Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα παιδιά!:)
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την αγάπη σας και, ναι, φαίνεται πως πιάνουν τόπο οι ευχές! Χτες η Αρήθα έφαγε κοτοπουλάκι βραστό ΚΑΙ λίγες κροκέτες! Τρελό πάρτυ :up:

Μπράβο η Μπέμπα μου. Θα την φέρεις μαζί κάτω Αλίκη?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και επιμενω
Θελω Βολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την αγάπη σας και, ναι, φαίνεται πως πιάνουν τόπο οι ευχές! Χτες η Αρήθα έφαγε κοτοπουλάκι βραστό ΚΑΙ λίγες κροκέτες! Τρελό πάρτυ :up:
Η υποφαινομένη, το Μαυρονιντζόγατο και το Ασπροαρνόγατο εύχονται στο Μαυρομπικινόγατο να τσακίσει ακόμα πολλά κοτοπουλάκια και να είναι γερό. Επίσης όλη η ως άνω κομπανία στέλνει γατομουσούδες στον Πορδολέοντα με το ωραίο το όνομα! :lol::lol::lol::lol:

Σας χιλιοευχαριστούμε και ανταποδίδουμε :happy:

Καλο τριημερο σε ολους!!!!!!!!!:up::up::up:Φευγωωωω επιτελουουους!!!:P

Και επιμενω
Θελω Βολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Νάνσυ,μας έπρηξες,μέχρι εδώ ακούγεσαι!:P:P:PΣήκω κι έλα,όποιο Σαββατοκύριακο θες,να σε κεράσουμε τσιπουράκι παραπονιάρα!:up:

Μπράβο η κουκλίτσα!!:D

Καλημερα!
Παρασκευηηη πρωιιιι !!!
Aretha ευχομαι να πανε οοοοολα καλα! εχεις την αγαπη ολων μας.
Δρου ταξιδακι???ζηλευω λιιιιγο. καλα να περασεις!
Ραισα πως παει το διαβασμα???

Καλησπέρα και από μένα!
Περαστικά στους αρρωστούλιδες.:)....καλά να περάσουν όσοι πάνε ταξιδάκι για 3ήμερο:up: ....και κουράγιο σε όσους δουλεύουν και το ΣΚΔ!:/:

Νανσούλα μου ευχαριστώ που ρωτάς....το διάβασμα καλά πάει...οι βαθμοί να δω πώς θα πάνε:hmm:....άσε, σήμερα έδινα ένα μάθημα παλόυκι...για να δούμε πώς τα πήγα...τώρα πάμε για Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή....αααχχχχ να προλάβω να διαβάσω!!!

:up::up:Καλώς σας βρήκα πάλι. Σε όλους και στα γατουλίνια μας.Το πρώτο πραγμα που έκανα με το που μπήκα είναι να ανοίξω το mycat!2710 μηνυματά;:blink::blink::blink::blink:Πείτε μου τα sos

Γεια σου Πόπι!!! Κι εγώ τόσα βρήκα!!! Πήρα τηλ την Αλίκη να μου πει νέα της Αρήθας γιατί λέω όλο και κάπου θα πάει ο κόσμος για το τριήμερο!!! Ποιοί θα μας πουν τα σοσ???

Δε σας λέω sos που να σκάσετε,να καθίσετε να διαβάσετε!Άκου εκεί!:mad::P:P

Καλησπέρα κι από μένα... Μετά από 4 μέρες ξεποδάριασμα στο Λονδίνο (όπου πήρα και χρώμα στο πρόσωπο από τον ήλιο!), εχτές ήρθα στο Newcastle και μεθαύριο ανεβαίνω Εδιμβούργο... Δεν έχω παράπονο, είχα καιρό να κάνω το γύρο της Αγγλίας και να έχει και λιακάδες. Παιδιά, τι πρασινάδες, τι λουλούδια και κακό... Σ'εκείνο το Hyde Park δε, όλοι κάναν ηλιοθεραπεία :lol:
Τα νέα σας, Αλίκη, μας στεναχώρησαν. Να φάει το κορίτσι μας και να την προσέχει ο Πορδίτσος σαν αδερφός, κι όλα θα πάνε καλά. Α, και που είσαι, Αλικάκι, η προσφορά για το σπίτι στο Newcastle ισχύει ως τέλος Αυγούστου. Ετοίμασε βαλίτσα.

Βιβή, σε ζηλεύω που είσαι Ολλανδία. Όχι πως είμαι αχάριστη, αλλά έχουμε κι εμείς τις προτιμήσεις μας. Εάν έχεις χρόνο, πάρε το τραίνο κι ανέβα μέχρι το Gronningen, θα σου αρέσει πολύ η διαδρομή αλλά και το μέρος.

Φιλάκια σε όλους σας και θα τα πούμε πάλι.

Καλησπέρα κι από μένα... Μετά από 4 μέρες ξεποδάριασμα στο Λονδίνο (όπου πήρα και χρώμα στο πρόσωπο από τον ήλιο!), εχτές ήρθα στο Newcastle και μεθαύριο ανεβαίνω Εδιμβούργο... Δεν έχω παράπονο, είχα καιρό να κάνω το γύρο της Αγγλίας και να έχει και λιακάδες. Παιδιά, τι πρασινάδες, τι λουλούδια και κακό... Σ'εκείνο το Hyde Park δε, όλοι κάναν ηλιοθεραπεία :lol:
Τα νέα σας, Αλίκη, μας στεναχώρησαν. Να φάει το κορίτσι μας και να την προσέχει ο Πορδίτσος σαν αδερφός, κι όλα θα πάνε καλά. Α, και που είσαι, Αλικάκι, η προσφορά για το σπίτι στο Newcastle ισχύει ως τέλος Αυγούστου. Ετοίμασε βαλίτσα.

Βιβή, σε ζηλεύω που είσαι Ολλανδία. Όχι πως είμαι αχάριστη, αλλά έχουμε κι εμείς τις προτιμήσεις μας. Εάν έχεις χρόνο, πάρε το τραίνο κι ανέβα μέχρι το Gronningen, θα σου αρέσει πολύ η διαδρομή αλλά και το μέρος.

Φιλάκια σε όλους σας και θα τα πούμε πάλι.
Στέλλα θα έπρεπε να ντρέπεσαι για λογαριασμό σου!Εγώ θα παραβλέψω όλες τις αναφορές στην Αγγλετέρα και θα θεωρώ ότι βράζεις στο Αθηναϊκο καμίνι!Άκου εκεί!:(:(:(:mad::mad::P:P:P:P:lol::lol:

Αρηθακι, μπραβο στο κοριτσακι μας, μακαρι να συνεχεισεις ετσι :)
Ραισα λιγο κουραγιο ακομη και θα φτασεις στο τερμα, σκεψου τις διακοπες μετα;)Οσο για τα αποτελεσματα δεν σε φοβαμαι εσενα,
ειμαι σιγουρη οτι ολα θα παν καλα:D
Νανσουλι καμια εκδρομουλα για το τριημερα δεν παιζει εστω και καπου κοντα?;):D
Νατασα,ποπι που ειχατε χαθει εσεις?:)Περασατε καλα?;):D
Μαγισουλα ολα καλα?Που εισαι? Γραψε δυο λογια:D:D

Ποιο Βόλο
!;ποιά Αγγλία ή Ολανδιά! μπορούν να συγκριθούν με 7ημερες διακοπές με φουλ σερβις και σουπερ ξενάγηση στον Ερυθρό Σταυρό!Αφου στις 30 θα τις ξαναεπαναλάβω!
Μπράβο Δωράκι μη λες τα sos:P:P:P:Pκι εγώ σας ευχομαι να ισιώσει η ουρά της Μόιρας:P:P:):)

Ποιο Βόλο
!;ποιά Αγγλία ή Ολανδιά! μπορούν να συγκριθούν με 7ημερες διακοπές με φουλ σερβις και σουπερ ξενάγηση στον Ερυθρό Σταυρό!Αφου στις 30 θα τις ξαναεπαναλάβω!
Μπράβο Δωράκι μη λες τα sos:P:P:P:Pκι εγώ σας ευχομαι να ισιώσει η ουρά της Μόιρας:P:P:):)
Απαπαπαπα η φαρμακόγλωσσα,δεν ντρέπεσαι;:P:P:PΩραία στον Ερυθρό Σταυρό ε;Μα τόσο καλές διακοπές που θα τις επαναλάβεις;;;:lol::lol:Έλα κι εσύ μαζί με την Νάνσυ για τσιπουράκια κι άσε τον Ερυθρό Σταυρό στην ησυχία του.Και την ουρά της αρραβωνιάρας!:mad::lol:

Πολύ χάρηκα μ αυτή για το Αριθάκι.:up::up::up: Θα στείλουμε ακόμα πιο ισχυρές ευχές για να γίνει εντελώς καλά:)
:up::up:Καλώς σας βρήκα πάλι. Σε όλους και στα γατουλίνια μας.Το πρώτο πραγμα που έκανα με το που μπήκα είναι να ανοίξω το mycat!2710 μηνυματά;:blink::blink::blink::blink:Πείτε μου τα sos
ποπι ελπίζω και εσύ να είσαι καλύτερα κ μη στεναχωριέσαι θα σου δώσω εγώ τα sos;)

Ωχ ακόμα η Αρέθα μας ταλαιπωρείται???Κρίμα:(!!!Αλλά με τέτοια αγάπη από τη μαμά της τον αδερφό της και όλο το my cat δεν νομίζω να μην τα πάει καλύτερα.

Λοιπόν μπήκα για πολύ λίγο...Ίσα ισα για να τιμήσω την ημέρα ...Είναι τα γενέθλια (εμμμμ 3 μήνες) των μωρών μου.Να τα χαίρομαι που πλέον πρέπει να σας πω ότι είναι τα τετραπλάσια..!!!Ελπίζω να γνωρίσω και τους γονείς των αδελφιών τους...Καιρός είναι να επικοινωνήσουν οι μανταρινογονείς!!!Εγώ πνίγομαι...έχω ΠΑΡΑ πολλά και ΠΟΛΥ σημαντικά νέα να σας πω..αλλά θέλω πρώτα να ξεμπερδεύω με την εξεταστική.Ραντεβού στις 24 Ιουνίου ή στις 25 Ιουνίου..ΕΔΩ!!!!!!!!

Μάκια σε όλο το my cat όνειρα γλυκά, δροσερά(τι ζεστη είναι αυτή ακόμα δεν μπήκε καλά καλά το καλοκαίρι???), ήσυχα, ευτυχισμένα και φυσικά ΓΑΤΙΣΙΑ!!!!!Α!!!Πριν αποχωρήσω..ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΣΠΙΤΙ!!!!Αυτό συμπεριλαμβάνει και την ιδρύτρια του site..Michelle..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

καλημέρα σε όλους!!! βλέπω δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητή η απουσία μου (ή η διακριτική παρουσία μου) αυτές τις μέρες αλλα αφήνω τα μούτρα για αργότερα.
Γενικα περασαμε ενα μικρο ψυχολογικο λούκι (χωρίς απωλειες προς το παρόν), ήρθε καπακι και το Σιντονι μας που κανει εμετους παντου και εδεσε το γλυκο...σήμερα μπορω να πω οτι νιωθω οτι θα ανακαμψουμε καπως...
Φιλια σε ολους οσους ειναι εκτός αλλα και εντός είτε ετοιμαζονται για τριημερο, είτε διαβαζουν (Ραισα για σενα αυτο), είτε γενικως χαζοχαζεύουν...:P

καλημέρα σε όλους!!! βλέπω δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητή η απουσία μου (ή η διακριτική παρουσία μου) αυτές τις μέρες αλλα αφήνω τα μούτρα για αργότερα.
Γενικα περασαμε ενα μικρο ψυχολογικο λούκι (χωρίς απωλειες προς το παρόν), ήρθε καπακι και το Σιντονι μας που κανει εμετους παντου και εδεσε το γλυκο...σήμερα μπορω να πω οτι νιωθω οτι θα ανακαμψουμε καπως...
Φιλια σε ολους οσους ειναι εκτός αλλα και εντός είτε ετοιμαζονται για τριημερο, είτε διαβαζουν (Ραισα για σενα αυτο), είτε γενικως χαζοχαζεύουν...:P
Τι έγινε μανδάμ,όλα καλά;Γιατί (μας) λείψατε;Το Σιντί είναι καλύτερα;Σταμάτησαν οι εμετοι καθόλου;Δεν πιστεύω να έπαθε τίποτα ο Τσε ή το Φαλντι;:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back