μου είπε.....Α!!! σε παρακαλώ δεν είμαι ανυπάκουη απλώς είμαι γατα με προσωπικότητα έτσι είπε ή θεία Μαρίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:26 Η -NeFeLaKi-: #10.687 08-02-08 13:26 Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #10.688 08-02-08 13:28 Καλώς τη!! Καλό κουράγιο με το διάβασμα... Είδες μωρέ το Νεφελάκι; Ηρέμησε και έβγαλε τον πραγματικό της χαρακτήρα. Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:31 Η julia έγραψε: #10.689 08-02-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: H Kλειώ είναι μια γάτα με προσωπικότητα, δεν θα της πεις εσύ τι να κάνει και τι όχι!! Ακούς; Όχι να μου το κατηγορείς το κουκλί, ξανθιά μου ενημερωμένη μάγισσα. Λοιπόν, τα λέμε από Πέμπτη διότι στο Άθενς δεν έχω ίντερνετ. Να περνάτε καλά και να μην ξεσαλώσετε πολύ Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι μου καλά να περάσεις και φιλακια στην Αθήνα θα ήθελα πολύ και εγώ να έρθω μαζί σου και να βολτάρο στα στεκια τα παλιά...... θα μου λειψεις ακόμη και ας είναι και μέχρι την Πέμπτη..... τα λέμε....Α!! και να ξέρεις τέτοια ακούει η Κλειώ και τρελένεται...και όταν πήγα εχθές να την μαλώσω μου είπε.....Α!!! σε παρακαλώ δεν είμαι ανυπάκουη απλώς είμαι γατα με προσωπικότητα έτσι είπε ή θεία Μαρίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:26 Η -NeFeLaKi-: #10.687 08-02-08 13:26 Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #10.688 08-02-08 13:28 Καλώς τη!! Καλό κουράγιο με το διάβασμα... Είδες μωρέ το Νεφελάκι; Ηρέμησε και έβγαλε τον πραγματικό της χαρακτήρα. Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:31 Η julia έγραψε: #10.689 08-02-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #10.688 08-02-08 13:28 Καλώς τη!! Καλό κουράγιο με το διάβασμα... Είδες μωρέ το Νεφελάκι; Ηρέμησε και έβγαλε τον πραγματικό της χαρακτήρα. Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:31 Η julia έγραψε: #10.689 08-02-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς τη!! Καλό κουράγιο με το διάβασμα... Είδες μωρέ το Νεφελάκι; Ηρέμησε και έβγαλε τον πραγματικό της χαρακτήρα. Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:31 Η julia έγραψε: #10.689 08-02-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα κι από εμένα που διαβάζω και εξαφανίστηκα! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται... Τι αέρας είναι αυτός; Έχω να σας πω ότι η Νεφέλη μετά στη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί! Δεν ξεκολλάει από την αγγαλιά μου λεπτό! Μεσ' τη γλύκα και το νάζι όλη την ώρα! Το περίεργο είναι ότι με το που πας να τη χαιδέψεις γυρίζει και δίνει αμέσως κοιλιά και κάθεται ανάσκελα και γουργουρίζει! Απίστευτο! Παλιά όποτε επιχειρούσα να της χαιδέψω την κοιλιά έφευγα απογοητευμένη και...ριγέ! Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #10.690 08-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Επίσης η νέα μας μόδα είναι ότι με πλένει! Ω ναι! ξαπλώνει δίπλα μου, με πατάει κάτω με το πόδι της και με πλένει με τις ώρες! Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά μετά τη στείρωση; Click για ανάπτυξη... Δεν πεθαίνεις που σε έχει υιοθετήσει; Καλό κουράγιο με το διάβασμα και όταν θες διάλειμμα, πες στο Νεφελάκι να σε μπανιάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η -NeFeLaKi-: #10.691 08-02-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Εγώ θα πω κάτι άλλο.... ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει σχέση η στέιρωση!!! Απλά συνέπεσε με το μεγάλωμά της... Και ο δικός μου έχει αρχίσει τα ΊΔΙΑ!!!! Και δεν ειναι στειρωμένος, απλά σοβάρεψε!! οχι οτι δεν ξεχνάμε τα παλιά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.692 08-02-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:00 Η julia έγραψε: #10.693 08-02-08 14:00 Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:02 Η μαγισσα έγραψε: #10.694 08-02-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλέ έτσι ξαφνικά; Και είναι ήδη 2 χρονών μην το ξεχνάμε αυτό! Από εκεί που ήταν πάντα σνομπ και τζαναμπέτα κι ερχόταν για αγγαλιά όποτε γουσταρε τώρα την παιρνεις, τη βάζεις κάτω και σου γυρίζει κοιλιά! Αρνί η Νεφέλη και δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Είναι δηλαδή στην περίπτωση μας προφανές ότι οφείλεται στη στείρωση! Stellak αν πεθαίνω λέει...Αλοιφή με έχει κάνει με τις ξαφνικές καλοσύνες της! Όλη την ώρα με μπανιάρει και έχει προτίμηση στο πρόσωπο! Με πονάει βέβαια με την γλωσσίτσα-γυαλόχαρτο αλλά το βλέπω και από τη θετική του πλευρά...δε χρειάζεται πλέον να κάνω απολέπιση Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα...... Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:05 Η -NeFeLaKi-: #10.695 08-02-08 14:05 Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:08 Η julia έγραψε: #10.696 08-02-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Πήλινγκ από τα λίγα, δεν το συζητώ! Χωρίς κόπο, ανέξοδο... Julia ναι καιρός του είναι του Κίκη να ωριμάσει το παλικάρι μου...Είναι νεαρός πλέον. Τελικά δεν ξεχνάνε όντως τον παλιό τους εαυτό εντελώς ποτέ... Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Η aretha έγραψε: #10.697 08-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εμένα ειναι 6μηνων.... Εχει αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμει... οποτε θελει ΑΥΤΟΣ φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Τζούλια, ο Πορδολέων είναι εφτάμιση μηνών και ακόμα... τίποτα. Η συμπεριφορά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια όπως τότε που ήταν 2-3... Έχει τα διαλείμματα που κάνει τις αγάπες του, αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα λυσσάει. Ο Αίλουρος μου είχε πει ότι τα αγοράκια αργούν πολύυυ περισσότερο να ωριμάσουν (είχε πει και κάτι για εφαρμογή του αξιώματος και σε άλλα είδη, αλλά δεν το συγκράτησα...) Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Το γρουσούζεψαμε που το είπαμε, τώρα πήγα να κάνω τις γνωστές αγγαλιές και βάλθηκε να μου κάνει το χέρι κιμά όπως παλιά Click για ανάπτυξη... Ε, είπαμε να ηρεμήσει το κορίτσι, όχι να γίνει και λαπάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:12 Η -NeFeLaKi-: #10.698 08-02-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Παρα - πείρες φόρα και εσυ!!! Είναι μια ΚΥΡΙΑ... και θα πρέπει να πας με τα νερά της!!! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η stellak έγραψε: #10.699 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 533 534 535 536 537 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 535 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:14 Η julia έγραψε: #10.700 08-02-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Έπρεπε να το είχα προβλέψει ότι με κάνει ό,τι θέλει τελικά! Σαν να μου λέει "άντε παραγνωριστήκαμε". Αργότερα θα με πλύνει πάλι, τύπου "κάτσε τώρα να σε πλύνω και άλλη φορά να είσαι πιο υπάκουη" Click για ανάπτυξη... Μα και εσυ..... ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.