ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.721 05-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,δεν σας λέω πόσο σας ζηλεύω μπάνια και ηλιος,δυστυχως φέτος απαγορευμένα Αλλα λέγεται μου αρέσει κάνουμε και ταξιδάκια με το μυαλό. Αυτο αποκλειστικά για τη Δώρα σκέψου υπογραφή με Αλητακι,Πίτση,Θιλβέθτρο(σιγά σιγά τον κάνω να ακούει στο φάτσαχιχιχι) και Αρχοντισατι να γραφω η υπογραφή θα είναι μεγαλύτερη Αχ και κάτι ακόμα όποιος δει και τη μαγισσούλα φιλιά πολλα. Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριέσαι Πόπι μου και εγώ που είμαι δίπλα στην θάλασσα μόνο 2 μπάνια έχω κάνει μέχρι τώρα Θα τα λέμε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #13.722 05-07-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην στεναχωριέσαι Πόπι μου και εγώ που είμαι δίπλα στην θάλασσα μόνο 2 μπάνια έχω κάνει μέχρι τώρα Θα τα λέμε εδώ Click για ανάπτυξη... Δεν στεναχωρίεμαι για τίποτα μιλάω ειλικρεινα,σκέφτεσται τίποτα καλύτερο από ένα άδειο σπίτι και τα 2 ζωηρά γατάκια Πίστης και Φάτσας(μέχρι να γυρίσουν θα τον έχω κάνει να ακούει σ'αυτό)να παίζουν αν τρελά και το Αλητάκι να τους κοιτά με ένα ύφος πουφφφφφφφ,άντρεςΤο μόνο που με απασχολεί τώρα είναι που ψάχνω να βρω τουτου να πάω να πάρω την μικρή Πριγκιπισσα,Αρχοντισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #13.723 05-07-08 14:17 Καλημερα και απο μενα και την Μυρτουλα.Ειμαι εκτος Θεσ/νικης αλλα εδω δυστυχως δεν εχει θαλασσαΤουλαχιστον εχει πολυ ωραια δροσια κατι ειναι και αυτοΚαντε και μια βουτια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 11:06 Η gatouni έγραψε: #13.724 07-07-08 11:06 Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #13.725 07-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Click για ανάπτυξη... Για αυτο σε ειχαμε χασει Νωρις,νωρις οι διακοπες σου Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Η stellak έγραψε: #13.726 07-07-08 17:01 I want to be a part of it, New York, New Yooooooork Τα φιλιά μου σε όλους και καλή εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Η Havana έγραψε: #13.727 07-07-08 18:55 Στέλλα βλέπω κακοπερνάς! Εγω πάλι εδω..., αυριο έρχονται μουσαφηρηδες .. αλλα ευτυχώς πολυ πολυ ευχαριστοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η aretha έγραψε: #13.728 07-07-08 20:01 Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε; Πάντα τέτοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η NiaR έγραψε: #13.729 07-07-08 20:28 Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,δεν σας λέω πόσο σας ζηλεύω μπάνια και ηλιος,δυστυχως φέτος απαγορευμένα Αλλα λέγεται μου αρέσει κάνουμε και ταξιδάκια με το μυαλό. Αυτο αποκλειστικά για τη Δώρα σκέψου υπογραφή με Αλητακι,Πίτση,Θιλβέθτρο(σιγά σιγά τον κάνω να ακούει στο φάτσαχιχιχι) και Αρχοντισατι να γραφω η υπογραφή θα είναι μεγαλύτερη Αχ και κάτι ακόμα όποιος δει και τη μαγισσούλα φιλιά πολλα. Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριέσαι Πόπι μου και εγώ που είμαι δίπλα στην θάλασσα μόνο 2 μπάνια έχω κάνει μέχρι τώρα Θα τα λέμε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #13.722 05-07-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην στεναχωριέσαι Πόπι μου και εγώ που είμαι δίπλα στην θάλασσα μόνο 2 μπάνια έχω κάνει μέχρι τώρα Θα τα λέμε εδώ Click για ανάπτυξη... Δεν στεναχωρίεμαι για τίποτα μιλάω ειλικρεινα,σκέφτεσται τίποτα καλύτερο από ένα άδειο σπίτι και τα 2 ζωηρά γατάκια Πίστης και Φάτσας(μέχρι να γυρίσουν θα τον έχω κάνει να ακούει σ'αυτό)να παίζουν αν τρελά και το Αλητάκι να τους κοιτά με ένα ύφος πουφφφφφφφ,άντρεςΤο μόνο που με απασχολεί τώρα είναι που ψάχνω να βρω τουτου να πάω να πάρω την μικρή Πριγκιπισσα,Αρχοντισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #13.723 05-07-08 14:17 Καλημερα και απο μενα και την Μυρτουλα.Ειμαι εκτος Θεσ/νικης αλλα εδω δυστυχως δεν εχει θαλασσαΤουλαχιστον εχει πολυ ωραια δροσια κατι ειναι και αυτοΚαντε και μια βουτια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 11:06 Η gatouni έγραψε: #13.724 07-07-08 11:06 Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #13.725 07-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Click για ανάπτυξη... Για αυτο σε ειχαμε χασει Νωρις,νωρις οι διακοπες σου Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Η stellak έγραψε: #13.726 07-07-08 17:01 I want to be a part of it, New York, New Yooooooork Τα φιλιά μου σε όλους και καλή εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Η Havana έγραψε: #13.727 07-07-08 18:55 Στέλλα βλέπω κακοπερνάς! Εγω πάλι εδω..., αυριο έρχονται μουσαφηρηδες .. αλλα ευτυχώς πολυ πολυ ευχαριστοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η aretha έγραψε: #13.728 07-07-08 20:01 Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε; Πάντα τέτοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η NiaR έγραψε: #13.729 07-07-08 20:28 Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην στεναχωριέσαι Πόπι μου και εγώ που είμαι δίπλα στην θάλασσα μόνο 2 μπάνια έχω κάνει μέχρι τώρα Θα τα λέμε εδώ Click για ανάπτυξη... Δεν στεναχωρίεμαι για τίποτα μιλάω ειλικρεινα,σκέφτεσται τίποτα καλύτερο από ένα άδειο σπίτι και τα 2 ζωηρά γατάκια Πίστης και Φάτσας(μέχρι να γυρίσουν θα τον έχω κάνει να ακούει σ'αυτό)να παίζουν αν τρελά και το Αλητάκι να τους κοιτά με ένα ύφος πουφφφφφφφ,άντρεςΤο μόνο που με απασχολεί τώρα είναι που ψάχνω να βρω τουτου να πάω να πάρω την μικρή Πριγκιπισσα,Αρχοντισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #13.723 05-07-08 14:17 Καλημερα και απο μενα και την Μυρτουλα.Ειμαι εκτος Θεσ/νικης αλλα εδω δυστυχως δεν εχει θαλασσαΤουλαχιστον εχει πολυ ωραια δροσια κατι ειναι και αυτοΚαντε και μια βουτια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 11:06 Η gatouni έγραψε: #13.724 07-07-08 11:06 Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #13.725 07-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Click για ανάπτυξη... Για αυτο σε ειχαμε χασει Νωρις,νωρις οι διακοπες σου Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Η stellak έγραψε: #13.726 07-07-08 17:01 I want to be a part of it, New York, New Yooooooork Τα φιλιά μου σε όλους και καλή εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Η Havana έγραψε: #13.727 07-07-08 18:55 Στέλλα βλέπω κακοπερνάς! Εγω πάλι εδω..., αυριο έρχονται μουσαφηρηδες .. αλλα ευτυχώς πολυ πολυ ευχαριστοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η aretha έγραψε: #13.728 07-07-08 20:01 Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε; Πάντα τέτοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η NiaR έγραψε: #13.729 07-07-08 20:28 Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και απο μενα και την Μυρτουλα.Ειμαι εκτος Θεσ/νικης αλλα εδω δυστυχως δεν εχει θαλασσαΤουλαχιστον εχει πολυ ωραια δροσια κατι ειναι και αυτοΚαντε και μια βουτια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 11:06 Η gatouni έγραψε: #13.724 07-07-08 11:06 Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #13.725 07-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Click για ανάπτυξη... Για αυτο σε ειχαμε χασει Νωρις,νωρις οι διακοπες σου Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Η stellak έγραψε: #13.726 07-07-08 17:01 I want to be a part of it, New York, New Yooooooork Τα φιλιά μου σε όλους και καλή εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Η Havana έγραψε: #13.727 07-07-08 18:55 Στέλλα βλέπω κακοπερνάς! Εγω πάλι εδω..., αυριο έρχονται μουσαφηρηδες .. αλλα ευτυχώς πολυ πολυ ευχαριστοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η aretha έγραψε: #13.728 07-07-08 20:01 Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε; Πάντα τέτοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η NiaR έγραψε: #13.729 07-07-08 20:28 Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #13.725 07-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Click για ανάπτυξη... Για αυτο σε ειχαμε χασει Νωρις,νωρις οι διακοπες σου Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Η stellak έγραψε: #13.726 07-07-08 17:01 I want to be a part of it, New York, New Yooooooork Τα φιλιά μου σε όλους και καλή εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Η Havana έγραψε: #13.727 07-07-08 18:55 Στέλλα βλέπω κακοπερνάς! Εγω πάλι εδω..., αυριο έρχονται μουσαφηρηδες .. αλλα ευτυχώς πολυ πολυ ευχαριστοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η aretha έγραψε: #13.728 07-07-08 20:01 Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε; Πάντα τέτοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η NiaR έγραψε: #13.729 07-07-08 20:28 Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας. Click για ανάπτυξη... Για αυτο σε ειχαμε χασει Νωρις,νωρις οι διακοπες σου Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Η stellak έγραψε: #13.726 07-07-08 17:01 I want to be a part of it, New York, New Yooooooork Τα φιλιά μου σε όλους και καλή εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Η Havana έγραψε: #13.727 07-07-08 18:55 Στέλλα βλέπω κακοπερνάς! Εγω πάλι εδω..., αυριο έρχονται μουσαφηρηδες .. αλλα ευτυχώς πολυ πολυ ευχαριστοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η aretha έγραψε: #13.728 07-07-08 20:01 Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε; Πάντα τέτοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η NiaR έγραψε: #13.729 07-07-08 20:28 Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I want to be a part of it, New York, New Yooooooork Τα φιλιά μου σε όλους και καλή εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Η Havana έγραψε: #13.727 07-07-08 18:55 Στέλλα βλέπω κακοπερνάς! Εγω πάλι εδω..., αυριο έρχονται μουσαφηρηδες .. αλλα ευτυχώς πολυ πολυ ευχαριστοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η aretha έγραψε: #13.728 07-07-08 20:01 Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε; Πάντα τέτοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η NiaR έγραψε: #13.729 07-07-08 20:28 Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στέλλα βλέπω κακοπερνάς! Εγω πάλι εδω..., αυριο έρχονται μουσαφηρηδες .. αλλα ευτυχώς πολυ πολυ ευχαριστοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η aretha έγραψε: #13.728 07-07-08 20:01 Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε; Πάντα τέτοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η NiaR έγραψε: #13.729 07-07-08 20:28 Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε; Πάντα τέτοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η NiaR έγραψε: #13.729 07-07-08 20:28 Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Η gatouni έγραψε: #13.730 07-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτηταΤιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα Click για ανάπτυξη... Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NTALIA Νεοφερμένο μέλος Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 08:06 Η NTALIA έγραψε: #13.731 08-07-08 08:06 Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #13.732 08-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 12:54 Η gatouni έγραψε: #13.733 08-07-08 12:54 Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας. Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:02 Η aretha έγραψε: #13.734 08-07-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα. Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ, άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς. Κάνει κάποια θεραπεία τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #13.735 08-07-08 13:10 Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και από μένα ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε! Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η gatouni έγραψε: #13.736 08-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει... Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται. Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα. Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #13.737 08-07-08 13:18 Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #13.738 08-07-08 13:29 Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημεριΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα Gatouni γρηγορα να γινεις καλαΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμοςΠολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο CDακι και την Αρηθουλα Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:15 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.739 09-07-08 21:15 καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 685 686 687 688 689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 687 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση, αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη (απο εβενίνα) και εμένα θα φάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 23:47 Η stellak έγραψε: #13.740 09-07-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα κ καλη βδομαδα! Στελλααααα λυπησου μας!!!! για διακοπες εχεις παει??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ. Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή. Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.