Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:55 Η Raisa έγραψε: #13.241 30-05-08 08:55 ναί έχεις δίκιο σ΄αυτό ... γράφω Οντογένεση και Φυλογένεση...και την Τετάρτη γράφω 2 μαθήματα μαζί 1)Εκπ.Ατόμων με προβλ. όρασης και 2) Παιδεία &Νευροβιολογία των προικισμένων Ατόμων ουφ...και μόνο που έγραψα τους τίτλους κουράστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:59 Η popi έγραψε: #13.242 30-05-08 08:59 Καλημέρα! Raisa μου καλή επιτυχία μεσα από την καρδιά μου,μην ανχώνεσαι καλή μου τσαμπουκά θέλει,καιμια και έχω χάσει επεισόδια ο μικρός είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:09 Η elvenstar: #13.243 30-05-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναί έχεις δίκιο σ΄αυτό ... γράφω Οντογένεση και Φυλογένεση...και την Τετάρτη γράφω 2 μαθήματα μαζί 1)Εκπ.Ατόμων με προβλ. όρασης και 2) Παιδεία &Νευροβιολογία των προικισμένων Ατόμων ουφ...και μόνο που έγραψα τους τίτλους κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:09 Η Raisa έγραψε: #13.244 30-05-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα! Raisa μου καλή επιτυχία μεσα από την καρδιά μου,μην ανχώνεσαι καλή μου τσαμπουκά θέλει,καιμια και έχω χάσει επεισόδια ο μικρός είναι καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ποπι μου Ναι ο μικρός καλά είναι ...ε, καιρος ήταν μετά από 2 βδομάδες ... Εσείς τι κάνετε....τα γατούνια + παιδιά όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:11 Η Raisa έγραψε: #13.245 30-05-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Click για ανάπτυξη... Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.246 30-05-08 09:17 Raisa συμπάσχω μαζί σου. Εγώ δευτέρα παραδίδω το τελικό κείμενο της διπλωματικής μου. Καλημέρα κορίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η popi έγραψε: #13.247 30-05-08 09:18 Μια χαρά τα σκασμένα μου όλος ο αντρικός πληθυσμός του σπιτιού είναιγια να με παιδεύουν'Η που θα επικρατεί άκρα του ταφου σιωπή ή που θα γίνεται Ο χαμόςΑλλά μια αγκαλία που σε παίρνουν σε κάνει και τα ξεχνάς όλα. Το Αλητάκι απλά τους ανέχεται ή φευγει για κανένα παράθυρο που έχει σκιά και την αράζει,δεν φτάνει που τους δέχτηκε το κρεβάτι,μην παίρνουν περισσότερο αέρα Αντε να περάσει και ο Ιούνης να φυγει από όλους το ανχος καλή επιτυχία και σε σένα Ουρανία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:20 Η elvenstar: #13.248 30-05-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τα έχω περάσει κ εγώ κ δυστυχώς πολλές φορές, κ μεαγχώνουν τόσο πολύ οι εξετάσεις που διαβάζω ακόμα κ γι αυτές του αίματος Πάντως απ΄ όλες όσες έχω δώσει μέχρι στιγμής ένα πράγμα κατγάλαβα ότι αν δεν ήμουν αγχωμένη θα τα κατάφερνα πάρα πολύ καλύτερα, έχω κοπεί σε μαθήματα από αγχος το πιστεύεις; Γι αυτό λέω βαθιές αναπνοές κ ορμάς η ύλη ειναι συγκεκριμένη την έχεις διαβάσει όλη -ελπίζω- οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει τι θα κάνω αν μπει αυτό κ εκείνο άλλωστε αυτό είναι το καλό με τα θεωρητικά αν ξερεις τη βασική ιδέα κ με λίγο μπλα μπλα όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #13.249 30-05-08 09:27 Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναί έχεις δίκιο σ΄αυτό ... γράφω Οντογένεση και Φυλογένεση...και την Τετάρτη γράφω 2 μαθήματα μαζί 1)Εκπ.Ατόμων με προβλ. όρασης και 2) Παιδεία &Νευροβιολογία των προικισμένων Ατόμων ουφ...και μόνο που έγραψα τους τίτλους κουράστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:59 Η popi έγραψε: #13.242 30-05-08 08:59 Καλημέρα! Raisa μου καλή επιτυχία μεσα από την καρδιά μου,μην ανχώνεσαι καλή μου τσαμπουκά θέλει,καιμια και έχω χάσει επεισόδια ο μικρός είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:09 Η elvenstar: #13.243 30-05-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναί έχεις δίκιο σ΄αυτό ... γράφω Οντογένεση και Φυλογένεση...και την Τετάρτη γράφω 2 μαθήματα μαζί 1)Εκπ.Ατόμων με προβλ. όρασης και 2) Παιδεία &Νευροβιολογία των προικισμένων Ατόμων ουφ...και μόνο που έγραψα τους τίτλους κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:09 Η Raisa έγραψε: #13.244 30-05-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα! Raisa μου καλή επιτυχία μεσα από την καρδιά μου,μην ανχώνεσαι καλή μου τσαμπουκά θέλει,καιμια και έχω χάσει επεισόδια ο μικρός είναι καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ποπι μου Ναι ο μικρός καλά είναι ...ε, καιρος ήταν μετά από 2 βδομάδες ... Εσείς τι κάνετε....τα γατούνια + παιδιά όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:11 Η Raisa έγραψε: #13.245 30-05-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Click για ανάπτυξη... Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.246 30-05-08 09:17 Raisa συμπάσχω μαζί σου. Εγώ δευτέρα παραδίδω το τελικό κείμενο της διπλωματικής μου. Καλημέρα κορίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η popi έγραψε: #13.247 30-05-08 09:18 Μια χαρά τα σκασμένα μου όλος ο αντρικός πληθυσμός του σπιτιού είναιγια να με παιδεύουν'Η που θα επικρατεί άκρα του ταφου σιωπή ή που θα γίνεται Ο χαμόςΑλλά μια αγκαλία που σε παίρνουν σε κάνει και τα ξεχνάς όλα. Το Αλητάκι απλά τους ανέχεται ή φευγει για κανένα παράθυρο που έχει σκιά και την αράζει,δεν φτάνει που τους δέχτηκε το κρεβάτι,μην παίρνουν περισσότερο αέρα Αντε να περάσει και ο Ιούνης να φυγει από όλους το ανχος καλή επιτυχία και σε σένα Ουρανία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:20 Η elvenstar: #13.248 30-05-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τα έχω περάσει κ εγώ κ δυστυχώς πολλές φορές, κ μεαγχώνουν τόσο πολύ οι εξετάσεις που διαβάζω ακόμα κ γι αυτές του αίματος Πάντως απ΄ όλες όσες έχω δώσει μέχρι στιγμής ένα πράγμα κατγάλαβα ότι αν δεν ήμουν αγχωμένη θα τα κατάφερνα πάρα πολύ καλύτερα, έχω κοπεί σε μαθήματα από αγχος το πιστεύεις; Γι αυτό λέω βαθιές αναπνοές κ ορμάς η ύλη ειναι συγκεκριμένη την έχεις διαβάσει όλη -ελπίζω- οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει τι θα κάνω αν μπει αυτό κ εκείνο άλλωστε αυτό είναι το καλό με τα θεωρητικά αν ξερεις τη βασική ιδέα κ με λίγο μπλα μπλα όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #13.249 30-05-08 09:27 Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Raisa μου καλή επιτυχία μεσα από την καρδιά μου,μην ανχώνεσαι καλή μου τσαμπουκά θέλει,καιμια και έχω χάσει επεισόδια ο μικρός είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:09 Η elvenstar: #13.243 30-05-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναί έχεις δίκιο σ΄αυτό ... γράφω Οντογένεση και Φυλογένεση...και την Τετάρτη γράφω 2 μαθήματα μαζί 1)Εκπ.Ατόμων με προβλ. όρασης και 2) Παιδεία &Νευροβιολογία των προικισμένων Ατόμων ουφ...και μόνο που έγραψα τους τίτλους κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:09 Η Raisa έγραψε: #13.244 30-05-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα! Raisa μου καλή επιτυχία μεσα από την καρδιά μου,μην ανχώνεσαι καλή μου τσαμπουκά θέλει,καιμια και έχω χάσει επεισόδια ο μικρός είναι καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ποπι μου Ναι ο μικρός καλά είναι ...ε, καιρος ήταν μετά από 2 βδομάδες ... Εσείς τι κάνετε....τα γατούνια + παιδιά όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:11 Η Raisa έγραψε: #13.245 30-05-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Click για ανάπτυξη... Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.246 30-05-08 09:17 Raisa συμπάσχω μαζί σου. Εγώ δευτέρα παραδίδω το τελικό κείμενο της διπλωματικής μου. Καλημέρα κορίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η popi έγραψε: #13.247 30-05-08 09:18 Μια χαρά τα σκασμένα μου όλος ο αντρικός πληθυσμός του σπιτιού είναιγια να με παιδεύουν'Η που θα επικρατεί άκρα του ταφου σιωπή ή που θα γίνεται Ο χαμόςΑλλά μια αγκαλία που σε παίρνουν σε κάνει και τα ξεχνάς όλα. Το Αλητάκι απλά τους ανέχεται ή φευγει για κανένα παράθυρο που έχει σκιά και την αράζει,δεν φτάνει που τους δέχτηκε το κρεβάτι,μην παίρνουν περισσότερο αέρα Αντε να περάσει και ο Ιούνης να φυγει από όλους το ανχος καλή επιτυχία και σε σένα Ουρανία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:20 Η elvenstar: #13.248 30-05-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τα έχω περάσει κ εγώ κ δυστυχώς πολλές φορές, κ μεαγχώνουν τόσο πολύ οι εξετάσεις που διαβάζω ακόμα κ γι αυτές του αίματος Πάντως απ΄ όλες όσες έχω δώσει μέχρι στιγμής ένα πράγμα κατγάλαβα ότι αν δεν ήμουν αγχωμένη θα τα κατάφερνα πάρα πολύ καλύτερα, έχω κοπεί σε μαθήματα από αγχος το πιστεύεις; Γι αυτό λέω βαθιές αναπνοές κ ορμάς η ύλη ειναι συγκεκριμένη την έχεις διαβάσει όλη -ελπίζω- οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει τι θα κάνω αν μπει αυτό κ εκείνο άλλωστε αυτό είναι το καλό με τα θεωρητικά αν ξερεις τη βασική ιδέα κ με λίγο μπλα μπλα όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #13.249 30-05-08 09:27 Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναί έχεις δίκιο σ΄αυτό ... γράφω Οντογένεση και Φυλογένεση...και την Τετάρτη γράφω 2 μαθήματα μαζί 1)Εκπ.Ατόμων με προβλ. όρασης και 2) Παιδεία &Νευροβιολογία των προικισμένων Ατόμων ουφ...και μόνο που έγραψα τους τίτλους κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:09 Η Raisa έγραψε: #13.244 30-05-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα! Raisa μου καλή επιτυχία μεσα από την καρδιά μου,μην ανχώνεσαι καλή μου τσαμπουκά θέλει,καιμια και έχω χάσει επεισόδια ο μικρός είναι καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ποπι μου Ναι ο μικρός καλά είναι ...ε, καιρος ήταν μετά από 2 βδομάδες ... Εσείς τι κάνετε....τα γατούνια + παιδιά όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:11 Η Raisa έγραψε: #13.245 30-05-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Click για ανάπτυξη... Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.246 30-05-08 09:17 Raisa συμπάσχω μαζί σου. Εγώ δευτέρα παραδίδω το τελικό κείμενο της διπλωματικής μου. Καλημέρα κορίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η popi έγραψε: #13.247 30-05-08 09:18 Μια χαρά τα σκασμένα μου όλος ο αντρικός πληθυσμός του σπιτιού είναιγια να με παιδεύουν'Η που θα επικρατεί άκρα του ταφου σιωπή ή που θα γίνεται Ο χαμόςΑλλά μια αγκαλία που σε παίρνουν σε κάνει και τα ξεχνάς όλα. Το Αλητάκι απλά τους ανέχεται ή φευγει για κανένα παράθυρο που έχει σκιά και την αράζει,δεν φτάνει που τους δέχτηκε το κρεβάτι,μην παίρνουν περισσότερο αέρα Αντε να περάσει και ο Ιούνης να φυγει από όλους το ανχος καλή επιτυχία και σε σένα Ουρανία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:20 Η elvenstar: #13.248 30-05-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τα έχω περάσει κ εγώ κ δυστυχώς πολλές φορές, κ μεαγχώνουν τόσο πολύ οι εξετάσεις που διαβάζω ακόμα κ γι αυτές του αίματος Πάντως απ΄ όλες όσες έχω δώσει μέχρι στιγμής ένα πράγμα κατγάλαβα ότι αν δεν ήμουν αγχωμένη θα τα κατάφερνα πάρα πολύ καλύτερα, έχω κοπεί σε μαθήματα από αγχος το πιστεύεις; Γι αυτό λέω βαθιές αναπνοές κ ορμάς η ύλη ειναι συγκεκριμένη την έχεις διαβάσει όλη -ελπίζω- οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει τι θα κάνω αν μπει αυτό κ εκείνο άλλωστε αυτό είναι το καλό με τα θεωρητικά αν ξερεις τη βασική ιδέα κ με λίγο μπλα μπλα όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #13.249 30-05-08 09:27 Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα! Raisa μου καλή επιτυχία μεσα από την καρδιά μου,μην ανχώνεσαι καλή μου τσαμπουκά θέλει,καιμια και έχω χάσει επεισόδια ο μικρός είναι καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ποπι μου Ναι ο μικρός καλά είναι ...ε, καιρος ήταν μετά από 2 βδομάδες ... Εσείς τι κάνετε....τα γατούνια + παιδιά όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:11 Η Raisa έγραψε: #13.245 30-05-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Click για ανάπτυξη... Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.246 30-05-08 09:17 Raisa συμπάσχω μαζί σου. Εγώ δευτέρα παραδίδω το τελικό κείμενο της διπλωματικής μου. Καλημέρα κορίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η popi έγραψε: #13.247 30-05-08 09:18 Μια χαρά τα σκασμένα μου όλος ο αντρικός πληθυσμός του σπιτιού είναιγια να με παιδεύουν'Η που θα επικρατεί άκρα του ταφου σιωπή ή που θα γίνεται Ο χαμόςΑλλά μια αγκαλία που σε παίρνουν σε κάνει και τα ξεχνάς όλα. Το Αλητάκι απλά τους ανέχεται ή φευγει για κανένα παράθυρο που έχει σκιά και την αράζει,δεν φτάνει που τους δέχτηκε το κρεβάτι,μην παίρνουν περισσότερο αέρα Αντε να περάσει και ο Ιούνης να φυγει από όλους το ανχος καλή επιτυχία και σε σένα Ουρανία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:20 Η elvenstar: #13.248 30-05-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τα έχω περάσει κ εγώ κ δυστυχώς πολλές φορές, κ μεαγχώνουν τόσο πολύ οι εξετάσεις που διαβάζω ακόμα κ γι αυτές του αίματος Πάντως απ΄ όλες όσες έχω δώσει μέχρι στιγμής ένα πράγμα κατγάλαβα ότι αν δεν ήμουν αγχωμένη θα τα κατάφερνα πάρα πολύ καλύτερα, έχω κοπεί σε μαθήματα από αγχος το πιστεύεις; Γι αυτό λέω βαθιές αναπνοές κ ορμάς η ύλη ειναι συγκεκριμένη την έχεις διαβάσει όλη -ελπίζω- οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει τι θα κάνω αν μπει αυτό κ εκείνο άλλωστε αυτό είναι το καλό με τα θεωρητικά αν ξερεις τη βασική ιδέα κ με λίγο μπλα μπλα όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #13.249 30-05-08 09:27 Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εδώ κουράστηκα εγώ που τους διάβασα ψυχραιμία κ θετική σκέψη ε! και λίγο διάβασμα χρειάζεται κ όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε νέα σου τη δευτέρα να μας πεις πως τα πήγες, αν κ είμαι σίγουρη από τώρα ότι θα τα πας καλά Click για ανάπτυξη... Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.246 30-05-08 09:17 Raisa συμπάσχω μαζί σου. Εγώ δευτέρα παραδίδω το τελικό κείμενο της διπλωματικής μου. Καλημέρα κορίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η popi έγραψε: #13.247 30-05-08 09:18 Μια χαρά τα σκασμένα μου όλος ο αντρικός πληθυσμός του σπιτιού είναιγια να με παιδεύουν'Η που θα επικρατεί άκρα του ταφου σιωπή ή που θα γίνεται Ο χαμόςΑλλά μια αγκαλία που σε παίρνουν σε κάνει και τα ξεχνάς όλα. Το Αλητάκι απλά τους ανέχεται ή φευγει για κανένα παράθυρο που έχει σκιά και την αράζει,δεν φτάνει που τους δέχτηκε το κρεβάτι,μην παίρνουν περισσότερο αέρα Αντε να περάσει και ο Ιούνης να φυγει από όλους το ανχος καλή επιτυχία και σε σένα Ουρανία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:20 Η elvenstar: #13.248 30-05-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τα έχω περάσει κ εγώ κ δυστυχώς πολλές φορές, κ μεαγχώνουν τόσο πολύ οι εξετάσεις που διαβάζω ακόμα κ γι αυτές του αίματος Πάντως απ΄ όλες όσες έχω δώσει μέχρι στιγμής ένα πράγμα κατγάλαβα ότι αν δεν ήμουν αγχωμένη θα τα κατάφερνα πάρα πολύ καλύτερα, έχω κοπεί σε μαθήματα από αγχος το πιστεύεις; Γι αυτό λέω βαθιές αναπνοές κ ορμάς η ύλη ειναι συγκεκριμένη την έχεις διαβάσει όλη -ελπίζω- οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει τι θα κάνω αν μπει αυτό κ εκείνο άλλωστε αυτό είναι το καλό με τα θεωρητικά αν ξερεις τη βασική ιδέα κ με λίγο μπλα μπλα όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #13.249 30-05-08 09:27 Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Raisa συμπάσχω μαζί σου. Εγώ δευτέρα παραδίδω το τελικό κείμενο της διπλωματικής μου. Καλημέρα κορίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η popi έγραψε: #13.247 30-05-08 09:18 Μια χαρά τα σκασμένα μου όλος ο αντρικός πληθυσμός του σπιτιού είναιγια να με παιδεύουν'Η που θα επικρατεί άκρα του ταφου σιωπή ή που θα γίνεται Ο χαμόςΑλλά μια αγκαλία που σε παίρνουν σε κάνει και τα ξεχνάς όλα. Το Αλητάκι απλά τους ανέχεται ή φευγει για κανένα παράθυρο που έχει σκιά και την αράζει,δεν φτάνει που τους δέχτηκε το κρεβάτι,μην παίρνουν περισσότερο αέρα Αντε να περάσει και ο Ιούνης να φυγει από όλους το ανχος καλή επιτυχία και σε σένα Ουρανία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:20 Η elvenstar: #13.248 30-05-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τα έχω περάσει κ εγώ κ δυστυχώς πολλές φορές, κ μεαγχώνουν τόσο πολύ οι εξετάσεις που διαβάζω ακόμα κ γι αυτές του αίματος Πάντως απ΄ όλες όσες έχω δώσει μέχρι στιγμής ένα πράγμα κατγάλαβα ότι αν δεν ήμουν αγχωμένη θα τα κατάφερνα πάρα πολύ καλύτερα, έχω κοπεί σε μαθήματα από αγχος το πιστεύεις; Γι αυτό λέω βαθιές αναπνοές κ ορμάς η ύλη ειναι συγκεκριμένη την έχεις διαβάσει όλη -ελπίζω- οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει τι θα κάνω αν μπει αυτό κ εκείνο άλλωστε αυτό είναι το καλό με τα θεωρητικά αν ξερεις τη βασική ιδέα κ με λίγο μπλα μπλα όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #13.249 30-05-08 09:27 Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρά τα σκασμένα μου όλος ο αντρικός πληθυσμός του σπιτιού είναιγια να με παιδεύουν'Η που θα επικρατεί άκρα του ταφου σιωπή ή που θα γίνεται Ο χαμόςΑλλά μια αγκαλία που σε παίρνουν σε κάνει και τα ξεχνάς όλα. Το Αλητάκι απλά τους ανέχεται ή φευγει για κανένα παράθυρο που έχει σκιά και την αράζει,δεν φτάνει που τους δέχτηκε το κρεβάτι,μην παίρνουν περισσότερο αέρα Αντε να περάσει και ο Ιούνης να φυγει από όλους το ανχος καλή επιτυχία και σε σένα Ουρανία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:20 Η elvenstar: #13.248 30-05-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τα έχω περάσει κ εγώ κ δυστυχώς πολλές φορές, κ μεαγχώνουν τόσο πολύ οι εξετάσεις που διαβάζω ακόμα κ γι αυτές του αίματος Πάντως απ΄ όλες όσες έχω δώσει μέχρι στιγμής ένα πράγμα κατγάλαβα ότι αν δεν ήμουν αγχωμένη θα τα κατάφερνα πάρα πολύ καλύτερα, έχω κοπεί σε μαθήματα από αγχος το πιστεύεις; Γι αυτό λέω βαθιές αναπνοές κ ορμάς η ύλη ειναι συγκεκριμένη την έχεις διαβάσει όλη -ελπίζω- οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει τι θα κάνω αν μπει αυτό κ εκείνο άλλωστε αυτό είναι το καλό με τα θεωρητικά αν ξερεις τη βασική ιδέα κ με λίγο μπλα μπλα όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #13.249 30-05-08 09:27 Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πού να δεις και τα βιβλία τόμοι ολόκληροι :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τα έχω περάσει κ εγώ κ δυστυχώς πολλές φορές, κ μεαγχώνουν τόσο πολύ οι εξετάσεις που διαβάζω ακόμα κ γι αυτές του αίματος Πάντως απ΄ όλες όσες έχω δώσει μέχρι στιγμής ένα πράγμα κατγάλαβα ότι αν δεν ήμουν αγχωμένη θα τα κατάφερνα πάρα πολύ καλύτερα, έχω κοπεί σε μαθήματα από αγχος το πιστεύεις; Γι αυτό λέω βαθιές αναπνοές κ ορμάς η ύλη ειναι συγκεκριμένη την έχεις διαβάσει όλη -ελπίζω- οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει τι θα κάνω αν μπει αυτό κ εκείνο άλλωστε αυτό είναι το καλό με τα θεωρητικά αν ξερεις τη βασική ιδέα κ με λίγο μπλα μπλα όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #13.249 30-05-08 09:27 Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κορίτσια , έχετε δίκιο....δεν θέλει άγχος! Και με την δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Ουρανία ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε σένα!!! Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:31 Η μαγισσα έγραψε: #13.250 30-05-08 09:31 καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε εγώ πρίν από την τρελή μέρα που θα έχω και σήμερα σας έυχομε να είστε καλά όλες σας και καλή επιτυχία στην raisa μας που έχει μπροστά της τα δύσκολα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η elvenstar: #13.251 30-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αλήθεια sli8erin, εσύ τι σπούδασες??? Click για ανάπτυξη... Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Raisa έγραψε: #13.252 30-05-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στατιστική -Πληροφορική, αλλά κυνηγούσα κ σεμινάρια, όπως για DTP σελιδοποήση κλπ, κ τώρα το σκέφτομαι για μια ακόμη σχολή, αλλά είμαι ακόμα στη σκέψη Click για ανάπτυξη... Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #13.253 30-05-08 09:55 Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η elvenstar: #13.254 30-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα....μαθηματικό μυαλό!!!!!!! Για τη 2 σχολή μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....μόνο καλό μπορεί να είναι !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει, άλλωστε γκρινιάζω για τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια ειναι ότι με κρατάνε "ζωντανή" λόγο έντασης Θα το ψάξω λίγο το καλοκαίρι να δω τι κ που κ ίσως την επόμενη εξεταστική να την δίνουμε μαζί Ουρανία καλή επιτυχία και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #13.255 30-05-08 09:59 Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.256 30-05-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αλικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η NiaR έγραψε: #13.257 30-05-08 10:17 Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλη σας μερα.... κουραγιο το ΣΚ ειναι προ των πυλών καλη επιτυχια στα κοριτσια που δινουν εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #13.258 30-05-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa Μη μασας,είσαι αστέρι εσύ δε σε φοβάμαι!Όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος να πας μόνο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ραΐσα και Ράνια, καλή σας επιτυχία και όχι άγχος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η rose94 έγραψε: #13.259 30-05-08 13:35 καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 661 662 663 664 665 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 663 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλησπέρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Desdemona: #13.260 30-05-08 13:50 Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa και Ράνια, καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.