Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κορίτσια!Ο Σείριος είπε να του συμπαρασταθούμε στο δράμα του αποχωρισμού από τη μαμά του και μας έχει όλους στο πόδι από τις 7...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερουδιαααααααααα.... καλυτερη την βλεπω σημερα την μεραααααα.................
μακιααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους,
αποφάσισα να χαρίσω μια μέρα στον εαυτό μου σήμερα καθότι μου έχει βγει η πίστη αυτές τις μέρες...
Αβανάκι μου, μη στεναχωριέσαι κάποιες μέρες είναι πράγματι δύσκολες αλλα εδω είμαστε όλοι:).
Χριστινάκι ελπίζω να έχεις καλά νέα για το σκυλάκι. Είδες όλες οι αναποδιές μέσα σε Κυριακές και αργίες τυχαίνουν...
Δώρα υπομονή, μωρό έχεις στο σπίτι, ακόμα δεν το κατάλαβες??:lol:
Αντε να περάσει και αυτή η εβδομάδα μήπως και ξεκουράσουμε το θεϊκό μας κορμί λιγο..

Καλημέρα σε όλους και για το Κατερινακι αυτό γιατί με τη μικρή αυτό ακριβως μου χάρισες,όλες μας πίανουν τα περιεργά μας και μπαίνουμε εδώ για να νοιώσουμε καλύτερα.
Δώρα μου εσύ μλάς για μωρό παπαγάλο ,εγώ που έχω για παπάγάλο τη μικρή Αλίτισσα;καιτο βράδυ από το γλύψει μου και τα σάλια άντε να κοιμηθώ!Αλλά την λατρεύω

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους φυσηξε!!!!!!!!!!!!! :up::up:

Ουφ ναι επιτέλους έφυγε αυτό το κακό σύννεφο!Το τρελογάτι μου κυνηγάει το κουδούνι του!:lol:

Καλημέρα!!:)
Επιτέλους, ξαναφάνηκε και λίγος ουρανός, καιρός ήταν...
Εγώ τα κατάφερα και πήρα την καινούρια ταυτότητα! Yay!

Καλημέρα και από μας!
Ο καιρός σήμερα είναι τέλειος:up:
Έχω μάθημα σήμερα αλλά θα την κάνω κοπάνα:redface:
Έχω και ιδιαίτερο το απόγευμα...αλλά εκεί θα πάω, το παιδί έχει ανάγκη και με αυτά δεν παίζουμε!:)

Επιτέλους η ταυτότητα!:up:

Καλημέρα!!!!Εάν και έχω τα ψυχολογικά μου που μου πάνε στραβά κάποια πράγματα και είρθαν και οι ρώσοι και πονάω μπαίνοντας εδώ τα ξεχνάω όλα!!!
Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας αν και δεν μπορώ να είμαι συνέχεια μέσα!!:up::up::up::up:

Καλημέρα!!!!Εάν και έχω τα ψυχολογικά μου που μου πάνε στραβά κάποια πράγματα και είρθαν και οι ρώσοι και πονάω μπαίνοντας εδώ τα ξεχνάω όλα!!!
Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας αν και δεν μπορώ να είμαι συνέχεια μέσα!!:up::up::up::up:

Ποιοί ρώσοι ήρθαν καλέ;;;;:blink::blink::blink:

Ποιοί ρώσοι ήρθαν καλέ;;;;:blink::blink::blink:
Άστα Raisa μου πολλόι!!!:(Και είμαι και για δουλειά και πονάω!!!

Άστα Raisa μου πολλόι!!!:(Και είμαι και για δουλειά και πονάω!!!

κουράγιο καλή μου....θα περάσει αυτή η μέρα και θα ξημερώσει άλλη!!:)

κουράγιο καλή μου....θα περάσει αυτή η μέρα και θα ξημερώσει άλλη!!:)
Σε αυτό ελπίζω οτι θα περάσει....
Μια καινουργια μέρα αρχίζει κάθε πρωί :whistle:που λέει το λαϊκό άσμα :lol::lol::lol::lol:

Εμένα λοιπόν Άντζελα είναι η πρώτη φορά που έρχονται αθόρυβα οι Ρώσοι και στην ώρα τους..Μεχρι και ο γυναικολόγος που τον πήρα απόρησε!!!!:confused:Τέσπα..εσείς θθα μου λέτε καλημέρα και εγώ θα σας καληνυχτίζω αφού πλέον έχει δουλειά στο μαγαζί και τρέχω και δεν φτάνω!!!!Αλλά οκ χαλαρά!!!!!!

Τζούλια αν δεν μπορείς την Πέμπτη δεν πειράζει..Τα χουμε πει αυτά έτσι???:redface:Απλά μου λες!

Ραισάκι(αχ ελπίζω να μην σε πειράζει να σε φωνάζω με το όνομα της γατούλας σου), το αδέρφι τελικά γυρνάει άυριο!Οπότε θα σου στείλω τα απαντημένα αύριο(ερωτηματολόγια ντε!) για να βάλω και τον αδερφό να απαντήσει!Σύνολο μόνο 5!!Αλλά κάτι είναι και αυτό!!!!:|

Και κατι για όλο το γκρουπ, εφαγα τόσο πολύ που από τις 22.00 η κοιλιά μου παίζει ταμπούρλο!!!Και δεν λέω να κουνηθώ από την καρέκλα!!!!Απαπα!!!

Γεια σας κόσμε! Είχα πολύ καιρό να μπω και μου λείψατε βρε! Το πήρα πολύ κατάκαρδα το θέμα σχολή και εξαφανήστικα για λίγο καιρό! Ίσως να εξαφανηστώ πάλι,αλλά το Πάσχα θα είμαι μέσα συνέχεια! Διάλειμμα επιτέλους και ξεκούραση

Κι όπως είπα εγώ θα σας καλυνηχτίζω και εσείς θα με καλημερίζετε!!!!!Οπότες...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ γλυκά μου...όνειρα γλυκα και στις γατούλες σας!!!:)

Καλημέρα,Κατερινάκι συνήθως είμαι η πρώτη που καλημερίζω εδώ μέσα.Να έχεται όλοι μια πολύ καλή μέρα ΄Ασχετο αλλα με έκανε να χαμογελάσω ελπίζω κι εσας!!

Γεια σας κόσμε! Είχα πολύ καιρό να μπω και μου λείψατε βρε! Το πήρα πολύ κατάκαρδα το θέμα σχολή και εξαφανήστικα για λίγο καιρό! Ίσως να εξαφανηστώ πάλι,αλλά το Πάσχα θα είμαι μέσα συνέχεια! Διάλειμμα επιτέλους και ξεκούραση
Καλημερα σ'ολους και καλημερα στο Μαρακι μας αφου ολα καλα για σενα και τις γατουλες σου σου σβηνουμε τις απουσιες;)Καλη δυναμη καικουραγιο με την σχολη σου θα τα πουμε περισσοτερο οταν ξεμπλεξεις και ισως και απο κοντα:D:D:D

Καλημέρα σε όλες τις γατοφατσούλες......
Και ευχαριστούμε για το καληνύχτισμα κατερινάκι
Και ποπι μου γέλασα και έγω μαζι με αυτό...
Τώρα δουλίτσα λοιπόν θα τα ξαναπούμε αργότερα!!
Φιλάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back