Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
γεια σου φορουμ.....
τι κάνεις???
ειμαι σιγουρη πως εισαι για μπανιο...
ναι ολοκληρο το φορουμ...
και οι 4000
και η Μισελ
και όλοι......
οχι η μουκελις ειναι εδω τη βλεπω εχει αφησει ανοιχτο τον υπολιστη και ονειρευετε....
σας αφιερωνω λοιπον ένα αγαπημενο μου τραγουδι
το meds των placebo....
αυτη η ζεστη μου φερνει θλιψη...παλια τη λατρευα....
νιαου.....:/::blink::happy::confused:
Εμείς δεν είμαστε για μπάνιο,1 από τους 4000 ειναι εδώ!Ετοιμαζόμαστε για κτηνίατρο,αν τον βρούμε ανοιχτό σημερα,γιατί το Σειριάκι το έκανε πάλι το θαυμα του...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι εκανε??εφαγε τιποτα κακο??
ευχομαι να μην ειανι κατι σοβαρο και να βρεις κτηνιατρο δωρακι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι εκανε??εφαγε τιποτα κακο??
ευχομαι να μην ειανι κατι σοβαρο και να βρεις κτηνιατρο δωρακι...:(
Δες στα ιατρικά θέματα...Δε φαίνεται σοβαρό,αλλά η γιατρός μας λείπει και δεν εμπιστευομαι αλλον...Θα τον παω αυριο το πρωι.:/:

Δες στα ιατρικά θέματα...Δε φαίνεται σοβαρό,αλλά η γιατρός μας λείπει και δεν εμπιστευομαι αλλον...Θα τον παω αυριο το πρωι.:/:
Και εγω εχω επιστρεψει (δυστυχως τελειωνει το τριημερο):(
Ελπιζω Δωρα το Σειριακι να μην εχει κατι σοβαρο:hmm:
Περαστικουλια σας:)

Και εγω εχω επιστρεψει (δυστυχως τελειωνει το τριημερο):(
Ελπιζω Δωρα το Σειριακι να μην εχει κατι σοβαρο:hmm:
Περαστικουλια σας:)
Το Σειριάκι πήγε κι έπεσε από το μπαλκόνι...Αυριο θα πάμε στο γιατρό να μας δει το ποδαράκι γιατι δεν το πατάει καλά.:(

Ωχ το καημένο το Σειριάκι. Αμάν βρε παιδιά τι γίνεται δεν προλαβαίνει να συνέρθει το ένα γατιδάκι και κάτι παθαίνει κάποιο άλλο:(. Δώρα εύχομαι να μη συμβαίνει κάτι άσχημο με το ποδαράκι του. Περαστικά.
Τώρα όσο για τις εξετάσεις καλά πήγε το πράγμα στα προφορικά, δε χρησιμοποίησα τη μουστακόσκονη γιατί δε χρειάστηκε (οπότε γλύτωσα και τους καλούς κυρίους με τα άσπρα:P). Αλλά τους μίλησα για το CD που ήταν άρρωστο (έτσι ροκάνισα και το χρόνο:P). Οπότε την κρατάω για όποιον τη χρειαστεί και για το Αρηθάκι γιατί τον καταμαδήσαμε τον κακομοίρη τον Σείριο τις τελευταίες μέρες.

Ωχ το καημένο το Σειριάκι. Αμάν βρε παιδιά τι γίνεται δεν προλαβαίνει να συνέρθει το ένα γατιδάκι και κάτι παθαίνει κάποιο άλλο:(. Δώρα εύχομαι να μη συμβαίνει κάτι άσχημο με το ποδαράκι του. Περαστικά.
Τώρα όσο για τις εξετάσεις καλά πήγε το πράγμα στα προφορικά, δε χρησιμοποίησα τη μουστακόσκονη γιατί δε χρειάστηκε (οπότε γλύτωσα και τους καλούς κυρίους με τα άσπρα:P). Αλλά τους μίλησα για το CD που ήταν άρρωστο (έτσι ροκάνισα και το χρόνο:P). Οπότε την κρατάω για όποιον τη χρειαστεί και για το Αρηθάκι γιατί τον καταμαδήσαμε τον κακομοίρη τον Σείριο τις τελευταίες μέρες.
Ωραία!Μπράβο Νεκταρίνι!:up:
Θα ρωτησουμε αυριο τη γιατρο αν υπάρχει τίποτα που να μεγαλώνει πιο γρήγορα τα μουστάκια μας μια και αποδείχτηκαν τόσο χρήσιμα...:lol:

Ωραία!Μπράβο Νεκταρίνι!:up:
Θα ρωτησουμε αυριο τη γιατρο αν υπάρχει τίποτα που να μεγαλώνει πιο γρήγορα τα μουστάκια μας μια και αποδείχτηκαν τόσο χρήσιμα...:lol:
Αχ! Ναι βρε Δώρα και ήθελα να στο πω αυτό αλλά μετά διάβασα τα κατορθώματα του Σείριου και δε στο έγραψα. Να μην το ξεχάσεις σε παρακαλώ:lol:.
Άντε λέω να πάω επιτέλους και γω τώρα μια βόλτα μπας και μου μείνει κάτι καλό απο αυτό το τριήμερο γιατί μέχρι χτες το βράδυ ήταν το τριήμερο του τρόμου.

Πρώτη εμφάνιση

Καλησπέρα και απο μενα έιναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτο το θέμα...αν και είμαι καιρό στο φόρουμ...άργησα να το ανακαλύψω:redface: :redface:

Καταρχήν περαστικά στο μικρό Σείριο...ελπίζω όλα να πάνε καλά...έχω περάσει απο ανάλογη εμπειρία μιας και τα 2 απο τα γατούλια μου έχουν την τάση να πηδάνε απο το μπαλκόνι του γείτονα... ανεξήγητη αυτή η προτίμηση τους:hmm:

Καλησπέρα και απο μενα έιναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτο το θέμα...αν και είμαι καιρό στο φόρουμ...άργησα να το ανακαλύψω:redface: :redface:

Καταρχήν περαστικά στο μικρό Σείριο...ελπίζω όλα να πάνε καλά...έχω περάσει απο ανάλογη εμπειρία μιας και τα 2 απο τα γατούλια μου έχουν την τάση να πηδάνε απο το μπαλκόνι του γείτονα... ανεξήγητη αυτή η προτίμηση τους:hmm:
Το δικό μας το βούρλο δεν κατάλαβε ότι εκεί τελείωνε το μπαλκόνι...Τέλος πάντων,ελπιζω να έχουμε καλά νέα από την γιατρό μας αυριο.:/:

Το δικό μας το βούρλο δεν κατάλαβε ότι εκεί τελείωνε το μπαλκόνι...Τέλος πάντων,ελπιζω να έχουμε καλά νέα από την γιατρό μας αυριο.:/:

Είναι μικρούλι μωρέ ακόμα...τώρα ανακαλύπτει τον κόσμο - μπαλκόνι...εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα.

Καλημέεεερααααααααααα...:)
Περαστικά στο Σείριο (περιμένουμε νέα), στο Αρηθάκι, στο Σιντάκι και σε όλα τα γατούλια που έχουν πρόβλημα.

Μιας και αναφέρθηκε το μπαλκόνι βρήκα ευκαιρία να σας πω τον πόνο μου... Εγώ λοιπόν πάσχω από οξεία μπαλκονίαση!!!...:hmm:Μετά την τρίτη πτώση του Σίμπα, το μπαλκόνι είναι απαγορευμένο και για τους τρεις γάτους μου.:P Έχω κατηγορηθεί για άσπλαχνη, υστερική και καταπιεστική και δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τόπος γιά το συγκεκριμένο θέμα αλλά, ζω ένα δράμα και μ΄ενδιαφέρει πολύ η άποψή σας.

Και για όσες πέρασαν όμορφα το τριήμερο ...καλή προσαρμογή! :) Εγώ πάντως, ήμουν "εδώ" μελετώντας το σάϊτ και διαβάζοντας τις ιστορίες σας (και προσπαθώντας να φτιάξω το άλμπουμ η άχρηστη και να εισάγω και link, τρομάρα μου...):down:

Καλημέρα,μη με μαλώνεται που λείπω,έχω ψιλοζόρια,διαβάζω,αλλά δεν θέλω να απαντήσω,θα μου περάσει.Να είστε όλοι καλά και φιλάκια τα γατομουσουδάκια και περαστικά στα αρρωστούλικα!

Μια γρήγορη καλημέρα και απο μένα...τώρα που σας ανακάλυψα:D...και πάλι πίσω στη δουλεια:/:

Καλημέρα κι από μένα!Εγώ κανονικά έπρεπε να διαβάζω -έχω εξεταστική -αλλά καθώς δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα προτιμώ να καθήσω εδώ και να βρω λύση για τα γατουλάκια μου!Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε!

Ρε παιδιά!!!! Δεν κοιμηθήκατε καθόλου, κανα μπάνιο, λίγο ποδόσφαιρο .. τιποτα????

ΕΛΕΟΣ... αντε τωρα να καταλάβω τα χαμένα επεισόδια....:(

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!:)

Καλημερα κ περαστικα Σειριε,Aretha και CD!Ευχομαι να ειστε ολοι καλα!Εμεις καλα ειμαστε,ζεσταθηκαμε λιγο το 3μερο αλλα καναμε παγολουτρο:blink:..εεε..μασαζακι με παγακια κ παιχνιδακια κ δροσιστηκαμε!:PΠου να πιασουμε το 40αρι..:/:

Καλημερα και απο μενα:D Περαστικα σ'ολους τους αρωστουληδες του φορουμ:D Καλο κουραγιο γιατι η θερμοκρασια παιρνει την ανιουσα,ερχεται μινι καυσονας:hmm:Τι να κανουμε το καλοκαιρακι πια μας μπηκε για τα καλα:D Οσες-οσοι εχετε την δυνατοτητα αρχιστε τις διακοπες απο τωρα;):lol:

Καλησπέραααα!:)
Επιτέλους, επιστρέψαμε κι εμείς στη βάση μας.
Δώρα, τώρα μόλις διάβασα για τα κατορθώματα του Σείριου...:( Θα ψάξω και το θέμα που άνοιξες, αλλά ελπίζω να είναι καλά το ασημόγατό σου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους για τις ευχές σας στο Αρηθόνι, το οποίο όλες αυτές τις μέρες όλο και κάτι τσιμπολογούσε, απ' ότι μου έλεγε η γατο-sitter μαμά μου. Αύριο θα πάμε και για εξετάσεις (αίματος και ακτινογραφίες). Ελπίζω να είναι καλά τα νέα, θα σας τα πω.
Έχω ΠΟΛΥ διάβασμα μπροστά μου, 1.200 post βρήκα! :blink:

Καλησπέραααα!:)
Επιτέλους, επιστρέψαμε κι εμείς στη βάση μας.
Δώρα, τώρα μόλις διάβασα για τα κατορθώματα του Σείριου...:( Θα ψάξω και το θέμα που άνοιξες, αλλά ελπίζω να είναι καλά το ασημόγατό σου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους για τις ευχές σας στο Αρηθόνι, το οποίο όλες αυτές τις μέρες όλο και κάτι τσιμπολογούσε, απ' ότι μου έλεγε η γατο-sitter μαμά μου. Αύριο θα πάμε και για εξετάσεις (αίματος και ακτινογραφίες). Ελπίζω να είναι καλά τα νέα, θα σας τα πω.
Έχω ΠΟΛΥ διάβασμα μπροστά μου, 1.200 post βρήκα! :blink:
Καλά είναι το τρελόγατο,ένα ράγισμα έχει στο πίσω πόδι...Θα δεις νέα μας στο θέμα του.:/:
Περιμένουμε οπωσδήποτε καλά νέα αυριο για το Αρηθόνι,δε δεχόμαστε άσχημα!:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back