julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η julia έγραψε: #11.081 22-02-08 11:37 Εγώ πήγα 4 Δέσμη.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η NiaR έγραψε: #11.082 22-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ πήγα 4 Δέσμη.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕι.... Click για ανάπτυξη... και εγκω καρντια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η Mia_m έγραψε: #11.083 22-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και εγκω καρντια μου.... Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν είχαμε καν δέσμες και είμουν και τεχνικό λύκειο Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #11.084 22-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: ...Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας Click για ανάπτυξη... Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.085 22-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Click για ανάπτυξη... Έκανα κι εγώ δουλειές, μήπως και δε με βρίσει η μάνα μου που δεν πήγα, σιδέρωσα τα ρούχα, έπλυνα τα πιάτα, και μετά έκανα κοπάνα κι απ'το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:54 Η μαγισσα έγραψε: #11.086 22-02-08 13:54 Μάγισσα, παρακαλώ περάστε στο ταμείο για τα περαιτέρω, ευχαριστώ. (Ή μήπως θες πάλι να σου στείλω τίποτα φαγώσιμα με το ΚΤΕΛ;) ναι παρακαλώ να απόσταλούν τρόφιμα και ή δυνατόν διαίτης διότη είμαστε και μπαλαρίνες και πρέπει να προσέχουμε την διατροφή μας!!!!!! έχω το πρώτο μου μάθημα σήμερα!!!! Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:57 Η aretha έγραψε: #11.087 22-02-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.088 22-02-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Click για ανάπτυξη... δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #11.089 22-02-08 15:17 Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πήγα 4 Δέσμη.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η NiaR έγραψε: #11.082 22-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ πήγα 4 Δέσμη.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕι.... Click για ανάπτυξη... και εγκω καρντια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η Mia_m έγραψε: #11.083 22-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και εγκω καρντια μου.... Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν είχαμε καν δέσμες και είμουν και τεχνικό λύκειο Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #11.084 22-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: ...Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας Click για ανάπτυξη... Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.085 22-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Click για ανάπτυξη... Έκανα κι εγώ δουλειές, μήπως και δε με βρίσει η μάνα μου που δεν πήγα, σιδέρωσα τα ρούχα, έπλυνα τα πιάτα, και μετά έκανα κοπάνα κι απ'το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:54 Η μαγισσα έγραψε: #11.086 22-02-08 13:54 Μάγισσα, παρακαλώ περάστε στο ταμείο για τα περαιτέρω, ευχαριστώ. (Ή μήπως θες πάλι να σου στείλω τίποτα φαγώσιμα με το ΚΤΕΛ;) ναι παρακαλώ να απόσταλούν τρόφιμα και ή δυνατόν διαίτης διότη είμαστε και μπαλαρίνες και πρέπει να προσέχουμε την διατροφή μας!!!!!! έχω το πρώτο μου μάθημα σήμερα!!!! Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:57 Η aretha έγραψε: #11.087 22-02-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.088 22-02-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Click για ανάπτυξη... δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #11.089 22-02-08 15:17 Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ πήγα 4 Δέσμη.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕι.... Click για ανάπτυξη... και εγκω καρντια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η Mia_m έγραψε: #11.083 22-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και εγκω καρντια μου.... Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν είχαμε καν δέσμες και είμουν και τεχνικό λύκειο Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #11.084 22-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: ...Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας Click για ανάπτυξη... Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.085 22-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Click για ανάπτυξη... Έκανα κι εγώ δουλειές, μήπως και δε με βρίσει η μάνα μου που δεν πήγα, σιδέρωσα τα ρούχα, έπλυνα τα πιάτα, και μετά έκανα κοπάνα κι απ'το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:54 Η μαγισσα έγραψε: #11.086 22-02-08 13:54 Μάγισσα, παρακαλώ περάστε στο ταμείο για τα περαιτέρω, ευχαριστώ. (Ή μήπως θες πάλι να σου στείλω τίποτα φαγώσιμα με το ΚΤΕΛ;) ναι παρακαλώ να απόσταλούν τρόφιμα και ή δυνατόν διαίτης διότη είμαστε και μπαλαρίνες και πρέπει να προσέχουμε την διατροφή μας!!!!!! έχω το πρώτο μου μάθημα σήμερα!!!! Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:57 Η aretha έγραψε: #11.087 22-02-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.088 22-02-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Click για ανάπτυξη... δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #11.089 22-02-08 15:17 Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και εγκω καρντια μου.... Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν είχαμε καν δέσμες και είμουν και τεχνικό λύκειο Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #11.084 22-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: ...Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας Click για ανάπτυξη... Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.085 22-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Click για ανάπτυξη... Έκανα κι εγώ δουλειές, μήπως και δε με βρίσει η μάνα μου που δεν πήγα, σιδέρωσα τα ρούχα, έπλυνα τα πιάτα, και μετά έκανα κοπάνα κι απ'το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:54 Η μαγισσα έγραψε: #11.086 22-02-08 13:54 Μάγισσα, παρακαλώ περάστε στο ταμείο για τα περαιτέρω, ευχαριστώ. (Ή μήπως θες πάλι να σου στείλω τίποτα φαγώσιμα με το ΚΤΕΛ;) ναι παρακαλώ να απόσταλούν τρόφιμα και ή δυνατόν διαίτης διότη είμαστε και μπαλαρίνες και πρέπει να προσέχουμε την διατροφή μας!!!!!! έχω το πρώτο μου μάθημα σήμερα!!!! Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:57 Η aretha έγραψε: #11.087 22-02-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.088 22-02-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Click για ανάπτυξη... δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #11.089 22-02-08 15:17 Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: ...Εχθές πάλι τα κατάφερα και δεν πήγα σχολή και φυσικά όλη μέρα τριγυρνούσα στα στενά της Τούμπας Click για ανάπτυξη... Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.085 22-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Click για ανάπτυξη... Έκανα κι εγώ δουλειές, μήπως και δε με βρίσει η μάνα μου που δεν πήγα, σιδέρωσα τα ρούχα, έπλυνα τα πιάτα, και μετά έκανα κοπάνα κι απ'το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:54 Η μαγισσα έγραψε: #11.086 22-02-08 13:54 Μάγισσα, παρακαλώ περάστε στο ταμείο για τα περαιτέρω, ευχαριστώ. (Ή μήπως θες πάλι να σου στείλω τίποτα φαγώσιμα με το ΚΤΕΛ;) ναι παρακαλώ να απόσταλούν τρόφιμα και ή δυνατόν διαίτης διότη είμαστε και μπαλαρίνες και πρέπει να προσέχουμε την διατροφή μας!!!!!! έχω το πρώτο μου μάθημα σήμερα!!!! Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:57 Η aretha έγραψε: #11.087 22-02-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.088 22-02-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Click για ανάπτυξη... δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #11.089 22-02-08 15:17 Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω σήμερα κοπάνα, και όλη μέρα γατούνινγκ...ε, και κάπου κάπου και λίγες δουλιές, γιατί στο τέλος θα με διώξουν απ' το σπίτι άντρας και γιός.... Click για ανάπτυξη... Έκανα κι εγώ δουλειές, μήπως και δε με βρίσει η μάνα μου που δεν πήγα, σιδέρωσα τα ρούχα, έπλυνα τα πιάτα, και μετά έκανα κοπάνα κι απ'το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:54 Η μαγισσα έγραψε: #11.086 22-02-08 13:54 Μάγισσα, παρακαλώ περάστε στο ταμείο για τα περαιτέρω, ευχαριστώ. (Ή μήπως θες πάλι να σου στείλω τίποτα φαγώσιμα με το ΚΤΕΛ;) ναι παρακαλώ να απόσταλούν τρόφιμα και ή δυνατόν διαίτης διότη είμαστε και μπαλαρίνες και πρέπει να προσέχουμε την διατροφή μας!!!!!! έχω το πρώτο μου μάθημα σήμερα!!!! Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:57 Η aretha έγραψε: #11.087 22-02-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.088 22-02-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Click για ανάπτυξη... δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #11.089 22-02-08 15:17 Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάγισσα, παρακαλώ περάστε στο ταμείο για τα περαιτέρω, ευχαριστώ. (Ή μήπως θες πάλι να σου στείλω τίποτα φαγώσιμα με το ΚΤΕΛ;) ναι παρακαλώ να απόσταλούν τρόφιμα και ή δυνατόν διαίτης διότη είμαστε και μπαλαρίνες και πρέπει να προσέχουμε την διατροφή μας!!!!!! έχω το πρώτο μου μάθημα σήμερα!!!! Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:57 Η aretha έγραψε: #11.087 22-02-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.088 22-02-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Click για ανάπτυξη... δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #11.089 22-02-08 15:17 Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά τις pilates τώρα και κλασικό μπαλέτο!!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.088 22-02-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Click για ανάπτυξη... δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #11.089 22-02-08 15:17 Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ααααααα, εσύ όσο πας και προοδεύεις! Ζηλεύω... Πλάκα πλάκα, αφού κάνεις πιλάτες και κλασικό, μπορείς να δοκιμάσεις και το barre a terre, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Click για ανάπτυξη... δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; τι γίνεται;;;και πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #11.089 22-02-08 15:17 Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι οι βασικές ασκήσεις της μπάρας που κάνεις και στο κλασικό, αλλά σε εκδοχή "ξάπλα στο πάτωμα". Είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχεις το βραχνά της ισορροπίας και δίνεις όλο το βάρος στη σωστή τεχνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η RedCat έγραψε: #11.090 22-02-08 15:20 ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η μαγισσα έγραψε: #11.091 22-02-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: ΑΑΑ αυτό ακούγεται πολύ καλό για μένα που είμαι φύσει και θέσει ανισσοροπη παντως για πιλάτες εχω ακουσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε γιατί η δασκάλα του pilates μας κάνει και κλασικό και πολλές ασκήσεις είναι ίδιες....αλλά εμένα μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ..... αν και τώρα που το λές από της λέξεις θα έπρεπε να βγάλω νόημα barre η μπάρα και terre η γή ασκήσεις μπάρας στην γή ....στο έδαφος για την ακρίβεια...... θα το ρωτήσω σήμερα αν γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:40 Η Νατάσα έγραψε: #11.092 22-02-08 16:40 Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με έχετε εξιτάρει με τις πιλάτες και τα μπαλέτα σας! Θέλω ν'αρχίσω ΤΩΡΑ!!! Και θ'αρχίσω αλλά τώρα είναι εκέινη η βδομάδα του μήνα και μετά ταξίδι 1 βδομάδα και όταν γυρίσω... θα πάω! Απλά γίνεται να βρεθώ στο στάδιο που δεν είναι πιασμένο όλο μου το κορμί και που δεν θέλω να πάω ίσω στ μάθημα (δηλαδή γύρω στη 2 - 3η βδομάδα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 07:37 Η popi έγραψε: #11.093 23-02-08 07:37 Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.094 23-02-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα σας. Αχ νιάτα τι βλέπουν τα ματάκια μου για γυμναστικές ασκήσεις και πιλάτες και μπαλέτο.Μεγάλωσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) 2 χρόνια είναι διάθεση να έχεις και να μπεις σε μία τάξη με κοριτσάκια και να μην μασάς!!!! Εχθές κιόλας εγώ έκανα σπαγγάτο ενώ οι πιτσιρίκες των20-29 δεν έκαναν!!!! και ας έχω τα διπλά τους χρόνια ο νέος ειναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #11.095 23-02-08 10:06 Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.096 23-02-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι το μπράβο ήτανε για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:19 Η Νατάσα έγραψε: #11.097 23-02-08 13:19 Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο Μαγισσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:37 Η drusilia έγραψε: #11.098 23-02-08 13:37 Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως εγώ θα πρότεινα γίογκα αντί για πιλάτες. Το πιλάτες μου φαίνεται λίγο copy-paste της γίογκα να παω την αλήθεια... Πώς σας φαίνεται η υπογραφή μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:46 Η Νατάσα έγραψε: #11.099 23-02-08 13:46 Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 553 554 555 556 557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 555 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η drusilia έγραψε: #11.100 23-02-08 13:52 Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κοιτα, η γιογκα είναι ένα σύστημα που υπάρχει πάαααρα πολύ καιρό και έχει και προεκτάσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εσωτερικής ενέργειας και του πνεύματος συνολικοτέρα. Το πιλάτες είναι ένα δημιούργημα αυτού του αιώνα με πολλές παρόμοιες ασκήσεις με αυτές της γιόγκας, έτσι δεν είναι; Αυτός που το έφτιαξε δεν νομίζω ότι το έβγαλε από το κεφάλι του... Κάπου βασίστηκε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.