Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα,δεν σας λέω πόσο σας ζηλεύω μπάνια και ηλιος,δυστυχως φέτος απαγορευμένα:(:(:(
Αλλα λέγεται μου αρέσει κάνουμε και ταξιδάκια με το μυαλό.
Αυτο αποκλειστικά για τη Δώρα σκέψου υπογραφή με Αλητακι,Πίτση,Θιλβέθτρο(σιγά σιγά τον κάνω να ακούει στο φάτσαχιχιχι) και Αρχοντισα:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:τι να γραφω η υπογραφή θα είναι μεγαλύτερη:lol::lol::lol::lol:
Αχ και κάτι ακόμα όποιος δει και τη μαγισσούλα φιλιά πολλα.

Μην στεναχωριέσαι Πόπι μου και εγώ που είμαι δίπλα στην θάλασσα μόνο 2 μπάνια έχω κάνει μέχρι τώρα:) Θα τα λέμε εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην στεναχωριέσαι Πόπι μου και εγώ που είμαι δίπλα στην θάλασσα μόνο 2 μπάνια έχω κάνει μέχρι τώρα:) Θα τα λέμε εδώ

Δεν στεναχωρίεμαι για τίποτα μιλάω ειλικρεινα,σκέφτεσται τίποτα καλύτερο από ένα άδειο σπίτι και τα 2 ζωηρά γατάκια Πίστης και Φάτσας(μέχρι να γυρίσουν θα τον έχω κάνει να ακούει σ'αυτό:lol::P)να παίζουν αν τρελά και το Αλητάκι να τους κοιτά με ένα ύφος πουφφφφφφφ,άντρες:lol::up::up::up::up:Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι που ψάχνω να βρω τουτου να πάω να πάρω την μικρή Πριγκιπισσα,Αρχοντισσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και απο μενα και την Μυρτουλα.Ειμαι εκτος Θεσ/νικης αλλα εδω δυστυχως δεν εχει θαλασσα:(Τουλαχιστον εχει πολυ ωραια δροσια
κατι ειναι και αυτο:lol:Καντε και μια βουτια για μενα;)

Καλημέρα και από μένα:).
Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά:/:.
Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας.

Καλημέρα και από μένα:).
Επέστρεψα Αθήνα χτες το απόγευμα. Και απο σήμερα εργασία και χαρά:/:.
Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα διαβάσω τα νέα σας.

Για αυτο σε ειχαμε χασει;):lol: Νωρις,νωρις οι διακοπες σου:D
Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες
και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα:D Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτητα:hmm:Τιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα ;):D:D:D

I want to be a part of it, New York, New Yooooooork:)
p7070086mj8.jpg

Τα φιλιά μου σε όλους και καλή εβδομάδα!!!

Στέλλα βλέπω κακοπερνάς!
Εγω πάλι εδω..., αυριο έρχονται μουσαφηρηδες ..
αλλα ευτυχώς πολυ πολυ ευχαριστοι!!!
:up:

Στέλλα, τράβα μια δαγκωματιά στο Μεγάλο Μήλο και για μας, ε;
Πάντα τέτοια!! :happy:

Καλησπερα κ καλη βδομαδα!
Στελλααααα λυπησου μας!!!!
για διακοπες εχεις παει???

Που πηγες διακοπες? Ελπιζω να εκανες πολλα μπανια, να μαυρισες
και να γεμισες τις μπαταριες για τον χειμωνα:D Αντε και καλη προσαρμογη στην καθημερινοτητα:hmm:Τιποτα αλλο δεν περιλαμβανει το προγραμμα? Για Αυγουστο ας πουμε που λειπει η μιση Ελλαδα ;):D:D:D
Είχα πάει Ίο. Μπανάκι είχε σε καθημερινή βάση. Τον Αύγουστο έχει το δεύτερο μέρος διακοπών:D. Θα δούμε που δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα:hmm:.

Καλημέρα σε όλους!:greycat:Καλά ξυπνητούρια!Πιείτε ένα κρύο καφέ να ξυπνήσετε αλλά και να δροσιστείτε και προετοιμάστε τον εαυτό σας αλλά και τις γατούλες σας γιατί ο καύσων είναι εδώ!!!:blink:

πακέτο με το που γύρισα 38 πυρετό και πονόλαιμο. Μήπως με πείραξε η επιστροφή στην Αθήνα:hmm:.
Ωχ, Νεκταρία, περαστικά... (τουλάχιστον θα κάνεις τραγουδοθεραπεία):rolleyes:

Καλό μεσημέρι και καλές δροσιές σε σας και στις γατάκια σας.
Αλίκη ευχαριστώ πολύ, όσο για την τραγουδοθεραπεία άσε, κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα:/:.
Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ:), άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς:rolleyes:.
Κάνει κάποια θεραπεία τώρα;

κάτι έγινε κατά τη δίαρκεια της απουσίας μας και αποσυντονίστηκε το Cdονι και αρχίζει να παίζει 4-5 τα ξημερώματα:/:.
Έτσι, έτσι, για να σας έχει σε εγρήγορση!! :lol:
Το Αρηθάκι από ότι διαβάζω πάει όλο και καλύτερα, χαίρομαι πάρα πολύ:), άσε που βλέπω και πολλούς υποψήφιους γαμπρούς:rolleyes:.
Κάνει κάποια θεραπεία τώρα;
Ναι, παίρνει φάρμακο που της έχει φτιάξει αρκετά τη διάθεση και της έχει ανοίξει και την όρεξη. Την επόμενη βδομάδα, που θα τελειώσει τη θεραπεία, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα αιματολογικά (αιματοκρίτης κ.λπ.). Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει...:happy:

Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!!;)

Καλημέρα και από μένα:) ....τι κάνετε??? Μου λείψατε πολύ....δεν μπορώ πλέον να σας διαβάζω καθημερινά και έτσι έχω χάσει την μπάλα που λένε!:(
Περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες ....γρήγορα να γίνετε καλά!
Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά....φιλιά πολλά στα γατούνια σας!!!!:hello::hello:

Πάντως, το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, παίζει, τρώει, γουργουρίζει...:happy:

Το CDάκι πώς πηγαίνει; Έμαθα ότι όσο λείπατε είχε έξτρα περιποίηση και γκουρμέ γεύματα!!;)
Ναι είναι το βασικότερο είναι να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται.

Το Cdακι καλά δείχνει προς το παρόν τρώει, χαζοπαίζει αν και λόγω ζέστης περνάει και αρκετές ώρες αραχτή. Το Σάββατο θα πάμε να κάνει τις νέες εξετάσεις και τότε θα ξέρω καλύτερα.
Άσε όσο αφορά τα γεύματα προσπαθώ να τη μαζέψω τώρα:/:. Στο μεταξύ όσο έλειπα μου έλεγε η μητέρα μου "δεν τρώει πολύ καλά" και μολις γύρισα είδα ότι είχε πάρει βάρος. Αν έτρωγε καλά δηλαδή τι θα γινότανε; Δεν θα μπορούσε να μπει στη σκηνή της πια;:lol:

Έτσι είναι οι γιαγιάδες, τα παραταΐζουν τα εγγόνια!! :lol:

Καλημερα απο μενα και την Μυρτουλα:D Ευτυχως ο καυσωνας ,σε μας δεν ειναι τοσο αφορητος εχουμε 32βαθμους τωρα το μεσημερι:DΑπ'οτι ακουγεται η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο δυσκολη:hmm:
Αρηθακι μπραβο κοριτσακι μου να συνεχισεις ετσι και καλυτερα:D
Gatouni γρηγορα να γινεις καλα:DΚαυσωνας και πυρετος δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμος;):lol:Πολλα γατοφιλακια απο την Μυρτουλα στο
CDακι και την Αρηθουλα:rolleyes:
Νικολεττα εισαι καλα?Θα σε δουμε σημερα:D

καλησπέρα,επιτέλους έβαλα νέο antivurious , 4 μέρες είχα να μπώ στο φόρουμ. περαστικά στις άρρωστες, :)τα δικά μας νέα ηΕβενίνα έχει αναρώση πλήρως απο τη στείρωση,:) αν και έιχαμε ατύχημα με το λουράκι της (σκάλωσε στο κάτω σιαγόνα και της το έκοψα) τώρα φοράμε ένα λευκό ανθισμένο, σήμερα έφερα και την Ραφαέλα είναι πιο ορεξάτη :)(απο εβενίνα) και εμένα θα φάει.:hmm:

Καλησπερα κ καλη βδομαδα!
Στελλααααα λυπησου μας!!!!
για διακοπες εχεις παει???

Καλησπέρα και πάλι. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα, τα αφήνω για όταν γυρίσω. Μπαίνω πολύ βιαστικά για τα βασικά;)
Ναι, Νιαρ μου, είμαι στο τελευταίο κομμάτι των διακοπών - μετά από 15 μέρες Αγγλία ήρθαν οι πολυπόθητες 9 μέρες στην ΝΥ.

Παιδιά, δεν έχω λόγια, όσοι με γνωρίζετε από κοντά ξέρετε και τον έρωτά μου γι'αυτήν την πόλη και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, ΑΛΛΑ: ειλικρινά, δεν χορταίνεται με τίποτε:D

Αλικάκι, όχι μόνο μια δαγκωνιά στο Μεγάλο Μήλο, το καταβρόχθησα πάλι ολόκληρο. Απορώ πως με τόσο περπάτημα, στέκομαι ακόμα στα πόδια μου. Και μας έχει κάνει και τέλειο καιρό. Χτες ήμουν στο Μπρούκλιν για βραδυνή βόλτα και το θεαμα του φωτισμένου Μανχάτταν δεν συγκρινόταν με τίποτε. Σαν σκηνικό από ταινία, σαν ψεύτικο... Αχχχ:happy:

Νότα, μάλλον θα την τακτοποιήσουμε την παραγγελία σας, αλλά τα τελικά νέα την Παρασκευή.

Σας φιλώ όλους - είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back