Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και απο μας!!!!! :)
Ωραία μέρα!!!!!!!!!!!!! :up: ...Περαστικά στο χτυπημένο κουτουπιέ!! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφ πέθανα σήμερα, πολύ κούραση! Έπεσα απ'τη σκάλα στη σχολή και έπαθε θλάση το κουτουπιέ μου :( και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω :cry::cry: Εγώ φταίω, έπρεπε να βάλω τα γυαλιά μου και να υπολογίσω ότι είχε άλλα 3 σκαλοπάτια:(:(:(

Καλημέρα και από μας...:)
Αμαν βρε κορίτσι, που είχες το νου σου;:( τεσπα, περαστικά σου, και πάρ' το θετικά, αν δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι, ευκαιρία για γατούνινγκ όλη μέρα...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρια περαστικα...

Μαρία περαστικά και από εμένα και θέλω να σου πώ ότι είσαι η μοναδική στην συνάντηση που έχει βγει σε δύο φωτογραφίες!!!! (αν αυτό σε παρηγορεί:lol::lol:) εγώ τις ανέβασα ήδη και μόλις γίνει ο κατάληλος έλενγχος θα αναρτηθούνε τα λέμε φιλάκια και περαστικά!!!!!

Περαστικα! :(

Μετά από αυτό θα σου περάσουν όλα!

https://youtube.com/watch?v=rjgBKy8MWxs

:blink::blink::blink:

Καλημέρεεεες!! :happy:

Καλημέρα σας... Ενας πανικός σήμερα στο γραφειο....
Μαρουσααααααααααα καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλημέρα καλημέρα καλημέρα τι κάνετε όλα τα κορίτσια τι κάνετε; είστε καλά;;;

Σας παρακαλώ πολύ, λίγα λόγια για τη θεά Θώδη! Άντε μην αρπαχτούμε πρωινιάτικο :lol:

καλημέρα καλημέρα καλημέρα τι κάνετε όλα τα κορίτσια τι κάνετε; είστε καλά;;;
Καλά πουλάκι μου! Τι κάνεις εσύ; Μου έλειψες σκασμένο :inlove:

Σας παρακαλώ πολύ, λίγα λόγια για τη θεά Θώδη! Άντε μην αρπαχτούμε πρωινιάτικο :lol:
Αυτά είναι... Απ' τη Βιολέτα Βαλερύ στην Έφη Θώδη! :blink:
Εμ, ο συνδυασμός κορώνα και χτικιό πέφτει βαρύς όσο να 'ναι...:rolleyes:

Αυτά είναι... Απ' τη Βιολέτα Βαλερύ στην Έφη Θώδη! :blink:
Εμ, ο συνδυασμός κορώνα και χτικιό πέφτει βαρύς όσο να 'ναι...:rolleyes:
Cosa dite signorina? Non capisco... :P

Ότι είναι πολύ μικρή η απόσταση απ' το addio del passato στο ντάρι ντάρι τελικά!!:P

Άκρως ενημερωμένη σας βρίσκω Αρήθα μου! Σας είχα που σας είχα σε μια υπόληψις :blink:, τώρα απόγινε το κακό! Αν μου πείτε και ποια εκτέλεση είναι η αγαπημένη σας θα σας λατρέψω!

Ωχ, εδώ είναι που αρχίζει το debate Μαρία Κάλλας vs Ρενάτα Σκότο; :P

Ωχ, εδώ είναι που αρχίζει το debate Μαρία Κάλλας vs Ρενάτα Σκότο; :P
Ρενάτα Σκότο; Χου ιζ δε λέιντι;
Αααα ναι, μια κακιασμένη που τραγουδούσε σαν την αιτία του βυθίσματος του Τιτανικού. Κάτι μου λέει...
Σερενάτα Μπισκότο τη λέει ένας φίλος. Ως επιδόρπιο καλή θα ήταν.

Σερενάτα Μπισκότο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό:P- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι.
Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση;

καλά βρε κορίτσια με τόση κουλτούρα πρωινιάτικα δεν μπορώ θα αποκάμω η μπαλαρίνα:lol::lol::lol::lol:

Desdemona και μένα μου έλειψες πολύ και δεν μου είπες ακόμα πότε θα έρθεις για καφέ!!!!

καλά βρε κορίτσια με τόση κουλτούρα πρωινιάτικα δεν μπορώ θα αποκάμω η μπαλαρίνα:lol::lol::lol::lol:
Αν θες, να κάνουμε και debate Μάργκοτ Φοντέυν vs Νατάλια Μακάροβα :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back