Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:cry::cry::cry: μη θιγεται τετοια θεματααααααα ...

Εγω ποτε θα γινω αδυνατη????????????? :P

Εσύ μη μιλάς καθόλου:mad::mad::mad:......ΕΙΣΑΙ αδύνατη:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry::cry::cry: μη θιγεται τετοια θεματααααααα ...

Εγω ποτε θα γινω αδυνατη????????????? :P

Κλαιν και οι χηρες κλαινκαι οι παντρεμενες;):lol::lol::lol:
Αμα μιλας εσυ που εισαι τοσο λεπτουλα εμεις δηλαδη τι πρεπει να κανουμε? Να φουνταρουμε στον Θερμαικο?;):lol:

Υ.Γ Νανσουλα πηρες τα μαιλ που σου στειλα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα σε ολους! Αν ξερει κανεις καμμια καλη διαιτα/διατροφη ΑΛΛΑ, οχι πολυ αυστηρη (καθοτι ειμαστε και μερακλήδες) και οχι πολυ ακριβη (ας πουμε μην πρεπει να βρω κουκουτσια αβοκαντο) ας μου την πει...κανενα 5 κιλο αν εχανα θα ημουν ευτυχης....:P:D

Υ.Γ. επισης γνωρίζω οτι η καλύτερη διαιτα ειναι να το ράψω αλλα που αυτοσυγκρατηση...
Nota,μην ακους τη Raisa..:lol::lol::lol:Βρε,δε ντρεπεστε να κοροιδευετε το κοριτσι;;Εεε;;:lol::lol::lol:Βασικα πρεπει να κανεις αυτα που λενε ολοι (μα ολοι;) οι διατροφολογοι:5 γευματα τη μερα,πολυ νερο,οχι ζαχαρη,οχι λιπαρα,οχι τηγανητα,ασκηση μπλα..μπλα..:/:Επισης υπαρχουν οι χημικες διαιτες,π.χ.:3 μερες κοτοπουλο,3 μερες ψαρι κτλ τις οποιες δε στις συστηνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,γιατι ειχα βρει κακο μπελα παλιοτερα..:down:Εγω εχω τον ιδανικο τροπο για να σου κοπει η ορεξη:ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ!!!!:inlove::inlove::inlove::up::P

εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε???

εγω οταν ερωτευομαι παχαινω: και να τα ουζακια και να τα μεζεδακια, και να τα τραπεζωματα...ασε σου λεω..οταν χωριζω αδυνατίζω αλλα δεν θελω στην παρουσα φαση...καλα θα κανω ησυχια και θα αρχισω να τρωω κοτοπουλα και κρεατα με σαλατες και αν εχω εκνευρισμο θα ξεσπαω σε σας εεεε???
Ουπς!!Επεσα στην περιπτωση..:blink::blink::lol::redface:Εμμ..αφου δε μπορεις να χωρισεις :confused: ,τοτε κανε διαιτα!Παντως το ιδανικο ειναι να βρεις μια φιλη που θελει να κανει κ εκεινη διαιτα,οποτε η μια θα στηριζει την αλλη ;) !!

Νικουλα μου οχι δεν πηρα τιποτα.... :hmm:
ειχε συννημενο παστιτσιο και αργει λες να το φορτωσει??? :lol:

Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το!

Νότα, μία είναι η συμβουλή και προέρχεται από την εγκυρότερη πηγή (Αρκάς): Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το!

καλόοοοο:up::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολυ καλο!!:up::up::up::P

:lol::lol::lol:

Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!!:up::up:
Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε!:D
Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί
πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ:rolleyes::rolleyes:

:up::up::up::up::up:Μπράβο Νικολετα,και μπηκα μονο να δω πως τα πηγες!Ειπαμε γερα με τσαμπουκά!Τα 2 μαθηματα τα έχουμε στο τσεπακι μας για αυριο,βοηθάει και το τριψιμο της κoιλιτσας της Raisa:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

...μου ανοιξατε την ορεξη...λοιπον η σκυλισια μερα τελειωσε για μενα...and the winner is Havana!!!!:up::up::up:
ευχαριστω εευχαριστω, πισω στη σπηλια μου τωρα....
βλεπω το ψυγειο με κατι ζαρζαβατικα και κατι απομειναρια που δυστηχως δεν συνδιαζονται με τιποτα.....
και βαριεμαι να κανω τη δουλαρα και να μαγειρεψω...
και φυσικα το αμορε μου καπου παραπεει και οταν γυρισει θα εχει και την αξιωση για ενα σοβαρο πιατο φαι ....
μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....?
Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat
γραφω σαν αυτιστικο.
πολυ αναγραμματισμος..τοσο που εγω πια δεν βγαζω νοημα!!!:P
Η κισεκι (αχ τωρα θα την δωσω) ειναι Μαρακές και τρωει στο δρομο με τον αντρα της και αλλες 5 γατες που μαζευτηκαν για τσιμπουσι....!! ετσι και μεις εδω..
νιαουριζουμε και χαιρομαστε , μας τη λενε και χαμογελαμε αντε και αμα τα παρουμε λιγακι βγαζουμε και ενα νυχι ετσι ενα...οχι και τα 10..χχχ..:lol:

Καλημερούδια! Πρέπει να σιδερώσω σήμερα και να αρχίσω να ξεχωρίζω ρούχα για το πρώτο ταξίδι... και βαριεεεεμαι!:/:

Πέντε έμειναν και ... δρόμο!!!:)

Καλημερα....
εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα?????????
θελω διακοπες μαλλον... !

.
μα που ειναιι αυτος ο κουκλος που γυριζει τις ομελετες με ενα μποξερακι και μια ποδια στην ταινια....?
Σημερα επισης παρατηρησα οτι στο my cat
quote]

οντως που είναι;;;;:lol::lol: τι να σου πω παιδί μου....πρωι πρωι..

Καλημερα....
εγω παλι γιατι οταν ακουω ταξιδι δνε με νοιαζει τιποτα και εχω ετοιμη βαλιτσα?????????
θελω διακοπες μαλλον... !
:up::up::up::P
Καλημερα!!Κι εγω μπορω στο ποδι να σου'χω ετοιμη βαλιτσα αν ειναι να την κανω..:lol:Αχχ...διακοπες...αχχχ...:PΠαρεπιπτοντως,δε νυσταζω σημερα..περιεργο..:hmm:

:lol:
Ακομα στην ταινια ειναι..δυστυχως..:/::lol::lol::P

εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι...:blink:
Καλημερα σε ολους

εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι...:blink:
Καλημερα σε ολους

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οκκκκ αν τον βρεις και σου την σπαει... κανε τον πασα σε μας!!!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back