drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:11 Η drusilia έγραψε: #11.181 25-02-08 15:11 Εχω ακουσει και για αλλες γατουλες που ειναι ετσι... Τυχερη εισαι γιατι απο τον πρωτο θα μπορουσε να φυγει ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η -NeFeLaKi-: #11.182 25-02-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εχω ακουσει και για αλλες γατουλες που ειναι ετσι... Τυχερη εισαι γιατι απο τον πρωτο θα μπορουσε να φυγει ανετα. Click για ανάπτυξη... Ανετότατα όντως! Πάλι καλά δηλαδή που φοβάται. Ειδικά τώρα μετά τη στείρωση έχει κόψει τις πολλές τρελίτσες και ειναι ακόμα πιο ακίνδυνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:21 Η drusilia έγραψε: #11.183 25-02-08 15:21 Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:37 Η stellak έγραψε: #11.184 25-02-08 15:37 Τα δικά μου αν πέσουν από κάτω δεν θα βρω ούτε τρίχα για δείγμα (7ος όροφος, σε ύψωμα, φανταστείτε!). Ευτυχώς όταν βγαίνουν, και βγαίνουν καθημερινά, με χιόνια, με ήλιο κλπ, είναι είτε υπό αυστηρά επιτήρηση είτε, όταν αργούν να μπουν μέσα, φωνάζω τα ονόματά τους και τσακίζονται. Δεν κάνουν τρέλες όμως τα καημένα, άντε να κάτσουν στο πεζουλάκι κάτω από τα κάγκελα για να "τα πουν" με τις απέναντι γάτες, ή να "ζαχαρώσουν" κανένα περιστέρι όταν κάθονται στο τραπέζι της βεράντας. Άλλά στο κάγκελο δεν έχουν κάνει προσπάθεια να ανεβούν ακόμη, είμαι τυχερή. Φοβάμαι ότι αν βάλω καλαμωτή - που πολύ θα με εξυπηρετούσε και θα προφύλασε τα φυτά από τον αέρα - θα μπερδευτούν και αν κάνουν κανένα κόλπο να ανέβουν στο κάγκελο, θα πέσουν Για σαμαράκι δεν το συζητάμε καν, ούτε λουράκι στο λαιμό δεν μπόρεσα να τους καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η -NeFeLaKi-: #11.185 25-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Click για ανάπτυξη... Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Εκτός του ότι θέλει φαί περισσότερο έχει γίνει και ελεηνά "μαμάκιας". Δεν ξεκολλάει από πάνω μου παρά μόνο για να φάει και να πάει τουαλέτα. Όλη την ώρα αγγαλιά και αγγαλιά. Χτες την κατέβασα από πάνω μου για να πάρω το pc και τα πήρε στο κρανίο και με έδειρε. Θέλει αγγαλιά και την απαιτεί! Κοιμάται αρκετά, είναι πιο ήρεμη αν και δεν έχει χάσει πλήρως την όρεξη για παιχνίδι. Γενικά ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει σχεδόν τελείως... Και η βασικότερη αλλαγή είναι να νάζια και τα χάδια μέχρι αηδίας και η εξάρτηση από εμένα. Ακόμα και τουαλέτα να πάω και να κλείσω την πόρτα κάθεται και φωνάζει απ'έξω να βγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η drusilia έγραψε: #11.186 25-02-08 16:15 Αρα ολα ΟΚ προφανώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:18 Η -NeFeLaKi-: #11.187 25-02-08 16:18 Όλα μια χαρούλα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:21 Η Φιντέλ έγραψε: #11.188 25-02-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Click για ανάπτυξη... Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:41 Η drusilia έγραψε: #11.189 25-02-08 17:41 Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω ακουσει και για αλλες γατουλες που ειναι ετσι... Τυχερη εισαι γιατι απο τον πρωτο θα μπορουσε να φυγει ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:20 Η -NeFeLaKi-: #11.182 25-02-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εχω ακουσει και για αλλες γατουλες που ειναι ετσι... Τυχερη εισαι γιατι απο τον πρωτο θα μπορουσε να φυγει ανετα. Click για ανάπτυξη... Ανετότατα όντως! Πάλι καλά δηλαδή που φοβάται. Ειδικά τώρα μετά τη στείρωση έχει κόψει τις πολλές τρελίτσες και ειναι ακόμα πιο ακίνδυνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:21 Η drusilia έγραψε: #11.183 25-02-08 15:21 Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:37 Η stellak έγραψε: #11.184 25-02-08 15:37 Τα δικά μου αν πέσουν από κάτω δεν θα βρω ούτε τρίχα για δείγμα (7ος όροφος, σε ύψωμα, φανταστείτε!). Ευτυχώς όταν βγαίνουν, και βγαίνουν καθημερινά, με χιόνια, με ήλιο κλπ, είναι είτε υπό αυστηρά επιτήρηση είτε, όταν αργούν να μπουν μέσα, φωνάζω τα ονόματά τους και τσακίζονται. Δεν κάνουν τρέλες όμως τα καημένα, άντε να κάτσουν στο πεζουλάκι κάτω από τα κάγκελα για να "τα πουν" με τις απέναντι γάτες, ή να "ζαχαρώσουν" κανένα περιστέρι όταν κάθονται στο τραπέζι της βεράντας. Άλλά στο κάγκελο δεν έχουν κάνει προσπάθεια να ανεβούν ακόμη, είμαι τυχερή. Φοβάμαι ότι αν βάλω καλαμωτή - που πολύ θα με εξυπηρετούσε και θα προφύλασε τα φυτά από τον αέρα - θα μπερδευτούν και αν κάνουν κανένα κόλπο να ανέβουν στο κάγκελο, θα πέσουν Για σαμαράκι δεν το συζητάμε καν, ούτε λουράκι στο λαιμό δεν μπόρεσα να τους καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η -NeFeLaKi-: #11.185 25-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Click για ανάπτυξη... Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Εκτός του ότι θέλει φαί περισσότερο έχει γίνει και ελεηνά "μαμάκιας". Δεν ξεκολλάει από πάνω μου παρά μόνο για να φάει και να πάει τουαλέτα. Όλη την ώρα αγγαλιά και αγγαλιά. Χτες την κατέβασα από πάνω μου για να πάρω το pc και τα πήρε στο κρανίο και με έδειρε. Θέλει αγγαλιά και την απαιτεί! Κοιμάται αρκετά, είναι πιο ήρεμη αν και δεν έχει χάσει πλήρως την όρεξη για παιχνίδι. Γενικά ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει σχεδόν τελείως... Και η βασικότερη αλλαγή είναι να νάζια και τα χάδια μέχρι αηδίας και η εξάρτηση από εμένα. Ακόμα και τουαλέτα να πάω και να κλείσω την πόρτα κάθεται και φωνάζει απ'έξω να βγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η drusilia έγραψε: #11.186 25-02-08 16:15 Αρα ολα ΟΚ προφανώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:18 Η -NeFeLaKi-: #11.187 25-02-08 16:18 Όλα μια χαρούλα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:21 Η Φιντέλ έγραψε: #11.188 25-02-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Click για ανάπτυξη... Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:41 Η drusilia έγραψε: #11.189 25-02-08 17:41 Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εχω ακουσει και για αλλες γατουλες που ειναι ετσι... Τυχερη εισαι γιατι απο τον πρωτο θα μπορουσε να φυγει ανετα. Click για ανάπτυξη... Ανετότατα όντως! Πάλι καλά δηλαδή που φοβάται. Ειδικά τώρα μετά τη στείρωση έχει κόψει τις πολλές τρελίτσες και ειναι ακόμα πιο ακίνδυνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:21 Η drusilia έγραψε: #11.183 25-02-08 15:21 Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:37 Η stellak έγραψε: #11.184 25-02-08 15:37 Τα δικά μου αν πέσουν από κάτω δεν θα βρω ούτε τρίχα για δείγμα (7ος όροφος, σε ύψωμα, φανταστείτε!). Ευτυχώς όταν βγαίνουν, και βγαίνουν καθημερινά, με χιόνια, με ήλιο κλπ, είναι είτε υπό αυστηρά επιτήρηση είτε, όταν αργούν να μπουν μέσα, φωνάζω τα ονόματά τους και τσακίζονται. Δεν κάνουν τρέλες όμως τα καημένα, άντε να κάτσουν στο πεζουλάκι κάτω από τα κάγκελα για να "τα πουν" με τις απέναντι γάτες, ή να "ζαχαρώσουν" κανένα περιστέρι όταν κάθονται στο τραπέζι της βεράντας. Άλλά στο κάγκελο δεν έχουν κάνει προσπάθεια να ανεβούν ακόμη, είμαι τυχερή. Φοβάμαι ότι αν βάλω καλαμωτή - που πολύ θα με εξυπηρετούσε και θα προφύλασε τα φυτά από τον αέρα - θα μπερδευτούν και αν κάνουν κανένα κόλπο να ανέβουν στο κάγκελο, θα πέσουν Για σαμαράκι δεν το συζητάμε καν, ούτε λουράκι στο λαιμό δεν μπόρεσα να τους καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η -NeFeLaKi-: #11.185 25-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Click για ανάπτυξη... Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Εκτός του ότι θέλει φαί περισσότερο έχει γίνει και ελεηνά "μαμάκιας". Δεν ξεκολλάει από πάνω μου παρά μόνο για να φάει και να πάει τουαλέτα. Όλη την ώρα αγγαλιά και αγγαλιά. Χτες την κατέβασα από πάνω μου για να πάρω το pc και τα πήρε στο κρανίο και με έδειρε. Θέλει αγγαλιά και την απαιτεί! Κοιμάται αρκετά, είναι πιο ήρεμη αν και δεν έχει χάσει πλήρως την όρεξη για παιχνίδι. Γενικά ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει σχεδόν τελείως... Και η βασικότερη αλλαγή είναι να νάζια και τα χάδια μέχρι αηδίας και η εξάρτηση από εμένα. Ακόμα και τουαλέτα να πάω και να κλείσω την πόρτα κάθεται και φωνάζει απ'έξω να βγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η drusilia έγραψε: #11.186 25-02-08 16:15 Αρα ολα ΟΚ προφανώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:18 Η -NeFeLaKi-: #11.187 25-02-08 16:18 Όλα μια χαρούλα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:21 Η Φιντέλ έγραψε: #11.188 25-02-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Click για ανάπτυξη... Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:41 Η drusilia έγραψε: #11.189 25-02-08 17:41 Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:37 Η stellak έγραψε: #11.184 25-02-08 15:37 Τα δικά μου αν πέσουν από κάτω δεν θα βρω ούτε τρίχα για δείγμα (7ος όροφος, σε ύψωμα, φανταστείτε!). Ευτυχώς όταν βγαίνουν, και βγαίνουν καθημερινά, με χιόνια, με ήλιο κλπ, είναι είτε υπό αυστηρά επιτήρηση είτε, όταν αργούν να μπουν μέσα, φωνάζω τα ονόματά τους και τσακίζονται. Δεν κάνουν τρέλες όμως τα καημένα, άντε να κάτσουν στο πεζουλάκι κάτω από τα κάγκελα για να "τα πουν" με τις απέναντι γάτες, ή να "ζαχαρώσουν" κανένα περιστέρι όταν κάθονται στο τραπέζι της βεράντας. Άλλά στο κάγκελο δεν έχουν κάνει προσπάθεια να ανεβούν ακόμη, είμαι τυχερή. Φοβάμαι ότι αν βάλω καλαμωτή - που πολύ θα με εξυπηρετούσε και θα προφύλασε τα φυτά από τον αέρα - θα μπερδευτούν και αν κάνουν κανένα κόλπο να ανέβουν στο κάγκελο, θα πέσουν Για σαμαράκι δεν το συζητάμε καν, ούτε λουράκι στο λαιμό δεν μπόρεσα να τους καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η -NeFeLaKi-: #11.185 25-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Click για ανάπτυξη... Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Εκτός του ότι θέλει φαί περισσότερο έχει γίνει και ελεηνά "μαμάκιας". Δεν ξεκολλάει από πάνω μου παρά μόνο για να φάει και να πάει τουαλέτα. Όλη την ώρα αγγαλιά και αγγαλιά. Χτες την κατέβασα από πάνω μου για να πάρω το pc και τα πήρε στο κρανίο και με έδειρε. Θέλει αγγαλιά και την απαιτεί! Κοιμάται αρκετά, είναι πιο ήρεμη αν και δεν έχει χάσει πλήρως την όρεξη για παιχνίδι. Γενικά ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει σχεδόν τελείως... Και η βασικότερη αλλαγή είναι να νάζια και τα χάδια μέχρι αηδίας και η εξάρτηση από εμένα. Ακόμα και τουαλέτα να πάω και να κλείσω την πόρτα κάθεται και φωνάζει απ'έξω να βγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η drusilia έγραψε: #11.186 25-02-08 16:15 Αρα ολα ΟΚ προφανώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:18 Η -NeFeLaKi-: #11.187 25-02-08 16:18 Όλα μια χαρούλα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:21 Η Φιντέλ έγραψε: #11.188 25-02-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Click για ανάπτυξη... Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:41 Η drusilia έγραψε: #11.189 25-02-08 17:41 Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα δικά μου αν πέσουν από κάτω δεν θα βρω ούτε τρίχα για δείγμα (7ος όροφος, σε ύψωμα, φανταστείτε!). Ευτυχώς όταν βγαίνουν, και βγαίνουν καθημερινά, με χιόνια, με ήλιο κλπ, είναι είτε υπό αυστηρά επιτήρηση είτε, όταν αργούν να μπουν μέσα, φωνάζω τα ονόματά τους και τσακίζονται. Δεν κάνουν τρέλες όμως τα καημένα, άντε να κάτσουν στο πεζουλάκι κάτω από τα κάγκελα για να "τα πουν" με τις απέναντι γάτες, ή να "ζαχαρώσουν" κανένα περιστέρι όταν κάθονται στο τραπέζι της βεράντας. Άλλά στο κάγκελο δεν έχουν κάνει προσπάθεια να ανεβούν ακόμη, είμαι τυχερή. Φοβάμαι ότι αν βάλω καλαμωτή - που πολύ θα με εξυπηρετούσε και θα προφύλασε τα φυτά από τον αέρα - θα μπερδευτούν και αν κάνουν κανένα κόλπο να ανέβουν στο κάγκελο, θα πέσουν Για σαμαράκι δεν το συζητάμε καν, ούτε λουράκι στο λαιμό δεν μπόρεσα να τους καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η -NeFeLaKi-: #11.185 25-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Click για ανάπτυξη... Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Εκτός του ότι θέλει φαί περισσότερο έχει γίνει και ελεηνά "μαμάκιας". Δεν ξεκολλάει από πάνω μου παρά μόνο για να φάει και να πάει τουαλέτα. Όλη την ώρα αγγαλιά και αγγαλιά. Χτες την κατέβασα από πάνω μου για να πάρω το pc και τα πήρε στο κρανίο και με έδειρε. Θέλει αγγαλιά και την απαιτεί! Κοιμάται αρκετά, είναι πιο ήρεμη αν και δεν έχει χάσει πλήρως την όρεξη για παιχνίδι. Γενικά ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει σχεδόν τελείως... Και η βασικότερη αλλαγή είναι να νάζια και τα χάδια μέχρι αηδίας και η εξάρτηση από εμένα. Ακόμα και τουαλέτα να πάω και να κλείσω την πόρτα κάθεται και φωνάζει απ'έξω να βγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η drusilia έγραψε: #11.186 25-02-08 16:15 Αρα ολα ΟΚ προφανώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:18 Η -NeFeLaKi-: #11.187 25-02-08 16:18 Όλα μια χαρούλα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:21 Η Φιντέλ έγραψε: #11.188 25-02-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Click για ανάπτυξη... Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:41 Η drusilia έγραψε: #11.189 25-02-08 17:41 Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειναι καλα δηλαδή; Εχεις δει αλλαγή; Για πες τα μας, δεν μας εχεις πει. Click για ανάπτυξη... Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Εκτός του ότι θέλει φαί περισσότερο έχει γίνει και ελεηνά "μαμάκιας". Δεν ξεκολλάει από πάνω μου παρά μόνο για να φάει και να πάει τουαλέτα. Όλη την ώρα αγγαλιά και αγγαλιά. Χτες την κατέβασα από πάνω μου για να πάρω το pc και τα πήρε στο κρανίο και με έδειρε. Θέλει αγγαλιά και την απαιτεί! Κοιμάται αρκετά, είναι πιο ήρεμη αν και δεν έχει χάσει πλήρως την όρεξη για παιχνίδι. Γενικά ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει σχεδόν τελείως... Και η βασικότερη αλλαγή είναι να νάζια και τα χάδια μέχρι αηδίας και η εξάρτηση από εμένα. Ακόμα και τουαλέτα να πάω και να κλείσω την πόρτα κάθεται και φωνάζει απ'έξω να βγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:15 Η drusilia έγραψε: #11.186 25-02-08 16:15 Αρα ολα ΟΚ προφανώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:18 Η -NeFeLaKi-: #11.187 25-02-08 16:18 Όλα μια χαρούλα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:21 Η Φιντέλ έγραψε: #11.188 25-02-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Click για ανάπτυξη... Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:41 Η drusilia έγραψε: #11.189 25-02-08 17:41 Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρα ολα ΟΚ προφανώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:18 Η -NeFeLaKi-: #11.187 25-02-08 16:18 Όλα μια χαρούλα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:21 Η Φιντέλ έγραψε: #11.188 25-02-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Click για ανάπτυξη... Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:41 Η drusilia έγραψε: #11.189 25-02-08 17:41 Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα μια χαρούλα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:21 Η Φιντέλ έγραψε: #11.188 25-02-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Click για ανάπτυξη... Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:41 Η drusilia έγραψε: #11.189 25-02-08 17:41 Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Α έχουμε τρομερές αλλαγές. Click για ανάπτυξη... Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού; Ο Fidel από τη στείρωση και μετά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου συμπεριφορά... Μην πω κι όλας ότι από κινητικότητα έχει φτάσει σ' άλλα επίπεδα (βλέπετε στις φωτο). Δεν περίμενα φυσικά να γίνει αρνί αλλά μέχρι κι η γιατρός του απορεί... Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει αργότερα (εντός της 5ετιας ας πούμε); Τον στείρωσα πριν ένα μήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:41 Η drusilia έγραψε: #11.189 25-02-08 17:41 Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιντέλ Νεοφερμένο μέλος Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:53 Η Φιντέλ έγραψε: #11.190 25-02-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κοιτα, εμενα ειναι 8 χρονών και η ενεργητικότητα του δεν εχει πέσει ιδιαίτερα! Να σου πω, δεν με χαλάει αυτό. Ειναι δείγμα οτι το γατάκι ειναι υγειές και ευδιάθετο. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά μη θεωρηθεί ότι θέλω καμιά γάτα σαν διακοσμητικό πάνω στο τραπεζάκι όλη μέρα! Απλά είναι άγριος και πλέον ούτε η γιατρός του δεν τον κάνει καλά... Αγχώνομαι επειδή η μητέρα μου έθεσε βέτο να είναι σχετικά πιο ήρεμος όταν θα πάμε στο χωριό το Πάσχα και θα συστεγαστούμε (μένω μόνη μου). Υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποβάλλει ακόμα πλήρως τις ορμόνες του οίστρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:57 Η drusilia έγραψε: #11.191 25-02-08 17:57 τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι εννοείς άγριος; Αυτο με τις ορμόνες μπορει να σχερίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.192 25-02-08 20:42 Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:25 Η zorica έγραψε: #11.193 25-02-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:48 Η RedCat έγραψε: #11.194 25-02-08 21:48 καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα και από μένα σε όλους και όλες. Ναι ειναι ο Πρίγκηπας της Πόπης δεν ειναι κουκλος...τωρα βεβαια θα πρεπει να εχει μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Η μαγισσα έγραψε: #11.195 25-02-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα όλες καλά απόο ότι βλέπω Click για ανάπτυξη... Πόπι μου τι κάνεις καλησπέρα είσαι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Mia_m έγραψε: #11.196 26-02-08 01:07 Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:08 Η drusilia έγραψε: #11.197 26-02-08 08:08 Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε Μια!!!! Τι ατυχια ειναι αυτη;;; Εγώ πάντα φοβάμαι πολύ τις σκάλες, δεν ξέρω γιατι... Εύχομαι περαστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:23 Η popi έγραψε: #11.198 26-02-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γατουδι στο αβαταρ ειναι δικο σου? Click για ανάπτυξη... KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:06 Η zorica έγραψε: #11.199 26-02-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 559 560 561 562 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 560 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: KαλημέραΌπως σου είπε και η Νότα είναι ο Πίτσης γνωστός σαν Πρίγκιπας,κάποια κοπέλα από δω μας το έδωσε,χάθηκε και αυτή. Ο Άσωτος είναι ο Όμορφος που μετακόμισε στη φίλη μου,αλλά τι να έκανα,ήθελε να μείνει μαζί της,πιο ήσυχα ίσως. Τωρα το μωρούλι μου είναι 11 μηνών και όταν μας το έδωσαν δεν ήταν ούτε 4 εβδομάδων Click για ανάπτυξη... Πω,πω,ειναι σαν ψευτικος...Ζηλευωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #11.200 26-02-08 09:21 Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kαλημέρα σε όλους. Μαράκι πώς είναι το πόδι πουλάκι μου; Περαστικά εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.