Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το θέμα είναι γιατί δεν υπακούς με την πρώτη και την αναγκάζεις να σε δείρει πρώτα... τς τς τς:hmm:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Απίστευτα είναι τα σκασμένα τα γατίδια! Μιλάμε για θράσσος όχι αστεία!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως τελικά εμείς έιμαστε τα κατοικίδια και αυτα είναι τα αφεντικά; μήπως όλο αυτο που ζούμε είναι μία εικονική πραγματικότητα;;; μήπως δεν είμαστε στο my cat είμαστε στο my human...:hmm::hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιλάμε για πήλινγκ κάτσε καλά βάλε και μία κρέμα μετά και να δεις ένα δερματάκι άλλο πράγμα......:up::up::up:
Εμένα έχει 2 μέρες που με έχει τρελανει σκαβει τις γλαστρες και όταν δεν βολεύεται με το σκάψιμο τις ρίχνει κάτω και μετά πάει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα για να μην την δω και την μαλώσω αχ!!! πότε θα γίνει και μένα ήσυχη και γλυκιά και χαδιάρα!!!!

Βρε μήπως και δεν της αρέσει η τουαλέτα της και θέλει να τα κάνει στις γλάστρες;

my human...έχεις απόλυτο δίκιο!!!!

Εμένα πάντως "my master" με φροντίζει, με πλένει, παίζουμε, κρυφτό , κυνηγητό... κλπ κλπ. :P :lol:

Aπό παρατηρήσεις που έχω κάνει αυτο΄που είδα είναι ένα ενδιαφέρων στην κηπουρική ειδα ότι την γλαστρα που έριξε είχα βάλει κατι διακοσμιτικά αντικείμενα κινέζικα που είχα γιατί όταν τα είχα γύρω από τις γλαστρες τα έπαίρνε και τα έριχνε κάτω.... όταν είδε που ήταν άρχισε να τα ρίχνει κάτω για να δει τι έχει μέσα.....

Αν ειχε πρόβλημα δεν θα επρεπε να το κάνει κάθε φορά που ήθελε τουαλέτα;; αυτή όλη την ημέρα και όταν λυσάει και τρέχει σαν τρελή πάνω κάτω τα βάζει και με τις γλάστρες!!!! Νομίζω ότι τα κάνει όταν έχει υπέρβολική ενέργεια και δεν ξέρει τι να την κάνει:up::up: τι να πω την άμμο της την αλλάζω κάθε βδομάδα ενώ η άμμος λέει ότι κρατάει μέχρι και 16 μέρες!!!!

Εμένα πάντως "my master" με φροντίζει, με πλένει, παίζουμε, κρυφτό , κυνηγητό... κλπ κλπ. :P :lol:

ευτυχώς έπεσες σε καλή γατα φαντάσου να σε άφηνε άπλυτη και αφρόντιστη τι θα έκανες τότε;:hmm::hmm::hmm::hmm:

ευτυχώς έπεσες σε καλή γατα φαντάσου να σε άφηνε άπλυτη και αφρόντιστη τι θα έκανες τότε;:hmm::hmm::hmm::hmm:

:lol::lol::lol: Θα πήδαγα απο τον 8ο......

ή θα το έσκαγα με το Τσιάουα της απέναντη!! :up:

Καλά διαβάζω τι γράφετε και γελάω με την καρδιά μου! Μου φτιάξατε την διάθεση! Είμαι δουλειά και κρυώνω πολύυυυυυυυ!:)

:lol::lol::lol: Θα πήδαγα απο τον 8ο......

ή θα το έσκαγα με το Τσιάουα της απέναντη!! :up:

Το να πήδαγες από τον 8 το θεωρώ καταστροφικό το να το σκάσεις με το Τσιαουα της απέναντι το θεωρώ καλύτερη προδοσία για μία γάτα να το σκάσει μέ ένα σκυλο!!!! νομίζω ότι θα την πονέσει περισσόερο την γάτα σου:up::up::lol::lol::lol::lol::lol:

Το να πήδαγες από τον 8 το θεωρώ καταστροφικό το να το σκάσεις με το Τσιαουα της απέναντι το θεωρώ καλύτερη προδοσία για μία γάτα να το σκάσει μέ ένα σκυλο!!!! νομίζω ότι θα την πονέσει περισσόερο την γάτα σου:up::up::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά, ο Κίκης θα την κυνηγούσε τη Τζούλια με μαχαίρι για όλη της τη ζωή να ξεπλύνει την ντροπή, δεν τον έχετε "ζυγίσει" καλά... Είναι μάλλον Ζωνιανός μαυροπουκαμισάς!

Καλά, ο Κίκης θα την κυνηγούσε τη Τζούλια με μαχαίρι για όλη της τη ζωή να ξεπλύνει την ντροπή, δεν τον έχετε "ζυγίσει" καλά... Είναι μάλλον Ζωνιανός μαυροπουκαμισάς!

λές να άρχιζε και βεντέτα;; κικάκηδες και τσιαουάκηδες
(καλά δεν έχω τον θεό μου τι λέω) που θα φτάσουνε απιτέλους για την Τζούλια για τα μάτια της μόνο.....:lol::lol::lol:

λές να άρχιζε και βεντέτα;; κικάκηδες και τσιαουάκηδες
(καλά δεν έχω τον θεό μου τι λέω) που θα φτάσουνε απιτέλους για την Τζούλια για τα μάτια της μόνο.....:lol::lol::lol:

αν δεν με απολύσουν και ΣΗΜΕΡΑ...... :lol::lol:

αν δεν με απολύσουν και ΣΗΜΕΡΑ...... :lol::lol:

Εγώ ευτυχώς μπαίνω απο το σπίτι και δεν έχω πρόβλημα να γελαω όσο θέλω:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
έχουν και τα καλά τους τα οικιακά....!!!!!:up::up::up:

καλημερααααα!!!! πρωινοι πρωινοι, μαγισσα α, ανιμα και γιατρε:P:lol:

καλημερα :) εγω ανοιγω πρωι-πρωι(9.30);) και εχει εναν παλιοκαιρο που δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατι:redface:

Καλλημέρα Γιατρέ δεν θέλω να σε στενοχωρίσω αλλά εδώ έχει έναν ήλιο και μια τόσο όμορφη μέρα που είναι για καφέ στην παραλία!!!!! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει ποτέ Θεσσαλονίκη αλλά η παραλία μας ειναι τέλεια για καφέ τέτοιες μέρες!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια που είναι μέσα!!!

Εγώ δουλειά θα πάω σε λίγο έβαλα τα ραντεβού μου πιο αργά για να βρώ λιγο χρόνο να πιω τον καφέ μου παρέα σας........:up::up::up::up::up:

εδω με τον αερα που εχει αμα παω στην παραλια για καφε θα με παρει και εμενα και τον καφε μαζι:D μαλλον στο βουνο θα χιονιζει τωρα;)γιατι στην πολη ριχνει χιονονερο και μου εκανε τα τζαμια :mad: την τεταρτη τα επλυνα :down: παλι καλα που εχω και εσας και λεω καμια κουβεντα γιατι σημερα ουτε μυγες δεν κυκλοφορουν για να εξετασω :lol::lol::lol:

γιατι σημερα ουτε μυγες δεν κυκλοφορουν για να εξετασω :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: καλά αυτό έχει πολύ πλάκα να το φαντάζεσαι...

Ναι σίγουρα θα ήταν ένα από αυτα που θα ήθελα να δω...

Ναι παρακαλώ κυρία μου ανοίξτε λίγο ακόμα το αριστερό φτερό σας να σας ακούσω καλύτερα;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μεχρι στιγμης δεν μου εχουν φερει μυγα αλλα φιδι σε βαζο ¨Γιατρε τι φιδι ειναι αυτο; Το βρηκα τυλιγμενο στο λαιμο της γατας μου!!!!!!¨:hmm: τελικα με μπολικη δοση τυχης το βρηκαμε στο ιντερνετ :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back