@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:20 Η @ggeliki έγραψε: #11.801 19-03-08 09:20 Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.802 19-03-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα όλη μέρα,με τρέλα, με κορδέλα,εγώ ένα πράγμα ξέρω απεργία.Δεν πειράζει να συμμετέχω νοερός;θα περπατούν αυτοί θα τους σκέφτομαι τους κακόμοιρους. Click για ανάπτυξη... Καλήμέρα καλήμέρα κορίτσια τί μου κάνετε είστε καλά????? Και ναι κούκλα μου και τρέλα έχουμε και κορδέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.803 19-03-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #11.804 19-03-08 09:25 Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:26 Η μαγισσα έγραψε: #11.805 19-03-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πεί η φτώχια θέλει καλοπέραση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:27 Η @ggeliki έγραψε: #11.806 19-03-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε!Μου έχετε λύσει γενικά πολλές απορίες και σας ευχαριστώ!Απλά ξέρεις είναι λίγο το όλο σκηνικό που με αγχώνει!Πρέπει να τον αφήσω 2 ώρες στον γιατρό και μετά τα φάρμακα και προφανός θέλει και προσοχή όλη την ημέρα μετά για κινήσεις μην πειράξει τα ράμματα!και όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η drusilia έγραψε: #11.807 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η @ggeliki έγραψε: #11.808 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.809 19-03-08 09:30 Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η μαγισσα έγραψε: #11.802 19-03-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα όλη μέρα,με τρέλα, με κορδέλα,εγώ ένα πράγμα ξέρω απεργία.Δεν πειράζει να συμμετέχω νοερός;θα περπατούν αυτοί θα τους σκέφτομαι τους κακόμοιρους. Click για ανάπτυξη... Καλήμέρα καλήμέρα κορίτσια τί μου κάνετε είστε καλά????? Και ναι κούκλα μου και τρέλα έχουμε και κορδέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.803 19-03-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #11.804 19-03-08 09:25 Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:26 Η μαγισσα έγραψε: #11.805 19-03-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πεί η φτώχια θέλει καλοπέραση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:27 Η @ggeliki έγραψε: #11.806 19-03-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε!Μου έχετε λύσει γενικά πολλές απορίες και σας ευχαριστώ!Απλά ξέρεις είναι λίγο το όλο σκηνικό που με αγχώνει!Πρέπει να τον αφήσω 2 ώρες στον γιατρό και μετά τα φάρμακα και προφανός θέλει και προσοχή όλη την ημέρα μετά για κινήσεις μην πειράξει τα ράμματα!και όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η drusilia έγραψε: #11.807 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η @ggeliki έγραψε: #11.808 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.809 19-03-08 09:30 Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα όλη μέρα,με τρέλα, με κορδέλα,εγώ ένα πράγμα ξέρω απεργία.Δεν πειράζει να συμμετέχω νοερός;θα περπατούν αυτοί θα τους σκέφτομαι τους κακόμοιρους. Click για ανάπτυξη... Καλήμέρα καλήμέρα κορίτσια τί μου κάνετε είστε καλά????? Και ναι κούκλα μου και τρέλα έχουμε και κορδέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.803 19-03-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #11.804 19-03-08 09:25 Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:26 Η μαγισσα έγραψε: #11.805 19-03-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πεί η φτώχια θέλει καλοπέραση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:27 Η @ggeliki έγραψε: #11.806 19-03-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε!Μου έχετε λύσει γενικά πολλές απορίες και σας ευχαριστώ!Απλά ξέρεις είναι λίγο το όλο σκηνικό που με αγχώνει!Πρέπει να τον αφήσω 2 ώρες στον γιατρό και μετά τα φάρμακα και προφανός θέλει και προσοχή όλη την ημέρα μετά για κινήσεις μην πειράξει τα ράμματα!και όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η drusilia έγραψε: #11.807 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η @ggeliki έγραψε: #11.808 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.809 19-03-08 09:30 Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #11.804 19-03-08 09:25 Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:26 Η μαγισσα έγραψε: #11.805 19-03-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πεί η φτώχια θέλει καλοπέραση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:27 Η @ggeliki έγραψε: #11.806 19-03-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε!Μου έχετε λύσει γενικά πολλές απορίες και σας ευχαριστώ!Απλά ξέρεις είναι λίγο το όλο σκηνικό που με αγχώνει!Πρέπει να τον αφήσω 2 ώρες στον γιατρό και μετά τα φάρμακα και προφανός θέλει και προσοχή όλη την ημέρα μετά για κινήσεις μην πειράξει τα ράμματα!και όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η drusilia έγραψε: #11.807 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η @ggeliki έγραψε: #11.808 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.809 19-03-08 09:30 Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:26 Η μαγισσα έγραψε: #11.805 19-03-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πεί η φτώχια θέλει καλοπέραση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:27 Η @ggeliki έγραψε: #11.806 19-03-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε!Μου έχετε λύσει γενικά πολλές απορίες και σας ευχαριστώ!Απλά ξέρεις είναι λίγο το όλο σκηνικό που με αγχώνει!Πρέπει να τον αφήσω 2 ώρες στον γιατρό και μετά τα φάρμακα και προφανός θέλει και προσοχή όλη την ημέρα μετά για κινήσεις μην πειράξει τα ράμματα!και όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η drusilia έγραψε: #11.807 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η @ggeliki έγραψε: #11.808 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.809 19-03-08 09:30 Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πεί η φτώχια θέλει καλοπέραση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:27 Η @ggeliki έγραψε: #11.806 19-03-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε!Μου έχετε λύσει γενικά πολλές απορίες και σας ευχαριστώ!Απλά ξέρεις είναι λίγο το όλο σκηνικό που με αγχώνει!Πρέπει να τον αφήσω 2 ώρες στον γιατρό και μετά τα φάρμακα και προφανός θέλει και προσοχή όλη την ημέρα μετά για κινήσεις μην πειράξει τα ράμματα!και όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η drusilia έγραψε: #11.807 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η @ggeliki έγραψε: #11.808 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.809 19-03-08 09:30 Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μην το σκέφτεσαι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευτάιος όλα θα πάνε καλά και ότι΄απορία εμείς εδώ είμαστε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε!Μου έχετε λύσει γενικά πολλές απορίες και σας ευχαριστώ!Απλά ξέρεις είναι λίγο το όλο σκηνικό που με αγχώνει!Πρέπει να τον αφήσω 2 ώρες στον γιατρό και μετά τα φάρμακα και προφανός θέλει και προσοχή όλη την ημέρα μετά για κινήσεις μην πειράξει τα ράμματα!και όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η drusilia έγραψε: #11.807 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η @ggeliki έγραψε: #11.808 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.809 19-03-08 09:30 Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!! Τι κάνετε?είστε καλά? Το Σάββατο το πρωί θα σγίνει η στείρωση του γάτου μου και έχω μεγάλο άγχος!!! Φοβάμαι και λίγο για να σας πώ την αλήθεια!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η @ggeliki έγραψε: #11.808 19-03-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.809 19-03-08 09:30 Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρααααααααααααααααααα!Αν έχει απεργία η ΔΕΗ τις ώρες που κάνει συνήθως σε μας,το βράδυ θα κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι κάτω από το σεληνόφως!Τρέχω να κάνω τα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.809 19-03-08 09:30 Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α στα αγοράκια δεν είναι τίποτα,εμάς ο δικός μας με το που ξύπνησε δεν εσχολήθηκε καν με την περιοχή,η κτηνίατρος μάλιστα δεν του έιχε κάνει καν ράμματα.Και μιλάμε για πολύ δύστροπο γάτο.Μην ανησυχείς καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η @ggeliki έγραψε: #11.810 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ειδικα στα αγοράκια ειναι γελοία η επέμβαση! Μην ανησυχεις καθόλου, απλά θα είναι μετά για μερικές ώρες "μαστουρωμένος" μέχρι να συνέλθει απο την νάρκωση. Τίποτα παραπάνω. Αντε, καλή επιτυχία και περαστικά σας και να μας πεις πως πήγατε. Click για ανάπτυξη... Εννοείτε οτι θα σας πω!!! Αν δεν πω σε σας ποθ με καταλαβαίνετε σε ποιον θα το πω?Ευχαριστώ πάντως για όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #11.811 19-03-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η @ggeliki έγραψε: #11.812 19-03-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πετάξου βρε από τα Γιάννενα!Σου έχω κρατημένα σουβλάκια! Click για ανάπτυξη... Πολύ ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλα βλέπεις εμείς δεν απεργούμε οπότε δουλεύουμε κανονικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:36 Η @ggeliki έγραψε: #11.813 19-03-08 09:36 Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέρα απο την πλάκα Mouketis μου έδωσες ωραία ιδέα! Θα το πώ στην παρέα μου να το κάνουμε και εμείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #11.814 19-03-08 09:39 Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η @ggeliki έγραψε: #11.815 19-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς ήταν να το κάνουμε μέρες τώρα,λόγω γενεθλίων του Μούκου μου,αλλά μιας και τώρα μαζεύτηκε όλη η παρέα είπαμε να μη μας πτοήσει η ΔΕΗ και να κάνουμε ροματζάδα... Click για ανάπτυξη... Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #11.816 19-03-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Είσαστε σωστότατοι!Μην πτοείστε καθόλου και φάτε και κανένα σουβλάκι για εμάς τους κακόμοιρους!!!!! Και φυσικά θα φάει και ο μικρός Μούκου έτσι?τι πάρτυ θα κάνει αν δεν φάει ένα σουβλάκι? Click για ανάπτυξη... Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η μαγισσα έγραψε: #11.817 19-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μούκο λέμε το έτερον ήμισι! Αν εννοείς το γατουλάκι στην υπογραφή μου,ωραία θα ήταν,αλλά δεν την έχω ακόμα κοντά μου,είναι πολύ μπέμπα και είναι ακόμα με τη μαμά της.Πάντως σίγουρα ένα σουβλάκι θα το έτρωγε! Click για ανάπτυξη... Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #11.818 19-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ!!! ο καιρός χάλασε και δεν μου αρέσει καθόλου έχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια ρούχα να πλύνω και ό καιρός δεν βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!!! Αχ!!! γιατί δεν περίμενε να τα απλώσω πρώτα και μετά??? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:42 Η μαγισσα έγραψε: #11.819 19-03-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έλα μου ντε!!! Κι εγώ έχω πολλά ρούχα για πλύσιμο, αλλά εκτός από τον καιρό είναι και οι διακοπές της ΔΕΗ βλέπεις. Χτες μου έμειναν μέσα στο πλυντήριο τα καημένα! Click για ανάπτυξη... Καλα΄και αύτή η ΔΕΗ είναι το κάτι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η julia έγραψε: #11.820 19-03-08 12:43 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάγισσα σε το είπα εχτές ότι θα χάλαγε ο καιρός!!!!! ¨Αλλη φορά να τον ακούς τον Αρναούτογλου Νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.