julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η julia έγραψε: #13.221 28-05-08 12:03 ΟΚ. το αποθήκευσα το μήνυμα για ντοκουμέντο!!!! και Β) να βάλεις ματάκι επειγόντως .... κυκλοφορούν πολλές κακές ματιές και ζήλιες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #13.222 28-05-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΟΚ. το αποθήκευσα το μήνυμα για ντοκουμέντο!!!! και Β) να βάλεις ματάκι επειγόντως .... κυκλοφορούν πολλές κακές ματιές και ζήλιες..... Click για ανάπτυξη... Η κακία, julia μου, είναι μπούμερανγκ και επιστρέφει στο σημείο από όπου προήλθε. Δεν μας τρομάζουν εμάς αυτά, αυτό δα έλειπε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #13.223 28-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Click για ανάπτυξη... Ξέρουν τι κάνουν αυτά!! Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η stellak έγραψε: #13.224 28-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξέρουν τι κάνουν αυτά!! Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει... Click για ανάπτυξη... Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η julia έγραψε: #13.225 28-05-08 13:53 πως την έσπασαν δηλαδή?? την έριξαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.226 28-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Click για ανάπτυξη... Εμένα ο άτακτος Αιμίλιος έχει εντοπίσει τα σημεία που μπορεί να ξύσει τα νυχάκια του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έχει΄κάνει εμένα υστερικιά. Συν ότι κάθε μέρα σηκώνω και τις κουρτίνες γιατί τις έχει εντοπίσει και αυτές. Μεγάλο πρόβλημα αν δεν μου την πουν και την βγάλω καθαρή μέχρι το τέλος της σαιζόν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η popi έγραψε: #13.227 28-05-08 17:30 Αγάπες μου όλες καλά;Μου είχαν επιβάλει άγριο αποκλεισμό από όλα Με αρκετή μουρμούρα να,μαι. Χειμώνα,δεν το θέλω το καλοκαίρι!Θα πάρω και τον Πιτσάκο που υποφέρει το μικρό μου και θα φύγουμε για παγετώνες,ότι έχουμε αφήσει τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 21:45 Η Havana έγραψε: #13.228 28-05-08 21:45 γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα..... αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα... γατοπαραδεισε τι κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η NiaR έγραψε: #13.229 29-05-08 11:02 καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΚ. το αποθήκευσα το μήνυμα για ντοκουμέντο!!!! και Β) να βάλεις ματάκι επειγόντως .... κυκλοφορούν πολλές κακές ματιές και ζήλιες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #13.222 28-05-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΟΚ. το αποθήκευσα το μήνυμα για ντοκουμέντο!!!! και Β) να βάλεις ματάκι επειγόντως .... κυκλοφορούν πολλές κακές ματιές και ζήλιες..... Click για ανάπτυξη... Η κακία, julia μου, είναι μπούμερανγκ και επιστρέφει στο σημείο από όπου προήλθε. Δεν μας τρομάζουν εμάς αυτά, αυτό δα έλειπε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #13.223 28-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Click για ανάπτυξη... Ξέρουν τι κάνουν αυτά!! Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η stellak έγραψε: #13.224 28-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξέρουν τι κάνουν αυτά!! Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει... Click για ανάπτυξη... Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η julia έγραψε: #13.225 28-05-08 13:53 πως την έσπασαν δηλαδή?? την έριξαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.226 28-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Click για ανάπτυξη... Εμένα ο άτακτος Αιμίλιος έχει εντοπίσει τα σημεία που μπορεί να ξύσει τα νυχάκια του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έχει΄κάνει εμένα υστερικιά. Συν ότι κάθε μέρα σηκώνω και τις κουρτίνες γιατί τις έχει εντοπίσει και αυτές. Μεγάλο πρόβλημα αν δεν μου την πουν και την βγάλω καθαρή μέχρι το τέλος της σαιζόν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η popi έγραψε: #13.227 28-05-08 17:30 Αγάπες μου όλες καλά;Μου είχαν επιβάλει άγριο αποκλεισμό από όλα Με αρκετή μουρμούρα να,μαι. Χειμώνα,δεν το θέλω το καλοκαίρι!Θα πάρω και τον Πιτσάκο που υποφέρει το μικρό μου και θα φύγουμε για παγετώνες,ότι έχουμε αφήσει τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 21:45 Η Havana έγραψε: #13.228 28-05-08 21:45 γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα..... αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα... γατοπαραδεισε τι κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η NiaR έγραψε: #13.229 29-05-08 11:02 καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: ΟΚ. το αποθήκευσα το μήνυμα για ντοκουμέντο!!!! και Β) να βάλεις ματάκι επειγόντως .... κυκλοφορούν πολλές κακές ματιές και ζήλιες..... Click για ανάπτυξη... Η κακία, julia μου, είναι μπούμερανγκ και επιστρέφει στο σημείο από όπου προήλθε. Δεν μας τρομάζουν εμάς αυτά, αυτό δα έλειπε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #13.223 28-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Click για ανάπτυξη... Ξέρουν τι κάνουν αυτά!! Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η stellak έγραψε: #13.224 28-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξέρουν τι κάνουν αυτά!! Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει... Click για ανάπτυξη... Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η julia έγραψε: #13.225 28-05-08 13:53 πως την έσπασαν δηλαδή?? την έριξαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.226 28-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Click για ανάπτυξη... Εμένα ο άτακτος Αιμίλιος έχει εντοπίσει τα σημεία που μπορεί να ξύσει τα νυχάκια του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έχει΄κάνει εμένα υστερικιά. Συν ότι κάθε μέρα σηκώνω και τις κουρτίνες γιατί τις έχει εντοπίσει και αυτές. Μεγάλο πρόβλημα αν δεν μου την πουν και την βγάλω καθαρή μέχρι το τέλος της σαιζόν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η popi έγραψε: #13.227 28-05-08 17:30 Αγάπες μου όλες καλά;Μου είχαν επιβάλει άγριο αποκλεισμό από όλα Με αρκετή μουρμούρα να,μαι. Χειμώνα,δεν το θέλω το καλοκαίρι!Θα πάρω και τον Πιτσάκο που υποφέρει το μικρό μου και θα φύγουμε για παγετώνες,ότι έχουμε αφήσει τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 21:45 Η Havana έγραψε: #13.228 28-05-08 21:45 γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα..... αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα... γατοπαραδεισε τι κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η NiaR έγραψε: #13.229 29-05-08 11:02 καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Click για ανάπτυξη... Ξέρουν τι κάνουν αυτά!! Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η stellak έγραψε: #13.224 28-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξέρουν τι κάνουν αυτά!! Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει... Click για ανάπτυξη... Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η julia έγραψε: #13.225 28-05-08 13:53 πως την έσπασαν δηλαδή?? την έριξαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.226 28-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Click για ανάπτυξη... Εμένα ο άτακτος Αιμίλιος έχει εντοπίσει τα σημεία που μπορεί να ξύσει τα νυχάκια του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έχει΄κάνει εμένα υστερικιά. Συν ότι κάθε μέρα σηκώνω και τις κουρτίνες γιατί τις έχει εντοπίσει και αυτές. Μεγάλο πρόβλημα αν δεν μου την πουν και την βγάλω καθαρή μέχρι το τέλος της σαιζόν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η popi έγραψε: #13.227 28-05-08 17:30 Αγάπες μου όλες καλά;Μου είχαν επιβάλει άγριο αποκλεισμό από όλα Με αρκετή μουρμούρα να,μαι. Χειμώνα,δεν το θέλω το καλοκαίρι!Θα πάρω και τον Πιτσάκο που υποφέρει το μικρό μου και θα φύγουμε για παγετώνες,ότι έχουμε αφήσει τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 21:45 Η Havana έγραψε: #13.228 28-05-08 21:45 γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα..... αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα... γατοπαραδεισε τι κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η NiaR έγραψε: #13.229 29-05-08 11:02 καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξέρουν τι κάνουν αυτά!! Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει... Click για ανάπτυξη... Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η julia έγραψε: #13.225 28-05-08 13:53 πως την έσπασαν δηλαδή?? την έριξαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.226 28-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Click για ανάπτυξη... Εμένα ο άτακτος Αιμίλιος έχει εντοπίσει τα σημεία που μπορεί να ξύσει τα νυχάκια του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έχει΄κάνει εμένα υστερικιά. Συν ότι κάθε μέρα σηκώνω και τις κουρτίνες γιατί τις έχει εντοπίσει και αυτές. Μεγάλο πρόβλημα αν δεν μου την πουν και την βγάλω καθαρή μέχρι το τέλος της σαιζόν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η popi έγραψε: #13.227 28-05-08 17:30 Αγάπες μου όλες καλά;Μου είχαν επιβάλει άγριο αποκλεισμό από όλα Με αρκετή μουρμούρα να,μαι. Χειμώνα,δεν το θέλω το καλοκαίρι!Θα πάρω και τον Πιτσάκο που υποφέρει το μικρό μου και θα φύγουμε για παγετώνες,ότι έχουμε αφήσει τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 21:45 Η Havana έγραψε: #13.228 28-05-08 21:45 γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα..... αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα... γατοπαραδεισε τι κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η NiaR έγραψε: #13.229 29-05-08 11:02 καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πως την έσπασαν δηλαδή?? την έριξαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.226 28-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Click για ανάπτυξη... Εμένα ο άτακτος Αιμίλιος έχει εντοπίσει τα σημεία που μπορεί να ξύσει τα νυχάκια του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έχει΄κάνει εμένα υστερικιά. Συν ότι κάθε μέρα σηκώνω και τις κουρτίνες γιατί τις έχει εντοπίσει και αυτές. Μεγάλο πρόβλημα αν δεν μου την πουν και την βγάλω καθαρή μέχρι το τέλος της σαιζόν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η popi έγραψε: #13.227 28-05-08 17:30 Αγάπες μου όλες καλά;Μου είχαν επιβάλει άγριο αποκλεισμό από όλα Με αρκετή μουρμούρα να,μαι. Χειμώνα,δεν το θέλω το καλοκαίρι!Θα πάρω και τον Πιτσάκο που υποφέρει το μικρό μου και θα φύγουμε για παγετώνες,ότι έχουμε αφήσει τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 21:45 Η Havana έγραψε: #13.228 28-05-08 21:45 γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα..... αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα... γατοπαραδεισε τι κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η NiaR έγραψε: #13.229 29-05-08 11:02 καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα) Click για ανάπτυξη... Εμένα ο άτακτος Αιμίλιος έχει εντοπίσει τα σημεία που μπορεί να ξύσει τα νυχάκια του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έχει΄κάνει εμένα υστερικιά. Συν ότι κάθε μέρα σηκώνω και τις κουρτίνες γιατί τις έχει εντοπίσει και αυτές. Μεγάλο πρόβλημα αν δεν μου την πουν και την βγάλω καθαρή μέχρι το τέλος της σαιζόν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η popi έγραψε: #13.227 28-05-08 17:30 Αγάπες μου όλες καλά;Μου είχαν επιβάλει άγριο αποκλεισμό από όλα Με αρκετή μουρμούρα να,μαι. Χειμώνα,δεν το θέλω το καλοκαίρι!Θα πάρω και τον Πιτσάκο που υποφέρει το μικρό μου και θα φύγουμε για παγετώνες,ότι έχουμε αφήσει τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 21:45 Η Havana έγραψε: #13.228 28-05-08 21:45 γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα..... αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα... γατοπαραδεισε τι κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η NiaR έγραψε: #13.229 29-05-08 11:02 καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγάπες μου όλες καλά;Μου είχαν επιβάλει άγριο αποκλεισμό από όλα Με αρκετή μουρμούρα να,μαι. Χειμώνα,δεν το θέλω το καλοκαίρι!Θα πάρω και τον Πιτσάκο που υποφέρει το μικρό μου και θα φύγουμε για παγετώνες,ότι έχουμε αφήσει τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 21:45 Η Havana έγραψε: #13.228 28-05-08 21:45 γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα..... αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα... γατοπαραδεισε τι κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η NiaR έγραψε: #13.229 29-05-08 11:02 καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα..... αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα... γατοπαραδεισε τι κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η NiaR έγραψε: #13.229 29-05-08 11:02 καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #13.230 29-05-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλημερα νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια... Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές..... Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο.... Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η georgia alex: #13.231 29-05-08 11:10 Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η μαγισσα έγραψε: #13.232 29-05-08 12:16 Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:27 Η NiaR έγραψε: #13.233 29-05-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή????? Click για ανάπτυξη... Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η μαγισσα έγραψε: #13.234 29-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #13.235 29-05-08 12:45 Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.236 29-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Click για ανάπτυξη... Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.237 30-05-08 07:32 Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα στην γατοπαρέα!!! Παρασκευή σήμερα....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:33 Η elvenstar: #13.238 30-05-08 08:33 Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:37 Η Raisa έγραψε: #13.239 30-05-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 660 661 662 663 664 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 662 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 08:42 Η elvenstar: #13.240 30-05-08 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ καλή μου....άντε να δούμε τι θα δούμε Click για ανάπτυξη... Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.