julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:37 Η julia έγραψε: #12.261 02-04-08 10:37 Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα και ανταποδίδω.... Οι Βόρρειες μπορούν να απλώσουν ελευθερα, ρούχα, κάλτσες, γάτες, νέυρα κλπ κλπ..... Εμείς εδώ θα κολυμπήσουμε!!!!..... και άφησα το κότερο για πλύσιμο γμτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.262 02-04-08 10:41 Μαζέψτε τα και ανηφορίστε όσο προλαβαίνετε (χωρίς την καταιγίδα παρακαλώ) επιτρεπτές ΜΟΝΟ γάτες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:42 Η zorica έγραψε: #12.263 02-04-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα και ανταποδίδω.... Οι Βόρρειες μπορούν να απλώσουν ελευθερα, ρούχα, κάλτσες, γάτες, νέυρα κλπ κλπ..... Εμείς εδώ θα κολυμπήσουμε!!!!..... και άφησα το κότερο για πλύσιμο γμτο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Τζουλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:53 Η julia έγραψε: #12.264 02-04-08 10:53 Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η @ggeliki έγραψε: #12.265 02-04-08 11:11 Συμφωνώ με την NiaR ελάτε όσο προλαβαίνετε!!! Θα βάλουμε τα γυαλία μας και θα πάμε για έναν ωραιότατο καφέ μαζί με τα γατάκια μας με θέα τί άλλο απο το μώλο και την λίμνη μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η popi έγραψε: #12.266 02-04-08 11:14 zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #12.267 02-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Click για ανάπτυξη... οπα οπα ....ποπι μου εσυ μας εχεις φαει στη στροφη!! τι γιαγια καλε????? εγω ακομα δεν ξερω πως στο καλο μπαινουν αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η popi έγραψε: #12.268 02-04-08 11:22 Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η @ggeliki έγραψε: #12.269 02-04-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα και ανταποδίδω.... Οι Βόρρειες μπορούν να απλώσουν ελευθερα, ρούχα, κάλτσες, γάτες, νέυρα κλπ κλπ..... Εμείς εδώ θα κολυμπήσουμε!!!!..... και άφησα το κότερο για πλύσιμο γμτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.262 02-04-08 10:41 Μαζέψτε τα και ανηφορίστε όσο προλαβαίνετε (χωρίς την καταιγίδα παρακαλώ) επιτρεπτές ΜΟΝΟ γάτες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:42 Η zorica έγραψε: #12.263 02-04-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα και ανταποδίδω.... Οι Βόρρειες μπορούν να απλώσουν ελευθερα, ρούχα, κάλτσες, γάτες, νέυρα κλπ κλπ..... Εμείς εδώ θα κολυμπήσουμε!!!!..... και άφησα το κότερο για πλύσιμο γμτο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Τζουλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:53 Η julia έγραψε: #12.264 02-04-08 10:53 Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η @ggeliki έγραψε: #12.265 02-04-08 11:11 Συμφωνώ με την NiaR ελάτε όσο προλαβαίνετε!!! Θα βάλουμε τα γυαλία μας και θα πάμε για έναν ωραιότατο καφέ μαζί με τα γατάκια μας με θέα τί άλλο απο το μώλο και την λίμνη μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η popi έγραψε: #12.266 02-04-08 11:14 zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #12.267 02-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Click για ανάπτυξη... οπα οπα ....ποπι μου εσυ μας εχεις φαει στη στροφη!! τι γιαγια καλε????? εγω ακομα δεν ξερω πως στο καλο μπαινουν αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η popi έγραψε: #12.268 02-04-08 11:22 Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η @ggeliki έγραψε: #12.269 02-04-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαζέψτε τα και ανηφορίστε όσο προλαβαίνετε (χωρίς την καταιγίδα παρακαλώ) επιτρεπτές ΜΟΝΟ γάτες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:42 Η zorica έγραψε: #12.263 02-04-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα και ανταποδίδω.... Οι Βόρρειες μπορούν να απλώσουν ελευθερα, ρούχα, κάλτσες, γάτες, νέυρα κλπ κλπ..... Εμείς εδώ θα κολυμπήσουμε!!!!..... και άφησα το κότερο για πλύσιμο γμτο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Τζουλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:53 Η julia έγραψε: #12.264 02-04-08 10:53 Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η @ggeliki έγραψε: #12.265 02-04-08 11:11 Συμφωνώ με την NiaR ελάτε όσο προλαβαίνετε!!! Θα βάλουμε τα γυαλία μας και θα πάμε για έναν ωραιότατο καφέ μαζί με τα γατάκια μας με θέα τί άλλο απο το μώλο και την λίμνη μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η popi έγραψε: #12.266 02-04-08 11:14 zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #12.267 02-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Click για ανάπτυξη... οπα οπα ....ποπι μου εσυ μας εχεις φαει στη στροφη!! τι γιαγια καλε????? εγω ακομα δεν ξερω πως στο καλο μπαινουν αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η popi έγραψε: #12.268 02-04-08 11:22 Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η @ggeliki έγραψε: #12.269 02-04-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα και ανταποδίδω.... Οι Βόρρειες μπορούν να απλώσουν ελευθερα, ρούχα, κάλτσες, γάτες, νέυρα κλπ κλπ..... Εμείς εδώ θα κολυμπήσουμε!!!!..... και άφησα το κότερο για πλύσιμο γμτο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Τζουλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:53 Η julia έγραψε: #12.264 02-04-08 10:53 Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η @ggeliki έγραψε: #12.265 02-04-08 11:11 Συμφωνώ με την NiaR ελάτε όσο προλαβαίνετε!!! Θα βάλουμε τα γυαλία μας και θα πάμε για έναν ωραιότατο καφέ μαζί με τα γατάκια μας με θέα τί άλλο απο το μώλο και την λίμνη μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η popi έγραψε: #12.266 02-04-08 11:14 zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #12.267 02-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Click για ανάπτυξη... οπα οπα ....ποπι μου εσυ μας εχεις φαει στη στροφη!! τι γιαγια καλε????? εγω ακομα δεν ξερω πως στο καλο μπαινουν αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η popi έγραψε: #12.268 02-04-08 11:22 Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η @ggeliki έγραψε: #12.269 02-04-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η @ggeliki έγραψε: #12.265 02-04-08 11:11 Συμφωνώ με την NiaR ελάτε όσο προλαβαίνετε!!! Θα βάλουμε τα γυαλία μας και θα πάμε για έναν ωραιότατο καφέ μαζί με τα γατάκια μας με θέα τί άλλο απο το μώλο και την λίμνη μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η popi έγραψε: #12.266 02-04-08 11:14 zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #12.267 02-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Click για ανάπτυξη... οπα οπα ....ποπι μου εσυ μας εχεις φαει στη στροφη!! τι γιαγια καλε????? εγω ακομα δεν ξερω πως στο καλο μπαινουν αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η popi έγραψε: #12.268 02-04-08 11:22 Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η @ggeliki έγραψε: #12.269 02-04-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ με την NiaR ελάτε όσο προλαβαίνετε!!! Θα βάλουμε τα γυαλία μας και θα πάμε για έναν ωραιότατο καφέ μαζί με τα γατάκια μας με θέα τί άλλο απο το μώλο και την λίμνη μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η popi έγραψε: #12.266 02-04-08 11:14 zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #12.267 02-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Click για ανάπτυξη... οπα οπα ....ποπι μου εσυ μας εχεις φαει στη στροφη!! τι γιαγια καλε????? εγω ακομα δεν ξερω πως στο καλο μπαινουν αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η popi έγραψε: #12.268 02-04-08 11:22 Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η @ggeliki έγραψε: #12.269 02-04-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:19 Η NiaR έγραψε: #12.267 02-04-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Click για ανάπτυξη... οπα οπα ....ποπι μου εσυ μας εχεις φαει στη στροφη!! τι γιαγια καλε????? εγω ακομα δεν ξερω πως στο καλο μπαινουν αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η popi έγραψε: #12.268 02-04-08 11:22 Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η @ggeliki έγραψε: #12.269 02-04-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω (είδατε πρόοδο η γιαγιά) Click για ανάπτυξη... οπα οπα ....ποπι μου εσυ μας εχεις φαει στη στροφη!! τι γιαγια καλε????? εγω ακομα δεν ξερω πως στο καλο μπαινουν αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η popi έγραψε: #12.268 02-04-08 11:22 Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η @ggeliki έγραψε: #12.269 02-04-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η @ggeliki έγραψε: #12.269 02-04-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!! Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!! Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η NiaR έγραψε: #12.270 02-04-08 11:45 να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η zorica έγραψε: #12.271 02-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Nα σας ζησει!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω.... Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Μυρτω4038: #12.272 02-04-08 12:52 Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η NiaR έγραψε: #12.273 02-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο μεσημερι και απο μεναΕξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #12.274 02-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η NiaR έγραψε: #12.275 02-04-08 13:46 Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #12.276 02-04-08 14:10 Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:05 Η μαγισσα έγραψε: #12.277 02-04-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... ! Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας! Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! Click για ανάπτυξη... κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:40 Η popi έγραψε: #12.278 02-04-08 18:40 Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #12.279 02-04-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι Click για ανάπτυξη... καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #12.280 02-04-08 20:36 Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα παιδιά Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.