drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:38 Η drusilia έγραψε: #12.241 02-04-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Click για ανάπτυξη... καλε ψυχραιμια! Κουρασμενο εισαι, νανι και αυριο νεα μερα φωτεινη! Μπηκε η άνοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:43 Η μαγισσα έγραψε: #12.242 02-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Click για ανάπτυξη... Αχ μωρό μου δεν ένιωσα ότι έκανες παράπονα αλλά με την ευκαιρία αυτήν θυμήθηκα να σου απαντήσω....:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 08:53 Η popi έγραψε: #12.243 02-04-08 08:53 Καλημέρα φιλάκια :cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:. Τέρμα τα αστεία ε! Τα κατάφερα!Βραβείοοοοοοοοοοοοοοοοοοο στη γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η NiaR έγραψε: #12.244 02-04-08 08:59 Καλημέρα.... κοιυραστικη εβδομάδα και θελω να φυγει.... τσιγκιντιγκλόνκκκκκκκ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η @ggeliki έγραψε: #12.245 02-04-08 09:25 Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Ειμαι άυπνη και νυστικιά απο προχτές! Και θέλω να κοιμηθώ αλλά η δουλειά δουλειά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η julia έγραψε: #12.246 02-04-08 09:48 Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.247 02-04-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εδω καλα ειναι ο καιρος..... εγω θα πνιξω ανθρωπο....... Καλημερα Τζουλια... τ ασεβη μας στον Κίκη και πολλα μουσουδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η Havana έγραψε: #12.248 02-04-08 09:57 δηλαδη να μην απλωσω τα καλτσακια μου?? θα βρεξει?? νιαου καλημεραααααααααα γκρι μερα σα την γκριζουλα. κιτσουλα καλημερα εμαθα νεα ευχαριστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η @ggeliki έγραψε: #12.249 02-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: νιαου...σημερα η μερα εξελιχθηκε σε αλλη μια μερα..μια απο τα ιδια μου φανηκε, τριτη καλο μηνα-πρωταπριλια -λαζοπουλος και νανι κα μετα τεταρτη και μετα πεμπτη.. δεν ξερω τι μεχει πιασιε σνιφ Click για ανάπτυξη... καλε ψυχραιμια! Κουρασμενο εισαι, νανι και αυριο νεα μερα φωτεινη! Μπηκε η άνοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 00:43 Η μαγισσα έγραψε: #12.242 02-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Click για ανάπτυξη... Αχ μωρό μου δεν ένιωσα ότι έκανες παράπονα αλλά με την ευκαιρία αυτήν θυμήθηκα να σου απαντήσω....:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 08:53 Η popi έγραψε: #12.243 02-04-08 08:53 Καλημέρα φιλάκια :cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:. Τέρμα τα αστεία ε! Τα κατάφερα!Βραβείοοοοοοοοοοοοοοοοοοο στη γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η NiaR έγραψε: #12.244 02-04-08 08:59 Καλημέρα.... κοιυραστικη εβδομάδα και θελω να φυγει.... τσιγκιντιγκλόνκκκκκκκ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η @ggeliki έγραψε: #12.245 02-04-08 09:25 Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Ειμαι άυπνη και νυστικιά απο προχτές! Και θέλω να κοιμηθώ αλλά η δουλειά δουλειά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η julia έγραψε: #12.246 02-04-08 09:48 Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.247 02-04-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εδω καλα ειναι ο καιρος..... εγω θα πνιξω ανθρωπο....... Καλημερα Τζουλια... τ ασεβη μας στον Κίκη και πολλα μουσουδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η Havana έγραψε: #12.248 02-04-08 09:57 δηλαδη να μην απλωσω τα καλτσακια μου?? θα βρεξει?? νιαου καλημεραααααααααα γκρι μερα σα την γκριζουλα. κιτσουλα καλημερα εμαθα νεα ευχαριστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η @ggeliki έγραψε: #12.249 02-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγάπη μου εσύ δεν έκανα παράπονα,απλά είπα ότι είναι η ωρα που ξυπνάει ο Αρτεμης Μάτσας μέσα μου(και ήταν τόσο καλός άνθρωπος) Click για ανάπτυξη... Αχ μωρό μου δεν ένιωσα ότι έκανες παράπονα αλλά με την ευκαιρία αυτήν θυμήθηκα να σου απαντήσω....:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 08:53 Η popi έγραψε: #12.243 02-04-08 08:53 Καλημέρα φιλάκια :cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:. Τέρμα τα αστεία ε! Τα κατάφερα!Βραβείοοοοοοοοοοοοοοοοοοο στη γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η NiaR έγραψε: #12.244 02-04-08 08:59 Καλημέρα.... κοιυραστικη εβδομάδα και θελω να φυγει.... τσιγκιντιγκλόνκκκκκκκ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η @ggeliki έγραψε: #12.245 02-04-08 09:25 Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Ειμαι άυπνη και νυστικιά απο προχτές! Και θέλω να κοιμηθώ αλλά η δουλειά δουλειά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η julia έγραψε: #12.246 02-04-08 09:48 Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.247 02-04-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εδω καλα ειναι ο καιρος..... εγω θα πνιξω ανθρωπο....... Καλημερα Τζουλια... τ ασεβη μας στον Κίκη και πολλα μουσουδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η Havana έγραψε: #12.248 02-04-08 09:57 δηλαδη να μην απλωσω τα καλτσακια μου?? θα βρεξει?? νιαου καλημεραααααααααα γκρι μερα σα την γκριζουλα. κιτσουλα καλημερα εμαθα νεα ευχαριστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η @ggeliki έγραψε: #12.249 02-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα φιλάκια :cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:. Τέρμα τα αστεία ε! Τα κατάφερα!Βραβείοοοοοοοοοοοοοοοοοοο στη γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 08:59 Η NiaR έγραψε: #12.244 02-04-08 08:59 Καλημέρα.... κοιυραστικη εβδομάδα και θελω να φυγει.... τσιγκιντιγκλόνκκκκκκκ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η @ggeliki έγραψε: #12.245 02-04-08 09:25 Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Ειμαι άυπνη και νυστικιά απο προχτές! Και θέλω να κοιμηθώ αλλά η δουλειά δουλειά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η julia έγραψε: #12.246 02-04-08 09:48 Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.247 02-04-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εδω καλα ειναι ο καιρος..... εγω θα πνιξω ανθρωπο....... Καλημερα Τζουλια... τ ασεβη μας στον Κίκη και πολλα μουσουδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η Havana έγραψε: #12.248 02-04-08 09:57 δηλαδη να μην απλωσω τα καλτσακια μου?? θα βρεξει?? νιαου καλημεραααααααααα γκρι μερα σα την γκριζουλα. κιτσουλα καλημερα εμαθα νεα ευχαριστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η @ggeliki έγραψε: #12.249 02-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα.... κοιυραστικη εβδομάδα και θελω να φυγει.... τσιγκιντιγκλόνκκκκκκκ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η @ggeliki έγραψε: #12.245 02-04-08 09:25 Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Ειμαι άυπνη και νυστικιά απο προχτές! Και θέλω να κοιμηθώ αλλά η δουλειά δουλειά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η julia έγραψε: #12.246 02-04-08 09:48 Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.247 02-04-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εδω καλα ειναι ο καιρος..... εγω θα πνιξω ανθρωπο....... Καλημερα Τζουλια... τ ασεβη μας στον Κίκη και πολλα μουσουδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η Havana έγραψε: #12.248 02-04-08 09:57 δηλαδη να μην απλωσω τα καλτσακια μου?? θα βρεξει?? νιαου καλημεραααααααααα γκρι μερα σα την γκριζουλα. κιτσουλα καλημερα εμαθα νεα ευχαριστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η @ggeliki έγραψε: #12.249 02-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Ειμαι άυπνη και νυστικιά απο προχτές! Και θέλω να κοιμηθώ αλλά η δουλειά δουλειά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η julia έγραψε: #12.246 02-04-08 09:48 Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.247 02-04-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εδω καλα ειναι ο καιρος..... εγω θα πνιξω ανθρωπο....... Καλημερα Τζουλια... τ ασεβη μας στον Κίκη και πολλα μουσουδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η Havana έγραψε: #12.248 02-04-08 09:57 δηλαδη να μην απλωσω τα καλτσακια μου?? θα βρεξει?? νιαου καλημεραααααααααα γκρι μερα σα την γκριζουλα. κιτσουλα καλημερα εμαθα νεα ευχαριστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η @ggeliki έγραψε: #12.249 02-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.247 02-04-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εδω καλα ειναι ο καιρος..... εγω θα πνιξω ανθρωπο....... Καλημερα Τζουλια... τ ασεβη μας στον Κίκη και πολλα μουσουδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η Havana έγραψε: #12.248 02-04-08 09:57 δηλαδη να μην απλωσω τα καλτσακια μου?? θα βρεξει?? νιαου καλημεραααααααααα γκρι μερα σα την γκριζουλα. κιτσουλα καλημερα εμαθα νεα ευχαριστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η @ggeliki έγραψε: #12.249 02-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εδω καλα ειναι ο καιρος..... εγω θα πνιξω ανθρωπο....... Καλημερα Τζουλια... τ ασεβη μας στον Κίκη και πολλα μουσουδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η Havana έγραψε: #12.248 02-04-08 09:57 δηλαδη να μην απλωσω τα καλτσακια μου?? θα βρεξει?? νιαου καλημεραααααααααα γκρι μερα σα την γκριζουλα. κιτσουλα καλημερα εμαθα νεα ευχαριστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η @ggeliki έγραψε: #12.249 02-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δηλαδη να μην απλωσω τα καλτσακια μου?? θα βρεξει?? νιαου καλημεραααααααααα γκρι μερα σα την γκριζουλα. κιτσουλα καλημερα εμαθα νεα ευχαριστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:01 Η @ggeliki έγραψε: #12.249 02-04-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοιξουν οι ουρανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς εδώ έχουμε ήλιο!!!!!!!! Και μας λένε και νέο Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:05 Ο negative έγραψε: #12.250 02-04-08 10:05 Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.251 02-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: Καλημέρα σε όλους και όλες σας!!!!καλο καιρό και στην σαλλονίκη..μονο που εγςω εχω πυρετό και πονα όλο μου το σώμα.λιγο θετική ενεργεια?δεν με αντεχω ετσι..... Click για ανάπτυξη... εφτασεεεεεε........... ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ θετικη ενεργειααααα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ περαστικουλια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:09 Η zorica έγραψε: #12.252 02-04-08 10:09 Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα σε ολους..Μαριο περαστικα σου..Τι εκανες τελικα βρηκες γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:11 Ο negative έγραψε: #12.253 02-04-08 10:11 α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α!τι καλη!!!!στελνε στελνε...ειναι αυτη η κυκλοθυμικη αρρωστια μου, που με βασσανίζει απο το σαββατο....και δεν εχει αποφασισει ακομα εαν θα μου φερει πυρετο..τελικα το αποφασισε χθες βραδυ αργα......αρρωστια μου....τρεληηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:13 Ο negative έγραψε: #12.254 02-04-08 10:13 .. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
.. τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #12.255 02-04-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: τιποτα ομορφη!!το αφησα ετσι..Εσυ?εισαι καλα?πως τα πας με το καινουριο σου παιδι?πρεπει να σου πω οτι ειναι κουκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η NiaR έγραψε: #12.256 02-04-08 10:18 καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:18 Η aretha έγραψε: #12.257 02-04-08 10:18 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #12.258 02-04-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλως την zorica!!! Τι κανεις??? το γατουνι σου???? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι μα ειναι κοκκαλιαρικο,σε λιγες μερες θα παμε ιατρο για δευτερο εμβολιο και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:25 Ο negative έγραψε: #12.259 02-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 611 612 613 614 615 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 613 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τελικα ειναι Ο κουκλοςτον ειπαμε Μαρκο και ειναι καλα.Ελειπα μερες τωρα γιατι τα εφτησε το λαπτοπ και ακομα δεν ειναι καλα,με πεταει εξω απο το ιντερνετ οποτε αυτο νομιζει οτι πρεπει...Μηπως ξερεις κανενα free προγραμματακι για να το φτιαξει? Click για ανάπτυξη... εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 10:32 Η zorica έγραψε: #12.260 02-04-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: εαν ρωτας εμενα zorica..την πατησες!!!!δεν εχω ιδεα.και μενα ο υπολογιστης καπως ετσι ειναι...οταν μπλοκαρει που το κανει συχνα, του φωναζω..''εεεελα κούλα''ετσι επικοινωνω με την τεχνολογια!!! Click για ανάπτυξη... θελει και αυτο το γιατρο του...αλλα εχω μουλαρωσει και δεν το παω ..ειναι η πολλοστη φορα που το κανει και ειπα η θα πεθανει για τα καλα η θα μαθω να το φτιαχνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.