drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η drusilia έγραψε: #11.021 21-02-08 08:53 Κουραγιο βρε Νιαρ... Απλα σχεδον το ιδιο στορυ ακουσα απο την φιλη μου και μου εκανε κλικ. Αν δεν το εχει κανακανει προφανως αυτο φταιει. Γιατι κι εγω υπερ-κακομαθημένο τον εχω, δεν πάει αλλο, αλλα στο θέμα της τουαλέτας ειναι κύριος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:05 Η LIFE έγραψε: #11.022 21-02-08 09:05 Καλημερα σας Νανσυ πολυ πακετο πρωι πρωι βρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:05 Η Desdemona: #11.023 21-02-08 09:05 Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.024 21-02-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #11.025 21-02-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η μαγισσα έγραψε: #11.026 21-02-08 09:33 κατά τα άλλα καλημέρα και από εμένα τι κάνετε; εγώ είμαι ΄μία χαρά γεμάτη ενέργεια και έχω και καλή διάθεση.... Η γυμναστική τελικά μου κάνει καλό!!!!! Αχ Νάνσυ μου τι έπαθες τι σου έκανε ο άτιμος ο βαφτισιμιός μου και συνήθως ενός κακού μοιρια έπονται.....άντε βρε και όλα καλά θα πάνε γούρι γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.027 21-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα μανάρι μου...αλλά είσαι πολύ μακριά Τώρα θα τα λουστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η NiaR έγραψε: #11.028 21-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Click για ανάπτυξη... για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Desdemona: #11.029 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουραγιο βρε Νιαρ... Απλα σχεδον το ιδιο στορυ ακουσα απο την φιλη μου και μου εκανε κλικ. Αν δεν το εχει κανακανει προφανως αυτο φταιει. Γιατι κι εγω υπερ-κακομαθημένο τον εχω, δεν πάει αλλο, αλλα στο θέμα της τουαλέτας ειναι κύριος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:05 Η LIFE έγραψε: #11.022 21-02-08 09:05 Καλημερα σας Νανσυ πολυ πακετο πρωι πρωι βρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:05 Η Desdemona: #11.023 21-02-08 09:05 Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.024 21-02-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #11.025 21-02-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η μαγισσα έγραψε: #11.026 21-02-08 09:33 κατά τα άλλα καλημέρα και από εμένα τι κάνετε; εγώ είμαι ΄μία χαρά γεμάτη ενέργεια και έχω και καλή διάθεση.... Η γυμναστική τελικά μου κάνει καλό!!!!! Αχ Νάνσυ μου τι έπαθες τι σου έκανε ο άτιμος ο βαφτισιμιός μου και συνήθως ενός κακού μοιρια έπονται.....άντε βρε και όλα καλά θα πάνε γούρι γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.027 21-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα μανάρι μου...αλλά είσαι πολύ μακριά Τώρα θα τα λουστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η NiaR έγραψε: #11.028 21-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Click για ανάπτυξη... για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Desdemona: #11.029 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σας Νανσυ πολυ πακετο πρωι πρωι βρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:05 Η Desdemona: #11.023 21-02-08 09:05 Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.024 21-02-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #11.025 21-02-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η μαγισσα έγραψε: #11.026 21-02-08 09:33 κατά τα άλλα καλημέρα και από εμένα τι κάνετε; εγώ είμαι ΄μία χαρά γεμάτη ενέργεια και έχω και καλή διάθεση.... Η γυμναστική τελικά μου κάνει καλό!!!!! Αχ Νάνσυ μου τι έπαθες τι σου έκανε ο άτιμος ο βαφτισιμιός μου και συνήθως ενός κακού μοιρια έπονται.....άντε βρε και όλα καλά θα πάνε γούρι γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.027 21-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα μανάρι μου...αλλά είσαι πολύ μακριά Τώρα θα τα λουστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η NiaR έγραψε: #11.028 21-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Click για ανάπτυξη... για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Desdemona: #11.029 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.024 21-02-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #11.025 21-02-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η μαγισσα έγραψε: #11.026 21-02-08 09:33 κατά τα άλλα καλημέρα και από εμένα τι κάνετε; εγώ είμαι ΄μία χαρά γεμάτη ενέργεια και έχω και καλή διάθεση.... Η γυμναστική τελικά μου κάνει καλό!!!!! Αχ Νάνσυ μου τι έπαθες τι σου έκανε ο άτιμος ο βαφτισιμιός μου και συνήθως ενός κακού μοιρια έπονται.....άντε βρε και όλα καλά θα πάνε γούρι γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.027 21-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα μανάρι μου...αλλά είσαι πολύ μακριά Τώρα θα τα λουστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η NiaR έγραψε: #11.028 21-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Click για ανάπτυξη... για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Desdemona: #11.029 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #11.025 21-02-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η μαγισσα έγραψε: #11.026 21-02-08 09:33 κατά τα άλλα καλημέρα και από εμένα τι κάνετε; εγώ είμαι ΄μία χαρά γεμάτη ενέργεια και έχω και καλή διάθεση.... Η γυμναστική τελικά μου κάνει καλό!!!!! Αχ Νάνσυ μου τι έπαθες τι σου έκανε ο άτιμος ο βαφτισιμιός μου και συνήθως ενός κακού μοιρια έπονται.....άντε βρε και όλα καλά θα πάνε γούρι γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.027 21-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα μανάρι μου...αλλά είσαι πολύ μακριά Τώρα θα τα λουστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η NiaR έγραψε: #11.028 21-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Click για ανάπτυξη... για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Desdemona: #11.029 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε καλέ; Εγώ χτες πήγα και κουρεύτηκα (δλδ δεν είναι κούρεμα αυτό, ξεπατίκωμα είναι) και τώρα έχω πάθει κατάθλιψη! Γιατί να μην υπάρχει μια αντικομμώτρια που να μακραίνει τα μαλλιάααα Click για ανάπτυξη... Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η μαγισσα έγραψε: #11.026 21-02-08 09:33 κατά τα άλλα καλημέρα και από εμένα τι κάνετε; εγώ είμαι ΄μία χαρά γεμάτη ενέργεια και έχω και καλή διάθεση.... Η γυμναστική τελικά μου κάνει καλό!!!!! Αχ Νάνσυ μου τι έπαθες τι σου έκανε ο άτιμος ο βαφτισιμιός μου και συνήθως ενός κακού μοιρια έπονται.....άντε βρε και όλα καλά θα πάνε γούρι γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.027 21-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα μανάρι μου...αλλά είσαι πολύ μακριά Τώρα θα τα λουστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η NiaR έγραψε: #11.028 21-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Click για ανάπτυξη... για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Desdemona: #11.029 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κατά τα άλλα καλημέρα και από εμένα τι κάνετε; εγώ είμαι ΄μία χαρά γεμάτη ενέργεια και έχω και καλή διάθεση.... Η γυμναστική τελικά μου κάνει καλό!!!!! Αχ Νάνσυ μου τι έπαθες τι σου έκανε ο άτιμος ο βαφτισιμιός μου και συνήθως ενός κακού μοιρια έπονται.....άντε βρε και όλα καλά θα πάνε γούρι γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.027 21-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα μανάρι μου...αλλά είσαι πολύ μακριά Τώρα θα τα λουστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η NiaR έγραψε: #11.028 21-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Click για ανάπτυξη... για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Desdemona: #11.029 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Aντικομμώτρια δεν έχει αλλά κομμώτρια που να μπορεί να σου κάνει τα μαλλιά και να μην σε πιάνει κατάθλιψη έχει άσε που εσύ από που από το πολύ που έχεις να την δεις την έχεις ξεχάσει!!!!! Αυτό είναι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα μανάρι μου...αλλά είσαι πολύ μακριά Τώρα θα τα λουστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η NiaR έγραψε: #11.028 21-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Click για ανάπτυξη... για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Desdemona: #11.029 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου κάνω;.... δεν πήγες στη μάγισσα για κούρεμα...όλο και κάποιο μαγικό θα είχε να μακραίνει τα μαλλιά σου... τι σόι μάγισσα έχουμε.... Click για ανάπτυξη... για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Desdemona: #11.029 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Τελείωσε, Μόνικα θα σε λέω από δω και πέρα!!! Εγώ έχω κολλήσει με μια κομμώτρια που είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά τελικά μάλλον δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Πάνε τα μαλλάκια μουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:42 Η Raisa έγραψε: #11.030 21-02-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: για μακραιμα δεν ξέρω αλλά για κούρεμα ειναι σούπερ κομμωτηριο!!! Να φανταστεις με ειπαν και Μονικα Μπελούτσι μετα απο κούρεμα εκει... α και το καλό ερχεται ο Προεδρος στην δουλει ακαι μου λει" καλημερα, η Νάνσυ που ειναι" εδω ειμαι καλεεεεεε ξανα τα ιδια αυτός "λείπει " (!!!) και τον κοιτουσαν ολοι κ γελουσαν και του λενε μα στην Νανσυ μιλατε!!!!!!!!!! ε εεεε εε μου λεει αλλαξες τα μαλλια και δεν σε γνωρισα... Click για ανάπτυξη... Ελάτε κόσμε!!!! εκτός από μαλλιά σας αλλάζουμε και προσωπικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Raisa έγραψε: #11.031 21-02-08 09:46 Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουφ...ήρθε η ώρα να πάω για μάθημα γμτ...πρέπει να σας αφήσω, τα λέμε το απόγευμα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:46 Η Desdemona: #11.032 21-02-08 09:46 Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:48 Η NiaR έγραψε: #11.033 21-02-08 09:48 Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο μαθημα.... κουραγιοοοοο θα περασει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:52 Η Desdemona: #11.034 21-02-08 09:52 Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα τώρα βγήκε το πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού και όοοοολα τα μαθήματα ανεξαιρέτως πέφτουν πάνω σε ώρες ιδιαίτερων. Αχ θα σαλτάρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #11.035 21-02-08 09:55 Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Καλέ, τι ωραία νέα ήταν αυτά; Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αλλά μάλλον θα ξαναχιονίσει το Μάρτιο είπαν... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κι ας τους αλλους να παίζουν χιονοπόλεμο! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Αφήστε μας να χαρούμε κι εμείς λίγο πριν πλακώσουν τα 40ρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #11.036 21-02-08 10:03 ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! Τραπεζάκια έξω τάβλι και φραπέ!!!!!!!!!!!! Θα ΄θελα...... Εργασία και χαρά....... ( η χαρά ειναι το mYCat.. )..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.037 21-02-08 10:14 Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημοσκόπηση: Να κάνω κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:15 Η Havana έγραψε: #11.038 21-02-08 10:15 κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κανε αυριο... πσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:16 Η RedCat έγραψε: #11.039 21-02-08 10:16 αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 550 551 552 553 554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 552 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:18 Η julia έγραψε: #11.040 21-02-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: αν σε παίρνει εννοείται...μην το συζητάς καν Click για ανάπτυξη... Φυσικά....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.