Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter gatouni
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Gatouniiiiiiiiiiiiiiii πως πήγες το Σάββατο;Όλα καλά;Προφορικά πότε δίνεις;
Αφήστε τα παιδιά είμαι απόλυτα σίγουρη ότι η προσπάθεια μου θα στεφανωθεί από "πατατώδη" ΑΠΟΤΥΧΙΑ (ναι το πατατώδη δεν είναι λάθος) αγχώθηκα πάρα πολύ από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπήκα στην αίθουσα ήτανε και όλα τα υπόλοιπα πιτσιρίκια και για κάποιο λόγο αυτό μου έριξε την ψυχολογία και γενικά έπαθα ένα κάτιτις που δεν φανταζόμουνα ότι θα το πάθω:blink:. Και ούτε ένστικτο λειτουργούσε, ούτε γνώσεις, ούτε τίποτα:redface:. Οπότε είμαι 100% σίγουρη ότι θα έχω μια διαπρεπέστατη αποτυχία.
Προφορικά δίνω στις 16 Ιουνίου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφήστε τα παιδιά είμαι απόλυτα σίγουρη ότι η προσπάθεια μου θα στεφανωθεί από "πατατώδη" ΑΠΟΤΥΧΙΑ (ναι το πατατώδη δεν είναι λάθος) αγχώθηκα πάρα πολύ από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπήκα στην αίθουσα ήτανε και όλα τα υπόλοιπα πιτσιρίκια και για κάποιο λόγο αυτό μου έριξε την ψυχολογία και γενικά έπαθα ένα κάτιτις που δεν φανταζόμουνα ότι θα το πάθω:blink:. Και ούτε ένστικτο λειτουργούσε, ούτε γνώσεις, ούτε τίποτα:redface:. Οπότε είμαι 100% σίγουρη ότι θα έχω μια διαπρεπέστατη αποτυχία.
Προφορικά δίνω στις 16 Ιουνίου.
Έλα βρε μην το λες αυτό,ποτέ δεν ξέρεις...Άντε τα προφορικά θα πάνε καλύτερα μην αγχώνεσαι!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα βρε μην το λες αυτό,ποτέ δεν ξέρεις...Άντε τα προφορικά θα πάνε καλύτερα μην αγχώνεσαι!:up:

Ξέρω, ξέρω δυστυχώς δεν πήγα καλά:(.
Και γω για τα προφορικά πιστεύω ότι θα πάω καλύτερα. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση πάντως:).

Εδώ είμαι,ευχαριστώ όλους για όλα.Καλά τα παιδιά το πλυσιμό που κάνει ο Πίτσης στον μικρό μας το παρατράβηξαν λίγο,μέχρι που τον μεταφέρει από το σβέρκο,σκέτη μητέρα:hmm::hmm::hmm:
Το Αλητάκι μου αυτό ήταν δεν ξέρω αν θα ξανακατέβει από πάνω μου,μπάνιο ευτυχώς με άφησε να κάνω μόνη,αλλά όλα τ'άλλα τα κάναμε καθισμένη στο σβέρκο μου.Μη γελάσετε πηγαίνεται να κάνετε πιπι με γατί στο σβέρκο:lol::lol::lol::lol::lol:και ύστερα λένε ότι και ο βασιλιάς πηγαίνει εκεί μόνος του:redface::redface::redface::redface:

Γειά σου ποπι.....επιτέλους μας ξαναήρθες!!!!:up: Πώς είσαι, όλα καλά;:)
Όσο για το αλητάκι...τουλάχιστον δεν πρόκειται να σε χτυπήσει το ρεύμα τώρα που καλοκαιριάζει και είμαστε με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα:P:lol::lol::lol:

ποπι σιδερενια....!!!!!:)

Αλίκη μου καλό κουράγιο αλλά ευτυχώς η Aretha μέσα στην ατυχία της έιναι στα καλυτερα και στα πιο έμπειρα χέρια τα δικά σου και του Αιλουρου..... Τι να πεις σας εύχομαι και παλι τα καλύτερα......:inlove::inlove::inlove::kiss::kiss::kiss::kiss:

Πόπι μου καλώς όρισες και σιδερένια περαστικά μωρό μου:up::up::up::up::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Πόπι περαστικά και σιδερενια!Και να ακούς τους γιατρούς επειδή λείπεις από τα παιδάκια σου,τα τρελόγατά σου και εμάς βέβαια!:)

Καλημέρα
Περαστικα στην Αρίθα και ενα φιλακι απο μας
Ποπι μου περαστικα σου!!! τα παιδια φανταζομαι τα καταφεραν μια χαρα!!!
καλη μερα να εχετε...

Καλημέρα και από μένα να είστε όλες καλά....Ελπίζω οι αρωστούλες μας Πόπι και Αretha να είναι καλύτερα σήμερα:up::up::up::up::up:

Μέρα!!!!!!!!!!!!! Παρασκευή!!!!!!!!!!!:up::up:

welcome back Ποπι!!!!!!!!!

Bonjour παίδες. Περαστικά στο Αρηθάκι και σιδερένια η Πόπι

Καλημέρα και από μας....:hello:

Καλημέρα σε όλες τις γατόφατσες!!!!
Πόπι μου σιδερένια!!!Άντε τώρα να γίνει καλά και η Αρεθούλα μας για να είμαστε όλοι καλά!!!!!!:D:D:D

Καλημέρες!:)
Πόπι καλύτερα το ποδαράκιον;
Το Αρηθάκι μας πώς είναι σήμερα;
Σαββατοκύριακό ΕΡΧΕΤΑΙ!:up:

Επιτέλους τελείωσα!!!!
Τώρα θα τα πούμε απο το σπίτι μόλις βρώ χρόνο βέβαια γιατί τώρα που άνοιξε ο καιρός είρθαν οι γάμοι!!!:lol::lol::lol::lol:
Φιλάκια σε όλες και όλους!!!!

Το Αρηθάκι μας πώς είναι σήμερα;
Σαββατοκύριακό ΕΡΧΕΤΑΙ!:up:

Καλησπέρα, καλό ΣΚ σε όλους αν και θα σας ξαναδω εδω μεσα, ρεμαλια...(εγω εχω να κατεβασω καλοκαιρινα και βαριεεεεεμαι)
Υ.Γ. το Αρηθονι παει καλυτερα αλλα η ΜΗΤΕΡΑ του κανει εκδρομες στα Λονδίνα!!!

Καλησπέρα, καλό ΣΚ σε όλους αν και θα σας ξαναδω εδω μεσα, ρεμαλια...(εγω εχω να κατεβασω καλοκαιρινα και βαριεεεεεμαι)
Υ.Γ. το Αρηθονι παει καλυτερα αλλα η ΜΗΤΕΡΑ του κανει εκδρομες στα Λονδίνα!!!
Εκδρομές στα ΛΟΝΔΙΝΑ ακούω...Μα γιατί δε μας το είπε,μπορεί να θέλαμε κανένα after eight απο το Harrod's για το απογευματινό μας earl grey...Τς τς τς...Τι αγενής...
Χαίρομαι που η μικρή πάει καλύτερα!Τα καλοκαιρινά δεν θα τα σχολιάσω...

μαλλον πηγε ιγκογκνιτο:cool:. Αυτό με τα after eight τι μου το θυμισες...αχ και ΜΕ αρέ΄΄εέέέσουν (αυτο ειναι και σχολιο για τα καλοκαιρινα γιατι δεν θα χωράω...)

μαλλον πηγε ιγκογκνιτο:cool:. Αυτό με τα after eight τι μου το θυμισες...αχ και ΜΕ αρέ΄΄εέέέσουν (αυτο ειναι και σχολιο για τα καλοκαιρινα γιατι δεν θα χωράω...)
Κι εμένα με αρέεεεεεεεεσουν αλλά τώρα που μου θύμισες τα καλοκαιρινά λέω να κατέβω παραλία με το ποδήλατο να τελειώσω κανένα φιλμ...γιατί δε μας βλέπω να μπαινουμε φέτος...:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back