Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ πήγα 4 Δέσμη....
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕι.... :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγκω καρντια μου.... :lol:

Εμείς δεν είχαμε καν δέσμες και είμουν και τεχνικό λύκειο:confused:

Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας

Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...:up::up::up:ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός....:lol::lol::lol::lol:

Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...:up::up::up:ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός....:lol::lol::lol::lol:

Έκανα κι εγώ δουλειές, μήπως και δε με βρίσει η μάνα μου που δεν πήγα, σιδέρωσα τα ρούχα, έπλυνα τα πιάτα, και μετά έκανα κοπάνα κι απ'το σπίτι:lol::lol:

Μάγισσα, παρακαλώ περάστε στο ταμείο για τα περαιτέρω, ευχαριστώ. :cool: (Ή μήπως θες πάλι να σου στείλω τίποτα φαγώσιμα με το ΚΤΕΛ;:lol:)

ναι παρακαλώ να απόσταλούν τρόφιμα και ή δυνατόν διαίτης διότη είμαστε και μπαλαρίνες και πρέπει να προσέχουμε την διατροφή μας!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχω το πρώτο μου μάθημα σήμερα!!!!:up::up::up::up:

Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!!:up::up:

Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!!:up::up:
Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω...:P
Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ!

Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω...:P
Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ!

δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως;
:hmm::hmm::hmm::hmm:

Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. ;)

ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη:lol::lol::lol: παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα.

ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη:lol::lol::lol: παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα.

νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ.....

αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια......

θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!!:up::up:

Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας!:up: Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! ;)Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)?:redface:

:):):)Καλημέρα σας.
Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ:P:P:P

:):):)Καλημέρα σας.
Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ:P:P:P

τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!):hmm::hmm::hmm:
2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!!:up::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Μπραβο κοριτσαρα μου!!!

Μπράβο Μαγισσούλα!!!:P

Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... :hmm:

Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;;

Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!:D
Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!!;)

Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα.
Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back