Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:happy::happy:Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια αλλά είπαμε όχι άσπρο :happy:μπουγάστα πασπαλισμένη με κανέλλα:lol::lol:Κοινός μπουγατσής:lol::lol:

Ο μικρός Μπουγατζάκος:hmm::hmm::hmm::hmm:μου αρέσει το όνομα:lol::lol::lol: ή ακόμα ο Μπουγάτσος, και αυτό καλό...μήπως να τον ξαναβαφτίσουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο μικρός Μπουγατζάκος:hmm::hmm::hmm::hmm:μου αρέσει το όνομα:lol::lol::lol: ή ακόμα ο Μπουγάτσος, και αυτό καλό...μήπως να τον ξαναβαφτίσουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για τρίτη φορά:blink::blink::blink:από Πρίγκιπας,Πίτσης και τώρα Μπουγατσάκος;
Να πως ξεπέφτουν οι Πρίγκιπες:lol::lol::lol::lol:.
Έτοιμα τα φαγητά κορίτσια;μην σας καούν κιόλας:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τρίτη φορά:blink::blink::blink:από Πρίγκιπας,Πίτσης και τώρα Μπουγατσάκος;
Να πως ξεπέφτουν οι Πρίγκιπες:lol::lol:
Έτοιμα τα φαγητά κορίτσια;μην σας καούν κιόλας:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;;:blink::blink::blink::blink:

ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε:lol::lol::lol:

Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες!
Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά...
Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί...
Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης:|

Φακές... και Λαγάνα.. :)

Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες!
Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά...
Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί...
Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης:|

Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία:redface:
Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις:up:
αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι:/:

καλησπερα σας!
σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι!

:lol::lol::lol::lol::lol: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;;:blink::blink::blink::blink:

ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε:lol::lol::lol:

Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά.:lol::lol::lol:
Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε.:P:P:P ¨
Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας)
julia,ακόμα λαγάνα:blink::blink:

Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία:redface:
Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις:up:
αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι:/:

μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι??????????;)

καλησπερα σας!
σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι!

Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!:up: Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!!:redface:

Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά.:lol::lol::lol:
Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε.
Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας)

Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ναι..:redface:
Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. :cool:

και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... :lol::lol::lol: οπώτε ακόμα τρώμε..... :blink::blink:

και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... :lol::lol::lol: οπώτε ακόμα τρώμε..... :blink::blink:

Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ:/:!
Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!!:redface: Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!!
Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί?
Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ?:blink:

:redface::redface::redface::redface:Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που;:hmm::hmm::hmm::hmm:
julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα:)
Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες.:(:(

Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες.:(:(

Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά!:happy:

:redface::redface::redface::redface:Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που;:hmm::hmm::hmm::hmm:
julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα:)

Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!!

Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!:up: Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!!:redface:

και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ!
για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω!:redface:

και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ!
για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω!:redface:
Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σας!
Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα...
Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! :)

julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;;
άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!!:up::up::up:

Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back