Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ο Λαζόπουλος είναι θεός και φυσικά ο μοναδικός που θέλει να μας ανοίξει τα μάτια και τον κατακρίνουν γι 'αυτό οι γρουσούζηδες!

Για όπερα μιλάτε? Έχω πολύ πράμα κι εγώ, αλλά προτιμώ την κλασσική, ο αδερφός μου πορώνεται με όπερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δείτε τι βρήκα στο flickr!!
Δεν είναι υπέροχη φωτογραφία; :inlove:

2207024811_0502e8925f.jpg

(για όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο, ΝΑΙ, μου λείπει ο χιονιάς...):rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::inlove::inlove: Υπέροχη!!!

Δείτε τι βρήκα στο flickr!!
Δεν είναι υπέροχη φωτογραφία; :inlove:

2207024811_0502e8925f.jpg

(για όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο, ΝΑΙ, μου λείπει ο χιονιάς...):rolleyes:

Aπίστευτο!:)
Κι εμένα μου λείπει ο χιονιάς!

Καλημέρα κι από εμένα! Και έχω μια πρακτική απορία...Πως καθαρίζετε το στρώμα γατότριχας από τα σκουρόχρωμα χαλιά;:/:

Βάζεις πρώτα ηλεκτρική και μετά (καλό κουράγιο) περνάς το χαλί με κολλητική ταινία :/:

Βάζεις πρώτα ηλεκτρική και μετά (καλό κουράγιο) περνάς το χαλί με κολλητική ταινία :/:

Η ηλεκτρική εννοείται, αλλά ακόμα και με αυτή παραμένει το άσπρο στρώμα... Κολλητική ταινία ε;:/: Σκούρα τα πράγματα. Έχω αγανακτήσει, μέχρι και ξύνοντας με τα χέρια έχω προσπαθήσει να τις μαζέψω...

Και η φωτο της Αλικης με τρελλανε αλλα και ο Λαζοπουλος δεν παιζεται.Ας μη μιλησω αλλο γιατι ειναι το ευεσθητο μου σημειο η πολιτικη και γινομαι...Τουρκα στα συγ.θεματα:hmm:.

Η ηλεκτρική εννοείται, αλλά ακόμα και με αυτή παραμένει το άσπρο στρώμα... Κολλητική ταινία ε;:/: Σκούρα τα πράγματα. Έχω αγανακτήσει, μέχρι και ξύνοντας με τα χέρια έχω προσπαθήσει να τις μαζέψω...

Κάνε μια δοκιμή με ένα ελαφρώς νωπό πανάκι σε μια γωνιά κι αν πιάσει το κάνεις όλο:) Σε ρούχα που το έχω δοκιμάσει, λειτουργεί. Φιλάκια στη μικρή λευκή κουκλίτσα που κάνει αισθητή την παρουσία της στο σπίτι.

Κάνε μια δοκιμή με ένα ελαφρώς νωπό πανάκι σε μια γωνιά κι αν πιάσει το κάνεις όλο:) Σε ρούχα που το έχω δοκιμάσει, λειτουργεί. Φιλάκια στη μικρή λευκή κουκλίτσα που κάνει αισθητή την παρουσία της στο σπίτι.

Έχω σκεφτεί να δοκιμάσω και βρεγμένη βούρτσα...
Η λευκή-τρίχρωμη κουκλίτσα ανταποδίδει τα φιλάκια στα αγγαλιασμένα παιδάκια του άβαταρ σου:)

Εγω εχω ενα ρολο(σαν για βαψημο ειναι)με κολλα επανο του.Σ`τους καναπεδες κανει τη δουλια,μηπως δοκιμασεις και σου βγει καλο και στο χαλι:).

Αυτό το ρολό υπάρχει στα σουπερμάρκετ και κάνει, όντως, δουλειά. Απλά γεμίζει γρήγορα και θες μια κούτα...

Μπορείς να δοκιμάσεις και με το εξάρτημα της ηλεκτρικής που είναι για τους καναπέδες (αυτό που μοιάζει με βουρτσάκι). Θα θέλει πολλή υπομονή όμως, γιατί είναι μικρό...

Αυτό το ρολό υπάρχει στα σουπερμάρκετ και κάνει, όντως, δουλειά. Απλά γεμίζει γρήγορα και θες μια κούτα...
Οχι βρε,υπαρχουν ανταλακτικα μετα,μονο η κολλα βγαινει και την αλλαζεις:)

Καλημέρα κι από εμένα! Και έχω μια πρακτική απορία...Πως καθαρίζετε το στρώμα γατότριχας από τα σκουρόχρωμα χαλιά;:/:[/quote]

:)Καταρχάς Καλησπέρα σας.Θα σου λύσω εγώ αμέσως την απόρια.Δίνεις το χαλί για καθάρισμα και δεν ξαναστρώνεις:lol::lol::lol::lol::lol:Σε μας λειτουργεί μια χαρά και το χαλί καθαρό και ο γάτος ευτυχισμένος με μαξιλάρες που μπαίνουν πλυντήριο:happy:

:lol::lol::lol::lol::lol:Ωραια λυση βρηκες...Καλοκαιρινη:up::up::up:,το χειμωνα τι γινεται?

Παιδιά η καλύτερη λύση είναι με μια σκληρή βούρτσα σκούπα πρώτα ένα πέρασμα και μετά ηλεκτρική. Τις μαζεύει αμέσως

:lol::lol::lol::lol::lol:Ωραια λυση βρηκες...Καλοκαιρινη:up::up::up:,το χειμωνα τι γινεται?

Μα καλή μου για το χειμώνα συζητώ:lol::lol::lol::lol:Το καλοκαίρι το χαλί πάει στην αποθήκη:up::up::up:αφου δεν την χρειάζοντε τα αδεσποτάκια.:happy::cool:

:happy:Καλημέρα σας πρόλαβα όπως πάντα όλες.Καλημέρα σας:happy::happy:
Καλά να περάσετε εσείς που θα βγείτε σήμερα Τσικνοπέμπτη(φυλάξτε τα γατάκια σας αδεσποτάκια και μη σήμερα),περαστικά στις αρωστούλες και γενικά πολλά φιλιά σε όλες σας και τα γατούνια σας.:greycat::cat::baby::kiss:

Καλημέρααααα και από μας!!!!!
Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;;:P:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back