Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Kαλημέρα!!!
Χμμμ, καλοκαίρι, τόση δουλειάάάά και κομάρες- κατάλοιπο γρίπης- δε λέει! :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα ζευγαρι ειναι οτι πρεπει...:)Εχουν μαθει καθολου μαζι?Εχουμε αρχισει τις μαζικες ξαπλες(εκτος τα παιχνιδια)?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα ζευγαρι ειναι οτι πρεπει...:)Εχουν μαθει καθολου μαζι?Εχουμε αρχισει τις μαζικες ξαπλες(εκτος τα παιχνιδια)?

πλεόν είναι ζευγαράκι....ξάπλα, παιχνίδι, κυνηγητό, και αλληλογλείψιμο την ώρα του relax...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα και από μένα αγάπες μου
Raisa πρόσεχε γιατί δεν ξέρω τι έχω με τις κοντότριχες βρετανικές αλλά τον Φιντέλ μπορεί και να στον κλέψω να προσέχεις είναι η αδυναμία μου μπορείς όμως να κρατήσεις την Raisa:lol::lol::lol::lol:
Desdemona μωρό μου εσύ εχθές για το μόνο μάθημα που ήσουνα ήταν γαστρονομίας είχες πολλά να πείς σε αυτό!!!!
NiaR όσο για σένα μικρή άπιστη θα κάνεις πολύ καιρό για να με ξαναδείς αυτό που μου έκανες δεν θα το ξεχάσω τόσο εύκολα!!!!!
Marmanga Λυπάμε που δεν ήρθες απλά έχασες!!!!!!
Zorica την επόμενη φορά που θα βρεθώ προς τα κατω (δύσκολο βέβαια) θα έρθω σιγουρα να σε βρω πιστεύω ότι θα ταιριάξουμε πολύ εμείς οι δύο!!!!!
Κατά τα άλλα καλημέρα σας και τα ξαναλέμε!!!!!:up::up::up::up:

Καλημέρα και καλό ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :up::up::up:

Ευχαριστώ!!!

Να πούμε και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους χθεσινούς οικοδεσπότες μας!!!!!

Ήταν όλα υπέροχα, και περάσαμε Τέλεια!!!!!!:up::up::up::up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 47
Να πούμε και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους χθεσινούς οικοδεσπότες μας!!!!!

Ήταν όλα υπέροχα, και περάσαμε Τέλεια!!!!!!:up::up::up::up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συμφωνώ και επαυξάνω ήταν όλα υπέροχα!!!!! Αντε και να μην χαθούμε!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Και βέβαια! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, ήταν ΟΛΑ υπέροχα.

Γεια σας κι από μένα. Επιτέλους τελείωσε η εξεταστική και προσπαθώ να συνέλθω από τον εφιαλτικό αυτό μήνα! Δεν έχω διάθεση να μένω σπίτι ούτε για αστείο! :blink:

Ε, νομιζω σου αξιζει χαλάρωση και βόλτες Νεφελάκι! :)

:hello::hello::hello:Καλησπέρα σας,όλοι καλά;θα δω σε λίγο.Ναι Raisa είμαι τόσο θυμωμένη που ξεπλένετε μόνο με το χάρισμά των γατιών σου:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:hello::hello::hello:Καλησπέρα σας,όλοι καλά;θα δω σε λίγο.Ναι Raisa είμαι τόσο θυμωμένη που ξεπλένετε μόνο με το χάρισμά των γατιών σου:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα πρέπει νά΄ρθεις να τα πάρεις όμως:whistle::whistle::whistle::whistle:

:mad::mad:Μην με απείλεις εμένα θα έρθω,:lol::lol::lol::lol:και ειδικά το Fintel θέλω να τα τρελάνω στα χαδάκια,μου φαίνετε δεν το προσέχεις πολύ το μωρό:baby::baby::baby::inlove::inlove:

δεν μπορείς, δεν μπορείς.....:P:P:P:lol::lol::lol:

Raisa,<<προκαλείς,σου το λέω προκαλείς>> τραγουδί του Ρακιτζή π.Χ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μην τα βάζεις με την τρελή γατού:lol::lol:

:bleh::bleh::bleh::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

:mad::mad::mad:Αυτό γιατί το κάνεις τώρα για να βλέπω το Fintel και να φτιάχνομαι:P:P:P:P:PΚαλάααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι καλέ, πώς σου ήρθε αυτό;;;;;;:whistle::whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol:
Αλήθεια, τι έγινε τελικά, βρήκες δεύτερο γατάκι για παρέα στο μικρό σου;;;

Όχι καλέ, πώς σου ήρθε αυτό;;;;;;:whistle::whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol:
Αλήθεια, τι έγινε τελικά, βρήκες δεύτερο γατάκι για παρέα στο μικρό σου;;;

:cry::cry::cry:Οχι,γιαυτό και δέχομαι την ευγενική προσφορά σου να πάρω την Raisa και τον Fintel.:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Άσε που μέρι τα αδεσποτάκι που ταιζω με πήραν χαμπάρι και πλησιάζουν φαγητό μόνο αφού έχω μαζεμένο το χέρι:hmm::hmm::hmm:Κάτι φοβούνται αυτά.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back