Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα και απο μενα:D
Ραισα καλη δυναμη και καλο κουραγιο μεχρι το τελος της εξεταστικης:D
/quote]

Γειά σας κι από μας!
Αρηθάκι και Γατούνι έχετε τις καλές μας σκέψεις για γρήγορα περαστικούλια! :up:
Ραϊσα μου, το αυτό και σε σένα!!! :)

Σας ευχαριστώ κορίτσια:kiss::kiss::kiss::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους.
Αλίκη μου ελπίζω να είναι τυχερή στο να το περάσει όλο αυτό όσο ποιο ανώδυνα γίνεται. Και φυσικά να αρχίσει να τραγουδάει ξανά το συντομότερο:P.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[
Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία.:/: Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά.[/quote]

Δεν μπορώ γ....ο η Αρηθούλα το μαυράκι δεν θέλω να πάθει τίποτα. Θέλω όταν γυρίσω να την βρώ δυνατή και να της φέρω τις λιχουδίτσες που της αρέσουν. Και έτσι θα γίνει δεν δέχομαι τίποτα διαφορετικό:(

Λοιπόν,ο Σείριος μου παρήγγειλε να σταματήσετε τους εμετούς,επειδή δεν μας μένουν άλλα μουστάκια για τη μουστακόσκονη!Τώρα έχουμε βάλει κάτω και την Αμελί(που έτσι όπως το πάτε θα γίνει σταρ ξεμουστακομένη) και τον ασθενή μας γάτο.Σοβαρευτείτε και κρατήστε τις γατοτροφές στα στομαχάκια σας!:mad::P
Ραϊσα υπομονή,όλα θα φτιάξουν σε λίγες μέρες θα δεις.;)

Αχ, δυστυχώς έχει, τη λευχαιμία.:/: Το θέμα είναι τι ζημιές της έχει προκαλέσει αυτό το πράγμα και σε ποια όργανα... Με τις εξετάσεις θα τα δούμε αυτά.
Και τώρα... Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση είναι τόσο σοβαρό όσο η λευχαιμία των ανθρώπων; ο γιατρός μου, μου είχε πει κάποτε υπάρχουν 2 ειδών η ιογενείς που την κολλάει από ιό, και η εκ γεννετής που μπορεί να εκδηλωθεί μπορεί κ όχι. Μου είπε επίσης ότι μεγάλο ποστοστο από τις γάτες που ζουνε έξω έχουν λευχαιμία ή ΕΙΤΖ δεν νομίζω να είναι τόσο σοβαρή όσο η ανθρώπινη λευχαιμία.:(:(:(

Κορίτσια καλημερα, είμαι στην βροχερή Ολλανδια για δουλεια!
Σας στελνω θετική ενέργεια τηλεπαθητικά, για τις κοπέλες που έχουν εξετάσεις αλλά και για τα ψιψίνια που ειναι αρρωστούλικα.
Ευχομαι να πάνε όλα καλα! :)

Και τώρα... Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση είναι τόσο σοβαρό όσο η λευχαιμία των ανθρώπων;
Η ιογενής λευχαιμία χτυπάει σε διάφορα μέτωπα: μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην αιμοποίηση (οπότε έχουμε αναιμία), μπορεί να βλάψει διάφορα ζωτικά όργανα και μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία κακοηθών όγκων. Επίσης, καταστέλλει το ανοσοποιητικό (όπως και το aids) με συνέπεια το ζώο να είναι ευπαθές στις μολύνσεις.
Όπως μας εξήγησε ο κτηνίατρος που είδε την Αρήθα, το πώς θα προχωρήσει αυτή η ασθένεια διαφέρει πάρα πολύ από ζώο σε ζώο. Όντως, μερικά ζώα μπορούν να ζήσουν και χρόνια μ' αυτό, ενώ κάποια άλλα τα καταβάλλει πολύ γρήγορα.:/:
Σας στελνω θετική ενέργεια τηλεπαθητικά, για τις κοπέλες που έχουν εξετάσεις αλλά και για τα ψιψίνια που ειναι αρρωστούλικα.
Ευχομαι να πάνε όλα καλα! :)
Ευχαριστούμε πολύ πολύ!:happy:
Αν είσαι στο Άμστερνταμ, να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τις τηγανητές πατάτες που πουλάνε σε χωνάκια στο δρόμο!

Η ιογενής λευχαιμία χτυπάει σε διάφορα μέτωπα: μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην αιμοποίηση (οπότε έχουμε αναιμία), μπορεί να βλάψει διάφορα ζωτικά όργανα και μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία κακοηθών όγκων. Επίσης, καταστέλλει το ανοσοποιητικό (όπως και το aids) με συνέπεια το ζώο να είναι ευπαθές στις μολύνσεις.
Όπως μας εξήγησε ο κτηνίατρος που είδε την Αρήθα, το πώς θα προχωρήσει αυτή η ασθένεια διαφέρει πάρα πολύ από ζώο σε ζώο. Όντως, μερικά ζώα μπορούν να ζήσουν και χρόνια μ' αυτό, ενώ κάποια άλλα τα καταβάλλει πολύ γρήγορα.:/:

Για την Αρηθούλα θα ισχύσει το καλύτερο σίγουρα άντε όλοι να στείλουμε θετική ενέργεια στην κουκλίτσα.

Βιβή να πάρεις σπόρους για τουλίπες από την Ολλανδία να φτιάξεις όμορφες γλαστρούλες. Να περάσεις τέλεια:)

Διαβάζω ότι η Αρηθούλα δεν είναι πολύ καλά...:(
Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό, δν ήξερα ότι είχε λευχαιμία (δν προλαβαίνω να διαβ'αζω όλα τα μηνύματα...) και στεναχωρήθηκα αλλά στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια για το καλύτερο:happy:

Υ.Γ. Θέλω και εγώ Ολλανδία, δεν πειράζει που βρέχει, ίσα ίσα τι winter-lovers είμαστε:lol: Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσω....:cry:
Καλό κουράγιο και καλή επίτυχία και στους υπόλοιπους εξεταζόμενους:P

Καλημερα!Aretha,ευχομαι κι εγω με ολη μου την ψυχη να πανε ολα οσο καλυτερα γινεται,δωσε πολλα φιλακια στη μικρη απο τον Roberto κ τον Jerry!!!:P

Καλημερα!
Παρασκευηηη πρωιιιι !!!
Aretha ευχομαι να πανε οοοοολα καλα! εχεις την αγαπη ολων μας.
Δρου ταξιδακι???ζηλευω λιιιιγο. καλα να περασεις!
Ραισα πως παει το διαβασμα???

Καλημέρα!
Νάνσυ τι έγινε τελικά,τον έφτιαξες τον υπολογιστή;Αρήθα η κούκλα είναι κάπως καλύτερα σήμερα;Έφαγε;Να της πεις ότι δε θα τη σκεπουλάρει με τα τσαλίμια της την καλοκαιρινή φωτογράφιση για μπικινι,και να τα αφήσει τα κόλπα της που κάνει την άρρωστη.:PΡαϊσα ποτε τελειώνεις την εξεταστική;

καλημερα στον Βολο!! να μουν στα τσιπουραδικα τωρα!!!
ναι οκ με τον υπολογιστη στο σπιτι!

καλημερα στον Βολο!! να μουν στα τσιπουραδικα τωρα!!!
ναι οκ με τον υπολογιστη στο σπιτι!
Ναι,γιατί όλοι όσοι είμαστε στο Βόλο,στα τσιπουράδικα είμαστε στις δέκα το πρωί!:lol::lol::lol::lol::P
Άσε και ετοιμάζομαι για μάθημα και βαριέμαι...μετά έχω και περπάτημα μήπως χάσω κανένα δράμι που λέει και η γιαγιά μου,δουλίτσες στην τράπεζα,στο ταχυδρομείο...

Καλημέρα παιδιά!:)
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την αγάπη σας και, ναι, φαίνεται πως πιάνουν τόπο οι ευχές! Χτες η Αρήθα έφαγε κοτοπουλάκι βραστό ΚΑΙ λίγες κροκέτες! Τρελό πάρτυ :up:

Καλημέρα παιδιά!:)
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την αγάπη σας και, ναι, φαίνεται πως πιάνουν τόπο οι ευχές! Χτες η Αρήθα έφαγε κοτοπουλάκι βραστό ΚΑΙ λίγες κροκέτες! Τρελό πάρτυ :up:

Μπραβοοο η κουκλα!!! :up:

Βρε Μουκελης :lol::lol:... το τωρα χρονικα ηταν ...σημερα! δεν ηταν τωρα τωρα!! αν και εμενα δνε με χαλουσε και τωρα τωρα!:up: ας ημουν εγω Βολο...

Καλημέρα σε όλους!
Ειμαι στη δουλειά και ο νους μου ειναι και εμένα στο Βόλο και στα τσιπουραδικα της!Σημερα φεύγω για Βόλο και αυριο το πρωί ανεβαίνω Τσαγκαράδα!Ε!Τώρα πείτε μου πως να συγκεντρωθώ?

Καλή σου μέρα κι εύχομαι απ΄την καρδιά μου, ο,τι καλύτερο για την πανέμορφη Αρηθούλα σου.

Υπάρχει περίπτωση να πάσχει ένα ζώο από κάποιας μορφής λευχαιμία και να μήν δείχνει κανένα απολύτως σύμπτωμα γιά δυόμιση χρόνια; :hmm:

Υπάρχει περίπτωση να πάσχει ένα ζώο από κάποιας μορφής λευχαιμία και να μήν δείχνει κανένα απολύτως σύμπτωμα γιά δυόμιση χρόνια; :hmm:
Ναι, μπορεί να είναι φορέας του ιού για πολλά χρόνια χωρίς να εκδηλώνει συμπτώματα. Παρόλα αυτά, ο ιός θα είναι ανιχνεύσιμος με το ειδικό αιματολογικό τεστ.

Ναι, μπορεί να είναι φορέας του ιού για πολλά χρόνια χωρίς να εκδηλώνει συμπτώματα. Παρόλα αυτά, ο ιός θα είναι ανιχνεύσιμος με το ειδικό αιματολογικό τεστ.

Σ΄ευχαριστώ Αretha μου αλλά, δυστυχώς όπως έχω ξαναπεί, άργησα πολύ ν΄ανακαλύψω το "MyCat"... και πλήρωσα την άγνοιά μου και την ανευθυνότητα του κτηνίατρου. Τελικά στα αδέσποτα πρέπει να επαναλάβουμε το τεστ μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα.
Να είσαι καλά :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back