Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!
Εγώ ετοιμάζομαι να βγω στο μπαλκονι να ασχοληθώ λιγο με τα φυτά μου. Με πονο ψυχής βέβαια αλλά τι να γίνει... Ευτυχώς δεν φυσάει τοσο οσο εχθες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης πρέπει να κάνω τη ντουλάπα μου κάποια στιγμή,άρχισε να ξερνάει ρούχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω μη μου τα θυμιζεται πασχω κ απτα δυο ντουλαπα γεματη ασιδερωτα και ενα μπαλκονι γεματο χωμα τσισακια κ οτι αλλο μπορουν να κανουν 2 σκυλια και ο αερασ συν ολες οι γλαστρες (οι εξης 2) πεσμενες κατω.....:( δε θελω να κανω δουλειες ουααααααααα:/:

καλήσπέρα και από εμένα κοριτσια τι κάνετε; Εγώ στο μπαλκόνι βγήκα μόνο για να μαζέψω τα ρούχα που είχα απλωμένα και μπήκα πάλι μέσα χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!!

Κάνει κρυυυυυυύοοοοοο!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

κι εδω κρυοοοοο ψωφουν οι διαολοι που λενε......:cry::cry::cry:

Καλημερα...και καλη εβδομαδα:)

καλημερα!!!!! καλη εβδομαδα!!στειλτε μου θετικη ενεργεια σημερα παω να βρω χρηματοδωτες για ενα ντοκυμαντερ...wish me luck!!!:)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Αβανάκι καλη επιτυχιαααααααααααααα ολα να πανε καλα σου ευχομαι! να τους "ρίξεις" ;)
ειμαι αρρωστούλααααααα.... δεν βλεπω να ερχομαι στη δουλεια αυριο αν συνεχίσω ετσι....

Καλημέεεεερα.. τι καλή δηλαδή, μαύρο χάλι:greycat:... έχει παλιόκαιρο και έχω και τον γιόκα άρρωστο στο σπίτι.... έλεγα και γω να κάνω γενική σήμερα, αλλά με τον μικρό σπίτι λίγο δύσκολο.:/:
NiaRάκι μου περαστικά και σε σένα...έλα από το σπίτι να σας βάλω μαζί με τον μικρό σε θεραπεία..ξέρεις, τσαγάκι, σιροπάκι, σουπίτσα κτλ....:lol:

περαστικα σας και εσας!
Αν κανεις και γκούλασουπ σου ρχομαιιιιιιι..εχω χρόνια να φάω !
Πάντως εγω ακόμα και άρρωστη ...η ορεξη δεν μου κόβεται με τιποτα!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! :)
Τι ωραία που είναι χειμώνας-χειμώνας!:rolleyes:

Αβάνα, καλή επιτυχία! Τι θέμα έχει το ντοκυμαντέρ;

καλημερα!!!!! καλη εβδομαδα!!στειλτε μου θετικη ενεργεια σημερα παω να βρω χρηματοδωτες για ενα ντοκυμαντερ...wish me luck!!!:)

Καλημέρα... οοοομμμμμμμμμ :cool::cool:
Εχω φορέσει το κιμωνό μου, κάθησα οκλαδόν..... η γκιόσσα, και στέλνω την θετική μου σκέψη!!! :up::up:

Δευτέρα σήμερα.... :/::/:

περαστικα σας και εσας!
Αν κανεις και γκούλασουπ σου ρχομαιιιιιιι..εχω χρόνια να φάω !
Πάντως εγω ακόμα και άρρωστη ...η ορεξη δεν μου κόβεται με τιποτα!!!!

Πως σε καταλαβαίνωωωωω.... και γω μια απ' τα ίδια... άντε να κάνεις μετά δίαιτα, γίνεται; δε γίνεται....:lol: όσο για τη σούπα, δεν ξέρω, γιουβαρλάκια σου κάνουν; γιατί γκούλας δεν έχω κάνει ποτέ...;)

Καλημέρα σε όλους!
Γύρισα στην πατρίδα μετά από ένα εκπληκτικό τριήμερο στη Βαρκελώνη... Θέλω να πάω πάλι πίσωωωω:(:cry::cry:

οοοομμμμμμμμμ :cool::cool:
Εχω φορέσει το κιμωνό μου, κάθησα οκλαδόν..... η γκιόσσα, και στέλνω την θετική μου σκέψη!!! :up::up:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θέλω να πάω πάλι πίσωωωω:(:cry::cry:

Καλώς ήρθες πίσω στην πατρίδα!!!! :up:
Γιατί καλέ πίσω, τοοοοσο όμορφος ο Ισπανός....:lol::lol::lol:
Αλήθεια, πως πέρασες...τι είδες...πώς ήταν... πολλές ερωτήσεις, αλλά θα μας τα πεις από κοντά ....ελπίζω.:happy:

Ήταν πανέμορφα...Η Βαρκελώνη είναι μια κούκλα, η παράσταση που πήγα να δω θεϊκή, η παρέα επίσης...Το φαγητό μόνο ήταν για κλάματα, αλλά τι να κάνεις! Φωτογραφίες από κοντά!

Πως σε καταλαβαίνωωωωω.... και γω μια απ' τα ίδια... άντε να κάνεις μετά δίαιτα, γίνεται; δε γίνεται....:lol: όσο για τη σούπα, δεν ξέρω, γιουβαρλάκια σου κάνουν; γιατί γκούλας δεν έχω κάνει ποτέ...;)

:cry: ουαααααααααα.... αμαν!!!
Και η γιαγια μου 30τοσα χρονια στην Γερμανια και δεν κανει γκουλασουπππππππ .... θα αρκεστω και στα γιουβαρλακια!

Όλγα καλως ηρθες πίσω! Χαιρομαι που σου αρεσε.... αλλα γιατι δεν σου αρεσε το φαγητό??? Gazpacho Paella Tortilla de Patatas
αχ πεινασαααααααααα :redface:

Καλως ηρθες Ολγα:)

Καλημερα σε όλες!
Αβανα καλή επιτυχία! Ολες η γκιοσσες σου στέλνουμε θετική ενέργεια! :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back