Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εχω ακουσει και για αλλες γατουλες που ειναι ετσι... Τυχερη εισαι γιατι απο τον πρωτο θα μπορουσε να φυγει ανετα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ακουσει και για αλλες γατουλες που ειναι ετσι... Τυχερη εισαι γιατι απο τον πρωτο θα μπορουσε να φυγει ανετα.:)

Ανετότατα όντως! Πάλι καλά δηλαδή που φοβάται. Ειδικά τώρα μετά τη στείρωση έχει κόψει τις πολλές τρελίτσες και ειναι ακόμα πιο ακίνδυνο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει.

Τα δικά μου αν πέσουν από κάτω δεν θα βρω ούτε τρίχα για δείγμα (7ος όροφος, σε ύψωμα, φανταστείτε!). Ευτυχώς όταν βγαίνουν, και βγαίνουν καθημερινά, με χιόνια, με ήλιο κλπ, είναι είτε υπό αυστηρά επιτήρηση είτε, όταν αργούν να μπουν μέσα, φωνάζω τα ονόματά τους και τσακίζονται. Δεν κάνουν τρέλες όμως τα καημένα, άντε να κάτσουν στο πεζουλάκι κάτω από τα κάγκελα για να "τα πουν" με τις απέναντι γάτες, ή να "ζαχαρώσουν" κανένα περιστέρι όταν κάθονται στο τραπέζι της βεράντας. Άλλά στο κάγκελο δεν έχουν κάνει προσπάθεια να ανεβούν ακόμη, είμαι τυχερή. :)

Φοβάμαι ότι αν βάλω καλαμωτή - που πολύ θα με εξυπηρετούσε και θα προφύλασε τα φυτά από τον αέρα - θα μπερδευτούν και αν κάνουν κανένα κόλπο να ανέβουν στο κάγκελο, θα πέσουν :hmm::( Για σαμαράκι δεν το συζητάμε καν, ούτε λουράκι στο λαιμό δεν μπόρεσα να τους καθιερώσω...

Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει.

Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Εκτός του ότι θέλει φαί περισσότερο έχει γίνει και ελεηνά "μαμάκιας". Δεν ξεκολλάει από πάνω μου παρά μόνο για να φάει και να πάει τουαλέτα. Όλη την ώρα αγγαλιά και αγγαλιά. Χτες την κατέβασα από πάνω μου για να πάρω το pc και τα πήρε στο κρανίο και με έδειρε. Θέλει αγγαλιά και την απαιτεί! Κοιμάται αρκετά, είναι πιο ήρεμη αν και δεν έχει χάσει πλήρως την όρεξη για παιχνίδι. Γενικά ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει σχεδόν τελείως... Και η βασικότερη αλλαγή είναι να νάζια και τα χάδια μέχρι αηδίας και η εξάρτηση από εμένα. Ακόμα και τουαλέτα να πάω και να κλείσω την πόρτα κάθεται και φωνάζει απ'έξω να βγω!

Αρα ολα ΟΚ προφανώς; :)

Όλα μια χαρούλα ναι:)

Α έχουμε τρομερές αλλαγές.

Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα...:confused:

Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! :)
Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο.

Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! :)
Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο.

Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). :/: Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου;

τι εννοείς άγριος;
Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται.

:):):):):)Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω:up::up::up::up:

Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου?:)

καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει:P

Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά;

Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου :( και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια:(:(:(

Βρε Μια!!!!
Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι...
Εύχομαι περαστικά.

Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου?:)

Kαλημέρα:):):)Όπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή.
Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε:(:(:( στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως:hmm:.
Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων:baby::baby::baby:

Kαλημέρα:):):)Όπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή.
Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε:(:(:( στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως:hmm:.
Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων:baby::baby::baby:
Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω:P.

Kαλημέρα σε όλους.
Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back