Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:28 Η Raisa έγραψε: #11.661 12-03-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια αλλά είπαμε όχι άσπρο μπουγάστα πασπαλισμένη με κανέλλαΚοινός μπουγατσής Click για ανάπτυξη... Ο μικρός Μπουγατζάκοςμου αρέσει το όνομα ή ακόμα ο Μπουγάτσος, και αυτό καλό...μήπως να τον ξαναβαφτίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:40 Η popi έγραψε: #11.662 12-03-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μικρός Μπουγατζάκοςμου αρέσει το όνομα ή ακόμα ο Μπουγάτσος, και αυτό καλό...μήπως να τον ξαναβαφτίσουμε Click για ανάπτυξη... Για τρίτη φοράαπό Πρίγκιπας,Πίτσης και τώρα Μπουγατσάκος; Να πως ξεπέφτουν οι Πρίγκιπες. Έτοιμα τα φαγητά κορίτσια;μην σας καούν κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #11.663 12-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για τρίτη φοράαπό Πρίγκιπας,Πίτσης και τώρα Μπουγατσάκος; Να πως ξεπέφτουν οι Πρίγκιπες Έτοιμα τα φαγητά κορίτσια;μην σας καούν κιόλας Click για ανάπτυξη... Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:54 Η Νατάσα έγραψε: #11.664 12-03-08 12:54 Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η julia έγραψε: #11.665 12-03-08 12:58 Φακές... και Λαγάνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:01 Η Raisa έγραψε: #11.666 12-03-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Click για ανάπτυξη... Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.667 12-03-08 13:03 καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:06 Η popi έγραψε: #11.668 12-03-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Click για ανάπτυξη... Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. ¨ Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Νατάσα έγραψε: #11.669 12-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια αλλά είπαμε όχι άσπρο μπουγάστα πασπαλισμένη με κανέλλαΚοινός μπουγατσής Click για ανάπτυξη... Ο μικρός Μπουγατζάκοςμου αρέσει το όνομα ή ακόμα ο Μπουγάτσος, και αυτό καλό...μήπως να τον ξαναβαφτίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:40 Η popi έγραψε: #11.662 12-03-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μικρός Μπουγατζάκοςμου αρέσει το όνομα ή ακόμα ο Μπουγάτσος, και αυτό καλό...μήπως να τον ξαναβαφτίσουμε Click για ανάπτυξη... Για τρίτη φοράαπό Πρίγκιπας,Πίτσης και τώρα Μπουγατσάκος; Να πως ξεπέφτουν οι Πρίγκιπες. Έτοιμα τα φαγητά κορίτσια;μην σας καούν κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #11.663 12-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για τρίτη φοράαπό Πρίγκιπας,Πίτσης και τώρα Μπουγατσάκος; Να πως ξεπέφτουν οι Πρίγκιπες Έτοιμα τα φαγητά κορίτσια;μην σας καούν κιόλας Click για ανάπτυξη... Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:54 Η Νατάσα έγραψε: #11.664 12-03-08 12:54 Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η julia έγραψε: #11.665 12-03-08 12:58 Φακές... και Λαγάνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:01 Η Raisa έγραψε: #11.666 12-03-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Click για ανάπτυξη... Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.667 12-03-08 13:03 καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:06 Η popi έγραψε: #11.668 12-03-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Click για ανάπτυξη... Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. ¨ Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Νατάσα έγραψε: #11.669 12-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μικρός Μπουγατζάκοςμου αρέσει το όνομα ή ακόμα ο Μπουγάτσος, και αυτό καλό...μήπως να τον ξαναβαφτίσουμε Click για ανάπτυξη... Για τρίτη φοράαπό Πρίγκιπας,Πίτσης και τώρα Μπουγατσάκος; Να πως ξεπέφτουν οι Πρίγκιπες. Έτοιμα τα φαγητά κορίτσια;μην σας καούν κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #11.663 12-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για τρίτη φοράαπό Πρίγκιπας,Πίτσης και τώρα Μπουγατσάκος; Να πως ξεπέφτουν οι Πρίγκιπες Έτοιμα τα φαγητά κορίτσια;μην σας καούν κιόλας Click για ανάπτυξη... Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:54 Η Νατάσα έγραψε: #11.664 12-03-08 12:54 Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η julia έγραψε: #11.665 12-03-08 12:58 Φακές... και Λαγάνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:01 Η Raisa έγραψε: #11.666 12-03-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Click για ανάπτυξη... Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.667 12-03-08 13:03 καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:06 Η popi έγραψε: #11.668 12-03-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Click για ανάπτυξη... Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. ¨ Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Νατάσα έγραψε: #11.669 12-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για τρίτη φοράαπό Πρίγκιπας,Πίτσης και τώρα Μπουγατσάκος; Να πως ξεπέφτουν οι Πρίγκιπες Έτοιμα τα φαγητά κορίτσια;μην σας καούν κιόλας Click για ανάπτυξη... Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:54 Η Νατάσα έγραψε: #11.664 12-03-08 12:54 Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η julia έγραψε: #11.665 12-03-08 12:58 Φακές... και Λαγάνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:01 Η Raisa έγραψε: #11.666 12-03-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Click για ανάπτυξη... Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.667 12-03-08 13:03 καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:06 Η popi έγραψε: #11.668 12-03-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Click για ανάπτυξη... Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. ¨ Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Νατάσα έγραψε: #11.669 12-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η julia έγραψε: #11.665 12-03-08 12:58 Φακές... και Λαγάνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:01 Η Raisa έγραψε: #11.666 12-03-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Click για ανάπτυξη... Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.667 12-03-08 13:03 καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:06 Η popi έγραψε: #11.668 12-03-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Click για ανάπτυξη... Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. ¨ Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Νατάσα έγραψε: #11.669 12-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φακές... και Λαγάνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:01 Η Raisa έγραψε: #11.666 12-03-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Click για ανάπτυξη... Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.667 12-03-08 13:03 καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:06 Η popi έγραψε: #11.668 12-03-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Click για ανάπτυξη... Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. ¨ Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Νατάσα έγραψε: #11.669 12-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Τι καλά μαγείρεψες κυρία μου? Για πες και σε μας τις ανεπρόκοπες! Γειά σας κορίτσια! Εμείς όλο συννεφιά, απεργίες και μαυρίλα...Α! και δουλειά... Το Νεφελάκι σπίτι με τον καλό μου και ήθελε τόσα χάδια σήμερα το πρωί... Ακύρωσα τη στείρωση της για αύριο γιατί προέκυψε ταξίδι στην Κύπρο για μια βδομάδα και θέλω να είμαι μαζί της τις πρώτες μέρες της στείρωσης Click για ανάπτυξη... Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.667 12-03-08 13:03 καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:06 Η popi έγραψε: #11.668 12-03-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Click για ανάπτυξη... Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. ¨ Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Νατάσα έγραψε: #11.669 12-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:06 Η popi έγραψε: #11.668 12-03-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Click για ανάπτυξη... Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. ¨ Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Νατάσα έγραψε: #11.669 12-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Prince το καταλαβαίνω μα Πίτσης;;; ο΄σο για το φαί...έτοιμο απ΄τις 10 , είμαι νοικοκυρά καλέ, τι νομίζατε Click για ανάπτυξη... Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. ¨ Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Νατάσα έγραψε: #11.669 12-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κριθαράκι με κρέας....δεν κάνουμε νηστεία Καλά έκανες που το ακύρωσες....σίγουρα είναι καλό να είσαι κοντά της όταν την στειρώσεις αααχχχ, ταξιδάκι!!!! πολύ θα το ήθελα και γω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ μιαμ! Θέλεις να έρθεις μαζί στο ταξιδάκι και να μου μαγειρεύεις κριθαράκι?????????? Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα σας! σημερα εχουμε χταποδι με κοφτο μακαρονακι! Click για ανάπτυξη... Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.670 12-03-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μα ήταν τόσο μωρό όταν τον πήραμε που και το Πιτσιρίκος πολύ του έπεφτε οπότε το κόψαμε,Πιτσης και ακούει μια χαρά. Πρίγκιπας ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού με τον που τον είδε. Όσο για φαγητό Νατάσσα,κοτοπουλάκι για όλους,και μαρουλάκι σαλάτα για την κατσίκα(εγώ,δεν το μπορώ καθόλου το κρέας) julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Κοίτα το λευκό με την έννοια του κρέμ πασπαλισμένο με κανέλα δεν με χαλάει καθόλου και γενικά το κρεμ το προτιμώ από τελείως λευκό αχ!!!!! ερωτεύτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #11.671 12-03-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: julia,ακόμα λαγάνα Click για ανάπτυξη... Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η Νατάσα έγραψε: #11.672 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά ξέχασα να σου πω και στο πμ! Όσο για αυτά τα 2 που τρως καθόλου δεν με χαλάνε!!! Είμαι μια ψωμο γλυκατζού!! Καλέ κορίτσια η Ράνια και η Κιτσούλα που έχουν εξαφανιστεί? Και για τον καφέ γιατί δεν απαντάτε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #11.673 12-03-08 13:25 Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Νατάσα έγραψε: #11.674 12-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Μετά την δουλειά ή είναι πολύ αργά? Εμείς κάτσαμε μέχρι τις δέκα και βάλε την προηγούμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.675 12-03-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Mαγισσούλα μου θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη,αλλά που; julia μου περαστικά σας,λογικό να έχετε αποθέματα Νατάσα για τον καφέ εγώ θα δουλεύω,τα απογεύματα για τις 3 επομενες βδομάδες. Click για ανάπτυξη... Καλά βρήτε εσεις και βλέπουμε έχουμε και την Κλειώ να δούμε πως θα μπορούσε να γίνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #11.676 12-03-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ψαρικά δεν τρώω αλλά για τα υπόλοιπα που έφτιαξες εσύ και η πεθερά σου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου τρέχουν τα σάλια, δεν έφαγα πρόγευμα σήμερα για να προλάβω τον ηλεκτρικό και την απεργία και πεινάω σαν λύκος! Ο φούρνος εδώ στου Ψυρρή μου έχει τρυπήσει τη μύτη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #11.677 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και εγω ψαρια δεν τρωω,σπανια,αλλα οι γαριδες ,χταποδι μου αρεσουν πολυ! για τα οστρακα δε,ξετρελαινομαι,αλλα εχω να φαω 16 χρονια,και μονο η ιδεα οτι τα τρως ζωντανα με εκανε να σταματησω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν όλα και τα τρώω όλα και ψαρια και όστρακα και γαρίδες και χταπόδι και δεν έχω και πρόβλημα με το σούσι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η drusilia έγραψε: #11.678 12-03-08 16:27 Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ ενα γεια γιατι με το τρέξιμο των ημερών ούτε το Mycat δεν προλαβαίνω καλά καλά να παρακολουθήσω... έχουμε και τα διάφορα ανοιχτά γατοζητήματα... Για τον καφε εγω δεν εχω πει κατι γιατι γενικως θα το ξερω αν θα μπορω πολύ τελευταια στιγμη. Θα το προσπαθησω πολύ ομως να μην χάσω το γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #11.679 12-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 582 583 584 585 586 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 584 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι.. Γιατί είμουνα Άρρωστη το 3ημερο και την βγάλαμε με Λαγάνα και Χαλβά.. και ο προκομένος μου φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα απο τα 2 και πηρε Ποσότητα.... οπώτε ακόμα τρώμε..... Click για ανάπτυξη... julia, τι ομορφιές είναι αυτές στο avatar;;; άσπρη κοιλίτσα για δάγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 18:42 Η zorica έγραψε: #11.680 12-03-08 18:42 Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακυρο απο μενα για τον καφε κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι που δεν ειμαι Αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.