Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καληνύχτα σε όλους...Φιλάκια και όνειρα γλυκά..Επίσης ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όποιον το δει το πρωί να έχετε μια ευχάριστη μέρα ΟΛΟΙ!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Κατερινα10 σου στέλνω και εγώ την πρώτη καλήμέρα σε σωστή ώρα της ημέρας και σας έυχομαι ένα καλό ΣΚ.......Να είστε όλες καλά .....:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κορίτσια!
Γύρισα απο Πράγα κια προσπαθω να βάλω τάξη. Ήταν ένα επεισοδιακό ταξίδι αν και τελικα περάσαμε καλα.
Στενοχωρήθηκα ομως γιατι βρήκα τον Ραουλ μου λίγο άσχημα. Πρώτη φορά έμενε μονος τοσο πολύ και αν και ερχοταν μια φιλη καθε μερα να τον δει, το τρίχωμά του ηταν βρώμικο και ειχε βγάλει και ενα δερματικο πάνω απο το ματι. :( Φάνηκε πολύ πεσμένος ψυχολογικα ο μικρος μου...

Σ'ημερα ομως τον βλέπω ήδη πολύ καλύτερα.

Τον καημένο τον Ραούλ...περαστικά του!:)

Γειά σου dru, μας έλειψες :)
Κρίμα ο Ραουλάκος σου...ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά...δωσ΄ του μπόλικα χαδάκια και φιλάκια και θα του περάσει σίγουρα...το αγόρι ήταν χωρίς τη μαμά του τόσες μέρες, φυσικα και θα είναι στενοχωρημένο!

Περαστικά στον Ραούλ σου τον καημενούλη είναι πολύ ευαίσθητος. Τουλάχιστων πέρασες καλά στο ταξίδι κ γέμισες τις μπαταρίες σου

Ναι, μωρε, ειναι δυνατός ο μικρός, τον βλέπω καλά σήμερα, επέστρεψε στο κλασικό του πρόγραμμα ηλιοθεραπείας και χουζουρέματος στο μπαλκόνι και έχει γίνει πάλι καθαρός και πουπουλένιος. :)

καλως μας ήρθες...αχ ακαρδη μητέρα είδες τι έπαθε ο αλλος ο (κρυφο)μαμακιας μολις νομισε οτι τον παρατησες;

Καλησπέρα,κλεφτά μπαίνω,Δωράκι το ποδί μετά τις εξετάσεις,ένα ένα κάθε φορά.Φιλιά πολλά

Και ναι έρχετε για τον Πρίγκιπα και την Τζίντζερ:up::up::up::up::up:

Μπράβο για το πόδι ΚΑΙ για τον Πρίγκηπα!:up:

Καλησπέρα,κλεφτά μπαίνω,Δωράκι το ποδί μετά τις εξετάσεις,ένα ένα κάθε φορά.Φιλιά πολλά

Και ναι έρχετε για τον Πρίγκιπα και την Τζίντζερ:up::up::up::up::up:

Πόπι μου χαίρομαι πολύ που σε βλέπω πάλι μέσα ελπίζω να εισαι καλά τώρα (αν και δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς τι έπαθες καλή μου????)

Ναι, μωρε, ειναι δυνατός ο μικρός, τον βλέπω καλά σήμερα, επέστρεψε στο κλασικό του πρόγραμμα ηλιοθεραπείας και χουζουρέματος στο μπαλκόνι και έχει γίνει πάλι καθαρός και πουπουλένιος. :)

Ντρουσίλια μου καλώς ήρθες βρε μας έλειψες!!!!! :up::up::up: Ελπίζω ότι όλα καλά θα πάνε με τον Ραουλάκο σου και θα συνέρθει γρήγορα καλά:up::up::up:

Ευχαριστω για την συμπαρασταση!
Προς το παρον παλευω να βγαλω ακρη με μαιλ και μηνυματα, ενας χαμος βρε παιδι μου! Δεν μπορεις να λειψεις 5 μερες και βρισκεις 1000 και μηνυματα στο Mycat! ειμαιστε πολυλογουδες τελικα! :lol:

Ευχαριστω για την συμπαρασταση!
Προς το παρον παλευω να βγαλω ακρη με μαιλ και μηνυματα, ενας χαμος βρε παιδι μου! Δεν μπορεις να λειψεις 5 μερες και βρισκεις 1000 και μηνυματα στο Mycat! ειμαιστε πολυλογουδες τελικα! :lol:

Μόνο 1000:blink::blink::blink: περίεργο:hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:

Δώρα μου, πριν από λίγες μέρες επιβεβαιώσαμε ότι η Αρήθα είναι θετική στον ιό της λευχαιμίας.:(
Γι' αυτό, είναι πολύ ευπαθής στις λοιμώξεις, παθαίνει με το παραμικρό. Τώρα έχει πάθει μια ουρολοίμωξη και γι' αυτό παίρνει αντιβίωση. Είμαστε στις 14 μέρες σήμερα και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα...

Αμάν..Πόσο λυπάμαι!!!!!!!!!!!!Κουράγιο Αρηθουλάκι!!!!

Τι έγινε ρε παιδιά..και ο Ραούλ προβληματάκι????Απαπα!!!Τι γίνεται..Είπα να διαβάσω σήμερα όλα τα μηνύματα και μου ήρθαν ξαφνικά...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΓΑΤΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ!!!!:)

Σςςςςςςςςςςςςςςς δεν είμαι εγώ,το ολόγραμμά μου κάθεται στον υπολογιστή.:lol::lol::lol::lol:Μη με μαρτυρήσεται!Εχουν κλειστεί στα δωμάτια τους και διαβάζουν.
Να παρακαλέσω κάποιον από τους υπεύθυνους του site να βάλει σε ένα θεματάκι τις ιστορίες του Αλητάκου και του Σιλβέστερ για να γράφω σε ένα τα νέα τους!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μια σε όλους σας και φιλάκια στα μουσουδάκια σας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,σε ολούς!
Να έχετε μία ευχάριστη ημέρα σας εύχομαι,και καλό..καφέ!!!
Αλοίμονο σε μερικούς πού δουλεύουν ΚΑΙ Κυριακή :( (βλεπ.εμένα)!!!!!!

Φιλιά!
Κατερίνα+Villys

Kαλημέρα και από εμένα λυπάμαι αυτές που δουλεύουν και σήμερα αλλά έτσι είναι καμία φορά η ζωή άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει.....:lol::lol::lol::lol::lol: Πόπι μου μου αρέσουν τα κλεφτά σου σαν ραντεβού στην εφηβεία μου κάνει:lol::lol::lol::lol: Καλημέρα!!!!!!

Καλημέρα!
Τσαγάκι και mycat πριν αρχίσουν οι μεσημερινές κοινωνικές συναναστροφές και μαθήματα. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back