Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κορίτσια,με όλο το σεβασμό και στις δύο,υπάρχει άλλο θρεντ όπου μπορείτε να συνεχίσετε τον καυγά.Χωρίς να θέλω να θίξω καμιά σας,αυτό το θρεντ είναι για να λέμε καλημέρα.Κουράστηκα να βλέπω καυγάδες και αλληλοκατηγορίες σε κάθε θρεντ που μπαινω.
Την καλημέρα μου λοιπόν και στις δύο.:)
Συμφωνω!!!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ...ΕΛΕΟΣ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ...ΕΛΕΟΣ!!!

Λοιπόν για να απαντήσω και εγω γιατί κάποια στιγμή είπα ότι νιώθω μία θλιψη στο mycat και όλα τα κορίτσια που με ξέρουν με ρώτησαν γιατί και εγώ απέφυγα να απαντήσω...
να λοιπόν γιατί γιατί από τον καιρό που μπήκα στο mycat υπήρχαν αντιπαραθέσεις και πάντα κάποιες κόντρες......αλλά νομίζω ότι τώρα έχει παραγίνει το κακό...... μέ κουρασε να βλέπω αντιπαραθέσεις και κόντρες και διάφορα τέτοια όντως φτάνει πια!!!!!!

Και μία ερώτηση απαγορεύεται να μπαίνουμε και σε άλλο site με το ίδιο περιεχόμενο???

Αν ναι να μου το πείτε....... για να ξέρω αν είμαι παραβάτης ή όχι ........

Εξάλου εγώ το μόνο πράγμα που βρίσκω εκεί είναι τα κορίτσια που μπαίνουν εκεί περισσότερο και όχι πια τόσο πολύ εδώ........

Και το ζήτημα είναι ότι είναι κορίτσια από την Θεσσαλονικη και είναι άτομα που ξέρω από κοντά δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι που το ανέφερα ίσως δεν έπρεπε με όλα αυτά που γίνονται αυτόν τον καιρό και αναρωτιέμαι τι γίνεται και αν κάτι δεν κάνω και εγώ σωστό!!!!!

τι να πω νιώθω απλά και εγώ τόσο μπερδεμένη.....Δυστυχώς έχουμε τόσα πολλά μέλη και με τόσα διαφορετικά πιστέυω ο καθένας που δεν ξέρω τι θα έπρεπε να διαλέξω την συμπάθεια στα πρόσωπα ή να ακολουθήσω τα πιστεύω του καθένος .........Απλά έχω μπερδευτεί .......

Το σίγουρο είναι ότι αγαπάω το mycat και θα ήθελα η παρέα της Θεσσαλονικης να γίνει ξανά όπως ήταν παλιά!!! αλλά δεν είναι.....

Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ και πάλι συγνωμη......

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου ευχήθηκαν για την γιορτή της κόρης μου και της μάμάς μου και άν ξέχασα και εγώ κάπόιον να ζήσει και να είναι κάλα......

Και περαστικά στις aritha kai disdemona γρήγορα καλά:up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Καλε Μαγισσα γιατι σκας ...εγω σε συμπαθω πολυυυυυυυυ και δεν νομιζω να ειναι παραβατικο το αλλο σαιτ.Και εγω μπαινω εκει και δεν μου εχει πει κανενας τιποτα ουτε με υπαινιγματα...Οπου περνας καλα και οπου αγαπας νομιζω εγω ε?;)

Καλε Μαγισσα γιατι σκας ...εγω σε συμπαθω πολυυυυυυυυ και δεν νομιζω να ειναι παραβατικο το αλλο σαιτ.Και εγω μπαινω εκει και δεν μου εχει πει κανενας τιποτα ουτε με υπαινιγματα...Οπου περνας καλα και οπου αγαπας νομιζω εγω ε?;)

Και εγώ zorica μου σε αγαπώ πολύ είσαι πολύ γλυκια και νομίζω ότι αν σε γνώριζα από κοντά θα κάναμε πολύ καλή παρέα....... Άσε που συμπαθώ πολύ τους Σέρβους και οι Σέρβες είναι όλες κουκλάρες!!!!!:up::up::up::up:

Και εγώ zorica μου σε αγαπώ πολύ είσαι πολύ γλυκια και νομίζω ότι αν σε γνώριζα από κοντά θα κάναμε πολύ καλή παρέα....... Άσε που συμπαθώ πολύ τους Σέρβους και οι Σέρβες είναι όλες κουκλάρες!!!!!:up::up::up::up:
Ευχαριστω πολυ:redface::redface::redface:εδω που τα λεμε που ειναι Ευοσμος???:up:

Ευχαριστω πολυ:redface::redface::redface:εδω που τα λεμε που ειναι Ευοσμος???:up:

στην Θεσσαλονικη αποφάσισε εσύ να ανέβεις και εγώ θα σε πάρω και θα σε φερω από όπου και να είσαι!!!:lol::lol::lol:

ουυυφφφφ μακριααααααα
αλλα οταν θα παω Σερβια σιγουρα απο κει θα περασω και τοτε θα σε ειδοποιησω να σε σιγουρη...και εσυ αν σε φερει ο δρομος προς τα κατω εχεις την προσκληση μου...:up:

ουυυφφφφ μακριααααααα
αλλα οταν θα παω Σερβια σιγουρα απο κει θα περασω και τοτε θα σε ειδοποιησω να σε σιγουρη...και εσυ αν σε φερει ο δρομος προς τα κατω εχεις την προσκληση μου...:up:

Δηλαδή αν δεν με προσκαλούσες και με έβλεπες φάντη μπαστούνι θα με έδιωνχες????:lol::lol::lol::lol:

και όποτε πας Σερβία κανόνισε και μία στάση για Θεσσαλονίκη θα χαρώ πάρα πολύ να σε δώ:up::up::up:

Δηλαδή αν δεν με προσκαλούσες και με έβλεπες φάντη μπαστούνι θα με έδιωνχες????:lol::lol::lol::lol:

και όποτε πας Σερβία κανόνισε και μία στάση για Θεσσαλονίκη θα χαρώ πάρα πολύ να σε δώ:up::up::up:
Λες να`περνα μπαστουνι να σε κινηγησω:lol::lol::lol::lol::lol:?Ετσι σου φαινομαι???Μπορει ετσι να δειχνω αλλα...ειμαι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!!!:lol::lol::lol:
Βρε εσυ και συ τριπλη γιορτη σημερα?Να σου ζησουν λοιπον και να τους χαιρεσαι(και`γω πεθερα και κορη..:D:D)

Λοιπον, κι απο εμένα μια καλησπέρα,
χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και περαστικά στους ασθενείς! :)

Εγώ έφαγα τον μπακαλιάρο μου σήμερα αλλά σε irish pub! :)
Ελπίζω να περνάτε ολες (και όλοι; ) καλά την αργία με τα γατόνια σας.

Λες να`περνα μπαστουνι να σε κινηγησω:lol::lol::lol::lol::lol:?Ετσι σου φαινομαι???Μπορει ετσι να δειχνω αλλα...ειμαι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!!!:lol::lol::lol:
Βρε εσυ και συ τριπλη γιορτη σημερα?Να σου ζησουν λοιπον και να τους χαιρεσαι(και`γω πεθερα και κορη..:D:D)

:(:(Εμας μας ξεχάσατε;που έχουμε και τους καλούς γαμπρούς!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Και ήθελα αγκαλίτσες σήμερα,περνω συνδρομό στέρησης αγκαλίτσας:down:

:(:(Εμας μας ξεχάσατε;που έχουμε και τους καλούς γαμπρούς!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Και ήθελα αγκαλίτσες σήμερα,περνω συνδρομό στέρησης αγκαλίτσας:down:

Εσένα θα σου τις κάνω όταν ανέβεις στην Θεσσαλόνίκη και τότε καμία στέρηση δεν θα έχεις μετά!!!!!:up::up::up::up:

Ποπι, μια μεγαααααααααααααααααλη αγκαλιτσα απο μενα και το φρουφρου μου και σε δυο εβδομαδες και απ το Romeo μου !!!:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Καλημέρα!
Συνεχίζω να έχω πυρετό :mad::mad::mad::mad:

Καλημέρα, εγώ όχι ακομη αλλα έχω ένα φριχτό πονοκέφαλο..:( Περαστικά σε όλους ...

Με τέτοιο καιρο τι να περιμένει κανεις... Κρύο πάλι, εμπιζω να μην επαληθευθούν οι προβλέψεις για χιόνια...
Καλημέρα και περαστικά σας!

:hello::hello::hello::hello:Καλημέρα σε όλους σας,ευχαριστώ πολύ για τις αγκαλίτσες.Kι εγώ γύρισα από τη δουλεία τρέμοντας από το κρύο και τελικά έχω και πυρετό,χώρια το βήχα.Αλλά βρήκα και το γιό μου το δευτερό άρρωστο.Μας κολήσατε μέσα από το site:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Περαστικά μας λοιπόν.:happy::happy::happy::happy:

Καλημέρα και περαστικά σε όλους...:hello:
και μεις εδώ σα να κάτι έχουμε.....εγώ λίγες ζαλάδες, ο μικρός κάτι δέκατα και πολύ βήχα.:(...για να δούμε που θα πάει τα χάλι μας:/:

Καλημερα!!!! Με λένε Νάνσυ και ειμαι καλα!!! :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back