Λοιπόν για να απαντήσω και εγω γιατί κάποια στιγμή είπα ότι νιώθω μία θλιψη στο mycat και όλα τα κορίτσια που με ξέρουν με ρώτησαν γιατί και εγώ απέφυγα να απαντήσω...
να λοιπόν γιατί γιατί από τον καιρό που μπήκα στο mycat υπήρχαν αντιπαραθέσεις και πάντα κάποιες κόντρες......αλλά νομίζω ότι τώρα έχει παραγίνει το κακό...... μέ κουρασε να βλέπω αντιπαραθέσεις και κόντρες και διάφορα τέτοια όντως φτάνει πια!!!!!!
Και μία ερώτηση απαγορεύεται να μπαίνουμε και σε άλλο site με το ίδιο περιεχόμενο???
Αν ναι να μου το πείτε....... για να ξέρω αν είμαι παραβάτης ή όχι ........
Εξάλου εγώ το μόνο πράγμα που βρίσκω εκεί είναι τα κορίτσια που μπαίνουν εκεί περισσότερο και όχι πια τόσο πολύ εδώ........
Και το ζήτημα είναι ότι είναι κορίτσια από την Θεσσαλονικη και είναι άτομα που ξέρω από κοντά δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι που το ανέφερα ίσως δεν έπρεπε με όλα αυτά που γίνονται αυτόν τον καιρό και αναρωτιέμαι τι γίνεται και αν κάτι δεν κάνω και εγώ σωστό!!!!!
τι να πω νιώθω απλά και εγώ τόσο μπερδεμένη.....Δυστυχώς έχουμε τόσα πολλά μέλη και με τόσα διαφορετικά πιστέυω ο καθένας που δεν ξέρω τι θα έπρεπε να διαλέξω την συμπάθεια στα πρόσωπα ή να ακολουθήσω τα πιστεύω του καθένος .........Απλά έχω μπερδευτεί .......
Το σίγουρο είναι ότι αγαπάω το mycat και θα ήθελα η παρέα της Θεσσαλονικης να γίνει ξανά όπως ήταν παλιά!!! αλλά δεν είναι.....
Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ και πάλι συγνωμη......
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου ευχήθηκαν για την γιορτή της κόρης μου και της μάμάς μου και άν ξέχασα και εγώ κάπόιον να ζήσει και να είναι κάλα......
Και περαστικά στις aritha kai disdemona γρήγορα καλά