Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter aretha
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και στην Αρηθούλα περαστικά δεν κατάλαβα ότι είναι άρρωστη ......;):hmm::hmm:
Ευχαριστούμε πολύ!! Θα της τα μεταφέρω...:greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαίρεται,η μητέρα μας μπήκε για λίγες μέρες στο νοσοκομείο και μας είπε να μπούμε να σας γράψουμε,γιατί δεν πρόλαβε.Δεν είναι κάτι σοβαρό πρέπει να κάνει ένα τσεκαπ.Θα σας διαβάζουμε,ο μικρός ζουζουνεύει,ο Πρίγκιπας,άρχοντας,το Αλητάκι μας δυσκολεύει.Όλα καλά.
Αλκης,Παναγιώτης,Μάριος,Νίκος,Βαγγέλης.:):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαίρεται,η μητέρα μας μπήκε για λίγες μέρες στο νοσοκομείο και μας είπε να μπούμε να σας γράψουμε,γιατί δεν πρόλαβε.Δεν είναι κάτι σοβαρό πρέπει να κάνει ένα τσεκαπ.Θα σας διαβάζουμε,ο μικρός ζουζουνεύει,ο Πρίγκιπας,άρχοντας,το Αλητάκι μας δυσκολεύει.Όλα καλά.
Περαστικά στη μανούλα σας,και να προσέχετε μην κάνετε ταρζανιές κι εσείς και τα γατόνια όσο λείπει!:)

περαστικα στην ποπι μας, να της δωσετε τις ευχες μας!
.... και οπως λεει και ο Κωνστανταρας στους 3 γιους του...
Το νου σας ρεμαλιαααααααα!!!!!!!!!!!!!! (χωρις παρεξηγηση και με φιλικη διαθεση το ρεμαλια εεε :P ) τις γατες, το σπιτι και τα ματια σας!!!!

Περαστικά στη μαμά του φόρουμ....γρήγορα να γίνει καλά και να επιστρέψει σπίτι όπου την περιμένουν πολλέεεεες αγκαλιές:)

Καλημέρα σε όλους!
ελπίζω να παει καλα και η σημερινή μέρα...:)
Κίκη αγόρι μου με τις υγείες σου, καιρός ήταν λεει ο Τσε.
Αρηθένιο, περαστικά σου με πολλές αγάπες
Παιδιά Πόπης, να πείτε πολλα πολλα περαστικά και φιλιά. Οτι συμβουλες θελετε για τα γατακια, ειδικα για το Αλητακι (που ειναι και αδυναμία) μη διστασετε να ρωτήσετε:)

Παιδία καλημέρα από την Αγγελικόύλα στην μανούλα σας και να της πείτε ότι την αγαπάω πολύ και της εύχομε περαστικά να της δώσετε φιλάκια......:up::up::up::up:

Καλημέρα σε όλους!
ελπίζω να παει καλα και η σημερινή μέρα...:)
Κίκη αγόρι μου με τις υγείες σου, καιρός ήταν λεει ο Τσε.
Παιδιά Πόπης, να πείτε πολλα πολλα περαστικά και φιλιά. Οτι συμβουλες θελετε για τα γατακια, ειδικα για το Αλητακι (που ειναι και αδυναμία) μη διστασετε να ρωτήσετε:)

Τώρα Nota θα τα χαλάσουμε μία είναι η αδυναμία ο Πίτσης μου το χρυσό μου δες μουρίτσα που έχει αν και Πρίγκηπας έχει την αλητεία στο μάτι του.......:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!
Ελπίζω το Ποπί να είναι καλύτερα σημερα!
Αρήθα άσε παιδί μου λίγο τη μαμά να ξεκουραστεί,μια το εμβολιο,μια άρρωστη,τρέχει και δε φτάνει!

Καλημέρες!:)
Ελπίζω να 'στε όλες (και όλοι) καλά.
Ευχαριστούμε πολύ!!:happy: Καλά πάει το Αρηθάκι μωρέ, τρώει και με περισσότερη όρεξη τώρα, είμαστε αισιόδοξοι!
Αρήθα άσε παιδί μου λίγο τη μαμά να ξεκουραστεί,μια το εμβολιο,μια άρρωστη,τρέχει και δε φτάνει!
Ααααα, όλα κι όλα αγαπητή Δώρα, δουλειά της είναι να τρέχει και να μη φτάνει!! Μην της λέτε τέτοια και μου την κακομάθετε, τώρα που την έχω "στρώσει"! :greycat: :rolleyes:

Καλημέρες!:)
Ελπίζω να 'στε όλες (και όλοι) καλά.

Ευχαριστούμε πολύ!!:happy: Καλά πάει το Αρηθάκι μωρέ, τρώει και με περισσότερη όρεξη τώρα, είμαστε αισιόδοξοι!

Ααααα, όλα κι όλα αγαπητή Δώρα, δουλειά της είναι να τρέχει και να μη φτάνει!! Μην της λέτε τέτοια και μου την κακομάθετε, τώρα που την έχω "στρώσει"! :greycat: :rolleyes:
Σείριος εδώ:Αρήθα καλή μου συγνώμη που άφησα την άμυαλη μάνα μου στο πληκτρολόγιο.Παραλίγο να κακομάθει και τη δική σου ε;Απομακρύνθηκε από τον υπολογιστή και θα τιμωρηθεί με δεκαεπτά παραδειγματικές νυχιές.Περαστικά από τη ρώσικη μαφία.:)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα Τρίτη και 13 σήμερις...... :hmm: :P

Καλημέρααααααααααααααααα!!!!
Έχω πολύ καιρό να μπώ γιατί μου είρθαν όλα μαζί μετα το Πάσχα. Δουλειά έφυγα και την Πρωτομαγιά τριήμερο!!!Και έχασα πολλά!!!
Σιδερένιος ο Κίκης!
Περαστικά στην Αρεθούλα και κουράγιο στην μαμά της!
Πόπι μου περαστικά και σε εσένα και να χαίρεσαι όλα αυτά τα καταπληκτικά αγόρια σου!
Και ΝiaR μήπως είρθε η σειρά του Έκτωρα???????

Και ΝiaR μήπως είρθε η σειρά του Έκτωρα???????

Μπαααα αργει ακομα....
εχει παρει χαμπαρι τι συμβαινει και το παιζει αθωο γατουδι.... :lol:

Καλημέρα σε όλους!!
Σήμερα το πρωί ξύπνησα με 8 πόδια να χοροπηδάνε πάνω μου! :P
Αλλά δεν το άφησα έτσι... Τα άρπαξα και τα πήγα στο γιατρό ευθύς αμέσως!! :D
Εκεί ο γιατρός ξετρελάθηκε μαζί μας, μας έκανε χαδάκια, μας μιλούσε γλυκά, μας έκανε κοπλιμέντα, μέχρι και φωτογραφία μας έβγαλε! :up:
Μετά μας ζύγισε, είδε ότι ζυγίζουμε 700 γρ. (Ορφέας) και 850 γρ. (Ωρίων), μας εξέτασε για σκουλικάκια, μας αποπαρασίτωσε, μας έκοψε τα νυχάκια (χεχεχε ;)) και μας έκανε τα βιβλιάρια! Είπε ότι είμαστε πολύ καθαροί, υγιείς και ωραίοι!!! :up::up:
Την επόμενη βδομάδα θα κάνουμε και τα πρώτα μας εμβόλια και θα είμαστε κύριοι! Τώρα ξεκουραζόμαστε στον καναπέ της μαμάς και παίρνουμε δυνάμεις για να κάνουμε ύστερα τις σκανδαλιές μας...! :P :redface:

αχχχχχχ εγω που καθε μερα ξυπναω γιατι 5 κιλα χοροπηδανε πανω μου... εσεις εισατσε ακομα γραμμαρια... τι σας περιμενει ομως!!! :lol::lol:

αχχχχχχ εγω που καθε μερα ξυπναω γιατι 5 κιλα χοροπηδανε πανω μου... εσεις εισατσε ακομα γραμμαρια... τι σας περιμενει ομως!!! :lol::lol:
αχ ποσό σε καταλαβαίνω να ξερες!!!!:lol::lol::lol::lol:

:redface:Ναι μου είπε ότι ο Ορφέας θα γίνει πιο μεγάλος... :blink: Αλλά μπορεί να φαίνεται πιο μεγάλος εξαιτίας της τρίχας. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι κι αυτός είναι ραβδωτός με ανεπαίσθητες γκρι ραβδώσεις και η βάση του είναι γκρι! :rolleyes: Είχα δίκιο όταν έλεγα ότι έχει περίεργο τρίχωμα! :P
Αλλά τον Ωρίωνα τον ερωτεύτηκε ο γιατρός γιατί είναι πολύ γλυκόφατσας και τρυφερούλης.. :redface:

Καλέ τώρα το είδα τι έχει η μικρούλα η Αρήθα. Είναι άρρωστη η αδυναμία μου?????? Αλίκη να την προσέχεις την μπέμπα:blink:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back