Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλή αρχή Ουρανία και καλό κουράγιο με τις αταξίες του μικρού.......:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες... Μαμα ΝΙΑΡ... τι έκανε το πουλάκι σου......:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κι απο εμενα, ειπα να πω ένα γεια γιατι είμαι άρρωστη, δουλεύω αυτες τις μέρες πολύ και πιστεύω μου αξίζει ένα μικρό διάλειμα. :)

Ουρανια, αντε, καλή αρχή στην δουλειά και καλή διασκέδαση με τον αιμίλιο.
Χριστινα, περαστικά στο σκυλάκι εύχομαι.
Τζούλια, λανσάρεις νέο προιον, Κίκης Ξυδάτος.

Καλή αρχή Ουρανία και καλό κουράγιο με τις αταξίες του μικρού.......:lol:

Ευχαριστώ κορίτσια.
Βιβή περαστικά:)

Κι όμως υπρχω!!
Καλή αρχή κι από εμενα ουρανία :)
Το σκυλάκι παιδιά δεν τα κατάφερε :(. Πετ ταξι στη πολη μου ούτε κατα διάνοια. Κάποια ταξί, χαριστικά ανέχονται τα γατάκια μου, άντε και της μαμας το σκυλάκι, επειδή είμαι κινούμαι συχνα με ταξί. Και πάλι λίγοι. Για αρρωστο σκυλί, αδέσποτο που βρωμάει, ούτε από δίπλα... Έπεισα τον πατέρα μου να το πάμε με το δικό του αυτοκίνητο εκείνη την ημέρα, αλλά δεν προλαβα καν. Μου είπε η φίλη μου πως δεν τα καταφερε. Ευτυχως, δεν το είδα. Κριμα το καημενο.
Ελπίζω όλοι καλά. Εγώ τρελαμένη με τους βαθμούς και τα παιδια που δίνουν εξετάσεις, γονείς κλπ. Αυριο και τελος, με εξαίρεση τα μεγάλα που τα λιγο κταλαιπωρούμε και στις γιορτές :P Αλλά χαλαρά....
Παρασκευή και Σ/Κ στη Κρήτη, για ενα Συνέδριο κι αύριο εχω παρα πολλά να κάνω, ελπίζω να καταφερω να μπω έστω για λίγο.
Καλά να είστε όλοι :)

Πες... Μαμα ΝΙΑΡ... τι έκανε το πουλάκι σου......:hmm:

να μωρε.... ο χαζος ο αδερφος μου αφησε μια σακουλα στο πατωμα και το παιδι ...δεν ξερω πως του ρθε και .....την κατουρησε..... :P

Αλλα απο χθες το απογευμα μονο για να κατουρισει παει τουαλετα και ολο σκαβει αλλα τιποτα απο το "αλλο" ... Του αλλαξα αμμο χθες γιατι δεν βρηκα αυτη που επερν ακαι λεω μηπως δεν του αρεσε αυτη... θα περιμενω μεχρι το βραδυ :/:

Καλημέρα και από μένα,όλοι καλά;τα γατουλίνια μας είναι απεριγραπτα,μου το είχε κάνει και μένα α Πίτης την Παρασκευή που πήγα τις εξετάσεις στο γιατρό,είχε ψεκάσει μέσα στη τσαντούλα:mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Καλημέρα και από μένα,όλοι καλά;τα γατουλίνια μας είναι απεριγραπτα,μου το είχε κάνει και μένα α Πίτης την Παρασκευή που πήγα τις εξετάσεις στο γιατρό,είχε ψεκάσει μέσα στη τσαντούλα:mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Καλημερα ποπι μου... δεν ψεκασε...κατουρησε!!! Μου ειπαν οτι αυτο το κανουν συχνα οι γατες οταν βρουν σακουλα κατω...

Εμένα το κορίτσι μου εχθές απόφάσισε να μου κάνει καθαριότητα στο συρτάρι με τις κάλτσες.... το άνοιξε έβγαλε τις κάλτσες και άφησε λιγες ίσα ίσα για να έχει κάτι να ακουμπάει και μπήκε μέσα και έκατσε σαν κυρία και όταν την έβγαλα θύμωσε και τις τραβούσε να μην τις βάλω μέσα.... είχε πολύ πλάκα....

Εμένα το κορίτσι μου εχθές απόφάσισε να μου κάνει καθαριότητα στο συρτάρι με τις κάλτσες.... το άνοιξε έβγαλε τις κάλτσες και άφησε λιγες ίσα ίσα για να έχει κάτι να ακουμπάει και μπήκε μέσα και έκατσε σαν κυρία και όταν την έβγαλα θύμωσε και τις τραβούσε να μην τις βάλω μέσα.... είχε πολύ πλάκα....

Εμένα η δικιά μου, Μάγισσα, ανοίγει το συρτάρι, παίρνει ένα ζευγάρι από τα μαλακά καλτσάκια (που φοράμε μέσα στο σπίτι, τα χνουδωτά, ξέρεις!) και τα φέρνει γρυλίζοντας στο σαλόνι, λες κι έπιασε ποντίκι! Και γίνεται κόλαση, χοροπηδάει, τα τραβολογάει, τα πετάει στον αέρα και τα παραμονεύει πίσω από τα έπιπλα... Γελοίο κορίτσι, τι να πεις! Το ωραιότερο είναι, όμως, που την πιάνει καμιά φορά και σέρνει (γκουχχχ γκουχχχ) σουτιέν! σε όλο το σπίτι...:redface: Το τραβάει από την τιράντα και το πάει βόλτα!!!

Εμένα η δικιά μου, Μάγισσα, ανοίγει το συρτάρι, παίρνει ένα ζευγάρι από τα μαλακά καλτσάκια (που φοράμε μέσα στο σπίτι, τα χνουδωτά, ξέρεις!) και τα φέρνει γρυλίζοντας στο σαλόνι, λες κι έπιασε ποντίκι! Και γίνεται κόλαση, χοροπηδάει, τα τραβολογάει, τα πετάει στον αέρα και τα παραμονεύει πίσω από τα έπιπλα... Γελοίο κορίτσι, τι να πεις! Το ωραιότερο είναι, όμως, που την πιάνει καμιά φορά και σέρνει (γκουχχχ γκουχχχ) σουτιέν! σε όλο το σπίτι...:redface: Το τραβάει από την τιράντα και το πάει βόλτα!!!

Καλά εμένα είναι μικρή ακόμα δεν ασχολειται με σουτιέν:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης έχω να δηλώσω τα εξής: εχτές "χρόνισα" στο mycat:happy: και ήταν γενικά μια πολύ ευτυχισμένη μέρα, διότι κατάφερα - μετά από χιλιάδες αντιξοότητες - να οριστικοποιήσω το ταξίδι μου στη Λατρεμένη Πόλη τον Ιούλιο... στην Πόλη που ποτέ δεν κοιμάται... και το κυριότερο: εξασφάλισα εισιτήρια για τις 2 συναυλίες πολυαγαπημένης μου τραγουδίστριας την ίδια περίοδο στο Madison Square Garden!:D

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ;:D

καλημερούδια σε όλους!

Καλημέρα σε όλες τις γατοφατσούλες.
Πάμε για δουλειά τώρα!!!!

:(
Κι όμως υπρχω!!
Καλή αρχή κι από εμενα ουρανία :)
Το σκυλάκι παιδιά δεν τα κατάφερε :(. Πετ ταξι στη πολη μου ούτε κατα διάνοια. Κάποια ταξί, χαριστικά ανέχονται τα γατάκια μου, άντε και της μαμας το σκυλάκι, επειδή είμαι κινούμαι συχνα με ταξί. Και πάλι λίγοι. Για αρρωστο σκυλί, αδέσποτο που βρωμάει, ούτε από δίπλα... Έπεισα τον πατέρα μου να το πάμε με το δικό του αυτοκίνητο εκείνη την ημέρα, αλλά δεν προλαβα καν. Μου είπε η φίλη μου πως δεν τα καταφερε. Ευτυχως, δεν το είδα. Κριμα το καημενο.
Ελπίζω όλοι καλά. Εγώ τρελαμένη με τους βαθμούς και τα παιδια που δίνουν εξετάσεις, γονείς κλπ. Αυριο και τελος, με εξαίρεση τα μεγάλα που τα λιγο κταλαιπωρούμε και στις γιορτές :P Αλλά χαλαρά....
Παρασκευή και Σ/Κ στη Κρήτη, για ενα Συνέδριο κι αύριο εχω παρα πολλά να κάνω, ελπίζω να καταφερω να μπω έστω για λίγο.
Καλά να είστε όλοι :)

Να είσαι καλά Χριστίνα μου σε ευχαριστώ και λυπάμαι για το σκυλάκι.:mad:

Επίσης έχω να δηλώσω τα εξής: εχτές "χρόνισα" στο mycat:happy:
Χρόνια πολλά! :up:
κατάφερα - μετά από χιλιάδες αντιξοότητες - να οριστικοποιήσω το ταξίδι μου στη Λατρεμένη Πόλη τον Ιούλιο... στην Πόλη που ποτέ δεν κοιμάται... και το κυριότερο: εξασφάλισα εισιτήρια για τις 2 συναυλίες πολυαγαπημένης μου τραγουδίστριας την ίδια περίοδο στο Madison Square Garden!:D
Τι ωραία! :happy:
(Ζήλεψα...)

Χριστίνα έκανες ότι μπορούσες!Μην στεναχωριέσαι!!!
Πήγε στον δκυλοπαράδεισο!!!

Καλημέρα.....
@ΝΙΑΡ..... Ακαρδη μάνα... μα καλά μυαλό θέλει να παρατάς σακουλες εδω και εκει???:cool:
εγώ έβγαλα το βαρεκάκι απο τις σακούλας και ησύχασα.. (ΕΠΛΊΖΩ..)

@ stellak.... Πολύχρονη η διαμονή σαου!!!! & χχχχχχχχχ κκχχχχχχχ για το "αλλο" .. :mad:

Καλημέρα και ΠΕΜΠΤΗ για τους υπόλοιπους!!!! :)

@ stellak.... Πολύχρονη η διαμονή σαου!!!! & χχχχχχχχχ κκχχχχχχχ για το "αλλο" .. :mad:

Βρε julia μου, δεν ευχόσουν καλύτερα το αντίστροφο: πολύχρονη η διαμονή μου στο... "άλλο"; Να μη γύρναγα ποτέ πίσω; Να μην μου επιτρέψουν - λέμε τώρα! - για κάποιο λόγο να γυρίσω ποτέ πια στην Ελλάδα; Κι ας μένω clochard στο Central Park, στο Battery Park, στα σκαλιά του Metropolitan Museum...:rolleyes: όπου να'ναι! Δεν τολμώ ακόμη να το πιστέψω, με τόσα που πέρασα για να "κλείσω" τις συναυλίες...

Α, και όποιος θέλει ας έρθει, θα του κάνω την καλυτερότερη ξενάγηση που έχει γίνει. Έχω "φάει" το Manhattan με τα πόδια σε προηγούμενη ευτυχισμένη συγκυρία:lol:

Τζουλια μου, δεν την αφησα εγω...ο ανεπροκοπος ο θειος του την αφησε :redface:

Καλά........αααααααααααααααα......:down:
Το σημείωνω και αυτό!!!! και κοίτα να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ... γιατι την επόμενη φορά που θα σε δω.....

ΦΥΛΑΞΟΥ!!!!!!!!!!!! :mad::P....
μην σε βρούνε σε κάνα πάρκο εδώ στην Αθήνα!!!!!! :lol::lol:

Τζουλια μου, δεν την αφησα εγω...ο ανεπροκοπος ο θειος του την αφησε :redface:

.......:redface::redface::redface::redface:
έπρεπε να είχατε μερινμήσει!!!!! :cool:..
το παιδί φροντίζει για την ΤΑΞΗ του σπιτιού!!!! :happy::happy::happy::happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back