Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!
Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; :blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Τσικνοπέμπτη!!!! Με σαλάτα και τυροκαυτερή μας βλέπω σήμερα!!!
Τί να πρωτοπρολάβεις!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Τσικνοπέμπτη!!!! Με σαλάτα και τυροκαυτερή μας βλέπω σήμερα!!!
Τί να πρωτοπρολάβεις!!! :lol::lol::lol:

Καλημέρα και από εμένα και να ρωτήσω θα βγεί κανείς ντυμένος έξω σήμερα??? Εγώ ναι!!! δέχομε υποθέσεις για το τι θα μπορούσα να ντυθώ!!! άντε να δώ πόσο με ξέρετε;;;;;

και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla???

Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!!

και julia εσύ δεν είπες ότι θες να έρθεις Θεσσαλονική πότε θα το κανονίσετε με την kitsoyla???

Άντε αργητε να το κανονίσετε και νομίαω πως τελικά είστε μόνο λόγια!!!!!

Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... :/::/: ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια :up::up:

Εγω δουλέυω Σάββατα πρωι... αν καταφέρω και την κοπανησω απο το μαγαζί του άνδρα μου... :/::/: ΟΚ. ... πρεπει να συμπεσει και με σχολικη αργεια... (Πασχα..) ή αργότερα προς καλοκαίρι όταν κλέισουν τα σχολεια :up::up:

Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ:lol::lol::lol:

Σου είπα και καλοκαίρι δεν με χαλάει Χαλικιδική μπανακια και βολτούλες αλλά τότε να έιναι λιγο παραπάνω από ΣΚ:lol::lol::lol:

:|:|:|:|..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω :/::/::/:

Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου.:)
Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... :mad::mad::/:

:|:|:|:|..... Θέλω να παραιτηθώωωωωωω :/::/::/:

Κοιτα, σας έχω βάλει μέσα στο πρόγραμμά μου.:)
Τώρα φτάνει να "κάτσουν" και οι λεπτομέρειες..... :mad::mad::/:

Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε :up::up::up:

Άντε κλείσε και έλα σε περιμένουμε :up::up::up:

:blink::blink: Δευτέρα - Παρασκευή ειμαι Γραφειο Διαφημιστικη...
Σαββατο - πρωι με μεσημερι ειμαι μαγαζί ... :/::/:

Και την υπόλοιπη ώρα, μια καλή νυκοκοιρά, γυναίκα, και μαμά του Κίκη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα!
Αααα είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα ε; :blink::blink::blink:

Μωρό μου τι θα ντυθείς σήμερα??? Μαρτάκης μια που τον συμπαθείς και τόσο πολύ!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρααααα και από μας!!!!!
Πόπι μου, με την τσίμπλα στο μάτι εεεεε;;;:P:lol::lol::lol:

Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα έπεσα πάνω στο γατάκι Νορβιγικού δάσους.Αχ λέτε το Πιτσάκι να είναι τυχερό και να βρει αδερφάκι;Αλλιώς Raisa τα μεγάλα μέσα να του βρούμε γυναίκα για να δίνουμε ένα αδεσποτάκι και ένα Νοβιγικού δάσους:PΈτσι δίνω αδεσποτάκια,με την υπόσχεσή πως μόλις ζευγαρώσει ο Πίτσης θα πάρουν και ένα παιδάκι του:lol::lol::lol::lol::lol:Μη με πείτε ψεύτρα,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.:up:

Ήμουν σπίτι τότε και τώρα που είμαι στη δουλεία και είπα να κάνω ένα πέρασμα

Αυτό το ΙΝτερνετ στην δουλειά μας έχει "καταστρέψει"!!! :cool::lol::lol::lol:

Σώπα καλέ..απλώς κάνει το 8ωρο πιο βιώσιμο...:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Δεν θέλω άλλες ειδήσεις:(:(:(:(:(θέλω να πάω στα γατάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Ποιό 8ωρο;;;;;;;;;;;Raisa

:lol::lol::lol::lol:

:):):)Καλησπέρα και από το σπίτι:hello::hello:

:):):)Καλησπέρα και από το σπίτι:hello::hello:

Τώρα σχόλασες;;.....:blink::blink::blink::blink: ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα....:P:)

Τώρα σχόλασες;;.....:blink::blink::blink::blink: ή τώρα μαζεύτηκες σπίτι μετά από μπόλικο τσίκνισμα....:P:)

Τώρα μαζεύτηκα,οριστικά:up:Ταισμένα και τα αδεποτάκια ,ο γιος ο μικρος για ύπνο,για λίγο ησυχία.Τσίκνησμά:sick::sick::mpliaks::mpliaks:εγώ μαρουλάκι μια χαρά μου κάνει,αν και για βράδυ έβαλα μια διπλή λεμονάδα με μπολικό τριμμένο πάγο:lol::lol::lol::lol:Μες την κρεπάλη μια ζωή.
Αγγελικούλα για πιλάτες είσαι κοπελάρα μου;

Καλημερα
Ηρθε και παλη η Παρασκευη,καλητερη απ`ολες τις ημερες

Καλημέρααααα:hello:....πως πήγε το τσίκνισμα; Τι ντυθήκατε τελικά;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back