Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρααααααααααααααα!
Χάλια ο καιρος εδώ,τουλάχιστον μας αποζημιώνει ο Σείριος που περπατά σαν κοντέσσα στο μπαλκόνι για να μην ακουμπήσει νερά.Ευτυχώς ένα μόνο μάθημα σήμερα,οποτε θα κάνω τις παραγγελίες με την ησυχία μου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλες και όλους! :hello:

Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα στην γατοπαρεα!!Μου αρεσει πολυ αυτος ο καιρος και πιο πολυ μου αρεσε η χθεσινη βροχη!!!:DΑσχετο:εφτιαξα εναν πουρε χθες..ονειρο..μιαμ!Σας προσκαλω για φαγητο σημερα,θα φτιαξω και μπιφτεκια σογιας με πατατες στο φουρνο!!(τι μ'επιασε με το φαγητο,μαλλον πεινασα..:redface::D )

Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες!

Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες!
Ωραια,οταν κατεβεις θα σου φτιαξω παραγγελια πουρε κ τη σπεσιαλιτε μου:μακαροναδα με σαλτσα σαλατα..:blink:Χα,χα,χα!Τη λεω ετσι,επειδη βαζω ολη τη λαικη μεσα(κολοκυθακια,καροτακια,κρεμμυδακια,σκορδακι κλπ.)!!!:lol::lol::lol:Πω,πω,μη μου λες για δουλειες..κλαψ!:(

Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα.

Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα.
Χα,χα,χα!!!:lol::lol::lol:

Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου
πολυ θα ηθελα να την δω.;):lol::up: Δωρα την αλλη φορα που κανετε
καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο:up::up::D

Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου
πολυ θα ηθελα να την δω.;):lol::up: Δωρα την αλλη φορα που κανετε
καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο:up::up::D
Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ!:lol:

Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα:P)
Τι κάνετε;
Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα).:( Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές.
Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat:

Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό:(

Ευχαριστούμε! :kiss:

Καλημέρα και από μας!
Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα:(
Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω!
Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας!:)

Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές.
Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat:
Καλημέρα σε όλους:).
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι.
Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς:(.

Καλημερα και απο μενα:D
Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης:D
Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλια:DΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια:D

Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα σε όλες και όλους! :hello:

Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! ;)

Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα:( Να την προσέχεις

Γειά σας κι από μας!
Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! :up:
Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! :)

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! :happy:
Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της!:P
Σας περιμένω τηλέφωνο ε.
Θα σε πάρω, ναι!:)
Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα:(
Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία.:/: Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά.

Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς:(.
Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! :happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back