Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Mia_m
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα κι από μένα! Τώρα άρχισα να είμαι κι εγώ κάπως καλύτερα! Είμαι ανακουφησμένη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι από μένα! Τώρα άρχισα να είμαι κι εγώ κάπως καλύτερα! Είμαι ανακουφησμένη

Καλησπέρα τι κάνεις Μαράκι μου πότε θα έρθεις για καφέ είπαμε????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ αυτή έχει παραληρήσει εντελώς! Όποιον μπαίνει μέσα τον καλεί για καφέ!:lol::lol::lol::lol:
Αγάπη μου εσύ!!!:kiss::kiss::kiss:

Μάγισσα έρχομαι για καφέ:lol:

Καλησπέρα κι από μένα! Καφέδες ακούω και χαίρομαι...
Τελευταία έχω μία ακατανίκητη επιθυμία να μη βάζω κ... στο σπίτι!
Τι θα γίνει θα οργανώσουμε τίποτα;:P

Ναι βρε Νεφελάκι !! Για πες που και πότε! Αλλά πριν το Πάσχα ναι????:)

Ναι βρε Νεφελάκι !! Για πες που και πότε! Αλλά πριν το Πάσχα ναι????:)

Ναι εννοείται πριν το Πάσχα! Λοιπόν τι λέτε το οργανώνουμε; Μήπως να το γράψουμε στο "Πότε θα πάμε για καφέ" ;

Ναι εννοείται πριν το Πάσχα! Λοιπόν τι λέτε το οργανώνουμε; Μήπως να το γράψουμε στο "Πότε θα πάμε για καφέ" ;

Ναι ναι!! Θα το αναλάβεις?

Θα γράψω στο "Πότε θα πάμε για καφέ" και ελπίζω να έχει απήχηση:P

Θα ερχόμουν σήμερα μετά τη σχολή,αλλά με την ατυχία μου ούτε σχολή πήγα! Από αύριο που θα είμαι πιο free

Καλησπέρα και από μένα:hello::hello::hello::hello:Μην τους ακούς αγάπη μου εσύ,δεν έχουν διαβάσει τις τροφές των γατιών τους,ναι τρώνε κουνελάκι.Σου την έπεσαν όλες μαζί όσο έλειπα!Βάλε το μπρίκι,ρίχνω κάτι πάνω μου και έρχομαι κι εγώ για καφέ..:cool::happy:

Καλησπέρα και από μένα:hello::hello::hello::hello:Μην τους ακούς αγάπη μου εσύ,δεν έχουν διαβάσει τις τροφές των γατιών τους,ναι τρώνε κουνελάκι.Σου την έπεσαν όλες μαζί όσο έλειπα!Βάλε το μπρίκι,ρίχνω κάτι πάνω μου και έρχομαι κι εγώ για καφέ..:cool::happy:

Bρε Πόπη, βάλε καμιά φωτό ακόμα από την τριχόμπαλα που έχεις για άβαταρ!!! Έχω πάθει πλάκα με τα διπλωμένα ποδαράκια, αλλά θέλω να δω και φατσούλα.:):):):)

Δεν έχω άλλη καλύτερη:(:(Τις έχουν τα κινητά τους σε κάρτες μνήμης και δεν τα κατέχω εγώ.Στις 21 χρονίζει:)

Συνημμένα

• DSC00001.JPG
    DSC00001.JPG
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 12
Πολύ φατσούνι είναι

:inlove::inlove::inlove:Που είπαμε ότι μένεις Πόπι, και τι ώρες λείπεις απ΄το σπίτι;;;;:whistle::whistle::whistle::whistle:
Ρωτάω από περιέργεια, όχι τίποτε σοβαρό....:whistle::whistle::bleh::bleh:

Δεν έχω άλλη καλύτερη
Αγάπηηηη μου!!!!!!! :up::up::up:Αλλά κι εδώ μωρούλι είναι.
Κανονικά εγώ είμαι των "σκούρων" και μάλιστα των γκρίζων -όπως θα σου επιβεβαιώσουν η Μάγισσα και η Ραϊσα- αλλά τούτο μ' έχει τρελάνει.
Τώρα πόσος είναι;

Κανονικά εγώ είμαι των "σκούρων" και μάλιστα των γκρίζων -όπως θα σου επιβεβαιώσουν η Μάγισσα και η Ραϊσα- αλλά τούτο μ' έχει τρελάνει.

marmanga αυτά για σένα, για να μη ξενοκοιτάς:P:P:P:lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    2,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 9.jpg
    9.jpg
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 6.jpg
    6.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 33
Raisa μου μέν Ν.Σμύρνη,μόνο που τον φυλάνε 5 μαντροσκυλά(τα αγόρια μου):lol::lol::lol:Λείπω από τις 7.30,μέχρι τις 19.00 τουλάχιστον:down:
Ο μανακριβός μου πια το είπα τις 21 Μαρτιού γίνετε 1χρονού:cool:Πώς βάζεται αυτά από κάτω μυστήριο:blink:Μου έχουν πει ότι σε πλήρη ανάπτυξη έρχετε στα 2,καιδεν είναι άσπρος,είναι σαν μπουγάτσα από πάνω πασπαλισμένος με κανέλα:lol::lol::lol::lol::lol:
Όταν τον πήραμε κοιτάχτε πόσο ήταν κοιμόταν σε κουτι παπουτσιών,δεν ήταν ούτε ενος μηνος τον πήραμε 19 Απρίλη.
:(:(:(:(Γιατί δεν μπορώ να βάλω άλλη;:(:(:(:(

marmanga αυτά για σένα, για να μη ξενοκοιτάς:P:P:P:lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Γιατί μου το κάνεις έμενα αυτό;:(Να σου στείλω οδό και αριθμό;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ φατσούνι είναι

:P:P:P:P:PΚαι είμαστε και αχτένιστη.τώρα να τον δεις που χθες τον έκανα μπανάκι τι κουκλος είναι:cool::redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back