Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και εγώ καπουτσίνο χωρίς τσιγαράκι (δεν καπνίζω ως γνωστών) και mycat!!!!! Kαλά είναι για λίγο γιατί σήμερα έχω και ένα κουνελάκι να μαγειρέψω μιας και δεν είμαι vega και τρώω και κρέας!!!!

Καλημέρα σας:up::up::up::up::up::up::up:
Αχ κουνελάκι-κουνελάκι...
Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ τρώω κρέας αλλα κουνέλι δε μπορώ να φάω με τίποτα. Νιώθω σα να τρώω γατί. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα εδώ που τα λέμε κι εσύ κουνελάκι βρήκες να μαγειρέψεις; Χάθηκαν οι κότες που είναι και άσχημες;:lol:
Που την ειδες την ασχημια ???:lol::lol::lol::P:P:P

Καλημέρα και από μένα!!!!
Επιτέλους, μετά από ένα μήνα απουσίας.... επέστρεψα!!! Όχι στη δουλειά, βέβαια... αλλά τουλάχιστον έχω internet στο σπίτι!!!:D
Να δω πότε θα βρω χρόνο να ενημερωθω για ό,τι συνέβη αυτό το διάστημα! Ελπίζω να μην έχασα τίποτα συνταρακτικό!!!

Καλώς την!!!
Έχασες κάτι ωραίες υιοθεσίες, καναδυό απώλειες :(, αλλά είμαστε όλοι ακμαίοι!

Γεια σας κοριτσια!! ΚΙ εγώ είμαι δουλειά μου πήραν αίμα σήμερα για ορμονικές εξετάσεις και πονάει το χέρι μου...:( Πήρα στον Αίλουρο χθες για να κλείσω ραντεβού για στείρωση (επιτέλους ) της Νεφέλης και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να την δούν και μετά να κλείσουμε ραντεβού για στείρωση έτσι αύριο (που δεν δουλεύω yes!) 11:00 πμ θα πάμε να γνωρίσουμε τον κύριο Πάνο!!:up: Αν και θα ήθελα να αποφύγω το αμάξι και την κίνηση και θα προτιμούσα το Τραμ που είναι 10 λεπτά περπάτημα απ'το σπίτι σκέφτομαι ότι θα μου βγει η πίστη να κρατάω την γατοφόρο (σκληρή και μεσαίου μεγέθους) για 10 λεπτά, θα μας πάρουν τα αδέσποτα σκυλιά από πίσω και θα γίνουμε ρεζίλι μέσα στο τραμ... Τι λέτε??? Το έχετε ξανακάνει το σκηνικό???:hmm:

Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! :happy:
Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό.

Άντε, με το καλό και η στείρωση της Νεφέλης! :happy:
Γάτα με το τραμ δεν έχω μεταφέρει, αλλά αν δεν είναι φωνακλού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για το κουβάλημα... εσύ ξέρεις αν αντέχεις. Πάντως για 10 λεπτάκια (με στάσεις αν χρειάζεται) νομίζω ότι είναι εφικτό.

Μπα φωνακλού είναι βρε Αλίκη...:/: Όντως με στάσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά φοβάμαι τα σκυλιά...

Τοτε,παρε και καποιον για παρεα,δεν θα τολμησουν.:up:

κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!!
Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!!
οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς?????

κοίτα να δείς το φαγητό το μαγειρεύω σύμφωνα με την γεύση του όχι με την εμφάνιση του!!!!!
Και τώρα που το λέτε όντως το κουνέλι μοιάζει με γάτα αλλά ας σκεφτούμε ότι και οι γάτες τρώνε κουνέλια!!!!!
οπότε γιατί να μην τρωμε και έμείς?????
Τιιιιιιιι???????

Μαγισσούλα μου, έχεις ξεφύύύγειιιιιιιιιι:lol:

καλε οι κονσερβες που τους δινεται τι νομιζεται εχουν μεσα????? βοτανα??????????? :P
κουνελι-πουλερικα -μοσχαρι-ψαρια.... παρε παρε καλε κυριααααααααα

Είναι το παραλήρημα της μαγείρισσας, μη δίνετε σημασία...:P

Οχι τώρα πες μου τι έκανα σε τι αναφέρεσαι????

H γατες τρωνε κουνελια......you remember???:lol::lol::lol::P:P:P

H γατες τρωνε κουνελια......you remember???:lol::lol::lol::P:P:P

Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι σε μερικές κονσέρβες γράφει ότι είναι από κουνέλι!!!
Γιατί σου κάνει εντύπωση???:hmm::hmm::hmm:

:lol::lol::lol: Είσαι άπαιχτη!

Καλέ γιατί τι έκανα η ξανθιά:redface::redface::redface: θα μου πείτεεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς?????:lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back