moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #13.441 10-06-08 09:42 Καλημέρααααααααααααααα! Χάλια ο καιρος εδώ,τουλάχιστον μας αποζημιώνει ο Σείριος που περπατά σαν κοντέσσα στο μπαλκόνι για να μην ακουμπήσει νερά.Ευτυχώς ένα μόνο μάθημα σήμερα,οποτε θα κάνω τις παραγγελίες με την ησυχία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 09:56 Η aretha έγραψε: #13.442 10-06-08 09:56 Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η georgia alex: #13.443 10-06-08 10:59 Καλημερα στην γατοπαρεα!!Μου αρεσει πολυ αυτος ο καιρος και πιο πολυ μου αρεσε η χθεσινη βροχη!!!Ασχετο:εφτιαξα εναν πουρε χθες..ονειρο..μιαμ!Σας προσκαλω για φαγητο σημερα,θα φτιαξω και μπιφτεκια σογιας με πατατες στο φουρνο!!(τι μ'επιασε με το φαγητο,μαλλον πεινασα.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η moukelis έγραψε: #13.444 10-06-08 11:15 Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η georgia alex: #13.445 10-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Click για ανάπτυξη... Ωραια,οταν κατεβεις θα σου φτιαξω παραγγελια πουρε κ τη σπεσιαλιτε μου:μακαροναδα με σαλτσα σαλατα..Χα,χα,χα!Τη λεω ετσι,επειδη βαζω ολη τη λαικη μεσα(κολοκυθακια,καροτακια,κρεμμυδακια,σκορδακι κλπ.)!!!Πω,πω,μη μου λες για δουλειες..κλαψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #13.446 10-06-08 11:25 Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η georgia alex: #13.447 10-06-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #13.448 10-06-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #13.449 10-06-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρααααααααααααααα! Χάλια ο καιρος εδώ,τουλάχιστον μας αποζημιώνει ο Σείριος που περπατά σαν κοντέσσα στο μπαλκόνι για να μην ακουμπήσει νερά.Ευτυχώς ένα μόνο μάθημα σήμερα,οποτε θα κάνω τις παραγγελίες με την ησυχία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 09:56 Η aretha έγραψε: #13.442 10-06-08 09:56 Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η georgia alex: #13.443 10-06-08 10:59 Καλημερα στην γατοπαρεα!!Μου αρεσει πολυ αυτος ο καιρος και πιο πολυ μου αρεσε η χθεσινη βροχη!!!Ασχετο:εφτιαξα εναν πουρε χθες..ονειρο..μιαμ!Σας προσκαλω για φαγητο σημερα,θα φτιαξω και μπιφτεκια σογιας με πατατες στο φουρνο!!(τι μ'επιασε με το φαγητο,μαλλον πεινασα.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η moukelis έγραψε: #13.444 10-06-08 11:15 Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η georgia alex: #13.445 10-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Click για ανάπτυξη... Ωραια,οταν κατεβεις θα σου φτιαξω παραγγελια πουρε κ τη σπεσιαλιτε μου:μακαροναδα με σαλτσα σαλατα..Χα,χα,χα!Τη λεω ετσι,επειδη βαζω ολη τη λαικη μεσα(κολοκυθακια,καροτακια,κρεμμυδακια,σκορδακι κλπ.)!!!Πω,πω,μη μου λες για δουλειες..κλαψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #13.446 10-06-08 11:25 Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η georgia alex: #13.447 10-06-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #13.448 10-06-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #13.449 10-06-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η georgia alex: #13.443 10-06-08 10:59 Καλημερα στην γατοπαρεα!!Μου αρεσει πολυ αυτος ο καιρος και πιο πολυ μου αρεσε η χθεσινη βροχη!!!Ασχετο:εφτιαξα εναν πουρε χθες..ονειρο..μιαμ!Σας προσκαλω για φαγητο σημερα,θα φτιαξω και μπιφτεκια σογιας με πατατες στο φουρνο!!(τι μ'επιασε με το φαγητο,μαλλον πεινασα.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η moukelis έγραψε: #13.444 10-06-08 11:15 Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η georgia alex: #13.445 10-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Click για ανάπτυξη... Ωραια,οταν κατεβεις θα σου φτιαξω παραγγελια πουρε κ τη σπεσιαλιτε μου:μακαροναδα με σαλτσα σαλατα..Χα,χα,χα!Τη λεω ετσι,επειδη βαζω ολη τη λαικη μεσα(κολοκυθακια,καροτακια,κρεμμυδακια,σκορδακι κλπ.)!!!Πω,πω,μη μου λες για δουλειες..κλαψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #13.446 10-06-08 11:25 Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η georgia alex: #13.447 10-06-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #13.448 10-06-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #13.449 10-06-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα στην γατοπαρεα!!Μου αρεσει πολυ αυτος ο καιρος και πιο πολυ μου αρεσε η χθεσινη βροχη!!!Ασχετο:εφτιαξα εναν πουρε χθες..ονειρο..μιαμ!Σας προσκαλω για φαγητο σημερα,θα φτιαξω και μπιφτεκια σογιας με πατατες στο φουρνο!!(τι μ'επιασε με το φαγητο,μαλλον πεινασα.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η moukelis έγραψε: #13.444 10-06-08 11:15 Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η georgia alex: #13.445 10-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Click για ανάπτυξη... Ωραια,οταν κατεβεις θα σου φτιαξω παραγγελια πουρε κ τη σπεσιαλιτε μου:μακαροναδα με σαλτσα σαλατα..Χα,χα,χα!Τη λεω ετσι,επειδη βαζω ολη τη λαικη μεσα(κολοκυθακια,καροτακια,κρεμμυδακια,σκορδακι κλπ.)!!!Πω,πω,μη μου λες για δουλειες..κλαψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #13.446 10-06-08 11:25 Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η georgia alex: #13.447 10-06-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #13.448 10-06-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #13.449 10-06-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η georgia alex: #13.445 10-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Click για ανάπτυξη... Ωραια,οταν κατεβεις θα σου φτιαξω παραγγελια πουρε κ τη σπεσιαλιτε μου:μακαροναδα με σαλτσα σαλατα..Χα,χα,χα!Τη λεω ετσι,επειδη βαζω ολη τη λαικη μεσα(κολοκυθακια,καροτακια,κρεμμυδακια,σκορδακι κλπ.)!!!Πω,πω,μη μου λες για δουλειες..κλαψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #13.446 10-06-08 11:25 Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η georgia alex: #13.447 10-06-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #13.448 10-06-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #13.449 10-06-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχού,δεν την τρώω τη σόγια,αλλιώς θα πεταγόμουν.Αλλά τον πουρέ θα τον τιμούσα.Βαριέμαι ναι κάνω δουλειέεεεεεεεεεεες! Click για ανάπτυξη... Ωραια,οταν κατεβεις θα σου φτιαξω παραγγελια πουρε κ τη σπεσιαλιτε μου:μακαροναδα με σαλτσα σαλατα..Χα,χα,χα!Τη λεω ετσι,επειδη βαζω ολη τη λαικη μεσα(κολοκυθακια,καροτακια,κρεμμυδακια,σκορδακι κλπ.)!!!Πω,πω,μη μου λες για δουλειες..κλαψ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #13.446 10-06-08 11:25 Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η georgia alex: #13.447 10-06-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #13.448 10-06-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #13.449 10-06-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η georgia alex: #13.447 10-06-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #13.448 10-06-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #13.449 10-06-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #13.448 10-06-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #13.449 10-06-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άσε,κάναμε ξεσκόνισμα(ο Σειριος έβγαζε από μπροστά μου τα ανεπιθύμητα μπιμπελό),τακτοποιήσαμε τα ρούχα(εκεί με βοήθησε μπαίνοντας στη ντουλάπα και ελέγχοντας αν τα συρτάρια είναι ασφαλή) και τώρα θα σφουγγαρίσουμε(εδώ κατευθύνει με φωνές τη σφουγγαρίστρα).Μετά που θα κάνω παραγγελίες θα εξοριστεί,γιατί τις κλέβει και τρέχει το κάθαρμα. Click για ανάπτυξη... Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #13.449 10-06-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτην την εικονα του Σειριου να βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου πολυ θα ηθελα να την δω. Δωρα την αλλη φορα που κανετε καθαριοτητα με τον Σειριο παριμενουμε βιντεακι η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως,αλλά μου είπε να μην τον τραβήξω τώρα και γίνει ρεζίλι στην αρραβωνιάρα,να μας έρθει πρώτα και μετά,μην του χαλάσει το ίματζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η aretha έγραψε: #13.450 11-06-08 11:51 Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες (το copyright του όρου ανήκει στην moukelis, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και τον υιοθέτησα) Τι κάνετε; Εμείς έτσι κι έτσι... Η Αρήθα συνεχίζει να τσιμπολογάει σαν σπουργιτάκι και χτες το βράδυ έκανε εμετό (ο δεύτερος αυτή την εβδομάδα). Έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα στους νεφρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:55 Η elvenstar: #13.451 11-06-08 11:55 Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η aretha έγραψε: #13.452 11-06-08 11:57 Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμε! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:02 Η Raisa έγραψε: #13.453 11-06-08 12:02 Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και από μας! Τρέχω και δεν φτάνω τον τελευταίο καιρό ένα πράμα Εσείς τι κάνετε παιδιά;...όλα καλά ελπίζω! Αλίκη μου περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....έχετε όλη τη θετική μας σκέψη μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η gatouni έγραψε: #13.454 11-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να κάνουμε βιοχημικές και ελπίζω να είναι καλές. Κάντε τα μαγικά σας βρε παιδιά, μπας και της ανοίξουν λίγο τα σκόρδα της πριγκιπέσσας μας! :greycat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Αρηθάκι. Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Η Μυρτω4038: #13.455 11-06-08 12:33 Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα και απο μενα Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης Γατουνι και Αρηθακι περαστικουλιαΑπο την Μυρτουλα και απο μενα εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #13.456 11-06-08 12:36 Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα σε ολες/ολους!!Αretha,o Roberto & o Jerry στελνουν πολλες δοσεις θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα και πολλα γατοφιλακια!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 12:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.457 11-06-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα σε όλες και όλους! Ράνια, σου ερχόμαστε λίαν συντόμως! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αλίκη. Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Στεναχωριέμαι με την Αρηθούλα μωρέ. Ξέρεις ότι της έχω αδυναμία. Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Να την προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η Bobbie έγραψε: #13.458 11-06-08 13:22 Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σας κι από μας! Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:24 Η aretha έγραψε: #13.459 11-06-08 13:24 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 671 672 673 674 675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 673 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!! Θα μεταφέρω τις ευχές σας στην Αρήθα μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αγάπη των υπηκόοων της! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Σας περιμένω τηλέφωνο ε. Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω, ναι! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα Click για ανάπτυξη... Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία. Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η aretha έγραψε: #13.460 11-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κι εμείς εξακολοθούμε και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους εμετούς. Click για ανάπτυξη... Τα μαθαίνω, Νεκταρία, τα νέα της CD... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι πολύ τυχερή η γιαγιά σοπράνο που έχει τόση φροντίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.