ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:23 Η ruko έγραψε: #12.221 01-04-08 21:23 Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:37 Η Desdemona: #12.222 01-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Click για ανάπτυξη... Το έχω δει Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:03 Η χριστινα έγραψε: #12.223 01-04-08 22:03 ΚΑλησπέρα σε παλαιότερους και νέους Διαβάζω αρκετή ώρα τα νεότερα θέματα. Έχω μείνει πίσω σε πολλά λαι έχω χάσει νέα! Αρχικά χάλασε ο Υπολογιστής μου πριν μερικούς μήνες. Μετά χάλασε η σύνδεση. Στο φροντιστήριο που έχω γρήγορη σύνδεση, δεν είχα καθόλου χρόνο για πολύ καιρό, μέχρι να μπούμε σε μια σειρά μετα το θέμα υγείας του Γιάννη. Βέβαια παραμένει λίγος ο χρόνος. Όταν μπήκαμε σε μια σειρά διαπίστωσα πως πλέον είχε δημιουργηθεί κι άλλο φόρουμ από παλιά μέλη και ήταν αδύνατον να προλάβω και τα 2, ενώ δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν καθώς είχα φίλες και στις 2 περιπτώσεις. Οπότε κάπου εκεί εγκατέλειψα τη προσπάθεια...... Κι έτσι έρχομαι στο σήμερα..... Καθώς παραμένει αδύνατον χρονικά να παρακολουθώ 2 φόρουμ και καθώς εδώ ξεκίνησα κι εδώ τους γνώρισα όλους, έχοντας τα καλύτερα συναισθήματα για όλα τα άτομα που γνωρισα, λέω να ξαναδώσω το παρόν Στο σπίτι παραμένει μια δυσκολία στη σύνδεση, αλλά θα δούμε. Στο φροντιστήριο έχω κάποια ώρα συνήθως Οπότε καλησπέρα και πάλι και λογικα θα τα λέμε!!! Και δεν ήταν αστείο το "αντίο" που διάβασα. Κι εγώ τρόμαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η ruko έγραψε: #12.224 01-04-08 22:08 Πού είσαι βρε Χριστινάκι!!! Και σε σκεφτόμουν τις προάλλες, αλλά δυστυχώς έχασα το τηλέφωνό σου πάνω στην αλλαγή κινητού. Πολύ χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω. Welcome back! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η fru_fru έγραψε: #12.225 01-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Click για ανάπτυξη... Η οπερα, οταν δε ειναι ενας επιτυχημενος συνδιασμος μπαλλετου -χορωδιας ειναι η υστατη στιγμη της μουσικης -κατα τη γνωμη μου παντα βρε ρουκο - δεν ειναι για υποτιμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η RedCat έγραψε: #12.226 01-04-08 22:13 Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η μαγισσα έγραψε: #12.227 01-04-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Click για ανάπτυξη... καλά δεν το πιστεύω την ώρα που γινόταν ο χαμός την ώρα εκείνη πέφτει τον internet και μόλις και προλαβαίνω και παίρνω το πμ για να μαθω τι έγινε ...... άστα τα είχα κάνει επάνω μου δεν σου λέω τίποτε..... μόλις τώρα έγινε,,,,καλήσπερα τι κάνετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:18 Η ruko έγραψε: #12.228 01-04-08 22:18 @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:19 Η AGGELIKI έγραψε: #12.229 01-04-08 22:19 γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:37 Η Desdemona: #12.222 01-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Click για ανάπτυξη... Το έχω δει Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:03 Η χριστινα έγραψε: #12.223 01-04-08 22:03 ΚΑλησπέρα σε παλαιότερους και νέους Διαβάζω αρκετή ώρα τα νεότερα θέματα. Έχω μείνει πίσω σε πολλά λαι έχω χάσει νέα! Αρχικά χάλασε ο Υπολογιστής μου πριν μερικούς μήνες. Μετά χάλασε η σύνδεση. Στο φροντιστήριο που έχω γρήγορη σύνδεση, δεν είχα καθόλου χρόνο για πολύ καιρό, μέχρι να μπούμε σε μια σειρά μετα το θέμα υγείας του Γιάννη. Βέβαια παραμένει λίγος ο χρόνος. Όταν μπήκαμε σε μια σειρά διαπίστωσα πως πλέον είχε δημιουργηθεί κι άλλο φόρουμ από παλιά μέλη και ήταν αδύνατον να προλάβω και τα 2, ενώ δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν καθώς είχα φίλες και στις 2 περιπτώσεις. Οπότε κάπου εκεί εγκατέλειψα τη προσπάθεια...... Κι έτσι έρχομαι στο σήμερα..... Καθώς παραμένει αδύνατον χρονικά να παρακολουθώ 2 φόρουμ και καθώς εδώ ξεκίνησα κι εδώ τους γνώρισα όλους, έχοντας τα καλύτερα συναισθήματα για όλα τα άτομα που γνωρισα, λέω να ξαναδώσω το παρόν Στο σπίτι παραμένει μια δυσκολία στη σύνδεση, αλλά θα δούμε. Στο φροντιστήριο έχω κάποια ώρα συνήθως Οπότε καλησπέρα και πάλι και λογικα θα τα λέμε!!! Και δεν ήταν αστείο το "αντίο" που διάβασα. Κι εγώ τρόμαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η ruko έγραψε: #12.224 01-04-08 22:08 Πού είσαι βρε Χριστινάκι!!! Και σε σκεφτόμουν τις προάλλες, αλλά δυστυχώς έχασα το τηλέφωνό σου πάνω στην αλλαγή κινητού. Πολύ χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω. Welcome back! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η fru_fru έγραψε: #12.225 01-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Click για ανάπτυξη... Η οπερα, οταν δε ειναι ενας επιτυχημενος συνδιασμος μπαλλετου -χορωδιας ειναι η υστατη στιγμη της μουσικης -κατα τη γνωμη μου παντα βρε ρουκο - δεν ειναι για υποτιμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η RedCat έγραψε: #12.226 01-04-08 22:13 Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η μαγισσα έγραψε: #12.227 01-04-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Click για ανάπτυξη... καλά δεν το πιστεύω την ώρα που γινόταν ο χαμός την ώρα εκείνη πέφτει τον internet και μόλις και προλαβαίνω και παίρνω το πμ για να μαθω τι έγινε ...... άστα τα είχα κάνει επάνω μου δεν σου λέω τίποτε..... μόλις τώρα έγινε,,,,καλήσπερα τι κάνετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:18 Η ruko έγραψε: #12.228 01-04-08 22:18 @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:19 Η AGGELIKI έγραψε: #12.229 01-04-08 22:19 γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Click για ανάπτυξη... Το έχω δει Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:03 Η χριστινα έγραψε: #12.223 01-04-08 22:03 ΚΑλησπέρα σε παλαιότερους και νέους Διαβάζω αρκετή ώρα τα νεότερα θέματα. Έχω μείνει πίσω σε πολλά λαι έχω χάσει νέα! Αρχικά χάλασε ο Υπολογιστής μου πριν μερικούς μήνες. Μετά χάλασε η σύνδεση. Στο φροντιστήριο που έχω γρήγορη σύνδεση, δεν είχα καθόλου χρόνο για πολύ καιρό, μέχρι να μπούμε σε μια σειρά μετα το θέμα υγείας του Γιάννη. Βέβαια παραμένει λίγος ο χρόνος. Όταν μπήκαμε σε μια σειρά διαπίστωσα πως πλέον είχε δημιουργηθεί κι άλλο φόρουμ από παλιά μέλη και ήταν αδύνατον να προλάβω και τα 2, ενώ δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν καθώς είχα φίλες και στις 2 περιπτώσεις. Οπότε κάπου εκεί εγκατέλειψα τη προσπάθεια...... Κι έτσι έρχομαι στο σήμερα..... Καθώς παραμένει αδύνατον χρονικά να παρακολουθώ 2 φόρουμ και καθώς εδώ ξεκίνησα κι εδώ τους γνώρισα όλους, έχοντας τα καλύτερα συναισθήματα για όλα τα άτομα που γνωρισα, λέω να ξαναδώσω το παρόν Στο σπίτι παραμένει μια δυσκολία στη σύνδεση, αλλά θα δούμε. Στο φροντιστήριο έχω κάποια ώρα συνήθως Οπότε καλησπέρα και πάλι και λογικα θα τα λέμε!!! Και δεν ήταν αστείο το "αντίο" που διάβασα. Κι εγώ τρόμαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η ruko έγραψε: #12.224 01-04-08 22:08 Πού είσαι βρε Χριστινάκι!!! Και σε σκεφτόμουν τις προάλλες, αλλά δυστυχώς έχασα το τηλέφωνό σου πάνω στην αλλαγή κινητού. Πολύ χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω. Welcome back! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η fru_fru έγραψε: #12.225 01-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Click για ανάπτυξη... Η οπερα, οταν δε ειναι ενας επιτυχημενος συνδιασμος μπαλλετου -χορωδιας ειναι η υστατη στιγμη της μουσικης -κατα τη γνωμη μου παντα βρε ρουκο - δεν ειναι για υποτιμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η RedCat έγραψε: #12.226 01-04-08 22:13 Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η μαγισσα έγραψε: #12.227 01-04-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Click για ανάπτυξη... καλά δεν το πιστεύω την ώρα που γινόταν ο χαμός την ώρα εκείνη πέφτει τον internet και μόλις και προλαβαίνω και παίρνω το πμ για να μαθω τι έγινε ...... άστα τα είχα κάνει επάνω μου δεν σου λέω τίποτε..... μόλις τώρα έγινε,,,,καλήσπερα τι κάνετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:18 Η ruko έγραψε: #12.228 01-04-08 22:18 @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:19 Η AGGELIKI έγραψε: #12.229 01-04-08 22:19 γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑλησπέρα σε παλαιότερους και νέους Διαβάζω αρκετή ώρα τα νεότερα θέματα. Έχω μείνει πίσω σε πολλά λαι έχω χάσει νέα! Αρχικά χάλασε ο Υπολογιστής μου πριν μερικούς μήνες. Μετά χάλασε η σύνδεση. Στο φροντιστήριο που έχω γρήγορη σύνδεση, δεν είχα καθόλου χρόνο για πολύ καιρό, μέχρι να μπούμε σε μια σειρά μετα το θέμα υγείας του Γιάννη. Βέβαια παραμένει λίγος ο χρόνος. Όταν μπήκαμε σε μια σειρά διαπίστωσα πως πλέον είχε δημιουργηθεί κι άλλο φόρουμ από παλιά μέλη και ήταν αδύνατον να προλάβω και τα 2, ενώ δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν καθώς είχα φίλες και στις 2 περιπτώσεις. Οπότε κάπου εκεί εγκατέλειψα τη προσπάθεια...... Κι έτσι έρχομαι στο σήμερα..... Καθώς παραμένει αδύνατον χρονικά να παρακολουθώ 2 φόρουμ και καθώς εδώ ξεκίνησα κι εδώ τους γνώρισα όλους, έχοντας τα καλύτερα συναισθήματα για όλα τα άτομα που γνωρισα, λέω να ξαναδώσω το παρόν Στο σπίτι παραμένει μια δυσκολία στη σύνδεση, αλλά θα δούμε. Στο φροντιστήριο έχω κάποια ώρα συνήθως Οπότε καλησπέρα και πάλι και λογικα θα τα λέμε!!! Και δεν ήταν αστείο το "αντίο" που διάβασα. Κι εγώ τρόμαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η ruko έγραψε: #12.224 01-04-08 22:08 Πού είσαι βρε Χριστινάκι!!! Και σε σκεφτόμουν τις προάλλες, αλλά δυστυχώς έχασα το τηλέφωνό σου πάνω στην αλλαγή κινητού. Πολύ χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω. Welcome back! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η fru_fru έγραψε: #12.225 01-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Click για ανάπτυξη... Η οπερα, οταν δε ειναι ενας επιτυχημενος συνδιασμος μπαλλετου -χορωδιας ειναι η υστατη στιγμη της μουσικης -κατα τη γνωμη μου παντα βρε ρουκο - δεν ειναι για υποτιμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η RedCat έγραψε: #12.226 01-04-08 22:13 Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η μαγισσα έγραψε: #12.227 01-04-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Click για ανάπτυξη... καλά δεν το πιστεύω την ώρα που γινόταν ο χαμός την ώρα εκείνη πέφτει τον internet και μόλις και προλαβαίνω και παίρνω το πμ για να μαθω τι έγινε ...... άστα τα είχα κάνει επάνω μου δεν σου λέω τίποτε..... μόλις τώρα έγινε,,,,καλήσπερα τι κάνετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:18 Η ruko έγραψε: #12.228 01-04-08 22:18 @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:19 Η AGGELIKI έγραψε: #12.229 01-04-08 22:19 γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού είσαι βρε Χριστινάκι!!! Και σε σκεφτόμουν τις προάλλες, αλλά δυστυχώς έχασα το τηλέφωνό σου πάνω στην αλλαγή κινητού. Πολύ χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω. Welcome back! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η fru_fru έγραψε: #12.225 01-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Click για ανάπτυξη... Η οπερα, οταν δε ειναι ενας επιτυχημενος συνδιασμος μπαλλετου -χορωδιας ειναι η υστατη στιγμη της μουσικης -κατα τη γνωμη μου παντα βρε ρουκο - δεν ειναι για υποτιμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η RedCat έγραψε: #12.226 01-04-08 22:13 Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η μαγισσα έγραψε: #12.227 01-04-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Click για ανάπτυξη... καλά δεν το πιστεύω την ώρα που γινόταν ο χαμός την ώρα εκείνη πέφτει τον internet και μόλις και προλαβαίνω και παίρνω το πμ για να μαθω τι έγινε ...... άστα τα είχα κάνει επάνω μου δεν σου λέω τίποτε..... μόλις τώρα έγινε,,,,καλήσπερα τι κάνετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:18 Η ruko έγραψε: #12.228 01-04-08 22:18 @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:19 Η AGGELIKI έγραψε: #12.229 01-04-08 22:19 γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Συμφωνώ απόλυτα. Η όπερα είναι το δεύτερο πιο γελοίο είδος διασκέδασης (το πρώτο για μένα είναι το μπαλέτο - συγγνώμη, μαγισσούλα). Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουμε. Άσχετο, αλλά το βρήκα σήμερα: Δεισδαιμόνα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Click για ανάπτυξη... Η οπερα, οταν δε ειναι ενας επιτυχημενος συνδιασμος μπαλλετου -χορωδιας ειναι η υστατη στιγμη της μουσικης -κατα τη γνωμη μου παντα βρε ρουκο - δεν ειναι για υποτιμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η RedCat έγραψε: #12.226 01-04-08 22:13 Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η μαγισσα έγραψε: #12.227 01-04-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Click για ανάπτυξη... καλά δεν το πιστεύω την ώρα που γινόταν ο χαμός την ώρα εκείνη πέφτει τον internet και μόλις και προλαβαίνω και παίρνω το πμ για να μαθω τι έγινε ...... άστα τα είχα κάνει επάνω μου δεν σου λέω τίποτε..... μόλις τώρα έγινε,,,,καλήσπερα τι κάνετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:18 Η ruko έγραψε: #12.228 01-04-08 22:18 @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:19 Η AGGELIKI έγραψε: #12.229 01-04-08 22:19 γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η μαγισσα έγραψε: #12.227 01-04-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Click για ανάπτυξη... καλά δεν το πιστεύω την ώρα που γινόταν ο χαμός την ώρα εκείνη πέφτει τον internet και μόλις και προλαβαίνω και παίρνω το πμ για να μαθω τι έγινε ...... άστα τα είχα κάνει επάνω μου δεν σου λέω τίποτε..... μόλις τώρα έγινε,,,,καλήσπερα τι κάνετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:18 Η ruko έγραψε: #12.228 01-04-08 22:18 @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:19 Η AGGELIKI έγραψε: #12.229 01-04-08 22:19 γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Χριστίνα, γεια σου και πάλι, ελπιζω όλα καλυτερα στη ζωή σου ε? και να μη χαθουμε παλι! Click για ανάπτυξη... καλά δεν το πιστεύω την ώρα που γινόταν ο χαμός την ώρα εκείνη πέφτει τον internet και μόλις και προλαβαίνω και παίρνω το πμ για να μαθω τι έγινε ...... άστα τα είχα κάνει επάνω μου δεν σου λέω τίποτε..... μόλις τώρα έγινε,,,,καλήσπερα τι κάνετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:18 Η ruko έγραψε: #12.228 01-04-08 22:18 @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:19 Η AGGELIKI έγραψε: #12.229 01-04-08 22:19 γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:19 Η AGGELIKI έγραψε: #12.229 01-04-08 22:19 γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σου βρε χριστινα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η μαγισσα έγραψε: #12.230 01-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: @fru-fru Καλέ μ' αρέσει πολύ η όπερα, δεν την υποτιμώ! Είναι απ' τα αγαπημένα είδη. Απλώς έχω την τάση να κοροϊδεύω τους πάντες και τα πάντα. (αυτό που είπα όμως για το μπαλέτο ισχύει) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει να το χορεύω αλλά δεν σε αντιπαθώ κιόλας επειδή εσένα δεν σου αρέσει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η ruko έγραψε: #12.231 01-04-08 22:29 Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:57 Η μαγισσα έγραψε: #12.232 01-04-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ψυχικό τραύμα με το μπαλέτο, επειδή πήγαινα όταν ήμουν πρώτη δημοτικού, αλλά μ' αφήσανε μετεξεταστέα. Click για ανάπτυξη... Τι να πει και ή καήμενη η γιαγιά μου που ενω΄χόρευα μπαλέτο της έδωσα μία στα δόντια και τις κατέβασα 3 μετά από αυτό τώρα άρχισα ξανα μπαλέτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:11 Η ruko έγραψε: #12.233 01-04-08 23:11 Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.234 01-04-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αχ αυτές οι γιαγιάδες, τι τραβάνε! Click για ανάπτυξη... Αυτή η συγκεκριμένη από μενα τράβηξε πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:27 Η Havana έγραψε: #12.235 01-04-08 23:27 νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:31 Η ruko έγραψε: #12.236 01-04-08 23:31 Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλα βρε... όλοι το παθαίνουμε αυτό καμιά φορά. Αύριο θα είσαι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #12.237 01-04-08 23:48 Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αβανάκι μην "πέφτεις" παιδί μου!Θα περάσει,θες να στείλω μερικά γελαστρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:08 Η popi έγραψε: #12.238 02-04-08 00:08 Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:27 Η μαγισσα έγραψε: #12.239 02-04-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 610 611 612 613 614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 612 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Χριστινάκι καλώς όρισες τσα κι εγώ εδώ είμαι,havana μια από τα ίδια,εσύ είσαι μικρό παιδί τι να πουμε κα ι μεις που νιώθουμε ότι ο χρόνος περνάει μόνο όταν έχουν γενεθλεια τα παιδιά; Τραγουδώντας ο μπαμπάς όπερα μεγάλωσα κι εγώ,αλλά τότε άλλοι καιροί. Και για να μην ψυχοπλακωνόματε νυχτιάτικα,λεω να απαιτήσουμε από την Michelle καλύτερα motion αντε μην πάμε στους δίπλα Αλλά εκεί δίνουν τόσο υπέροχα γατιά σαν αυτά της ,havana; Την φωτογραφια (ξύπνησε πάλι ο Αρτεμής Ματσας)που κοιμόματε αγκαλιά με την μικρή την έχει η μαγισσούλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό δεν θα μου βγει σε κακό Και μια ερώτηση,έχω χωρό στο space να βάλω αγγελίες γατάκια,αναλαμβάνει κάποιος έμπειρος τους γονείς,με το blog δεν κατάφερα η άσχετη Click για ανάπτυξη... θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η popi έγραψε: #12.240 02-04-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: θα δω τι θα κάνω με τηνφωτό αυριο γιατί σήμερα επί 4 ώρες δεν είχα inernet και θα το δώ από αύριο οκ μωρό μου???? Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.