Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το ξέρω πως με αγαπάτε κι εγώ το ίδιο,αλλά είμαι παραπονιάρα,όχι γκρινιάρα:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τις υγείες σας! Τις τρώτε κιόλας; Γιατί εμείς ένα ορεκτικό το παίρνουμε!
Ευχαριστούμε!Όχι δεν τις τρώμε,αλλά τις βασανίζουμε μέχρι τελευταίου ζουζουνίσματος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρω πως με αγαπάτε κι εγώ το ίδιο,αλλά είμαι παραπονιάρα,όχι γκρινιάρα:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημέρα παραπονιάρα Πόπι!!!Καλό μήνα!

Επέτειος 10 χρόνων!

Σήμερα κλείνουν ακριβώς 10 χρόνια από τότε που πήρα την Άσπρη μου! Ήταν 1 Ιουνίου 1998, Σάββατο, τριήμερο του Αγ. Πνεύματος τότε! :inlove:
Η Άσπρη και οι 3 αδερφές της ήταν 1-2 ημερών, με μάτια κλειστά και τον ομφάλιο λώρο ακόμα "χλωρό". Βρέθηκαν πεταμένες στα σκουπίδια!

Συνημμένα

• 070828_2247.jpg
    070828_2247.jpg
    75 KB · Εμφανίσεις: 7
Χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα!:)

Χρόνια της πολλά της Ααπρούλας,να είναι πάντα γερή,χωρίς άλλες λαχτάρες

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι το ίδιο για τα δικά σας γατιά. Το γιορτάσαμε. Για πρωινό τους έδωσα από μια φέτα ζαμπόν γαλοπούλας, το αγαπημένο της Άσπρης! :D

Σήμερα κλείνουν ακριβώς 10 χρόνια από τότε που πήρα την Άσπρη μου! Ήταν 1 Ιουνίου 1998, Σάββατο, τριήμερο του Αγ. Πνεύματος τότε! :inlove:
Η Άσπρη και οι 3 αδερφές της ήταν 1-2 ημερών, με μάτια κλειστά και τον ομφάλιο λώρο ακόμα "χλωρό". Βρέθηκαν πεταμένες στα σκουπίδια!

Και να που η ζωη καμια φορα χαμογελαει με ενα πολυ πλατυ χαμογελο:up: Ζωιτσα μου σας ευχομαι πολλα,πολλα ακομη ευτυχισμενα χρονια μαζι:DΤα αλλα αδερφακια της καταφεραν να επιζησουν:hmm:

Χρόνια πολλά στην ασπρούλα....και πολλά φιλάκια στη μυτούλα της!!!:up::up::up:
Και να της δώσεις ακόμα μια φέτα γαλοπούλα από μένα!:D

Και να που η ζωη καμια φορα χαμογελαει με ενα πολυ πλατυ χαμογελο:up: Ζωιτσα μου σας ευχομαι πολλα,πολλα ακομη ευτυχισμενα χρονια μαζι:DΤα αλλα αδερφακια της καταφεραν να επιζησουν:hmm:
Η μία πέθανε λίγο μετά, αλλά ο κτηνίατρος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο αρρώστιας και είπε πως μάλλον ήταν εξασθενημένο και θα πέθαινε ακόμα και με τη μάνα του αν ήταν. :(
Τα άλλα δύο επέζησαν πανηγυρικά :D και τον Σεπτέμβριο αποκαταστάθηκαν δεόντως. Τη μία (παρατσούκλι: "Κοάλα" λόγω μαύρου χρώματος στη μύτη!) την πήρε μια οικογένεια ψαράδων στην Επανωμή, όπου παππούς και εγγόνια είχαν τρέλα με τις γάτες. Την άλλη, την "Όμορφη", την έδωσε μια φίλη μου σε οικογένεια επίσης γατόφιλη. Και την Άσπρη την κρατήσαμε εγώ και η Ραουράουα! :inlove:

ΥΓ έχω την εντύπωση ότι αυτά δεν έπρεπε να τα γράψω εδώ... Μήπως πρέπει να ανοίξω θέμα (και σχετικό φωτορεπορτάζ) στο "Οι γάτες μου";;;;

Η μία πέθανε λίγο μετά, αλλά ο κτηνίατρος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο αρρώστιας και είπε πως μάλλον ήταν εξασθενημένο και θα πέθαινε ακόμα και με τη μάνα του αν ήταν. :(
Τα άλλα δύο επέζησαν πανηγυρικά :D και τον Σεπτέμβριο αποκαταστάθηκαν δεόντως. Τη μία (παρατσούκλι: "Κοάλα" λόγω μαύρου χρώματος στη μύτη!) την πήρε μια οικογένεια ψαράδων στην Επανωμή, όπου παππούς και εγγόνια είχαν τρέλα με τις γάτες. Την άλλη, την "Όμορφη", την έδωσε μια φίλη μου σε οικογένεια επίσης γατόφιλη. Και την Άσπρη την κρατήσαμε εγώ και η Ραουράουα! :inlove:

ΥΓ έχω την εντύπωση ότι αυτά δεν έπρεπε να τα γράψω εδώ... Μήπως πρέπει να ανοίξω θέμα (και σχετικό φωτορεπορτάζ) στο "Οι γάτες μου";;;;

Μα και βέβαια αυτό πρέπει να κάνεις και να σου ζήσει η μικρούλα σου τι μικρούλα μια χαρά μεγάλη γατα είναι αλλά λεεεεεεμε τώρα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα και καλή βδομάδα.:) Πώς πάνε τα κέφια παιδιά?
Εφτασε η ώρα της αλήθειας....:greycat:

Καλημερα,καλημερα!!!Καλο μηνα σε ολους!!!:)Ξεπατωθηκα στις δουλειες του σπιτιου χθες κ απ'την υπερενταση δε μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ..:(Παλι στις 2 κοιμηθηκα,κλαψ!:/:Νυσταζωωω...!:P

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Raisa είπαμε,όχι άγχος,κι όλα θα πάνε καλά.Georgia καλωσόρισες στο κλαμπ,κι εγω της αϋπνιας είμαι,και χτες κοιμήθηκα 4...

Georgia καλωσόρισες στο κλαμπ,κι εγω της αϋπνιας είμαι,και χτες κοιμήθηκα 4...
Καλημερα!Α,εσυ εισαι καλυτερη!:cool:Αχ,αυτο το καλοκαιρι..Που να κοιμηθεις οταν εχει τοσο ωραιες βραδιες..Ξεμυαλιζομαι κ εγω...:P

Καλημερα καλη βδομαδα,Γιωργια και Δωρα,καλως ηρθατε στο κλαμπ της αυπνιας
Νικολέτα δεν φοβομαστε τίποτα,γερά γερα με τσαμπουκά.
Ελατε ολοι τωρα θετικη ενεργεια στη Raisa.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Μονο καλη δεν προβλεπεται η κ....μερα σημερα :mad:

Νικολέτα δεν φοβομαστε τίποτα,γερά γερα με τσαμπουκά.
Ελατε ολοι τωρα θετικη ενεργεια στη Raisa.:inlove::inlove::inlove:

Πόπι μου φιλάκια πολλά:inlove::inlove:....με σας τις γκιόσσες(το γραψα σωστά?):confused: όλα καλά θα πάνε....το ξέρω:up::up:

Μονο καλη δεν προβλεπεται η κ....μερα σημερα :mad:
Καλημερα NiaR μου,γιατι;;:happy:

Καλημερα Γεωργια...
γιατι μου ετυχαν 10 στραβα και αντε να βρω μαστορες να ερθουν σπιτι απογευματινες ωρες να τα διορθωσουν...ασε που δεν εχω πληρωθει ακομα... ουφφφφφφφφφ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back