Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.361 03-06-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: :cry::cry::cry: μη θιγεται τετοια θεματααααααα ... Εγω ποτε θα γινω αδυνατη????????????? Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς καθόλου......ΕΙΣΑΙ αδύνατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η Μυρτω4038: #13.362 03-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: :cry::cry::cry: μη θιγεται τετοια θεματααααααα ... Εγω ποτε θα γινω αδυνατη????????????? Click για ανάπτυξη... Κλαιν και οι χηρες κλαινκαι οι παντρεμενες Αμα μιλας εσυ που εισαι τοσο λεπτουλα εμεις δηλαδη τι πρεπει να κανουμε? Να φουνταρουμε στον Θερμαικο? Υ.Γ Νανσουλα πηρες τα μαιλ που σου στειλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:43 Η georgia alex: #13.363 03-06-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλησπερα σε ολους! Αν ξερει κανεις καμμια καλη διαιτα/διατροφη ΑΛΛΑ, οχι πολυ αυστηρη (καθοτι ειμαστε και μερακλήδες) και οχι πολυ ακριβη (ας πουμε μην πρεπει να βρω κουκουτσια αβοκαντο) ας μου την πει...κανενα 5 κιλο αν εχανα θα ημουν ευτυχης.... Υ.Γ. επισης γνωρίζω οτι η καλύτερη διαιτα ειναι να το ράψω αλλα που αυτοσυγκρατηση... Click για ανάπτυξη... Nota,μην ακους τη Raisa..Βρε,δε ντρεπεστε να κοροιδευετε το κοριτσι;;Εεε;;Βασικα πρεπει να κανεις αυτα που λενε ολοι (μα ολοι οι διατροφολογοι:5 γευματα τη μερα,πολυ νερο,οχι ζαχαρη,οχι λιπαρα,οχι τηγανητα,ασκηση μπλα..μπλα..Επισης υπαρχουν οι χημικες διαιτες,π.χ.:3 μερες κοτοπουλο,3 μερες ψαρι κτλ τις οποιες δε στις συστηνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,γιατι ειχα βρει κακο μπελα παλιοτερα..Εγω εχω τον ιδανικο τροπο για να σου κοπει η ορεξη:ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Η RedCat έγραψε: #13.364 03-06-08 13:46 εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η georgia alex: #13.365 03-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ουπς!!Επεσα στην περιπτωση..Εμμ..αφου δε μπορεις να χωρισεις ,τοτε κανε διαιτα!Παντως το ιδανικο ειναι να βρεις μια φιλη που θελει να κανει κ εκεινη διαιτα,οποτε η μια θα στηριζει την αλλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η NiaR έγραψε: #13.366 03-06-08 14:06 Νικουλα μου οχι δεν πηρα τιποτα.... ειχε συννημενο παστιτσιο και αργει λες να το φορτωσει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #13.367 03-06-08 14:34 Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #13.368 03-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Η Desdemona: #13.369 03-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: :cry::cry::cry: μη θιγεται τετοια θεματααααααα ... Εγω ποτε θα γινω αδυνατη????????????? Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς καθόλου......ΕΙΣΑΙ αδύνατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η Μυρτω4038: #13.362 03-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: :cry::cry::cry: μη θιγεται τετοια θεματααααααα ... Εγω ποτε θα γινω αδυνατη????????????? Click για ανάπτυξη... Κλαιν και οι χηρες κλαινκαι οι παντρεμενες Αμα μιλας εσυ που εισαι τοσο λεπτουλα εμεις δηλαδη τι πρεπει να κανουμε? Να φουνταρουμε στον Θερμαικο? Υ.Γ Νανσουλα πηρες τα μαιλ που σου στειλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:43 Η georgia alex: #13.363 03-06-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλησπερα σε ολους! Αν ξερει κανεις καμμια καλη διαιτα/διατροφη ΑΛΛΑ, οχι πολυ αυστηρη (καθοτι ειμαστε και μερακλήδες) και οχι πολυ ακριβη (ας πουμε μην πρεπει να βρω κουκουτσια αβοκαντο) ας μου την πει...κανενα 5 κιλο αν εχανα θα ημουν ευτυχης.... Υ.Γ. επισης γνωρίζω οτι η καλύτερη διαιτα ειναι να το ράψω αλλα που αυτοσυγκρατηση... Click για ανάπτυξη... Nota,μην ακους τη Raisa..Βρε,δε ντρεπεστε να κοροιδευετε το κοριτσι;;Εεε;;Βασικα πρεπει να κανεις αυτα που λενε ολοι (μα ολοι οι διατροφολογοι:5 γευματα τη μερα,πολυ νερο,οχι ζαχαρη,οχι λιπαρα,οχι τηγανητα,ασκηση μπλα..μπλα..Επισης υπαρχουν οι χημικες διαιτες,π.χ.:3 μερες κοτοπουλο,3 μερες ψαρι κτλ τις οποιες δε στις συστηνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,γιατι ειχα βρει κακο μπελα παλιοτερα..Εγω εχω τον ιδανικο τροπο για να σου κοπει η ορεξη:ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Η RedCat έγραψε: #13.364 03-06-08 13:46 εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η georgia alex: #13.365 03-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ουπς!!Επεσα στην περιπτωση..Εμμ..αφου δε μπορεις να χωρισεις ,τοτε κανε διαιτα!Παντως το ιδανικο ειναι να βρεις μια φιλη που θελει να κανει κ εκεινη διαιτα,οποτε η μια θα στηριζει την αλλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η NiaR έγραψε: #13.366 03-06-08 14:06 Νικουλα μου οχι δεν πηρα τιποτα.... ειχε συννημενο παστιτσιο και αργει λες να το φορτωσει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #13.367 03-06-08 14:34 Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #13.368 03-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Η Desdemona: #13.369 03-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: :cry::cry::cry: μη θιγεται τετοια θεματααααααα ... Εγω ποτε θα γινω αδυνατη????????????? Click για ανάπτυξη... Κλαιν και οι χηρες κλαινκαι οι παντρεμενες Αμα μιλας εσυ που εισαι τοσο λεπτουλα εμεις δηλαδη τι πρεπει να κανουμε? Να φουνταρουμε στον Θερμαικο? Υ.Γ Νανσουλα πηρες τα μαιλ που σου στειλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:43 Η georgia alex: #13.363 03-06-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλησπερα σε ολους! Αν ξερει κανεις καμμια καλη διαιτα/διατροφη ΑΛΛΑ, οχι πολυ αυστηρη (καθοτι ειμαστε και μερακλήδες) και οχι πολυ ακριβη (ας πουμε μην πρεπει να βρω κουκουτσια αβοκαντο) ας μου την πει...κανενα 5 κιλο αν εχανα θα ημουν ευτυχης.... Υ.Γ. επισης γνωρίζω οτι η καλύτερη διαιτα ειναι να το ράψω αλλα που αυτοσυγκρατηση... Click για ανάπτυξη... Nota,μην ακους τη Raisa..Βρε,δε ντρεπεστε να κοροιδευετε το κοριτσι;;Εεε;;Βασικα πρεπει να κανεις αυτα που λενε ολοι (μα ολοι οι διατροφολογοι:5 γευματα τη μερα,πολυ νερο,οχι ζαχαρη,οχι λιπαρα,οχι τηγανητα,ασκηση μπλα..μπλα..Επισης υπαρχουν οι χημικες διαιτες,π.χ.:3 μερες κοτοπουλο,3 μερες ψαρι κτλ τις οποιες δε στις συστηνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,γιατι ειχα βρει κακο μπελα παλιοτερα..Εγω εχω τον ιδανικο τροπο για να σου κοπει η ορεξη:ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Η RedCat έγραψε: #13.364 03-06-08 13:46 εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η georgia alex: #13.365 03-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ουπς!!Επεσα στην περιπτωση..Εμμ..αφου δε μπορεις να χωρισεις ,τοτε κανε διαιτα!Παντως το ιδανικο ειναι να βρεις μια φιλη που θελει να κανει κ εκεινη διαιτα,οποτε η μια θα στηριζει την αλλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η NiaR έγραψε: #13.366 03-06-08 14:06 Νικουλα μου οχι δεν πηρα τιποτα.... ειχε συννημενο παστιτσιο και αργει λες να το φορτωσει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #13.367 03-06-08 14:34 Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #13.368 03-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Η Desdemona: #13.369 03-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλησπερα σε ολους! Αν ξερει κανεις καμμια καλη διαιτα/διατροφη ΑΛΛΑ, οχι πολυ αυστηρη (καθοτι ειμαστε και μερακλήδες) και οχι πολυ ακριβη (ας πουμε μην πρεπει να βρω κουκουτσια αβοκαντο) ας μου την πει...κανενα 5 κιλο αν εχανα θα ημουν ευτυχης.... Υ.Γ. επισης γνωρίζω οτι η καλύτερη διαιτα ειναι να το ράψω αλλα που αυτοσυγκρατηση... Click για ανάπτυξη... Nota,μην ακους τη Raisa..Βρε,δε ντρεπεστε να κοροιδευετε το κοριτσι;;Εεε;;Βασικα πρεπει να κανεις αυτα που λενε ολοι (μα ολοι οι διατροφολογοι:5 γευματα τη μερα,πολυ νερο,οχι ζαχαρη,οχι λιπαρα,οχι τηγανητα,ασκηση μπλα..μπλα..Επισης υπαρχουν οι χημικες διαιτες,π.χ.:3 μερες κοτοπουλο,3 μερες ψαρι κτλ τις οποιες δε στις συστηνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,γιατι ειχα βρει κακο μπελα παλιοτερα..Εγω εχω τον ιδανικο τροπο για να σου κοπει η ορεξη:ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Η RedCat έγραψε: #13.364 03-06-08 13:46 εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η georgia alex: #13.365 03-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ουπς!!Επεσα στην περιπτωση..Εμμ..αφου δε μπορεις να χωρισεις ,τοτε κανε διαιτα!Παντως το ιδανικο ειναι να βρεις μια φιλη που θελει να κανει κ εκεινη διαιτα,οποτε η μια θα στηριζει την αλλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η NiaR έγραψε: #13.366 03-06-08 14:06 Νικουλα μου οχι δεν πηρα τιποτα.... ειχε συννημενο παστιτσιο και αργει λες να το φορτωσει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #13.367 03-06-08 14:34 Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #13.368 03-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Η Desdemona: #13.369 03-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η georgia alex: #13.365 03-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ουπς!!Επεσα στην περιπτωση..Εμμ..αφου δε μπορεις να χωρισεις ,τοτε κανε διαιτα!Παντως το ιδανικο ειναι να βρεις μια φιλη που θελει να κανει κ εκεινη διαιτα,οποτε η μια θα στηριζει την αλλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η NiaR έγραψε: #13.366 03-06-08 14:06 Νικουλα μου οχι δεν πηρα τιποτα.... ειχε συννημενο παστιτσιο και αργει λες να το φορτωσει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #13.367 03-06-08 14:34 Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #13.368 03-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Η Desdemona: #13.369 03-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ουπς!!Επεσα στην περιπτωση..Εμμ..αφου δε μπορεις να χωρισεις ,τοτε κανε διαιτα!Παντως το ιδανικο ειναι να βρεις μια φιλη που θελει να κανει κ εκεινη διαιτα,οποτε η μια θα στηριζει την αλλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η NiaR έγραψε: #13.366 03-06-08 14:06 Νικουλα μου οχι δεν πηρα τιποτα.... ειχε συννημενο παστιτσιο και αργει λες να το φορτωσει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #13.367 03-06-08 14:34 Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #13.368 03-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Η Desdemona: #13.369 03-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικουλα μου οχι δεν πηρα τιποτα.... ειχε συννημενο παστιτσιο και αργει λες να το φορτωσει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #13.367 03-06-08 14:34 Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #13.368 03-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Η Desdemona: #13.369 03-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #13.368 03-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Η Desdemona: #13.369 03-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Η Desdemona: #13.369 03-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Η georgia alex: #13.370 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #13.371 03-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:30 Η popi έγραψε: #13.372 03-06-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!! Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε! Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:50 Η Havana έγραψε: #13.373 03-06-08 20:50 ...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!! ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα.... βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα..... και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω... και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι .... μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat γραφω σαν αυτιστικο. πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!! Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω.. νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:04 Η stellak έγραψε: #13.374 04-06-08 09:04 Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι! Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η NiaR έγραψε: #13.375 04-06-08 09:07 Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η RedCat έγραψε: #13.376 04-06-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: . μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat quote] οντως που είναι;;;; τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:14 Η georgia alex: #13.377 04-06-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα.... εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα????????? θελω διακοπες μαλλον... ! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..Αχχ...διακοπες...αχχχ...Παρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η georgia alex: #13.378 04-06-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....? Click για ανάπτυξη... Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:18 Η RedCat έγραψε: #13.379 04-06-08 09:18 εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 667 668 669 670 671 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 669 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:20 Η NiaR έγραψε: #13.380 04-06-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.