Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παμε τωρα για τον αετο,και εχει και αερακι (παλι θα ξεβιδωθω τρεχοντας σαν τρελλη)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πετα αετο zorica...και μαζι με αυτον ολα τα κακα που μας ερχοντε..να φυγουν μακρια.....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(παλι θα ξεβιδωθω τρεχοντας σαν τρελλη)

:lol::lol::lol::lol:
Καλά να περάσεις κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι!:happy:

Καλημέρα κορίστια (και αγόρια)!!!!! :)
Πώς περάσαμε την Καθαρά Δευτέρα, πετάξαμε χαρταετό;;;;;:D
Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα....πήγαμε σε ιππικό όμιλο, κάναμε ιππασία, ήπιαμε τον καφέ μας, χαϊδέψαμε μια πανέμορφη γάτα που είχε εκεί:inlove:, πετάξαμε τον αετό....και μετά πλακωθήκαμε στη λαγάνα και χαλβά:redface:....πάει περίπατο η δίαιτα:lol::lol::lol:

Καλήμέρα!!!!
Εμείς 4 μέρες ΓΑΤΥΝΙΓΚ.... ΒΙΞ και χαρτομάνδηλα......

Για την ΔΕΗ πάντως έχω να αναφέρω οτι σε μας ΔΕΝ εκοψαν το Ρέυμα καθόλου....!!!!
Μάλλον πέρνουμε ρευμα απο την ίδια γραμμή με ένα Νοσσοκομείο, που είναι κοντά....

Καλημέρα!:)
Εμείς χτες είπαμε να το παίξουμε καλοί θείοι και πήγαμε να πετάξουμε αετό με τις ανιψιές του καλού μου... Χαμός γινότανε από αλαλάζοντα παιδάκια σε κατάσταση αφηνιασμού, υστερικές μαμάδες που τρέχανε γύρω γύρω κραδαίνοντας μπουφάν και παγούρια και μπαμπάδες που παλεύανε να κουμαντάρουνε τις καλούμπες.
Δεν λέω, είχε την πλάκα του (κυρίως γιατί σου έδινε καλές ευκαιρίες κοινωνιολογικής - ανθρωπολογικής παρατήρησης :P) αλλά έκανα ένα κεφάλι καζάνι. Αφού σήμερα χαίρομαι την ησυχία του γραφείου! (Γιατρέ μου, να ανησυχώ; )

Εμεις πρωτη χρονια τα καταφεραμε χωρις να καταβαλουμε προσπαθεια,με τη μια σηκωθηκε ο αετος.Μετα ομως μας κοπηκε και εφυγε χωρις να το θελουμε(ειναι καλο η κακο σημαδι αυτο?)

:hello::hello::hello::hello:Καλημέρα,όντως ο καιρός βοήθαγε για το πέταγμα χαρταετού,και η χθεσινή βροχούλα υπέροχη.Τον ήλιο τον φύλαξε για το πρωί.:):):):)

Kαλημέρα τι κάνετε κορίτσια????? εδώ έχει έναν ήλιο όλο τρέλα εσείς πως τα πάτε με τον καιρό?? Πόπη μου τι τέλειο είναι το γατούνι σου!!!! είναι ράτσας ή ημίαιμο είναι σκέτη λατρεία!!!!!:up::up::up::up:

Γειάαααα:hello::hello::hello::hello:
μάγισσα και δω τέλειος ο καιρός, έχει έναν ήλιοοοο:P:P:P:lol::lol::lol:
καλώς μας ήρθες πάλι.....πώς περάσατε;;;;
όσο για της πόπις το μικρούλι ξέρω που μένει...τι λες για μια γρήγορη βόλτα;;;;:whistle::whistle::cool:

:)καλημέρα σε όλους.οχι αλλο χαλβά και λαγάναααααααααααααααααααααααααα help!!!!!!!!!!!!πρέπει να τρώω μόνο βρύα και λειχήνες για να αποτοξινοθώ.αχ !ωραία ήτανε που καθόμασταν και δε δουλευαμε.ευχαριστήθηκα τα γατσούλια μου .βγήκαμε και στο μπαλκόνι και λιαστήκαμε:D.μάνα θέλω να σχολάσω!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!
Μόνο που εδώ έβρεχε και άστραφτε ολο το βράδυ.... τωρα συννεφιά και μαυρίλα.. και ψιλόβροχο!!! :P

Και δουλειά!!!! (μπλιάχ..)

Εδω εχει χαρα θεου..Ακομα...

Γειάαααα:hello::hello::hello::hello:
μάγισσα και δω τέλειος ο καιρός, έχει έναν ήλιοοοο:P:P:P:lol::lol::lol:
καλώς μας ήρθες πάλι.....πώς περάσατε;;;;
όσο για της πόπις το μικρούλι ξέρω που μένει...τι λες για μια γρήγορη βόλτα;;;;:whistle::whistle::cool:

Καλά δεν το συζητώ μία στα γρήγορα με μία στάση στην μαμά μου για ουζάκι έτσι για να το γιρτάσουμε το κλέψιμο της ωραίας γάτας!!!!
περάσαμε τέλεια έκανα ποδήλατο στην παραλία και τα κορίτσια ρολέρ και η Κλειώ καθόταν πάνω στο τραπέζι και κοιτούσε έξω!!!! Ο μπαμπάς μου ξετρελαθηκε μαζί της!!!! Εσείς πως τα περάσατε???

Μαγισσούλα,γλυκειά μου,είναι Νορβιγικού Δάσους,και μας τη χάρισε ένα παλικάρι από εδώ,ήρθε από Αγγλία.Μακάρι να βρω ίδια θυληκιά να σας χαρίσω την ομορφιά του και τον απίθανο χαρακτήρα του.Για να φύγει από το σπίτι να ζευγαρώσει ούτε λόγος θα με φάνε τα μαντρόσκυλα,συγνώμη,τα παιδιά μου ήθελα να πω:lol::lol::lol:
Raisa οι ώρες μου τις 3 επόμενες βδομάδες είναι απογευματοβραδινές,θα πέσετε πάνω στους σκύλους,ουπς,πάλι λάθος.Θα συνιστούσα υπομονή μέχρι να γυρίσω,πρωί.
Πατουσάκι μου,με την νηστεία υποτίθετε πως κάνουμε δίαιτα:lol::lol::lol::lol:Λέεεεεεμε τώρα.

Μαγισσούλα,γλυκειά μου,είναι Νορβιγικού Δάσους,και μας τη χάρισε ένα παλικάρι από εδώ,ήρθε από Αγγλία.Μακάρι να βρω ίδια θυληκιά να σας χαρίσω την ομορφιά του και τον απίθανο χαρακτήρα του.Για να φύγει από το σπίτι να ζευγαρώσει ούτε λόγος θα με φάνε τα μαντρόσκυλα,συγνώμη,τα παιδιά μου ήθελα να πω:lol::lol::lol:
Raisa οι ώρες μου τις 3 επόμενες βδομάδες είναι απογευματοβραδινές,θα πέσετε πάνω στους σκύλους,ουπς,πάλι λάθος.Θα συνιστούσα υπομονή μέχρι να γυρίσω,πρωί.
Πατουσάκι μου,με την νηστεία υποτίθετε πως κάνουμε δίαιτα:lol::lol::lol::lol:Λέεεεεεμε τώρα.
:lol::lol::lol::lol:oπωσδήποτε τρώγοντας 1 κιλό χαλβά και μια λαγάνα στην καθησιά μου, κάνω δίαιτα τρομάρα μου.

:lol::lol::lol::lol:oπωσδήποτε τρώγοντας 1 κιλό χαλβά και μια λαγάνα στην καθησιά μου, κάνω δίαιτα τρομάρα μου.

Αγάπη μου θα λες ότι μου λέει ο ενδοκρινολόγος μου,έχω τεμπέλη μεταβολισμό:blink::blink::blink::blink::blink:Τι έχω ακούσει από γιατρούς δε λέγετε.Πάντως είναι πολύ καλή δικαιολογία:lol::lol::lol:

Μα και βεβαια κανεις :):):)

Αγάπη μου θα λες ότι μου λέει ο ενδοκρινολόγος μου,έχω τεμπέλη μεταβολισμό:blink::blink::blink::blink::blink:Τι έχω ακούσει από γιατρούς δε λέγετε.Πάντως είναι πολύ καλή δικαιολογία:lol::lol::lol:

Εγώ επειδή έχω και θυροειδή η ενδοκρινολόγος με τις εξετάσεις που μου έκανε μου είπε ότι βασικό μεταβολισμό 1500 που σε άλλους αυτό είναι δίαιτα για μένα η δίαιτα είναι κάτω από τις 800 θερμίδες!!!!
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό??? ότι εγώ δεν μπορώ να τρώω σχεδόν τίποτε όλη μέρα για να αδυνατίσω!!!!
Τώρα πάλι έχω ραντεβου με την γιατρό μου και να δούμε ΄΄οταν θα μ ε ζυγίσει τι θα μου πει!!!!!
Πάντως το γατούνι σου είναι τέλειο και πραγματικά θα τρελαινόμουν να είχα ένα τέτοιο ειδικά σε άσπρο που είναι το δικό σου!!!!!
Γιατί και ο Ντύλαν της Ασντριντ αλλά αυτός είναι σε γκρί και δεν μου φάνηκε τόσο όμορφος!!!!!
Το δικό σου είναι κουκλί σε λευκό που μάλλον μου αρέσει γιατί το λευκό γατί ειναι και ή αδυναμία μου!!!!!

Εγώ επειδή έχω και θυροειδή η ενδοκρινολόγος με τις εξετάσεις που μου έκανε μου είπε ότι βασικό μεταβολισμό 1500 που σε άλλους αυτό είναι δίαιτα για μένα η δίαιτα είναι κάτω από τις 800 θερμίδες!!!!

Εγώ Αγγελικούλα μου τον έχω βγάλει το θυρωείδη,αλλά τώρα τελευταία τον έχει πιασει το δικό του και με έχει κάνει άνω κάτω;););)

Πάντως το γατούνι σου είναι τέλειο και πραγματικά θα τρελαινόμουν να είχα ένα τέτοιο ειδικά σε άσπρο που είναι το δικό σου!!!!!
Γιατί και ο Ντύλαν της Ασντριντ αλλά αυτός είναι σε γκρί και δεν μου φάνηκε τόσο όμορφος!!!!!
Το δικό σου είναι κουκλί σε λευκό που μάλλον μου αρέσει γιατί το λευκό γατί ειναι και ή αδυναμία μου!!!!!

:happy::happy::happy:Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια αλλά είπαμε όχι άσπρο :happy:μπουγάστα πασπαλισμένη με κανέλλα:lol::lol::lol::lol::lol:Κοινός μπουγατσής:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back