georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:26 Η georgia alex: #13.381 04-06-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... Χαα,χα,χαα,χα,χα!!! Καλα,φερε μου,αν ειναι τον κουκλο και θα σηκωθω εγω πρωινιατικα να βαλω μποξερακι κ ποδια κ θα σου κανω εγω μια ομελετα ονειρο απ'την χαρα μου..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η Raisa έγραψε: #13.382 04-06-08 14:32 Καλησπέρα στην παρέα.... πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!! Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η georgia alex: #13.383 04-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:51 Η Μυρτω4038: #13.384 04-06-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλησπέρα στην παρέα.... πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!! Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Raisa έγραψε: #13.385 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Click για ανάπτυξη... Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:35 Η gatouni έγραψε: #13.386 04-06-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα. Καλά έχετε ξεφύγει τελείως εδώ από ότι διαβάζω. Μας έχει πιάσει για καλά το καλοκαιράκι μάλλον. Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Η stellak έγραψε: #13.387 04-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Click για ανάπτυξη... α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. β) η δίαιτα αυτή είναι απολύτως αποτελεσματική: εγώ έτσι ακριβώς πήρα 10 κιλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια Raisa, μη μασάς με τους καθηγητές: συνήθως είναι ... κάπως, και μυστήριοι. Αλλά αν γράψεις καλά, δεν μπορεί να μην σε περάσει που να χτυπιέται κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #13.388 04-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη. Τον βλέπω με υπερκόπωση Ραίσα καλή επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:50 Η Μυρτω4038: #13.389 04-06-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εμενα αυτο που μου τι σπαει δεν ειναι οτι φοραει μονο μποξερακι, ουτε οτι ειναι κουκλος, ουτε καν οτι εχει σηκωθει πριν απο την καλη του και φτιαχνει ομελέττα...μου τη σπαει που καταφερνει να τη γυρισει ολοκληρη στο τηγανι... Καλημερα σε ολους Click για ανάπτυξη... Χαα,χα,χαα,χα,χα!!! Καλα,φερε μου,αν ειναι τον κουκλο και θα σηκωθω εγω πρωινιατικα να βαλω μποξερακι κ ποδια κ θα σου κανω εγω μια ομελετα ονειρο απ'την χαρα μου..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η Raisa έγραψε: #13.382 04-06-08 14:32 Καλησπέρα στην παρέα.... πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!! Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η georgia alex: #13.383 04-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:51 Η Μυρτω4038: #13.384 04-06-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλησπέρα στην παρέα.... πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!! Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Raisa έγραψε: #13.385 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Click για ανάπτυξη... Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:35 Η gatouni έγραψε: #13.386 04-06-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα. Καλά έχετε ξεφύγει τελείως εδώ από ότι διαβάζω. Μας έχει πιάσει για καλά το καλοκαιράκι μάλλον. Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Η stellak έγραψε: #13.387 04-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Click για ανάπτυξη... α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. β) η δίαιτα αυτή είναι απολύτως αποτελεσματική: εγώ έτσι ακριβώς πήρα 10 κιλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια Raisa, μη μασάς με τους καθηγητές: συνήθως είναι ... κάπως, και μυστήριοι. Αλλά αν γράψεις καλά, δεν μπορεί να μην σε περάσει που να χτυπιέται κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #13.388 04-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη. Τον βλέπω με υπερκόπωση Ραίσα καλή επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:50 Η Μυρτω4038: #13.389 04-06-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα στην παρέα.... πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!! Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η georgia alex: #13.383 04-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:51 Η Μυρτω4038: #13.384 04-06-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλησπέρα στην παρέα.... πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!! Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Raisa έγραψε: #13.385 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Click για ανάπτυξη... Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:35 Η gatouni έγραψε: #13.386 04-06-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα. Καλά έχετε ξεφύγει τελείως εδώ από ότι διαβάζω. Μας έχει πιάσει για καλά το καλοκαιράκι μάλλον. Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Η stellak έγραψε: #13.387 04-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Click για ανάπτυξη... α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. β) η δίαιτα αυτή είναι απολύτως αποτελεσματική: εγώ έτσι ακριβώς πήρα 10 κιλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια Raisa, μη μασάς με τους καθηγητές: συνήθως είναι ... κάπως, και μυστήριοι. Αλλά αν γράψεις καλά, δεν μπορεί να μην σε περάσει που να χτυπιέται κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #13.388 04-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη. Τον βλέπω με υπερκόπωση Ραίσα καλή επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:50 Η Μυρτω4038: #13.389 04-06-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:51 Η Μυρτω4038: #13.384 04-06-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλησπέρα στην παρέα.... πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!! Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Raisa έγραψε: #13.385 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Click για ανάπτυξη... Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:35 Η gatouni έγραψε: #13.386 04-06-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα. Καλά έχετε ξεφύγει τελείως εδώ από ότι διαβάζω. Μας έχει πιάσει για καλά το καλοκαιράκι μάλλον. Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Η stellak έγραψε: #13.387 04-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Click για ανάπτυξη... α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. β) η δίαιτα αυτή είναι απολύτως αποτελεσματική: εγώ έτσι ακριβώς πήρα 10 κιλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια Raisa, μη μασάς με τους καθηγητές: συνήθως είναι ... κάπως, και μυστήριοι. Αλλά αν γράψεις καλά, δεν μπορεί να μην σε περάσει που να χτυπιέται κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #13.388 04-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη. Τον βλέπω με υπερκόπωση Ραίσα καλή επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:50 Η Μυρτω4038: #13.389 04-06-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλησπέρα στην παρέα.... πόπι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....αυτό με τον τσαμπουκά έπιασε...έσκισα σήμερα!!! Στέλλα, κουράγιο καλή μου...εγώ να δεις σίδερο που έχω....βρε παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Raisa έγραψε: #13.385 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Click για ανάπτυξη... Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:35 Η gatouni έγραψε: #13.386 04-06-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα. Καλά έχετε ξεφύγει τελείως εδώ από ότι διαβάζω. Μας έχει πιάσει για καλά το καλοκαιράκι μάλλον. Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Η stellak έγραψε: #13.387 04-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Click για ανάπτυξη... α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. β) η δίαιτα αυτή είναι απολύτως αποτελεσματική: εγώ έτσι ακριβώς πήρα 10 κιλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια Raisa, μη μασάς με τους καθηγητές: συνήθως είναι ... κάπως, και μυστήριοι. Αλλά αν γράψεις καλά, δεν μπορεί να μην σε περάσει που να χτυπιέται κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #13.388 04-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη. Τον βλέπω με υπερκόπωση Ραίσα καλή επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:50 Η Μυρτω4038: #13.389 04-06-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο βρε θηριο τι φαινομενο εισαι εσυ Φτου,φτου,φτου Τι εμεινε στη συνεχεια? Click για ανάπτυξη... Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:35 Η gatouni έγραψε: #13.386 04-06-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα. Καλά έχετε ξεφύγει τελείως εδώ από ότι διαβάζω. Μας έχει πιάσει για καλά το καλοκαιράκι μάλλον. Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Η stellak έγραψε: #13.387 04-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Click για ανάπτυξη... α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. β) η δίαιτα αυτή είναι απολύτως αποτελεσματική: εγώ έτσι ακριβώς πήρα 10 κιλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια Raisa, μη μασάς με τους καθηγητές: συνήθως είναι ... κάπως, και μυστήριοι. Αλλά αν γράψεις καλά, δεν μπορεί να μην σε περάσει που να χτυπιέται κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #13.388 04-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη. Τον βλέπω με υπερκόπωση Ραίσα καλή επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:50 Η Μυρτω4038: #13.389 04-06-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: παιδιά αυτός ο τύπος με την ομελέτα...μήπως, ...λέω , μήπως σιδερώνει κιόλας??? Στείλτε τον και από δω για λίγο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα. Καλά έχετε ξεφύγει τελείως εδώ από ότι διαβάζω. Μας έχει πιάσει για καλά το καλοκαιράκι μάλλον. Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Η stellak έγραψε: #13.387 04-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Click για ανάπτυξη... α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. β) η δίαιτα αυτή είναι απολύτως αποτελεσματική: εγώ έτσι ακριβώς πήρα 10 κιλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια Raisa, μη μασάς με τους καθηγητές: συνήθως είναι ... κάπως, και μυστήριοι. Αλλά αν γράψεις καλά, δεν μπορεί να μην σε περάσει που να χτυπιέται κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #13.388 04-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη. Τον βλέπω με υπερκόπωση Ραίσα καλή επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:50 Η Μυρτω4038: #13.389 04-06-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Βρε Raisa αν τελικά ο τύπος έρθει σε σένα, μόλις τελειώσει με τα δικά σου δεν τον στέλνεις και σε μένα που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάτι μπόγοι. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!! Click για ανάπτυξη... α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. β) η δίαιτα αυτή είναι απολύτως αποτελεσματική: εγώ έτσι ακριβώς πήρα 10 κιλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια Raisa, μη μασάς με τους καθηγητές: συνήθως είναι ... κάπως, και μυστήριοι. Αλλά αν γράψεις καλά, δεν μπορεί να μην σε περάσει που να χτυπιέται κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #13.388 04-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη. Τον βλέπω με υπερκόπωση Ραίσα καλή επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:50 Η Μυρτω4038: #13.389 04-06-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Κυρία gatouni να πάρετε χαρτάκι προτεραιότητας παρακαλώ διότι προηγούμαι: πρέπει να φτιάξω βαλίτσα ως την Κυριακή, άρα ο σιδερωτής να έρθει από εδώ πρώτα. Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άντε ας έρθει σε σένα πρώτα. Αλλά μετά οποσδήποτε σε μένα γιατί οι μπόγοι θα φαίνονται σε όλη την Κυψέλη. Τον βλέπω με υπερκόπωση Ραίσα καλή επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:50 Η Μυρτω4038: #13.389 04-06-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Raisa δεν σε φοβαμαι εσενα ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις Καλη επιτυχια Α επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για δίαιτες όπως του ανανά όπως είδα, ξέρω και μια εξελιγμένη μορφή αυτής είναι πολύ καλύτερη και την προτίμησα φυσικά. Είναι η δίαιτα της πάπιας και είναι η εξής: Τα τρως όλα και..... κάνεις την πάπια!![/quote] Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε Η καλυτερη που εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Η popi έγραψε: #13.390 04-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, όχι και φαινόμενο...είπαμε... Τώρα πάμε για Παρασκευή...αυτή τη φορά όμως είναι από τα δύσκολα μαθήματα...όχι το ίδιο το μάθημα αλλά η καθηγήτρια είναι κάπως Click για ανάπτυξη... Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #13.391 04-06-08 22:48 Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά Ποπάκι...Θα σε περιμένουμε! Ο Σείριος στέλνει μουστακόσκονη και σε σένα και στη Ραϊσα για να πάνε όλα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #13.392 04-06-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπραβο,εσυ θα λες γερά με τσαμπουκα και πάρε και λιγο απο το υφος του Γερμανου γκεσταπίτη κι εσυΠαρασκευη μπαινω παλι νοσοκομειο,οποτε οταν θα βγω θελω να δω τα καλυτερα. Τωρα τυπος με μποξεράκια διαθετω,αλλά δεν νομιζω οτι θα καταφερουν και τίποτα! Οσο για το σίδεροΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΓ για διαιτά μη μιλατε,με πονάτε,είπαμε παλια με τη μαγισσουλα θα λετε τεμπελικος μεταβολισμος,που ειναι και αληθεια. Click για ανάπτυξη... Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολύτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #13.393 04-06-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ποπάκι μου φιλάκια πολλά από μένα, την Ραίσα και τον ξενιτεμένο Φιντέλ:kiss:...περαστικούλια σου και γρήγορα να μας ξανάρθεις...θα μας λείψεις πολύ!! Α, και να δηλώσω ότι και γω πάσχω από τεμπέλικο μεταβολισμό Σείριε ευχαριστούμε για την πολίτιμη σκόνη σου...την έχουμε πραγματικά ανάγκη Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Raisa έγραψε: #13.394 04-06-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτάξτε να τη χρησιμοποιήσετε με φειδώ,γιατί πόσα μουστάκια πια να έχω ο γάτος;;;;; Click για ανάπτυξη... Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #13.395 04-06-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ψιτ...να σου πω ένα μυστικό....μη φοβάσαι ξαναμεγαλώνουν Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;;;Δηλαδή προχτές που μου κάηκε ένα από το κερί σιτρονέλλας,θα το πάρω πίσω;;; Τότε έχω απεριόριστη ποσότητα μουστακόσκονης για όσους χρειάζονται καλή τύχη! Αλήθεια,ποια είσαι εσύ που μου τα λες αυτά,ο αδερφος μου λείπει,γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστη του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 08:52 Η georgia alex: #13.396 05-06-08 08:52 Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα!!! Πως ξυπνησατε σημερα;Αν και δεν κοιμηθηκα παλι καλα (περιεργο.. )εχω πολυ καλη ενεργεια σημερα!!Ο Robertουνης χθες εφαγε του σκασμου!!Εφτιαξα πιλαφι με κιμα σογιας,εφαγε μια μεριδα μη σας πω πιο μεγαλη απ'τη δικη μου..,μετα εφαγε τις κροκετουλες του κ το βραδακι εφαγε κ μια μυγα για επιδορπιο(ο σιχαμενος..)!!!Εγω η κακομοιρα κατι φραουλιτσες προλαβα να τσιμπησω στα κρυφα για να μη μου τις ξεπαστρεψει κι αυτες..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #13.397 05-06-08 09:11 Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! καλημερα σας! Ραισα .... ο Φιντελ ξενιτευτηκε στην Κρητη??? καλη συνεχεια με της εξετασεις σου κ καλη επιτυχια! και εγω χθες βρηκα ενα μουστακι του παιδιου κ δεν ξερω αν πρεπει αν ανησυχισω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η georgia alex: #13.398 05-06-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε Γεωργια!!!!!!!!! αυτος ολη μερα τρωει!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα NiaR!!!Και φαντασου οτι αυτα ξεκινησε να τα τρωει απ'τις 6 το απογευμα που πηγα σπιτι..Μη βαλουμε τι ειχε φαει μεχρι εκεινη την ωρα..Βρε παιδια,γιατι εχει τοοοση ορεξη;;Στο τελος θα φαει κ εμενα!!!Εν τω μεταξυ διαβαζω το περιοδικο LIFO και βρηκα αυτο το υπεροχο ποιημα: ''Αφηνω διπλα το βιβλιο μου Η Σημασια του Ζεν και βλεπω την γατα να χαμογελαει κατω απο τα μουστακια της καθως χτενιζεται με τη ροδαλη τραχια της γλωσσα. ''Γατα'',της λεω,''θα σου δανειζα αυτο το βιβλιο να το μελετησεις, αλλα μοιαζει να το εχεις κιολας διαβασει''. Σηκωνει τα ματια και με κοιταει με το βασιλικο της βλεμμα. ''Μην εισαι αφελης'',μου γουργουριζει,''εγω το εγραψα''.'' THE CAT Dilys Laing (δεν ειναι υπεροχο;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.399 05-06-08 09:29 πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 668 669 670 671 672 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 670 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πολυ ωραιο Γεωργια!!! χθες εγω κοντεψα να μεινω νηστικη,ΟΛΟ το απογευμα προσπαθούσα να κανω την συνδεση με το κονεξ...αλλα ματαια. Και ελεγα τι καλα θα μπαινω απο το σπιτι... τζαμπα χαρηκα και η εξυπηρετηση πελατων μια ωρα να περνω κ να λεει "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, παρακαλω καλεστε αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 09:36 Η georgia alex: #13.400 05-06-08 09:36 Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χμμμ...Αναθεματισμενη τεχνολογια!!Γι'αυτο κ εγω ειμαι του πατροπαραδοτου..Τι να κανουμε,αναγκαιο κακο..αλλωστε ετσι μπορουμε κ τα λεμε!!Τελικα εβγαλες ακρη;;Αν ησουν κοντα,θα σου εκανα εγω το τραπεζι,εκτος αν δε σου αρεσει η σογια η'..τα πικαντικα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.