Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter ΖΗΝΑ
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:):)Καλημέρα, είναι μια όμορφη ημέρα, για βόλτα,,,για δουλειές σπιτιου,,,για να μάθει η Εβενίνα στο παιδί της πως να πηγαίνει μόνο του στο δωμάτιο μου,,,(κλασικά εικονογραφιμένα).:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα... Δευτέρα.. και έχει και Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα......

Πάλι θα σεληνιαστώ!!!!!!!!!!!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Έχω αναπλήρωση πρω πρωι και βαριεμαι...Το βράδυ πρέπει να πάω να κρεμάσω τις κορνίζες για τα εγκαίνια κα βαριέμαι επίσης...Ευτυχως την Τεταρτη ορκίζεται το έτερον ήμισι και θα μου έρθει!:)

Καλημέρα
Άντε σήμερα και αύριο ακόμα θα δουλεύω παλαβά ωράρια δηλ. ως 10.30 το βράδυ:(.
Αλλά απο Τετάρτη θα γυρίσω σε ανθρώπινες καταστάσεις:). Θα έχω χρόνο για γατούνινγκ, να κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος:up: να φάω σαν άνθρωπος και γενικά να κάνω πράγματα που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Καλημερα και καλή εβδομαδα!!! :D
ποπι μπραβο στον Πιτση!!!!:up: καλη συνεχεια στην αναρρωση σου
δρου μου ο μικρος πολυ ευαισθητουλης μωρε... σε λατρευεει τελικα!!!!:inlove::inlove:

Καλημέρα και καλή βδομάδα και απο μας!:hello:
Εδώ επικρατεί τρελή κατάσταση:blink:....ο γιόκας άρρωστος εδώ και 1 βδομάδα:/:....εγώ αγχωμένη με την εξεταστική.....η Ραίσα στον κόσμο της:whistle:....η Σίλβη στον δικό της και ο Φιντέλ να περιμένει τον οίστρο της:greycat:...α, υπάρχει και ο Κώστας που δουλεύει όλη μέρα...:|άσ΄τα να πάνε.....μπάχαλο:blink::blink::lol:

:hello:καλημέρα και απο εμένα,τώρα κάθε Δευτέρα θα δουλεύω απόγευμα και θα μπορώ να κάνω δουλειές όπως η εφορία που σήμερα (επειδή έκανα εγώ τη δήλωση):whistle:δεν τελείωσα,αλλα πήρα ένα καλάθι για τις γατούλες ούτε που συγκινηθηκαν:(

Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!!
Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!!
Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!!
Φιλάκια!!!!!!!

Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά

Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά

Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα :lol::lol::lol:

Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα :lol::lol::lol:

Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!!

Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!!:up::up::up:

Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! :rolleyes::rolleyes:

Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!!:up::up::up:

Πριν πόση ώρα;;;:hmm:....για να ξέρουμε:D:lol::lol::lol::lol::lol:

Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια:lol::lol: )

Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια:lol::lol: )

Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω:D:lol::lol::lol:

Πριν πόση ώρα;;;:hmm:....για να ξέρουμε:D:lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!!

Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!!:mad::mad:

Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια??

Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια??
Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι:
thmondaysgarfield.jpg
MJZ571.gif
ey_GarfieldHateMondaytbd_molly-1-vi.gif

Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι:
thmondaysgarfield.jpg
MJZ571.gif
Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε...

Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...:PΕλπίζω να το κόψουν.:(

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!!

Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!!:mad::mad:

Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back