Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:happy::happy::happy::happy:Σε ευχαριστούμε πολύ.Πρέπει να του κόψουμε και ένα κόμπο που έκανε κάτω από το λαιμό.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόπι....πού είπες ότι μένεις;;;;;:whistle::whistle::whistle::whistle:

Η υπογραφή σου όλα τα λεφτά!!!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόπι....πού είπες ότι μένεις;;;;;:whistle::whistle::whistle::whistle:

Η υπογραφή σου όλα τα λεφτά!!!!!!:up::up::up:

Ν.Σμύρνη,θα το πιστέψετε ακόμα έτσι κοιμάτε μόνο που αντι για μια θέση στον καναπέ πιάνει 3!και πόσες φορές με έχει λαχταρίσει γιατί τον φωνάζω και δεν κουνιέται και νομίζω ότι ψόφισει,πάντα τον άκρων εγώ:lol::lol:.Αλλα εμένα με έχει μόνο για φαγάκι ,νεράκι και καθάρισμα,στα παιδιά σαν να τα χαιδεύει με τα ποδαράκια του:redface::redface::redface:

Γεία σας καλή σαρακωστή

:hello::hello::hello:Καλημέρα σας,φιλάκια στα γατουλίνια σας:kiss::kiss::kiss:
Μαριάννα μου συγνώμη αλλά η σαρακωστή αρχίζει από αύριο άστα κορίτσια να φάνε σήμεα ότι θέλουν και απο αύριο νηστεία,σήμερα αδειάζουν τα ψυγεία από τ'αρτίσιμα.:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερααααα κοριτσια

Καλημέραααα.....:hello::hello::hello:

Ειμαστε ακμιεοι?Εγω δεν εχω ξυπνησει ακομα..

Μια από τα ίδια,είχαν ένα τρελό πάρτυ,οι από πάνω μέχρι τις 4.00 και δεν έχω κλείσει μάτι.:(Κι εγώ νυστάζωωωωωωωωωωω.Ο μόνος που το ευαριστήθηκε ήταν ο Πιτσάκος που αφου ειμασταν όλοι ξύπνιοι έριξε τρελό παιχνίδι,αλλά με μπαλάκι πάνινο.:):P:cool:

Οοοο βρε καημενη μου Ποπη.Τωρα μενω σε μονοκατοικια και τα εχω ξεχασει αυτα...

Τυχερούλα:up::up::up::up:πάντως και εγώ τους εκδικήθηκα:P:P:P:P:P:P,έβαλα σίδερο για να περάσει η ώρα και τώρα κάθομαι.

Αααααχ, μονοκατοικία με κήποοοοο;;;;:up:.....θέλω και γωωωω:(

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς εδώ βάλαμε κατσίκι στη σούβλα,την έχουμε δει πασχαλινοί :lol:
Καλά να περνάτε! :up:

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς εδώ βάλαμε κατσίκι στη σούβλα,την έχουμε δει πασχαλινοί :lol:
Καλά να περνάτε! :up:

Desdemona, κλείνω και έρχομαι. Που είπες ότι είσαι Θεσσαλονίκη???
Zorica, το σπίτι με κήπο είναι από τα όνειρά μου, να μην έχω και κανεναν πάνω από το κεφάλι μου..
Φιλιά σε όλους παιδιά, έχει τέλεια μέρα, να περάσετε ομορφα...

Καλησπέρες, έχω λίγα νευράκια με την ΔΕΗ, μας έχουν πρίξει! Ψάχναμε εχθές περιοχή που να έχει ρεύμα για να δούμε τον αγώνα (πανιώνιος - ΠΑΟΚ)
Έχει απίστευτη μέρα σήμερα, άπλετος ήλιος και ζεστούλα, επιτέλους!!!! Εσείς τι κάνετε?

Γεια,

Παιδια πάνω στο θέμα με την ΔΕΗ..Ξέρω ότι είναι εκτος θέματος αλλά πρέπει να το γράψω για να το μάθουνν όσοι δεν το ξέρουν.Οκ, λοιπον γίνονται απεργίες ξέρουμε όλοι λόγω του ασφαλιστικού!Το θέμα όμως είναι ότι δεν είναι οι συνδικαλιστές και οι απλοί εργαζόμενοι που διαλέγουν τις περιοχές.Η διεύθυνση της ΔΕΗ αποφασίζει το που θα κόψει το ρεύμα..Αλλά παιδιά, ειλικρινα, ξέρετε τι παίζει πίσω από τα συμφέροντα..Έτσι λοιπόν, κόβουν μόνο από επιχειρήσεις και σπίτια που δεν θα έχουν προβλήματα από τα συμφέροντα τους.Κοινώς όλες οι βιομηχανίες που ανήκουν σε επιχειρηματίες πλούσιους και γνωστούς σε όλους μας που ελέγχουν την χώρα, δεν έχει πέσει το ρεύμα ούτε μία φορά!!!!!Απλά το λέω γιατί οι εργαζόμενοι εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους μέσω απεργίας, τα ΜΜΕ που έχουν όμως συμφέροντα προσπαθούν να βγάλουν στον κόσμο δυσαρέσκεια όχι προσ την αδικία του ασφαλιστικού αλλά προς αυτής της απεργίας των εργαζομένων..Συγνώμη που παρεκτράπηκα κάπως αλλά δεν μπορώ την αδικία!!!

Έτσι μπράβο...πες τα Χρυσόστομε!!!!!!!:up: Και όχι μόνο αυτό, το κόβουν λέει, γιατί οι εργαζόμενοι απεργούν και δεν παράγουν ρεύμα, οπότε έχουν έλλειψει....για τις αποθήκες ρεύματος δε μας λένε τίποτε όμως:down::down::down:

Desdemona, κλείνω και έρχομαι. Που είπες ότι είσαι Θεσσαλονίκη???
Zorica, το σπίτι με κήπο είναι από τα όνειρά μου, να μην έχω και κανεναν πάνω από το κεφάλι μου..
Φιλιά σε όλους παιδιά, έχει τέλεια μέρα, να περάσετε ομορφα...
Δεν ειναι κηπος,μικρη αυλουλα ειναι:redface:...
Έτσι μπράβο...πες τα Χρυσόστομε!!!!!!!:up: Και όχι μόνο αυτό, το κόβουν λέει, γιατί οι εργαζόμενοι απεργούν και δεν παράγουν ρεύμα, οπότε έχουν έλλειψει....για τις αποθήκες ρεύματος δε μας λένε τίποτε όμως:down::down::down:
Εμεις εχτες τη γλυτωσαμε,για να δουμε σημερα..
Καλημερα σε ολους:)Τελος τα και

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
και καλή Σαρακοστή!!!!!:hello::hello::hello::hello:

Καλημέρα και από μένα!!!Καλή σαρακοστή σε όλους!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back