Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι...:blink:
Καλημερα σε ολους
:blink::blink::blink:Χαα,χα,χαα,χα,χα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλα,φερε μου,αν ειναι τον κουκλο και θα σηκωθω εγω πρωινιατικα να βαλω μποξερακι κ ποδια κ θα σου κανω εγω μια ομελετα ονειρο απ'την χαρα μου..!!!:lol::lol::lol::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα στην παρέα....:)
πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!!:up:

Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω:down:....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας???:confused::D Στείλτε τον και από δω για λίγο:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας???:confused::D Στείλτε τον και από δω για λίγο:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα στην παρέα....:)
πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!!:up:

Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω:down:....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας???:confused::D Στείλτε τον και από δω για λίγο:lol::lol::lol:

Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ:up:
Φτου,φτου,φτου ;):lol:
Τι εμεινε στη συνεχεια?:D

Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ:up:
Φτου,φτου,φτου ;):lol:
Τι εμεινε στη συνεχεια?:D

Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε...:redface::redface::D

Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα.:hmm:..όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως:down:

παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας???:confused::D Στείλτε τον και από δω για λίγο:lol::lol::lol:
Καλησπέρα και από μένα. Καλά έχετε ξεφύγει τελείως εδώ από ότι διαβάζω. Μας έχει πιάσει για καλά το καλοκαιράκι μάλλον.
Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι:redface:.
Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!!

Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι:redface:.

Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!!

α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα.
β) η δίαιτα αυτή είναι απολύτως αποτελεσματική: εγώ έτσι ακριβώς πήρα 10 κιλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια

Raisa, μη μασάς με τους καθηγητές: συνήθως είναι ... κάπως, και μυστήριοι. Αλλά αν γράψεις καλά, δεν μπορεί να μην σε περάσει που να χτυπιέται κάτω:)

α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα.

Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη.
Τον βλέπω με υπερκόπωση:rolleyes:
Ραίσα καλή επιτυχία:up:.

Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα.:hmm:..όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως:down:

Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις:up:
Καλη επιτυχια:D

Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote]

Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε:up::up::up:
Η καλυτερη που εχω ακουσει;):lol::lol:

:up::up::up::up::up::up:Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυ:lol::lol::lol:Παρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα.
Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα!:(:(
Οσο για το σίδερο:blink::blink::blink::blink:ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!
ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια.

Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε!
Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα!

:up::up::up::up::up::up:Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυ:lol:Παρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα.
Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα!:(
Οσο για το σίδερο:blink::blink:ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!
ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια.

Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!!

Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό:/::lol::lol::lol:

Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου:rolleyes::rolleyes:...την έχουμε πραγματικά ανάγκη;):D

Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!!

Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό:/::lol::lol::lol:

Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου:rolleyes::rolleyes:...την έχουμε πραγματικά ανάγκη;):D
Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;;:P:lol:

Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;;:P:lol:

Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό;)....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν:P:lol::lol::lol:

Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό;)....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν:P:lol::lol::lol:
Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;;
Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη!:rolleyes:
Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του;:mad:

Καλημερα!!! :up: Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο..:hmm: )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!:cool:Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!:blink:Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..:lol:,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..:redface:)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!!:lol::lol::lol:

Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα σας!
Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια!
και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω....

Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..:rolleyes:Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..:lol:Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!:blink::lol::lol::redface:Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα:
''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου
Η Σημασια του Ζεν
και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο
τα μουστακια της
καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της
γλωσσα.
''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το
βιβλιο
να το μελετησεις,
αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''.
Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το
βασιλικο της βλεμμα.
''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω
το εγραψα''.''

THE CAT
Dilys Laing

(δεν ειναι υπεροχο;;;:happy: )

πολυ ωραιο Γεωργια!!!
χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα:( και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ :mad:

Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..:PΤι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!:)Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..!:P:P:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back