Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #11.461 04-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και εγώ καπουτσίνο χωρίς τσιγαράκι (δεν καπνίζω ως γνωστών) και mycat!!!!! Kαλά είναι για λίγο γιατί σήμερα έχω και ένα κουνελάκι να μαγειρέψω μιας και δεν είμαι vega και τρώω και κρέας!!!! Καλημέρα σας Click για ανάπτυξη... Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 11:53 Η nmc έγραψε: #11.462 04-03-08 11:53 Κι εγώ τρώω κρέας αλλα κουνέλι δε μπορώ να φάω με τίποτα. Νιώθω σα να τρώω γατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:01 Η zorica έγραψε: #11.463 04-03-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... Που την ειδες την ασχημια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Tara έγραψε: #11.464 04-03-08 12:41 Καλημέρα και από μένα!!!! Επιτέλους, μετά από ένα μήνα απουσίας.... επέστρεψα!!! Όχι στη δουλειά, βέβαια... αλλά τουλάχιστον έχω internet στο σπίτι!!! Να δω πότε θα βρω χρόνο να ενημερωθω για ό,τι συνέβη αυτό το διάστημα! Ελπίζω να μην έχασα τίποτα συνταρακτικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Desdemona: #11.465 04-03-08 12:48 Καλώς την!!! Έχασες κάτι ωραίες υιοθεσίες, καναδυό απώλειες , αλλά είμαστε όλοι ακμαίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:56 Η Νατάσα έγραψε: #11.466 04-03-08 12:56 Γεια σας κοριτσια!! ΚΙ εγώ είμαι δουλειά μου πήραν αίμα σήμερα για ορμονικές εξετάσεις και πονάει το χέρι μου... Πήρα στον Αίλουρο χθες για να κλείσω ραντεβού για στείρωση (επιτέλους ) της Νεφέλης και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να την δούν και μετά να κλείσουμε ραντεβού για στείρωση έτσι αύριο (που δεν δουλεύω yes!) 11:00 πμ θα πάμε να γνωρίσουμε τον κύριο Πάνο!! Αν και θα ήθελα να αποφύγω το αμάξι και την κίνηση και θα προτιμούσα το Τραμ που είναι 10 λεπτά περπάτημα απ'το σπίτι σκέφτομαι ότι θα μου βγει η πίστη να κρατάω την γατοφόρο (σκληρή και μεσαίου μεγέθους) για 10 λεπτά, θα μας πάρουν τα αδέσποτα σκυλιά από πίσω και θα γίνουμε ρεζίλι μέσα στο τραμ... Τι λέτε??? Το έχετε ξανακάνει το σκηνικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η aretha έγραψε: #11.467 04-03-08 13:25 Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:30 Η Νατάσα έγραψε: #11.468 04-03-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Click για ανάπτυξη... Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη... Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:52 Η zorica έγραψε: #11.469 04-03-08 13:52 Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και εγώ καπουτσίνο χωρίς τσιγαράκι (δεν καπνίζω ως γνωστών) και mycat!!!!! Kαλά είναι για λίγο γιατί σήμερα έχω και ένα κουνελάκι να μαγειρέψω μιας και δεν είμαι vega και τρώω και κρέας!!!! Καλημέρα σας Click για ανάπτυξη... Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 11:53 Η nmc έγραψε: #11.462 04-03-08 11:53 Κι εγώ τρώω κρέας αλλα κουνέλι δε μπορώ να φάω με τίποτα. Νιώθω σα να τρώω γατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:01 Η zorica έγραψε: #11.463 04-03-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... Που την ειδες την ασχημια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Tara έγραψε: #11.464 04-03-08 12:41 Καλημέρα και από μένα!!!! Επιτέλους, μετά από ένα μήνα απουσίας.... επέστρεψα!!! Όχι στη δουλειά, βέβαια... αλλά τουλάχιστον έχω internet στο σπίτι!!! Να δω πότε θα βρω χρόνο να ενημερωθω για ό,τι συνέβη αυτό το διάστημα! Ελπίζω να μην έχασα τίποτα συνταρακτικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Desdemona: #11.465 04-03-08 12:48 Καλώς την!!! Έχασες κάτι ωραίες υιοθεσίες, καναδυό απώλειες , αλλά είμαστε όλοι ακμαίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:56 Η Νατάσα έγραψε: #11.466 04-03-08 12:56 Γεια σας κοριτσια!! ΚΙ εγώ είμαι δουλειά μου πήραν αίμα σήμερα για ορμονικές εξετάσεις και πονάει το χέρι μου... Πήρα στον Αίλουρο χθες για να κλείσω ραντεβού για στείρωση (επιτέλους ) της Νεφέλης και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να την δούν και μετά να κλείσουμε ραντεβού για στείρωση έτσι αύριο (που δεν δουλεύω yes!) 11:00 πμ θα πάμε να γνωρίσουμε τον κύριο Πάνο!! Αν και θα ήθελα να αποφύγω το αμάξι και την κίνηση και θα προτιμούσα το Τραμ που είναι 10 λεπτά περπάτημα απ'το σπίτι σκέφτομαι ότι θα μου βγει η πίστη να κρατάω την γατοφόρο (σκληρή και μεσαίου μεγέθους) για 10 λεπτά, θα μας πάρουν τα αδέσποτα σκυλιά από πίσω και θα γίνουμε ρεζίλι μέσα στο τραμ... Τι λέτε??? Το έχετε ξανακάνει το σκηνικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η aretha έγραψε: #11.467 04-03-08 13:25 Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:30 Η Νατάσα έγραψε: #11.468 04-03-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Click για ανάπτυξη... Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη... Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:52 Η zorica έγραψε: #11.469 04-03-08 13:52 Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ τρώω κρέας αλλα κουνέλι δε μπορώ να φάω με τίποτα. Νιώθω σα να τρώω γατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:01 Η zorica έγραψε: #11.463 04-03-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... Που την ειδες την ασχημια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Tara έγραψε: #11.464 04-03-08 12:41 Καλημέρα και από μένα!!!! Επιτέλους, μετά από ένα μήνα απουσίας.... επέστρεψα!!! Όχι στη δουλειά, βέβαια... αλλά τουλάχιστον έχω internet στο σπίτι!!! Να δω πότε θα βρω χρόνο να ενημερωθω για ό,τι συνέβη αυτό το διάστημα! Ελπίζω να μην έχασα τίποτα συνταρακτικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Desdemona: #11.465 04-03-08 12:48 Καλώς την!!! Έχασες κάτι ωραίες υιοθεσίες, καναδυό απώλειες , αλλά είμαστε όλοι ακμαίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:56 Η Νατάσα έγραψε: #11.466 04-03-08 12:56 Γεια σας κοριτσια!! ΚΙ εγώ είμαι δουλειά μου πήραν αίμα σήμερα για ορμονικές εξετάσεις και πονάει το χέρι μου... Πήρα στον Αίλουρο χθες για να κλείσω ραντεβού για στείρωση (επιτέλους ) της Νεφέλης και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να την δούν και μετά να κλείσουμε ραντεβού για στείρωση έτσι αύριο (που δεν δουλεύω yes!) 11:00 πμ θα πάμε να γνωρίσουμε τον κύριο Πάνο!! Αν και θα ήθελα να αποφύγω το αμάξι και την κίνηση και θα προτιμούσα το Τραμ που είναι 10 λεπτά περπάτημα απ'το σπίτι σκέφτομαι ότι θα μου βγει η πίστη να κρατάω την γατοφόρο (σκληρή και μεσαίου μεγέθους) για 10 λεπτά, θα μας πάρουν τα αδέσποτα σκυλιά από πίσω και θα γίνουμε ρεζίλι μέσα στο τραμ... Τι λέτε??? Το έχετε ξανακάνει το σκηνικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η aretha έγραψε: #11.467 04-03-08 13:25 Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:30 Η Νατάσα έγραψε: #11.468 04-03-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Click για ανάπτυξη... Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη... Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:52 Η zorica έγραψε: #11.469 04-03-08 13:52 Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... Που την ειδες την ασχημια ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Tara έγραψε: #11.464 04-03-08 12:41 Καλημέρα και από μένα!!!! Επιτέλους, μετά από ένα μήνα απουσίας.... επέστρεψα!!! Όχι στη δουλειά, βέβαια... αλλά τουλάχιστον έχω internet στο σπίτι!!! Να δω πότε θα βρω χρόνο να ενημερωθω για ό,τι συνέβη αυτό το διάστημα! Ελπίζω να μην έχασα τίποτα συνταρακτικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Desdemona: #11.465 04-03-08 12:48 Καλώς την!!! Έχασες κάτι ωραίες υιοθεσίες, καναδυό απώλειες , αλλά είμαστε όλοι ακμαίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:56 Η Νατάσα έγραψε: #11.466 04-03-08 12:56 Γεια σας κοριτσια!! ΚΙ εγώ είμαι δουλειά μου πήραν αίμα σήμερα για ορμονικές εξετάσεις και πονάει το χέρι μου... Πήρα στον Αίλουρο χθες για να κλείσω ραντεβού για στείρωση (επιτέλους ) της Νεφέλης και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να την δούν και μετά να κλείσουμε ραντεβού για στείρωση έτσι αύριο (που δεν δουλεύω yes!) 11:00 πμ θα πάμε να γνωρίσουμε τον κύριο Πάνο!! Αν και θα ήθελα να αποφύγω το αμάξι και την κίνηση και θα προτιμούσα το Τραμ που είναι 10 λεπτά περπάτημα απ'το σπίτι σκέφτομαι ότι θα μου βγει η πίστη να κρατάω την γατοφόρο (σκληρή και μεσαίου μεγέθους) για 10 λεπτά, θα μας πάρουν τα αδέσποτα σκυλιά από πίσω και θα γίνουμε ρεζίλι μέσα στο τραμ... Τι λέτε??? Το έχετε ξανακάνει το σκηνικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η aretha έγραψε: #11.467 04-03-08 13:25 Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:30 Η Νατάσα έγραψε: #11.468 04-03-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Click για ανάπτυξη... Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη... Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:52 Η zorica έγραψε: #11.469 04-03-08 13:52 Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα!!!! Επιτέλους, μετά από ένα μήνα απουσίας.... επέστρεψα!!! Όχι στη δουλειά, βέβαια... αλλά τουλάχιστον έχω internet στο σπίτι!!! Να δω πότε θα βρω χρόνο να ενημερωθω για ό,τι συνέβη αυτό το διάστημα! Ελπίζω να μην έχασα τίποτα συνταρακτικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Desdemona: #11.465 04-03-08 12:48 Καλώς την!!! Έχασες κάτι ωραίες υιοθεσίες, καναδυό απώλειες , αλλά είμαστε όλοι ακμαίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:56 Η Νατάσα έγραψε: #11.466 04-03-08 12:56 Γεια σας κοριτσια!! ΚΙ εγώ είμαι δουλειά μου πήραν αίμα σήμερα για ορμονικές εξετάσεις και πονάει το χέρι μου... Πήρα στον Αίλουρο χθες για να κλείσω ραντεβού για στείρωση (επιτέλους ) της Νεφέλης και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να την δούν και μετά να κλείσουμε ραντεβού για στείρωση έτσι αύριο (που δεν δουλεύω yes!) 11:00 πμ θα πάμε να γνωρίσουμε τον κύριο Πάνο!! Αν και θα ήθελα να αποφύγω το αμάξι και την κίνηση και θα προτιμούσα το Τραμ που είναι 10 λεπτά περπάτημα απ'το σπίτι σκέφτομαι ότι θα μου βγει η πίστη να κρατάω την γατοφόρο (σκληρή και μεσαίου μεγέθους) για 10 λεπτά, θα μας πάρουν τα αδέσποτα σκυλιά από πίσω και θα γίνουμε ρεζίλι μέσα στο τραμ... Τι λέτε??? Το έχετε ξανακάνει το σκηνικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η aretha έγραψε: #11.467 04-03-08 13:25 Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:30 Η Νατάσα έγραψε: #11.468 04-03-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Click για ανάπτυξη... Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη... Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:52 Η zorica έγραψε: #11.469 04-03-08 13:52 Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς την!!! Έχασες κάτι ωραίες υιοθεσίες, καναδυό απώλειες , αλλά είμαστε όλοι ακμαίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 12:56 Η Νατάσα έγραψε: #11.466 04-03-08 12:56 Γεια σας κοριτσια!! ΚΙ εγώ είμαι δουλειά μου πήραν αίμα σήμερα για ορμονικές εξετάσεις και πονάει το χέρι μου... Πήρα στον Αίλουρο χθες για να κλείσω ραντεβού για στείρωση (επιτέλους ) της Νεφέλης και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να την δούν και μετά να κλείσουμε ραντεβού για στείρωση έτσι αύριο (που δεν δουλεύω yes!) 11:00 πμ θα πάμε να γνωρίσουμε τον κύριο Πάνο!! Αν και θα ήθελα να αποφύγω το αμάξι και την κίνηση και θα προτιμούσα το Τραμ που είναι 10 λεπτά περπάτημα απ'το σπίτι σκέφτομαι ότι θα μου βγει η πίστη να κρατάω την γατοφόρο (σκληρή και μεσαίου μεγέθους) για 10 λεπτά, θα μας πάρουν τα αδέσποτα σκυλιά από πίσω και θα γίνουμε ρεζίλι μέσα στο τραμ... Τι λέτε??? Το έχετε ξανακάνει το σκηνικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η aretha έγραψε: #11.467 04-03-08 13:25 Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:30 Η Νατάσα έγραψε: #11.468 04-03-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Click για ανάπτυξη... Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη... Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:52 Η zorica έγραψε: #11.469 04-03-08 13:52 Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κοριτσια!! ΚΙ εγώ είμαι δουλειά μου πήραν αίμα σήμερα για ορμονικές εξετάσεις και πονάει το χέρι μου... Πήρα στον Αίλουρο χθες για να κλείσω ραντεβού για στείρωση (επιτέλους ) της Νεφέλης και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να την δούν και μετά να κλείσουμε ραντεβού για στείρωση έτσι αύριο (που δεν δουλεύω yes!) 11:00 πμ θα πάμε να γνωρίσουμε τον κύριο Πάνο!! Αν και θα ήθελα να αποφύγω το αμάξι και την κίνηση και θα προτιμούσα το Τραμ που είναι 10 λεπτά περπάτημα απ'το σπίτι σκέφτομαι ότι θα μου βγει η πίστη να κρατάω την γατοφόρο (σκληρή και μεσαίου μεγέθους) για 10 λεπτά, θα μας πάρουν τα αδέσποτα σκυλιά από πίσω και θα γίνουμε ρεζίλι μέσα στο τραμ... Τι λέτε??? Το έχετε ξανακάνει το σκηνικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η aretha έγραψε: #11.467 04-03-08 13:25 Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:30 Η Νατάσα έγραψε: #11.468 04-03-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Click για ανάπτυξη... Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη... Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:52 Η zorica έγραψε: #11.469 04-03-08 13:52 Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:30 Η Νατάσα έγραψε: #11.468 04-03-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Click για ανάπτυξη... Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη... Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:52 Η zorica έγραψε: #11.469 04-03-08 13:52 Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό. Click για ανάπτυξη... Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη... Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 13:52 Η zorica έγραψε: #11.469 04-03-08 13:52 Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η μαγισσα έγραψε: #11.470 04-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αχ κουνελάκι-κουνελάκι... Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες; Click για ανάπτυξη... κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #11.471 04-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!! Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!! οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς????? Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.472 04-03-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιιιιιιιι??????? Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες βρε σύ??? από τι φρίκαρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η Fotini έγραψε: #11.473 04-03-08 14:21 Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #11.474 04-03-08 14:27 καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Desdemona: #11.475 04-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:30 Η μαγισσα έγραψε: #11.476 04-03-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:37 Η zorica έγραψε: #11.477 04-03-08 15:37 H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:39 Η μαγισσα έγραψε: #11.478 04-03-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: H γατες τρωνε κουνελια......you remember??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!! Γιατί σου κάνει εντύπωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:42 Η Fotini έγραψε: #11.479 04-03-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 572 573 574 575 576 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 574 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι???? Click για ανάπτυξη... Είσαι άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.480 04-03-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είσαι άπαιχτη! Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.