Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.301 28-02-08 09:14 Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:34 Η julia έγραψε: #11.302 28-02-08 09:34 Καλημέρα Τσικνοπέμπτη!!!! Με σαλάτα και τυροκαυτερή μας βλέπω σήμερα!!! Τί να πρωτοπρολάβεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #11.303 28-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα Τσικνοπέμπτη!!!! Με σαλάτα και τυροκαυτερή μας βλέπω σήμερα!!! Τί να πρωτοπρολάβεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από εμένα και να ρωτήσω θα βγεί κανείς ντυμένος έξω σήμερα??? Εγώ ναι!!! δέχομε υποθέσεις για το τι θα μπορούσα να ντυθώ!!! άντε να δώ πόσο με ξέρετε;;;;; και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla??? Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:01 Η julia έγραψε: #11.304 28-02-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla??? Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #11.305 28-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η julia έγραψε: #11.306 28-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Click για ανάπτυξη... ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.307 28-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Click για ανάπτυξη... Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η julia έγραψε: #11.308 28-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη... Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #11.309 28-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:34 Η julia έγραψε: #11.302 28-02-08 09:34 Καλημέρα Τσικνοπέμπτη!!!! Με σαλάτα και τυροκαυτερή μας βλέπω σήμερα!!! Τί να πρωτοπρολάβεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #11.303 28-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα Τσικνοπέμπτη!!!! Με σαλάτα και τυροκαυτερή μας βλέπω σήμερα!!! Τί να πρωτοπρολάβεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από εμένα και να ρωτήσω θα βγεί κανείς ντυμένος έξω σήμερα??? Εγώ ναι!!! δέχομε υποθέσεις για το τι θα μπορούσα να ντυθώ!!! άντε να δώ πόσο με ξέρετε;;;;; και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla??? Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:01 Η julia έγραψε: #11.304 28-02-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla??? Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #11.305 28-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η julia έγραψε: #11.306 28-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Click για ανάπτυξη... ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.307 28-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Click για ανάπτυξη... Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η julia έγραψε: #11.308 28-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη... Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #11.309 28-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Τσικνοπέμπτη!!!! Με σαλάτα και τυροκαυτερή μας βλέπω σήμερα!!! Τί να πρωτοπρολάβεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #11.303 28-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα Τσικνοπέμπτη!!!! Με σαλάτα και τυροκαυτερή μας βλέπω σήμερα!!! Τί να πρωτοπρολάβεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από εμένα και να ρωτήσω θα βγεί κανείς ντυμένος έξω σήμερα??? Εγώ ναι!!! δέχομε υποθέσεις για το τι θα μπορούσα να ντυθώ!!! άντε να δώ πόσο με ξέρετε;;;;; και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla??? Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:01 Η julia έγραψε: #11.304 28-02-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla??? Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #11.305 28-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η julia έγραψε: #11.306 28-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Click για ανάπτυξη... ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.307 28-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Click για ανάπτυξη... Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η julia έγραψε: #11.308 28-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη... Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #11.309 28-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα Τσικνοπέμπτη!!!! Με σαλάτα και τυροκαυτερή μας βλέπω σήμερα!!! Τί να πρωτοπρολάβεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από εμένα και να ρωτήσω θα βγεί κανείς ντυμένος έξω σήμερα??? Εγώ ναι!!! δέχομε υποθέσεις για το τι θα μπορούσα να ντυθώ!!! άντε να δώ πόσο με ξέρετε;;;;; και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla??? Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:01 Η julia έγραψε: #11.304 28-02-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla??? Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #11.305 28-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η julia έγραψε: #11.306 28-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Click για ανάπτυξη... ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.307 28-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Click για ανάπτυξη... Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η julia έγραψε: #11.308 28-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη... Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #11.309 28-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla??? Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #11.305 28-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η julia έγραψε: #11.306 28-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Click για ανάπτυξη... ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.307 28-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Click για ανάπτυξη... Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η julia έγραψε: #11.308 28-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη... Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #11.309 28-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η julia έγραψε: #11.306 28-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Click για ανάπτυξη... ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.307 28-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Click για ανάπτυξη... Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η julia έγραψε: #11.308 28-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη... Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #11.309 28-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ Click για ανάπτυξη... ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #11.307 28-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Click για ανάπτυξη... Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η julia έγραψε: #11.308 28-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη... Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #11.309 28-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: ..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου. Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... Click για ανάπτυξη... Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η julia έγραψε: #11.308 28-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη... Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #11.309 28-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη... Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #11.309 28-02-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλημέρα! Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η popi έγραψε: #11.310 28-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα και από μας!!!!! Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσουςΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι τουΜη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:24 Η julia έγραψε: #11.311 28-02-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα Click για ανάπτυξη... Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #11.312 28-02-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η popi έγραψε: #11.313 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω άλλες ειδήσειςθέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:29 Η julia έγραψε: #11.314 28-02-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Η zorica έγραψε: #11.315 28-02-08 13:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:32 Η popi έγραψε: #11.316 28-02-08 21:32 Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα και από το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:35 Η Raisa έγραψε: #11.317 28-02-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα και από το σπίτι Click για ανάπτυξη... Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Η popi έγραψε: #11.318 28-02-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα σχόλασες;;..... ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα.... Click για ανάπτυξη... Τώρα μαζεύτηκα,οριστικάΤαισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμάεγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγοΜες την κρεπάλη μια ζωή. Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:21 Η zorica έγραψε: #11.319 29-02-08 08:21 Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:27 Η Raisa έγραψε: #11.320 29-02-08 08:27 Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρααααα....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.