Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
θα περιμένω κόκκινα χαλιά :lol::lol::lol::P

Κόκκινα???? :blink::blink:

Εγώ ετοιμάζω Ασπρόμαυρα!!!!!!!!!!! :up::up::up::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ που θα κατέβω Αθήνα το καλοκαίρι, για συναυλίες να βρεθούμε, να μου δείξε και τα κατατόπια της Αθήνας, αν και έχω ακούσει ότι τα καλύτερα ουζάδικα είναι στου Ψυρρή (αν το γράφω και σωστά:redface::redface: ) Άντζελα,εμάς θα μας καλέσεις Χαλκιδική? Θα σας καλέσω κι εγώ τη βδομάδα που θα είμαι μόνη στο εξοχικό μας και θα θέλω παρεούλα,θα παίξουμε με τις γάτες μου που έχουν γίνει τέρατα:lol::lol: και θα είμαι πολύ χαρούμενη αν φιλοξενήσω γατόφιλους εκεί,γιατί πάντα έρχονται ηλίθιοι άνθρωποι (τι άλλο να πω για να σας πείσω?:P:P)

Εννοείτε Μαρία μου ότι το σπίτι μου είναι ανοιχτό για σένα και για όποιον άλλον θέλει με τα χαράς να έρθεις σε περιμένω!!!!!!:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείτε Μαρία μου ότι το σπίτι μου είναι ανοιχτό για σένα και για όποιον άλλον θέλει με τα χαράς να έρθεις σε περιμένω!!!!!!:up::up::up::up::up:

έχω και γω σπίτι στη Χαλκιδική...λέω να μαζευτούμε όλες το καλοκαίρι μαζι με τα γατιά μας, και.....όλες μαζι (γατομαμάδες και γατιά) στην παραλία για ηλιοθεραπεία και παιχνίδι:up:...
τα βλέματα των παραθεριστών θέλω να δω:lol::lol::lol::lol::lol:

Λέω να πάω για μάθημα σιγά σιγά, δε λέω να βιαστώ,αλλά πρέπει να πάω:( 6 ώρες θα κοιμάμε πάλι!!!

Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε:/::/::/:!

Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα:up::up::up:
:up::up::up: ωραια...

έχω και γω σπίτι στη Χαλκιδική...λέω να μαζευτούμε όλες το καλοκαίρι μαζι με τα γατιά μας, και.....όλες μαζι (γατομαμάδες και γατιά) στην παραλία για ηλιοθεραπεία και παιχνίδι:up:...
τα βλέματα των παραθεριστών θέλω να δω:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό:cool::cool::cool::cool::cool: με φίλες από Αθήνα και πολλά γατάκια μαζί:lol::lol::lol: γιατί και έγώ την Κλειώ μαζί μου θα την πάρω δεν το συζητώ!!!!!!:up::up::up::up:

Ενννοείται ότι θα έρθουμε..οχι αυτό το Σαββατοκύριακο όμως βρε κορίτσια, δεν προλαβαίνουμε:/::/::/:!

Θα το κανονίσουμε με την Τζουλια και θα έρθουμε σύντομα:up::up::up:

Όποτε θέλετε και εμείς κανονίζουμε κι άλλη συνάντηση για χάρη σας !!!! μόνο να έρθρετε και μην μας αφήσετε με την όρεξη!!!! :lol::lol::lol::lol:

και μην αργήσετε στην βράση κολάει το σίδερο!!!:up::up::up::up:

Μπηκα να πω μια καλησπερα, δεν προλαβα πολυ λογω πρωινου τρεξιματος!
Με τον Ραουλινο θελουμε να πουμε οτι ειμαστε χαρούμενοι που μετά τη συντομη βαρυχειμωνιά ήρθε ξανά η άνοιξη! :)
Φτιάξαμε τα μπαλκόνια μας και ειμαστε και οι 2 πολύ ευδιάθετοι.

Πόσο θα συμφωνήσουμε μαζί σας όλοι εμείς οι από 'δω :) Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Προλαβαίνουμε να φύγουμε για εξωτική Σκανδιναβία που θα έχει λιακάδες;

Ελα βρε Στελλα, επρεπε να μου το χαλασεις;:(
Δεν θα το αντεξει ο Ραουλ το δευτερο Χιονια! Ουφ!

Συγνώμη :( Είναι που προτιμώ να αποφεύγω τις κακές εκπλήξεις και να είμαι προετοιμασμένη... :confused:

καλά βρε κορίτσια τι νομίζατε ότι από τώρα τελείωσε ο χείμώνας:lol::lol::lol::lol::lol:

Συγνώμη :( Είναι που προτιμώ να αποφεύγω τις κακές εκπλήξεις και να είμαι προετοιμασμένη... :confused:

Αντε, να προετοιμαστω κι εγώ λοιπον! Ξέρεις ημεροηνιες να κλεισω κανενα ταξιδάκι κάπου εξωτικά; :D

Καλημέεεεερα όλη μέρα....:) drusilia, γιατί να πας μακριά για ταξίδι εξωτικό;... θέλεις καλό καιρόοοο;;;;.....καλέ, και γιατί να κάνεις τόοοσα έξωδα, και δεν έρχεσαι Θεσ/νίκη;....:P:lol::lol:

Πρωινιατικα...εκπληξη ο μικρος......
Κατουρισε στο κρεβατι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...:mpliaks:σ:mpliaks:ημερα θα κοιμηθει στο μπανιο:down:
Τα νευρα μουυυυυυ...πρωτη φορα το κανει αυτο γμτ. Προχθες εκανε εμβολιο κ δνε ξερω αν εχει σχεση αυτο...θα παρω την γιατρο τηλ αλλα καμια ιδεα μεχρι τότε?????

Πού κατανήσαμε, να πρέπει να πάμε στον Βορά να βρούμε ζέστη! :)
Ετισ μου φαίνεται.. θα κανω τον Ραουλ πακετο κα θα κανουμε ταξιδάκι... Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο!

Νιαρ μπορει να φταιει το εμβολιο, ισως να ανεβασε πυρετο; Να τον πας ομως καλου κακου
Μιας φιλης η γατουλα που της ειχε κανει κατι τετοια οταν ηταν 5-6 μηνων και την πηγε στο γιατρο προεκυψε οτι ηταν αρρωστούλα, ειχε και πυρετο.
Μην τον μαλώσεις πολύ αν δεν στο έχει ξανακάνει ο καημενούλης...:)

:):):):):)Καλημέρα σε όλους και φιλάκια στα γατούνια σας.

Νιαρ μπορει να φταιει το εμβολιο, ισως να ανεβασε πυρετο; Να τον πας ομως καλου κακου
Μιας φιλης η γατουλα που της ειχε κανει κατι τετοια οταν ηταν 5-6 μηνων και την πηγε στο γιατρο προεκυψε οτι ηταν αρρωστούλα, ειχε και πυρετο.
Μην τον μαλώσεις πολύ αν δεν στο έχει ξανακάνει ο καημενούλης...:)

Ευχαριστω Δρουσιλια μου
Μωρε δεν τον μαλωσα καθόλου... :( τον λυπήθηκα, σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει κ το εμβόλιο. Η γιατρος προχθες μου πε καλομαθημενο τον εχεις...εεεε τι να καω λεω μονοαχογιος! Θα της τηλεφ. αργοτερα να τον παω το απογευμα. Πρεπει να παω και την κουβερτα καπου που πλενουν, στο πλυντήριο δε χωράει :/: Εχω τρεξιματα σε νοσοκομειο μετα την δουλεια και μου ανοιξε δουλειες με το πλυσιμο ο μικρος ...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back